Crypto Market Daily (2,19) ​​| 10.200 dolari a devenit o poziție cheie pentru BTC pentru a-și testa nivelul maxim anterior, tendința ar putea continua să se consolideze dacă scade sub 10.050 dolari.

Contract perpetuu BTC

Caracter de nivel1H-consolidare

Aceasta este diagrama de 1 oră a BTC. BTC a pompat în apropiere de 9.700 dolari, cu un volum ușor crescut aseară și a fost blocat cu 10.200 dolari, apoi a intrat în consolidare. Analistul OKEx Neo consideră că suprafața cuprinsă între 9.500 și 9.700 USD a fost din nou verificată ca suport efectiv în prezent. Cu toate acestea, volumul de revenire nu este suficient pentru a promova creșterea tendinței pe scară largă. Prin urmare, depășirea nivelului de rezistență dură de 10.200 dolari are încă nevoie de procesul de absorbție a contoarelor. Dacă prețul poate depăși 10.050 USD în cursul zilei, probabilitatea de descoperire cu volum crescut este mare pe termen scurt. Dimpotrivă, dacă scade din nou sub 10.000 USD, următoarea jumătate a acestei săptămâni ar putea continua consolidarea tiparului. Investitorii pot continua să fie atenți la puterea de sprijin de 10050 USD. Dacă acest punct este dificil de rupt în câteva ore, acesta poate deveni un punct de intrare adecvat.

Caracter de nivel1D – bullish

Acesta este graficul zilnic al BTC, după ce ați atins partea inferioară a scenei, care este în jur de 9500 USD, tendința pare să aibă semnalul de a reveni la maximul anterior. Cu toate acestea, volumul actual de recuperare indică un nivel relativ slab și nu este ușor să rupi 10200 USD, ca să nu mai vorbim de vârf în jurul valorii de 10500 $.

Analizând din tendința zilnică, spațiul ascendent este posibil să se oprească între 10200 $ și 10500 $ dacă această etapă alcătească nu se poate menține. În această condiție, se poate forma un model dublu de vârf și va veni un termen mediu de apel invers.

Investitorii doar menționează că stabilizarea prețului la 10200 dolari este o condiție premergătoare, iar dacă poate crea un nou maxim depinde de puterea taurilor. Cred că ruperea ar trebui să se întâmple nu pe termen scurt, deoarece taurii au nevoie de timp pentru a se consolida și a absorbi contoare între 10200 $ ~ 10500 $.

Nivel de rezistență și suport:

Rezistență pe termen scurt10200 USD Rezistență pe termen mediu10500 USD

Suport pe termen scurt10050 USD Suport pe termen mediu9850 dolari

ETH perpetuu contracta

Caracter de nivel 1H-consoldare

Acesta este graficul ETH de 1 oră, așa cum era de așteptat ieri, a fost susținut la nivelul decolteului peste 260 USD și a continuat să revină câteva ore. A intrat într-o consolidare aproape de maximul anterior de 287 dolari, iar stabilizarea peste 275 dolari reflectă, de asemenea, acceptarea puternică a taurilor. Cu toate acestea, în acest stadiu, magnitudinea fondurilor alcista este semnificativ mai slabă decât cea din perioada alcista precedentă. Chiar dacă poate trece prin ultimul top pe termen scurt, este dificil să treci peste 300 de dolari. Prin urmare, nivelul volumului de tranzacționare va determina perspectivele pieței.

Seara, investitorii ar trebui să rețină că, dacă prețul scade sub 275 USD, este un semnal că tendința ar putea ajunge la o consolidare și se va însoți cu scăderea.

Nivel de rezistență și suport:

Rezistență pe termen scurt284 USD Rezistență pe termen mediu287 dolari

Suport pe termen scurtSuport pe termen mediu de 275 USD260 USD

Contract perpetuu XRP

Caracter de nivel1H-consolidare

Contract perpetuu OKEx: XRP se stabilizează pe suprafața de 0,2930 USD, care este decolteul fundului, ceea ce înseamnă că acest fund de inversare este valid și tendința pe termen scurt va fi alcătească. Cu toate acestea, dacă vedem mijlocul graficului, putem constata că rezistența în jurul valorii de 0,3030 dolari este, de asemenea, un alt decolteu al topului în urmă cu aproximativ două săptămâni, rezistența rezistenței este mai puternică decât rezistența suportului la 0,2930 dolari, prin urmare cred că vor fi mai lungi consolidare înainte de începerea altui bullish.

Comparați-vă cu perioada de tendință a apelului în urmă cu 2 săptămâni, volumul de tranzacționare este absolut mai mic și acest lucru înseamnă că este un proces de absorbție a numărătorilor de balene mari, dacă volumul crește treptat, este un semnal de rupere.

Nivel de rezistență și suport:

Rezistență pe termen scurt: 0,2980 USD Rezistență pe termen mediu: 0,3030 USD

Suport pe termen scurt: $0.2930 Suport pe termen mediu :$0,2885

Declinare de responsabilitate: Acest material nu trebuie luat ca bază pentru luarea deciziilor de investiții și nici interpretat ca o recomandare de a participa la tranzacții de investiții. Tranzacționarea activelor digitale implică un risc semnificativ și poate duce la pierderea capitalului investit. Ar trebui să vă asigurați că înțelegeți pe deplin riscul implicat și să luați în considerare nivelul dvs. de experiență, obiectivele investiționale și să solicitați consiliere financiară independentă, dacă este necesar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map