Crypto Market Daily (1,10) | Modelul BTC de 1 oră pentru cap și umeri a prins contur, scăderea sub 7.700 dolari ar putea reveni la tendința slabă anterioară.

Contract perpetuu BTC

Caracter de nivel4H-consolidare

Acesta este graficul de 4 ore al BTC, după ce a scăzut sub poziția crucială de peste 8000 de dolari, aproape că nu s-a mai recuperat în următoarele ore, acest lucru ne dă un semnal că puterea taurilor devine din ce în ce mai slabă. Datorită emoției optimiste dispar treptat atunci când prețul scade sub 8000 USD, din ce în ce mai multe poziții lungi au ales să vândă și să plece, această acțiune dă o presiune mare revenirii taurilor.

Prețul a scăzut sub MA (30) și se îndreaptă spre zona de asistență între 7600 $ și 7700 $. Investitorii ar trebui să reamintească că, dacă această poziție nu poate fi eficientă în weekend, poate însemna că marginea superioară a zonei comerciale intensive anterioare nu este disponibilă, prețul va testa 7450 $ ~ 7550 $ în perioada următoare.

Chiar dacă prețul se poate stabiliza pe 7700 $ temporar, investitorii nu pot fi atât de optimiști față de revenire, 7750 $ ~ 7800 $ vor fi prima rezistență.

Caracter de nivel1D – consolidare

Analistul OKEx Neo crede că vânzarea explozivă de ieri de la 00:00 la 01:00 a reflectat epuizarea puterii taurilor și așteptările pesimiste ale spațiului de mai sus. Având în vedere faptul că această revenire a crescut puternic la 8.460 dolari fără tendința de consolidare după ce a trecut de 7.700 dolari, cantități mari de poziții lungi peste 6.800 dolari nu au profitat încă și au închis poziția în această perioadă, acest lucru a făcut o iluzie că poate continua să creați un nou maxim după consolidare. Odată ce a apărut un semnal că prețul volumului nu a crescut în același timp, panica a început să se înmulțească, așteptările pesimiste au determinat un număr mic de tauri să aleagă să își închidă pozițiile, iar o reacție în lanț cauzată de scăderea a determinat un mare număr să plece. piață, suprimând în continuare prețul.

Investitorii trebuie să observe că prețul poate înceta să scadă în zona de 7.650 $ ~ 7.700 $ în acest weekend. Dacă da, încă mai are spațiu pentru o ușoară revenire în viitor, dimpotrivă, va testa direct puterea suportului de 7450 $ ~ 7550 $.

Rezistență pe termen scurt7750 USD Rezistență pe termen mediu7850 dolari

Suport pe termen scurt7700 USD Suport pe termen mediu7650 dolari

ETH contract perpetuu

Caracter de nivel 4H-consolidare


Acesta este graficul de 4 ore al ETH, prețul a fost rupt 138 USD, care este în așteptat. Din grafic, putem vedea că sfeșnicele au lăsat umbre superioare și inferioare foarte mari în noaptea trecută, aceasta înseamnă tauri și poartă forță o dată pentru a fi la un nivel de echilibru, dar urșii au câștigat în cele din urmă. Acum ETH este susținut de MA (60), deoarece a fost testat de 3 ori. Tendința poate șoca această medie mobilă pentru o vreme, apoi pentru a testa MA (90) și MA (180). Aceste două medii mobile merg într-o tendință coincidentă, combinația lor va oferi un sprijin puternic prețului și probabil că va avea o revenire pentru a testa din nou 138 USD.

Investitorii observă doar rezistența de 138 USD și puterea de sprijin a mediilor mobile.

Nivel de rezistență și suport:

Rezistență pe termen scurtRezistență pe termen mediu de 138 USD139,5 dolari

Suport pe termen scurtAsistență pe termen mediu de 138 USD135 USD

Contract perpetuu XRP

Caracter de nivel4H-consolidare

Contract perpetuu OKEx XRP: la nivelul de 4 ore, XRP a scăzut sub MA (30) și continuă să scadă în acest moment, deoarece prețul se îndreaptă spre MA (180), puterea suportului devine din ce în ce mai puternică. Am vorbit ieri despre acest nivel de suport că suportul va include MA (180), MA (90) și marginea superioară a zonei inferioare. XRP va reveni probabil în jurul acestei zone dacă piața se poate stabiliza în weekend. Ținta de recuperare se va localiza mai întâi la aproximativ 0,2050 USD, o descoperire care va testa 0,21 USD.

Investitorii ar trebui să observe că, în cazul unei pauze de 0,197 $ ~ 0,200 $, tendința se poate deplasa la marginea inferioară a fundului, care este aproape de 0,1840 USD.

Nivel de rezistență și suport:

Rezistență pe termen scurt: 0,2075 USD Rezistență pe termen mediu: $0,2107

Declinare de responsabilitate: Acest material nu trebuie luat ca bază pentru luarea deciziilor de investiții și nici interpretat ca o recomandare de a participa la tranzacții de investiții. Tranzacționarea activelor digitale implică un risc semnificativ și poate duce la pierderea capitalului investit. Ar trebui să vă asigurați că înțelegeți pe deplin riscul implicat și să luați în considerare nivelul dvs. de experiență, obiectivele investiționale și să solicitați consiliere financiară independentă, dacă este necesar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map