Diagrama BTC 1H introduce triunghiul convergenței, amplitudinea restrânsă cauzează piața extremă: piața criptografică zilnic

Joi, 9 aprilie: Majoritatea piețelor de top ale criptomonedelor înregistrează o volatilitate redusă în ultimele 24 de ore.

Bitcoin nu reușește să testeze 7.400 de dolari

1H grafic BTC / USD date de schimb perpetuu. Sursa: OKEx.com

Ieri, BTC a revenit de la 7.200 dolari – după ce nu a reușit să testeze 7.450 dolari, întrucât energia bullish a fost mai slabă, prețul chiar nu a reușit să treacă de 7.400 dolari și acum se îndreaptă spre 7200 dolari..

Echipa de analiză a pieței OKEx consideră că, odată cu reculul recent blocat la 7.500 USD, tendința a intrat din nou într-o fază de consolidare orară. Întrucât fundul actual de retragere se mișcă treptat în sus, modelul orar de urcare nu va fi rupt până când prețul scade sub linia de tendință de urcare.

Întrucât sprijinul regional peste 7.000 USD a fost verificat eficient de multe ori recent, probabilitatea de a scădea sub 7.000 USD este redusă pe termen scurt. Investitorii trebuie să acorde atenție dacă tendința de 1 oră poate străbate în mod eficient zona triunghiului de convergență.

Spargerea marginii superioare înseamnă că prețul poate avea șansa de a testa rezistența de 7.500 USD. BTC poate continua să găsească asistență de peste 7.000 USD dacă se sparge sub marginea inferioară.

BTC ar putea retrage la 6K dolari înainte de a reveni

Diagrama 1D BTC / USD Perpetual Swap date. Sursa: OKEx.com

Judecând după graficul zilnic de mai sus, prețul se deplasează treptat spre sfârșitul penei bearish. Combinat cu rezistența dură de peste 7.500 USD, acest model are o mare probabilitate de formare.

Dacă tendința scade sub marginea inferioară a penei, se formează din nou un fund în etape peste 6.000 USD. În caz contrar, dacă taurii sunt capabili să străpungă marginea superioară, înseamnă că modelul bearish este invalid și perspectivele pieței sunt bullish.

Graficul volumelor indică faptul că modelul de pană descendentă se poate forma cu succes, deoarece nivelurile de volum alcătesc se reduc după ce tendința zilnică a intrat în consolidare. Prin urmare, investitorilor ar trebui să le pese mai mult de marginea inferioară. Este posibil ca, înainte de înjumătățirea din mai, prețul BTC să experimenteze o altă retragere la 6.000 USD și apoi să revină.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 7.400 dolari
 • Rezistență pe termen mediu: 7.500 USD
 • Suport pe termen scurt: 7.250 USD
 • Suport pe termen mediu: 7.050 USD

BCH cade după înjumătățirea de ieri

Date de schimb perpetuu 1H BCH / USD. Sursa: OKEx.com

Prețul BCH a scăzut rapid după ce moneda a scăzut ieri la jumătate și a fost susținut temporar cu 260 USD. Odată cu scăderea continuă a volumului de tranzacționare, este puțin probabil ca prețul să atingă un nou maxim pe termen scurt.

280 USD va fi prețul crucial care va determina direcția pe termen scurt, deoarece este marginea superioară a ultimei zone de șoc înainte de scufundarea din martie. Dacă prețul se poate stabiliza acolo, este probabil să revină la 300 USD.

Tendința pe termen mediu se poate concentra pe nivelul cheie de asistență de 250 USD. Dacă tendința poate continua să se stabilizeze în acest moment sau chiar la 260 USD, după o perioadă de consolidare, există posibilitatea de a trece de maximul anterior. În caz contrar, poate continua să cadă înapoi în zona de șoc sub 246 USD.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 280 USD
 • Rezistență pe termen mediu: 300 USD
 • Suport pe termen scurt: 260 USD
 • Suport pe termen mediu: 245 USD

BSV a văzut o revenire, dar rămâne volatilă

Date de schimb perpetuu 1H BSV / USD. Sursa: OKEx.com

Deși Bitcoin SV (BSV) a căzut, de asemenea, după ce a întâmpinat o rezistență dură, apoi a revenit puternic după ce a fost susținut cu 204 USD. În prezent, este sub presiune în regiunea cuprinsă între 228 și 230 de dolari.

Zona încercuită din graficul de mai sus indică zona de rezistență dură cuprinsă între 208 și 250 USD. Este posibil ca fondurile majoritare să poată împinge prețul în această zonă, dar pot retrage rapid fără un semnal clar. Prin urmare, este un risc ridicat să deschideți o poziție lungă în jurul prețului actual la 250 USD.

Având în vedere că reducerea la jumătate a BSV va avea loc vineri, există încă o anumită probabilitate ca prețul să testeze 230 USD. Dar investitorilor ar trebui să le reamintim că BSV este o monedă volatilă printre monedele de masă și este foarte probabil ca tendința extremă să apară continuu, astfel încât factorul de risc trebuie încă luat în considerare..

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 221 USD
 • Rezistență pe termen mediu: 228 USD
 • Suport pe termen scurt: 210 USD
 • Suport pe termen mediu: 204 USD

Declinare de responsabilitate: Acest material nu ar trebui să fie luat ca bază pentru luarea deciziilor de investiții și nici să fie interpretat ca o recomandare de angajare în tranzacții de investiții. Tranzacționarea activelor digitale implică un risc semnificativ și poate duce la pierderea capitalului investit. Ar trebui să vă asigurați că înțelegeți pe deplin riscul implicat și să luați în considerare nivelul dvs. de experiență, obiectivele investiționale și să solicitați consiliere financiară independentă, dacă este necesar.

Urmați OKEx pe:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map