Comercianții de Bitcoin consideră că linia de tendință bullish orară este o asistență dură sub 6,4K USD: Crypto Market Daily

Piețele criptografice s-au stabilizat în ultimele 24 de ore pentru a presa ora de astăzi, 25 martie..

Bitcoin (BTC) se luptă să rupă punctul 7.000 dolari, confruntându-se cu rezistență dură în jur de 6.900 dolari. Criptomoneda de vârf a scăzut cu 2% în ziua respectivă, tranzacționând în prezent în jur de 6.600 de dolari pe OKEx.

Etherul (ETH) a înregistrat, de asemenea, o ușoară scădere în ultimele 24 de ore, tranzacționând în jur de 137 USD pe piața spot a OKEx.

Al treilea cel mai mare criptografic, XRP-ul Ripple, a scăzut cu doar 1 la sută pe zi, confruntându-se cu rezistență la aproximativ 0,16 dolari..

BTC se confruntă cu rezistență crucială la nivelul de 6.900 dolari

1H grafic BTC / USD Perpetual Swap date. Souce: OKEx.com

Deși ieri, 24 martie, BTC a obținut asistență de aproape 6.500 de dolari, impulsul de revenire nu a fost puternic, iar volumele de tranzacționare erau încă scăzute. După ce a fost blocat pentru prima dată la nivelul de 6.900 de dolari, BTC nu a reușit să depășească 6.800 de dolari în a doua încercare.

Echipa de analiză a pieței OKEx consideră că pe măsură ce partea inferioară a gamei de consolidare crește treptat, punctul culminant scade treptat. Aceasta înseamnă că spațiul pentru activitatea de preț este îngustat corespunzător.

Pentru investitorii cu amănuntul, există riscuri în alegerea între pozițiile lungi și cele scurte. Chiar dacă forțele predominante cresc brusc prețul într-o perioadă scurtă de timp, dacă nu poate trece de 7.000 USD, există totuși riscul ca prețul să scadă, formând o bară.

Pe de altă parte, dacă urșii suprimă prețul, acesta va reveni rapid la zona curentă dacă nu scade sub 6.000 USD.

Deci, dacă linia de tendință alcătească la nivelul orar rămâne valabilă, probabilitatea unui declin este mică și cel mai bine este să așteptați o erupție într-un punct crucial și apoi să intrați pe piață.

Pe măsură ce volumul de cumpărare scade, taurii se luptă să ajungă la 7.000 de dolari

Graficul Bitcoin de 1 zi de mai sus arată că prețul este și a crescut continuu până la 7.000 USD. Se pare că izbucnirea se va întâmpla în orice moment, cu toate acestea, graficul volumelor indică faptul că nu va fi ușor să spargeți acest nivel de rezistență dur, deoarece volumele de cumpărare sunt de fapt în scădere.

Aceasta înseamnă că, dacă nivelurile de volum nu se pot îmbunătăți în următoarele câteva ore, prețul ar putea scădea.

Investitorii nu trebuie să fie îngrijorați prea mult de această posibilitate. În cazul în care corectarea prețurilor se poate opri deasupra liniei de tendință alcista, atunci o rupere poate avea încă o șansă după o scurtă perioadă de consolidare.

Cu toate acestea, dacă prețul se încadrează sub linia de tendință și revenirea este suprimată de aceasta, aceasta înseamnă că halda va dura mai mult decât se aștepta.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 6.900 dolari
 • Rezistență pe termen mediu: 7.000 USD
 • Suport pe termen scurt: 6.400 USD
 • Suport pe termen mediu: 6.000 USD

ETH se confruntă cu rezistență pe termen scurt, la 145 USD

Date de schimb perpetuu 4H ETH / USD. Sursa: OKEx.com

Amplitudinea pe termen scurt a ETH este îngustă. Rămâne dificil ca prețul să traverseze intervalul cuprins între 134 și 145 USD.

Indiferent dacă taurii sau urșii prezintă sau nu semne de activare în cursul zilei, investitorii pot acorda atenție direct punctului de rezistență dură de 155 USD și eficienței zonei de sprijin puternice între 110 și 120 USD.

Investitorii ar trebui să observe că spargerea de 145 USD înseamnă doar că puterea alcătească devine din ce în ce mai puternică. Nu înseamnă că tendința izbucnește în zona de consolidare, cu excepția cazului în care zona de rezistență de aproximativ 155 USD este ruptă. Starea schimbătoare a volumelor este, de asemenea, un alt factor important care ar trebui luat în considerare.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 145 USD
 • Rezistență pe termen mediu: 155 USD
 • Suport pe termen scurt: 134 USD
 • Suport pe termen mediu: 120 USD

XRP prezintă rezistență la 0,165 dolari, comercianții urmărind sprijinul pe termen scurt

1H XRP / USD date de schimb perpetuu. Sursa: OKEx.com

Pentru XPR, 0,1650 dolari s-au dovedit recent a fi un punct de rezistență puternic. Dacă volumul tranzacționării nu poate crește, poziția de rezistență actuală va fi dificil de rupt pentru o perioadă scurtă de timp.

Acestea fiind spuse, suportul inferior – în jur de 0,1600 USD – nu este suficient de puternic. Odată ce prețul începe să scadă, 0,1440 USD poate deveni primul nivel de asistență eficient.

Amintiți-vă că nu este momentul potrivit pentru a intra mult dacă prețul tocmai a rupt 0,1650 USD pe termen scurt. Comercianții ar trebui să aștepte ca prețul să se stabilizeze și să rupă nivelul de rezistență pe termen mediu de 0,1750 USD.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 0,1650 USD
 • Rezistență pe termen mediu: 0,1750 USD
 • Suport pe termen scurt: 0,1440 USD
 • Suport pe termen mediu: 0,1270 USD

Declinarea responsabilității: Acest material nu trebuie luat ca bază pentru luarea deciziilor de investiții și nici interpretat ca o recomandare de a participa la tranzacții de investiții. Tranzacționarea activelor digitale implică un risc semnificativ și poate duce la pierderea capitalului investit. Ar trebui să vă asigurați că înțelegeți pe deplin riscul implicat și să luați în considerare nivelul dvs. de experiență, obiectivele investiționale și să solicitați consiliere financiară independentă, dacă este necesar.

Urmați OKEx pe:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map