Crypto Market Daily (2.4) | Tendința de consolidare este însoțită de scăderea riscului, 8.920 dolari și 8.650 dolari pot fi niveluri de sprijin cruciale recente.

Contract perpetuu BTC

Caracter de nivel1H-consolidare

BTC a continuat să mențină tendința de consolidare ieri. Analistul OKEx Neo crede că există multe motive pentru care descoperirea nu a reușit să înceapă. Una dintre ele este că fondurile principale absorb încă contoare. Comercianții cu amănuntul profită de această ocazie pentru a efectua operațiuni cu valuri scurte, cu vânzări superioare și absorbție inferioară, consolidând astfel rezistența marginilor superioare și inferioare ale cutiei de consolidare. Înainte ca principalele fonduri să ia măsuri, tendința de consolidare este adesea dificil de distrus, iar modelul de rupere fals care apare într-o perioadă scurtă de timp este evident o încercare. Umbra lungă și volumul de tranzacționare în scădere demonstrează ulterior acest lucru și nu există o tendință continuă fără creșterea volumului. Cu toate acestea, din tendința actuală, deși sprijinul de 9.200 de dolari a fost verificat în mod repetat, așteptările alcista pe termen scurt sunt insuficiente atunci când pozițiile de profit anterioare nu sunt complet închise. Prin urmare, investitorii pot fi atenți la 8.920 dolari și la vecinătatea de 8.650 dolari, unde există o mare probabilitate ca retragerile să primească sprijin și să revină în apropierea acestor două zone..

Caracter de nivel1D – bullish

Acesta este graficul nivelului zilnic al BTC, din forța recentă a taurilor și a urșilor, tendințele pe termen mediu și lung sunt încă alcistați, deoarece volumul total de cumpărare ocupă o poziție mai puternică în comparație cu vânzarea. Cu toate acestea, pe termen scurt, piața are nevoie de retragere pentru a corecta câștigul anterior și, în teorie, retragerea se va opri peste 8650 USD dacă emoția alcătească nu se schimbă în acel moment. Este o bună oportunitate de a construi poziții lângă această zonă de asistență. Dacă revenirea va sparge cu ușurință 9600 USD în viitorul viitor, va însemna că piața realistă va începe și următoarea zonă de rezistență poate în jur de 9900 USD și chiar 10500 USD.

Investitorii ar trebui să observe, de asemenea, că dacă retragerea nu se oprește la 8650 USD și continuă să scadă, aceasta poate însemna că corectarea are nevoie de mai mult timp, iar optimismul va întârzia, deși este un eveniment puțin posibil, investitorii nu ar trebui să ignore.

Nivel de rezistență și suport:

Rezistență pe termen scurt9600 $ Rezistență pe termen mediu9900 USD

Suport pe termen scurt9200 USD Suport pe termen mediu8950 dolari

ETH contract perpetuu

Caracter de nivel 4H-bullish

Acesta este graficul de 4 ore al ETH, este clar să vedem că prețul este greu să testezi din nou 195 USD pe termen scurt, la fel și cu BTC, ETH are, de asemenea, o tendință similară în aceste zile și este necesară o retragere. Tendința în mișcare de astăzi indică faptul că 187 USD devin o poziție de asistență orară eficientă și pare că este posibil să se formeze un model dublu de vârf în următoarele una sau două zile. Dacă formarea depinde de puterea suportului de 187 USD în cursul zilei, dacă prețul scade sub acesta în restul zilei, modelul nu a reușit să se formeze, modelul unic de sus prinde formă în acea condiție, ceea ce înseamnă o suprafață de aproximativ 178 USD și 183 de dolari vor deveni umărul drept, dacă este posibil. Tendința bullish poate începe de aici dacă retragerea se poate opri și stabiliza în apropierea acestei zone. Așa cum am semnat pe grafic, falimentul fals se poate întâmpla atunci când se consolidează acolo. Investitorii ar trebui să aibă răbdare pentru a-ți construi poziția și să nu fie afectați de ruperea capcanei.

Nivel de rezistență și suport:

Rezistență pe termen scurt195 $ Rezistență pe termen mediu205 dolari

Suport pe termen scurt187 USD Suport pe termen mediu178 dolari

Contract perpetuu XRP

Caracter de nivel4H-consolidare

Contract perpetuu OKEx XRP: Nivelul graficului de 4 ore arată că nivelul de asistență de 0,2500 USD a fost ușor de spart în această dimineață și îl putem trata ca un suport nevalid și putem ignora acest nivel. Prețul nu mai scade în jurul valorii de 0,2465 USD, această poziție fiind un alt cap în modelele anterioare de cap și umăr. Prin întreaga tendință a pieței, majoritatea monedelor alternative includ BTC care trebuie să retragă mai mult decât recent. XRP tranzacționează în special în frâu între alți. Aceasta înseamnă că revenirea acestuia poate fi mai târziu decât unele monede puternice.

În opinia mea, 0,2365 dolari vor fi cea mai posibilă zonă de sprijin stabilă, deoarece a fost testată de mai multe ori în istorie. Înfrângerea sau nu a acestui nivel va fi semnalul următoarei tendințe. Investitorii pot observa direct 0,2365 dolari dacă 0,2465 dolari sunt întrerupți pe termen scurt. Dacă emoția pe piață este suficient de pozitivă în viitor înseamnă că 0,2465 USD ar putea fi puternici și este posibil să creezi un nou maxim.

Nivel de rezistență și suport:

Rezistență pe termen scurt: 0,2630 USD Rezistență pe termen mediu: $0,2640

Suport pe termen scurt: $0.2465 Suport pe termen mediu :$0,2365

Declinare de responsabilitate: Acest material nu trebuie luat ca bază pentru luarea deciziilor de investiții și nici interpretat ca o recomandare de a participa la tranzacții de investiții. Tranzacționarea activelor digitale implică un risc semnificativ și poate duce la pierderea capitalului investit. Ar trebui să vă asigurați că înțelegeți pe deplin riscul implicat și să luați în considerare nivelul dvs. de experiență, obiectivele investiționale și să solicitați consiliere financiară independentă, dacă este necesar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map