Crypto Market Daily (2.17) | BTC formează din nou un model de cap și umeri la nivel de oră și se preocupă dacă prețul poate reveni la nivelul decolteului.

Contract perpetuu BTC

Caracter de nivel1H-consolidare

Aceasta este diagrama de 1 oră a BTC. BTC a intrat pe piața de apel invers în weekend-ul trecut, iar prețul a scăzut rapid sub 10.000 de dolari, menținându-se în prezent peste 9.700 de dolari. Analistul OKEx Neo consideră că volumul de tranzacționare a continuat să scadă după ce a trecut recent de 10.000 USD, iar creșterea a încetinit, de asemenea, comparativ cu înainte. Cu o zonă de rezistență puternică de aproape 10.000 USD, riscul de inversare va exista întotdeauna, prin urmare, faza de apel invers după eșecul testului continuu de 10.500 USD este în conformitate cu așteptările. În prezent, nivelul orar formează modelul capului și al umerilor. Decolteul din partea de jos a umerilor este de aproape 9700 USD. Există o mare probabilitate ca prețul să înceteze să scadă în această poziție. Cu toate acestea, revenirea în ultimele ore este slabă și se continuă să se formeze mai multe umbre superioare lungi superioare ale sfeșnicelor. Posibilitatea de a sta înapoi peste 10.000 de dolari pe termen scurt este mică, iar taurii au încă nevoie de timp pentru a acumula energie. Reamintiți-le investitorilor că tendința recentă este probabil să spargă 9700 de dolari în viitor și să continue să testeze zona de peste 9 500 de dolari.

Caracter de nivel1D – bullish

Acesta este graficul zilnic al BTC, este clar să vedeți că există o linie albastră pe care am adăugat-o pe grafic, iar aceasta este media mobilă de 30 de zile, care poate fi judecată pe măsură ce tendința de urcare a rupt sau nu.

În general, callback-ul după fiecare etapă bullish ar trebui să fie sprijinit de MA (30) dacă nivelul mare de bullish poate continua. Prin urmare, investitorii ar putea acorda mai multă atenție în jurul zonei de aproape 9500 de dolari, ca și cum 9700 de dolari ar fi defectați, dacă prețul poate obține suport, înseamnă că piața de după poate reveni, dar dacă treceți prin MA (30), o rambursare mai lungă, situată la aproximativ 9000 de dolari, poate se întâmplă în această stare.

Bullish poate păstra mai mult timp dacă energia este suficient de puternică, deoarece actuala undă 5 ar trebui să fie cea de extensie, altfel poate însemna că actuala etapă zilnică de 5 unde bullish este terminată, tendința are nevoie de mai mult callback.

Nivel de rezistență și suport:

Rezistență pe termen scurt9850 USD Rezistență pe termen mediu10050 USD

Suport pe termen scurt9700 USD Suport pe termen mediu9550 USD

ETH contract perpetuu

Caracter de nivel 1H-consoldare

Acesta este graficul de 1 oră al ETH, în opinia mea, revenirea se poate produce peste 235 USD în starea actuală, așa cum arată graficul, de fapt, apelul înapoi în weekendul trecut a digerat aproape cantitatea de contoare care în jur de 260 $ ~ 275 $ absorbit anterior.

Graficul arată, de asemenea, că, în viitor, tendința trebuie să digere pompa între 235 $ și 260 $, prin urmare, zona de lângă 235 USD poate fi un fund greu și poate începe un alt bullish.

Amintiți-le investitorilor că tendința actuală este încă într-o consolidare, MA (30) devine o rezistență dură atunci când este în declin, dacă revenirea nu poate trece prin ea, este necesar să vă preocupați mai mult de riscul de scădere.

Nivel de rezistență și suport:

Rezistență pe termen scurt252 USD Rezistență pe termen mediu260 USD

Suport pe termen scurt245 USD Suport pe termen mediu235 dolari

Contract perpetuu XRP

Caracter de nivel1H-consolidare

Contract perpetuu OKEx: XRP a renunțat mult la sfârșitul săptămânii trecute, aproape că ia majoritatea creșterilor pentru ultima săptămână întreagă, iar starea actuală a XRP este în expirație, deoarece este o monedă care poate pompa mai mult atunci când piața este stabilă și aruncă mai mult atunci când piața este cădere.

Datorită suportului dur în jurul valorii de 0,2670 USD, tendința ar putea înceta să scadă, dar este greu să revii mai mult pe termen scurt, deoarece volumul de cumpărare este redus la revenire, 0,2884 USD și MA (30) vor deveni rezistențe efective în același timp. Tendința are nevoie de mai mult timp pentru a se consolida și pentru a abona mai multe contoare pentru a se pregăti pentru rupere, prin urmare un model de umăr drept se poate forma dacă se poate stabiliza la 0,2670 USD.

Investitorii ar trebui să reamintească faptul că spargerea MA (30) poate însemna doar că prețul nu va scădea mai mult pe termen scurt, dar nu înseamnă că vine un alt bullish, îl numesc o revenire înainte de a sparge vârful dur.

Nivel de rezistență și suport:

Rezistență pe termen scurt: 0,2840 USD Rezistență pe termen mediu: 0,2884

Suport pe termen scurt: $0,2770 Suport pe termen mediu :$0,2670

Declinare de responsabilitate: Acest material nu trebuie luat ca bază pentru luarea deciziilor de investiții și nici interpretat ca o recomandare de a participa la tranzacții de investiții. Tranzacționarea activelor digitale implică un risc semnificativ și poate duce la pierderea capitalului investit. Ar trebui să vă asigurați că înțelegeți pe deplin riscul implicat și să luați în considerare nivelul dvs. de experiență, obiectivele investiționale și să solicitați consiliere financiară independentă, dacă este necesar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map