BTC se sparge sub linia de tendință bullish, stabilizându-se peste 6,3K USD ar putea aduce o recuperare: Crypto Market Daily

Piețele criptomonedelor au scăzut brusc în weekend, majoritatea monedelor de top înregistrând o revenire ușoară în această dimineață, luni, 30 martie.

Bitcoin (BTC) a crescut cu aproximativ 3% în ultimele 24 de ore – tranzacționând în jur de 6.300 USD, după ce a scăzut duminică sub marca de 6.000 USD.

Eterul (ETH) a urmat un model similar, acum în creștere cu aproximativ 2,3%, pentru a tranzacționa la 132 USD, după ce a scăzut până la 123 USD în weekend.

XRP de la Ripple rămâne aproape de nivelul de rezistență pe termen scurt de 0,175 USD, atingând 0,18 USD în weekend înainte de a aluneca înapoi. A treia cea mai mare criptomonedă înregistrează în prezent o creștere cu puțin sub 1% în ziua respectivă.

Revenirea lui Bitcoin se clatină, taurii par să se stabilizeze peste 6,3K USD

Diagrama 4H BTC / USD Perpetual Swap date. Souce: OKEx.com

BTC tranzacționa lateral peste 6.400 de dolari aproape o săptămână întreagă, dar nu a reușit să continue tendința de revenire pe scară largă în weekend. Sâmbătă, 28 martie, prețul a scăzut brusc, scăzând sub 6.000 de dolari până duminică seara. După stabilizarea de aproape 5.850 de dolari, Bitcoin a revenit acum la aproximativ 6.300 de dolari în timp de presă.

Echipa de analiză a pieței OKEx consideră că, odată cu creșterea volumului scăzut, iar prețul a scăzut sub linia de tendință alcătească, înseamnă că revenirea în această etapă a luat sfârșit. Cu toate acestea, spațiul negativ depinde de puterea nivelului de revenire pe termen scurt.

Dacă prețul poate crește repede peste 6.300 USD și se poate stabiliza acolo, atunci 5.850 USD vor deveni un fund relativ puternic. Dimpotrivă, prețul ar putea scădea în continuare până la aproximativ 5.500 USD și ar putea ieși dintr-un model dublu.

Volumele de tranzacționare BTC rămân scăzute

Graficul Bitcoin de 1 zi de mai sus arată că reculul recent a fost blocat de MA (30), deoarece această medie mobilă va fi întotdeauna prima rezistență atunci când prețul este în creștere. În primele zile ale lunii martie, MA (30) s-a dovedit a fi un nivel de rezistență eficient, iar aceasta este a doua oară când puterea sa a fost testată.

Graficul volumelor arată că după prăbușirea anterioară a pieței de acum două săptămâni, volumul total rămâne redus până astăzi. Această condiție face ca rebotul să nu poată sparge 7.000 de dolari. Cu toate acestea, vestea bună pentru tauri este că și volumul activ de vânzare nu este greu în acest moment, deci nu va fi ușor pentru o haldă majoră pe termen scurt.

5.600 de dolari vor fi o poziție crucială care determină tendința viitoare. Dacă prețul poate fi suportat pentru o perioadă de timp mai mare de 5.600 USD, va fi mai devreme să testați 7.000 USD din viitor. În caz contrar, tendința se poate testa mai adânc până la aproximativ 5.000 de dolari pentru a găsi un alt fund, care este probabil să formeze un model dublu de fund.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 6.300 dolari
 • Rezistență pe termen mediu: 6.450 USD
 • Suport pe termen scurt: 6.000 USD
 • Suport pe termen mediu: 5.850 USD

Prețul ETH suprimat cu un nivel de 134 USD

1H ETH / USD Date de schimb perpetuu. Sursa: OKEx.com


ETH a scăzut până la 123 USD în weekend, care este foarte aproape de nivelul puternic de sprijin de 120 USD. Prin urmare, nu există prea mult loc pentru continuarea presiunii descendente.

În prezent, prețul este suprimat cu 134 USD. Dacă tendința traversează acest punct, poate continua să revină. În schimb, există posibilitatea de a continua testarea zonei de asistență de 123 $ sau chiar 110-120 $.

Investitorii ar trebui să observe că, dacă 123 USD pot fi un sprijin eficient pe termen scurt, puterea taurilor se poate recupera mai repede. Cu toate acestea, dacă prețul ETH coboară sub acest nivel, înseamnă că activitatea de absorbție este încă în proces cu majoritatea fondurilor și este posibil ca prețul să înceteze să scadă în jur de 110-120 USD.

Se pare că sentimentul pieței de luni este puțin mai pozitiv decât săptămâna trecută, este un semnal bun pentru piață, deoarece pot exista noi fonduri care circulă în.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 134 USD
 • Rezistență pe termen mediu: 145 USD
 • Suport pe termen scurt: 123 USD
 • Suport pe termen mediu: 120 USD

Activitatea de tranzacționare XRP este ridicată

1H XRP / USD date de schimb perpetuu. Sursa: OKEx.com

În weekend, XRP a atins o singură dată o valoare de 0,1800 USD. Cu toate acestea, pe măsură ce întreaga piață s-a slăbit, prețul a scăzut rapid sub 0,1650 USD și acum revine sub rezistența puternică de 0,1750 USD. Taurii au fost puternic înăbușiți în această zonă și probabil vor reveni la aproximativ 0,1680 USD în cursul zilei.

Este posibil să tratăm tendința orară recentă ca pe un fundal M. Dacă prețul nu poate sparge 0,1750 USD pe termen scurt, poate însemna că acest model se va forma și prezintă o inversare descendentă.

Investitorii ar trebui să observe, de asemenea, că, în comparație cu BTC și ETH, tranzacționarea XRP este în prezent mai activă. Aceasta înseamnă că intervalul de fluctuație pentru monedă ar putea fi mai mare, deci controlul riscului atunci când tranzacționarea este chiar mai important.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 0,1750 USD
 • Rezistență pe termen mediu: 0,1820 USD
 • Suport pe termen scurt: 0,1650 USD
 • Suport pe termen mediu: 0,1610 USD

Declinarea responsabilității: Acest material nu trebuie luat ca bază pentru luarea deciziilor de investiții și nici interpretat ca o recomandare de a participa la tranzacții de investiții. Tranzacționarea activelor digitale implică un risc semnificativ și poate duce la pierderea capitalului investit. Ar trebui să vă asigurați că înțelegeți pe deplin riscul implicat și să luați în considerare nivelul dvs. de experiență, obiectivele investiționale și să solicitați consiliere financiară independentă, dacă este necesar.

Urmați OKEx pe:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map