Crypto Market Daily (2,26) | BTC se confruntă cu un moment decisiv, 9.100 dolari ar putea deveni ultima apărare a taurilor.

Contract perpetuu BTC

Caracter de nivel1H-consolidare

Aceasta este o diagramă de 1 oră a BTC, după ce a căzut în zona de asistență între 9100 și 9500 USD, tendința nu a avut un semnal de oprire a declinului. Tendința viitoare va fi clară în această săptămână, ca și cum prețul se poate stabiliza la 9100 USD în decurs de una sau două zile, revenirea poate începe aici, cel mai important factor este că volumul fondului alcătesc poate crește sau nu la un nivel mare, va crește stabiliți tendința va fi o nouă creștere sau doar o revenire.

MACD și indicele de preț indică un model de divergență inferior, iar volumul vânzărilor din această etapă este evident mai mic decât cel trecut. Acesta este, de asemenea, un semnal că nivelul de finanțare scăzut devine slab. Investitorii ar trebui să reamintească că este posibil să scadă mai adânc de 9100 USD, deoarece piața se schimbă în orice moment, cu toate acestea, posibilitatea de revenire este mai mare decât scăderea.

Caracter de nivel1D – consolidare

Ieri, BTC nu s-a stabilizat după o scurtă consolidare peste 9.500 de dolari. Urșii au continuat să suprime prețul până la partea inferioară a zonei puternice de sprijin, aproape de 9 100 $. Până acum nu există semnal de oprire a căderii. Analistul OKEx Neo consideră că fondurile de vânzare active ale BTC în ultimele două zile nu pot fi privite ca un semnal că a început o tendință descendentă pe scară largă. Din analiza volumului orar, nu este vorba despre faptul că volumul de vânzare este prea mare, ci că există prea puține comenzi active de cumpărare, prețul a scăzut la un anumit punct cheie și nu a luat inițiativa de a întreprinde. Drept urmare, unii investitori cu amănuntul care sunt încă pe piață au ales Închiderea și plecarea, formând apoi un "atingere și colaps" situația taurilor. BTC se află într-o poziție cheie în prezent, corectarea la 9 100 $ a absorbit creșterea recentă într-o oarecare măsură. Dacă scade sub 9.100 USD, poate însemna că corecția recentă s-a încheiat și că va începe optimismul. În caz contrar, este un semnal al sfârșitului apelului invers și urmează următorul bullish.

Nivel de rezistență și suport:

Rezistență pe termen scurt9500 $ Rezistență pe termen mediu9700 dolari

Suport pe termen scurt9100 USD Suport pe termen mediu8900 dolari

ETH contract perpetuu

Caracter de nivel 1H-consoldare

Acesta este graficul de 4 ore al ETH, după ce s-a consolidat între 290 USD și 235 USD pentru o perioadă de timp, tendința are un semnal de ieșire din această zonă de consolidare, dar nu același lucru cu BTC, scăderea sub 230 USD nu înseamnă această tendință schimbarea în urs, deoarece cea mai puternică zonă de sprijin este între 215 și 230 USD, deoarece este zona de tranzacționare intensivă în timpul pompei. Doar rupeți 215 USD, care este partea de jos a acestei zone de asistență, înseamnă că vine un nivel mare de urs, sau putem numi în continuare tendința actuală un apel invers.

În opinia mea, dacă prețul se poate stabiliza la 230 USD în cursul zilei, tendința ar putea avea șansa de a reveni ca săgeata verde. În caz contrar, prețul poate cădea în următoarea zonă de sprijin și poate forma un model de umăr drept. Volumul vânzărilor este mai scăzut în această etapă decât în ​​primele două etape anterioare, revenirea peste 230 USD este un posibil eveniment ridicat.

Nivel de rezistență și suport:

Rezistență pe termen scurt245 USD Rezistență pe termen mediu255 dolari

Suport pe termen scurtSuport pe termen mediu de 230 USD215 dolari

Contract perpetuu XRP

Caracter de nivel1H-bearish

Contract perpetuu OKEx XRP: Această diagramă de 1 oră a XRP ne arată că, după ruperea fundului celor doi umeri, care este la 0,2690 USD, tendința de urcare este continuă și nu are semnal de oprire.

MACD și indicele de preț arată că divergența inferioară este mai lungă de XRP decât celelalte altcoins pe care le-am menționat.

Următorul suport efectiv este de aproximativ 0,2340 USD, deoarece este decolteul fundului dublu la sfârșitul lunii ianuarie. Investitorii ar trebui să rețină că acest sprijin ar putea să nu fie puternic, ca și cum piața nu se poate încălzi. 0,2130 USD este imposibil de testat dacă se întâmplă acest lucru, acordați atenție mai mult despre eficacitatea în jur de 0,2340 USD pe termen scurt.

Nivel de rezistență și suport:

Rezistență pe termen scurt: 0,2470 USD Rezistență pe termen mediu: 0,2610 USD

Suport pe termen scurt: $0,2340 Suport pe termen mediu :$0,2130

Declinare de responsabilitate: Acest material nu trebuie luat ca bază pentru luarea deciziilor de investiții și nici interpretat ca o recomandare de a participa la tranzacții de investiții. Tranzacționarea activelor digitale implică un risc semnificativ și poate duce la pierderea capitalului investit. Ar trebui să vă asigurați că înțelegeți pe deplin riscul implicat și să luați în considerare nivelul dvs. de experiență, obiectivele investiționale și să solicitați consiliere financiară independentă, dacă este necesar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map