Crypto Market Daily (1,20) | Dacă revenirea orară a BTC poate rămâne fermă la 8.800 USD poate fi crucială pentru tendințele pe termen scurt.

Contract perpetuu BTC

Caracter de nivel1H-bullish

Acesta este graficul de 1 oră al BTC, ne arată că o scădere mare de la 19:00 la 20:00 seara trecută a rupt tendința alcătească pentru aceste zile. Umbra inferioară a sfeșnicului a atins odată 8400 $ și apoi a revenit peste 8600 $. În curând, o altă umbră inferioară a atins din nou 8450 USD și, de asemenea, revine, cele două umbre lungi inferioare înseamnă că urșii sunt dispuși să suprime prețul, dar au fost susținuți de taurii care au intrat în jur de 8600 USD. Cu toate acestea, taurii în apropierea acestei poziții sunt cu mult mai puțini decât taurii profitabili, care au intrat la un preț mai mic și sunt dispuși să vândă, ceea ce înseamnă că sprijinul de aproape 8600 USD poate să nu fie suficient de eficient în câteva ore. După cum arată graficul, dacă sprijinul 1 este defect, investitorii pot acorda mai multă atenție sprijinului 2, care este aproape de 8400 $ ~ 8450 $. În plan personal, zona de asistență de 8200 de dolari ar putea fi cel mai puternic suport în cursul zilei, deoarece timpul de consolidare în apropiere de aici este mai lung.

Nu putem exclude posibilitatea de a sparge 8750 USD până la 8800 USD, dar volumul indică investitorilor să le pese de riscul ruperii false.

Caracter de nivel1D – bullish

Acesta este graficul zilnic al nivelului BTC, analistul OKEx Neo consideră că, din moment ce prețul a început să crească de la 6.800 USD, tocmai a experimentat o retragere formală, care este în perioada 8-10 ianuarie. Deși tendința ulterioară a crescut odată cu consolidarea, se poate observa că partea de jos a fiecărei consolidări la nivelul de 1 oră este mult mai mare decât începutul valului anterior. Acest lucru înseamnă că există încă un procent mai mare de fonduri bullish și vânzări de fonduri mai puțin active. Cu toate acestea, pe măsură ce extinderea excesivă a optimismului, magnitudinea fondurilor bullish pe piață scade treptat. În acest caz, odată ce tendința atinge o anumită gamă de rezistență puternică, sentimentul se va inversa rapid, iar fondurile urcării timpurii simt că spațiul de profit este suficient și apoi începe să vândă și să părăsească piața, ceea ce la rândul său declanșează un număr mare de comportament de vânzare în lanț și care rezultă într-o cădere mare.

Dacă această tendință de retragere se poate stabiliza și reveni din poziția care este mai mare decât partea de sus a valului 1, următoarea tendință a pompei poate avea încă șanse să se întâmple în viitor, altfel înseamnă că rebotul zilnic se termină.

Nivel de rezistență și suport:

Rezistență pe termen scurt8750 USD Rezistență pe termen mediu9200 dolari

Suport pe termen scurt8600 USD Suport pe termen mediu8450 dolari

ETH contract perpetuu

Caracter de nivel 4H-consoldare


Acesta este graficul de 4 ore al ETH, este clar să înțelegem că rezistența în jurul valorii de 177 USD este crucială pentru o gamă ulterioară de descărcare, ETH este mai mare decât BTC, deoarece putem vedea că prețul a fost rupt MA (30) și este suprimat acum, comparativ cu BTC, ETH are nevoie de mai mult timp pentru a digera pompa anterioară, iar 158 dolari reprezintă un suport relativ puternic pe termen scurt, deoarece este partea de jos a ultimului canal de consolidare. Investitorii ar trebui să observe că, deși prețul se poate stabiliza între 158 și 167 dolari, nu înseamnă că urcarea poate continua, doar dacă înapoi la 167 dolari ~ 170 dolari ar putea avea șanse să testeze din nou 177 dolari. Revenirea la suportul decolteului, care arată graficul, înseamnă că tendința poate reveni la o tendință de urcare.

Nivel de rezistență și suport:

Rezistență pe termen scurt167 dolari Rezistență pe termen mediu173,5 dolari

Suport pe termen scurt164 USD Suport pe termen mediu158 dolari

XRP perpetuu contracta

Caracter de nivel4H-consolidare

Contract perpetuu OKEx XRP: Graficul de 4 ore arată că canalul bullish din aceste zile a fost rupt și tendința pare să intre într-o retragere, poziția de sprijin pe care am marcat-o ieri a fost ruptă și acum transformată într-o rezistență care este aproape de 0,2360 USD, iar poziția recentă de sprijin este de aproape 0,2300 USD, dar este posibil să nu mai poată fi eficientă pentru o lungă perioadă de timp, deoarece volumul de cumpărare devine mai slab, investitorii ar putea acorda mai multă atenție zonei de sprijin de 0,2230 USD, deoarece această poziție este aproape de zona de tranzacționare intensivă anterioară, zona întotdeauna poate oferi suficientă forță de sprijin. Tendința poate avea șanse să revină dacă se poate stabiliza aici, în caz contrar, prețul poate testa decolteul fundului, care este de 0,2165 USD.

Nivel de rezistență și suport:

Rezistență pe termen scurt: 0,2360 USD Rezistență pe termen mediu: $0,2430

Suport pe termen scurt: $0,2300 Suport pe termen mediu :$0,2230

Declinare de responsabilitate: Acest material nu trebuie luat ca bază pentru luarea deciziilor de investiții și nici interpretat ca o recomandare de a participa la tranzacții de investiții. Tranzacționarea activelor digitale implică un risc semnificativ și poate duce la pierderea capitalului investit. Ar trebui să vă asigurați că înțelegeți pe deplin riscul implicat și să luați în considerare nivelul dvs. de experiență, obiectivele investiționale și să solicitați consiliere financiară independentă, dacă este necesar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map