Crypto Market Daily (2,21) | Dacă se poate stabiliza la 9 500 $ în cursul zilei, BTC există posibilitatea de a testa zona de rezistență 9.700 $ ~ 9.850 $ în weekend.

Contract perpetuu BTC

Caracter de nivel1H-consolidare

Susținut de zona cuprinsă între 9.200 și 9.500 de dolari, BTC s-a stabilizat temporar la 9.500 de dolari. Cu toate acestea, revenirea de dimineață a fost slabă și nu a reușit să rupă efectiv nivelul de rezistență de 9.700 de dolari. Analistul OKEx Neo consideră că, de la returnarea apelului BTC de la 10.500 USD, ieșirile active din fonduri profitabile au continuat să crească, iar pozițiile lungi peste 9.500 USD s-au închis treptat. Cele mai multe poziții lungi deschise sub 9.000 de dolari existau deja între 9.200 și 9.500 de dolari. Prin urmare, fondurile profitabile cuprinse între 9.500 și 10.500 de dolari au plecat treptat în apelul recent. Dacă nu există nicio scădere cu volum mare în acest weekend, ar putea însemna că corectarea se apropie de sfârșit. Cu toate acestea, investitorii trebuie să fie atenți la faptul că taurii mai au nevoie de o perioadă de timp pentru a absorbi ghișeele. Prin urmare, probabilitatea unei reveniri la nivel zilnic pe termen scurt este scăzută. Tendințele de weekend se pot mișca într-un interval restrâns de 9.500 $ ~ 9850 $ și observă riscul cauzat de fluctuații severe.

Caracter de nivel1D – consolidare

Acesta este graficul de 1 zi al BTC, așa cum v-am spus băieților în strategia zilnică trecută, tendința alcătească nu va fi distrusă decât dacă media mobilă pe termen scurt este ruptă, iar graficul arată că în prima perioadă de apel invers, fundul a fost stabilizat după MA (30) și, deși cel mai mic preț a scăzut odată sub acesta, dar solidul sfeșnicului zilnic a rămas.

Acest semnal înseamnă că optimismul poate continua în viitor. Investitorii ar trebui să reamintească că urcarea poate continua dacă tendința poate scădea 9700 USD sau chiar 9850 USD la sfârșit de săptămână, altfel, dacă prețul nu rămâne constant pe MA (30) sau chiar arunca sub acesta, nivelul de asistență de 9150 USD ar trebui luat în considerare, deoarece este ultima apărare a acestei etape alcista. În plus, prețul este posibil să se descompună mai întâi, apoi să se retragă rapid într-o perioadă scurtă, deci este important să judecați falimentul fals în prezent, să urmăriți mai mult și să faceți mai puțin este cea mai bună alegere.

Nivel de rezistență și suport:

Rezistență pe termen scurt9700 $ Rezistență pe termen mediu9850 dolari

Suport pe termen scurt9550 USD Suport pe termen mediu9150 USD

ETH contract perpetuu

Caracter de nivel 4H-consoldare

Acesta este graficul de 4 ore al ETH, ETH a primit un sprijin puternic de aproape 245 dolari și a fost, de asemenea, supus unui volum de tranzacționare la nivel scăzut, revenirea a fost sub presiune la rezistența dură de 264 dolari, dacă prețul nu se poate rupe și se poate stabiliza aici în cursul zilei, tendința va continua să se consolideze în weekend. Investitorii trebuie să fie atenți la modele de spargere falsă pe termen scurt. Se recomandă utilizarea punctelor cruciale ca referință pentru a aștepta o alegere bună.

Volumul vânzărilor indică faptul că, în ultimele două perioade de descărcare, vânzarea activă a fondurilor era încă la un nivel ridicat și, dacă devine mai mică în următorul apel invers, este un semnal că fondurile profitabile aproape părăsesc piața și se poate întâmpla o revenire.

Chiar dacă 264 de dolari se pot rupe în weekend, tendința poate scădea din nou dacă atingeți nivelul de 290 de dolari, iar noul maxim se poate crea după ce taurii au terminat să absoarbă suficiente contoare, prin urmare volumul alcătesc ar trebui să fie observat pe termen scurt.

Nivel de rezistență și suport:

Rezistență pe termen scurt264 dolari Rezistență pe termen mediu272 USD

Suport pe termen scurt254 USD Suport pe termen mediu245 dolari

Contract perpetuu XRP

Caracter de nivel1H-consolidare

Contract perpetuu OKEx XRP: din grafic putem vedea clar că tendința formează în prezent un model de cap și umăr și nu este dificil să se judece că s-a format sau nu în viitor. Cu excepția cazului în care nivelul de suport de 0,2670 USD este rupt sau înseamnă că acest model nu a reușit să se formeze, deoarece este un semnal de urs.

Combinați graficul MACD și cel al prețurilor, putem afla că s-a format o divergență de jos pe termen scurt, o altă dovadă a slăbiciunii urșilor este că volumul vânzărilor este din ce în ce mai mic, astfel 0,2670 dolari ar putea fi un sprijin foarte puternic în prezent. Break 0,2885 USD înseamnă că revenirea poate continua sau tendința se poate consolida în continuare în weekend.

Nivel de rezistență și suport:

Rezistență pe termen scurt: 0,2885 USD Rezistență pe termen mediu: 0,3090 USD

Suport pe termen scurt: $0.2670 Suport pe termen mediu :$0,2450

Declinare de responsabilitate: Acest material nu trebuie luat ca bază pentru luarea deciziilor de investiții și nici interpretat ca o recomandare de a participa la tranzacții de investiții. Tranzacționarea activelor digitale implică un risc semnificativ și poate duce la pierderea capitalului investit. Ar trebui să vă asigurați că înțelegeți pe deplin riscul implicat și să luați în considerare nivelul dvs. de experiență, obiectivele investiționale și să solicitați consiliere financiară independentă, dacă este necesar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map