Graficul 1H al Bitcoin arată un model de divergență, poate 7.600 USD să ofere un sprijin eficient pentru retragere? Crypto Market Daily

Luni, 27 aprilie: majoritatea criptomonedelor de top au înregistrat o săptămână de creștere, cu o volatilitate redusă în ultimele 24 de ore.

Bitcoin (BTC) tranzacționează peste 7.700 de dolari, în creștere cu 1,5% în ziua respectivă.

Ethereum (ETH) a atins peste 200 de dolari în acest weekend, dar a scăzut chiar mai jos pentru a tranzacționa în jur de 196 de dolari până la ora de presă.

XRP-ul Ripple crește cu puțin peste 1 la sută, tranzacționând în jur de 0,197 USD.

1H grafic BTC / USD Perpetual Swap date. Sursa: OKEx.com

Începând de astăzi, tendința orară a BTC a fost într-un interval îngust și însoțită de fluctuații violente. Prețul a scăzut mai întâi rapid după eșecul testării 7.700 USD, apoi a revenit încet la 7.800 USD din nou după un semnal de creștere a opririi.

Analiștii OKEx cred că faptul că tendința orară continuă să se închidă cu umbre lungi superioare și inferioare reflectă competiția intensă chiar acum între laturile lungi și scurte. Deoarece lansarea volumului s-a încheiat după descoperirea de 7.400 USD într-o singură oră, revenirea ulterioară a apărut într-o formă slăbită.

Indicatorul de divergență a convergenței medii mobile (MACD) prezintă, de asemenea, un model de divergență superioară cu unghi larg. În general, efectul divergenței superioare este arătat atunci când tendința atinge un nivel de rezistență dur. În acest stadiu, zona de rezistență dură este de aproape 7.850 USD, iar tendința este probabil să se inverseze în această zonă.

Dacă retragerea nu scade sub 7.600 USD, înseamnă că taurii au un anumit avantaj în zona de consolidare. În caz contrar, dacă prețul obține suport peste 7.400 USD, ar putea exista o retragere suplimentară.

Investitorii ar trebui să fie atenți la posibilitatea unei descoperiri false, deoarece prețul pe termen scurt a atins un nou maxim fără o creștere semnificativă a volumului.

Cu volumele actuale, 7.850 $ – 7.900 $ vor fi greu de rupt

Diagrama 1D BTC / USD Perpetual Swap date. Sursa: OKEx.com

Graficul Bitcoin de 1 zi arată că, deși prețul continuă să crească constant după ce a trecut de rezistența crucială la MA (60), tendința se apropie și de următoarea rezistență dură a MA (180). Această medie mobilă a fost, de asemenea, o presiune eficientă și o susținere a tendinței.

Nivelul actual al volumului își poate permite să rupă rezistența la lumină la 7.400 USD, dar va fi dificil să spargi zona în jur de 7.850 $ – 7.900 $. Este posibil să se prevadă că, înainte de înjumătățirea lui Bitcoin, stabilită la jumătatea lunii mai, tendința ar putea să se retragă mai întâi, apoi să pompeze, însoțită de un volum crescător.

Cu toate acestea, nu este ușor să vă așteptați la o parte din următoarea retragere. Dacă prețul poate continua să meargă la 7.000 USD, ar putea însemna că nu va mai exista o scădere pe măsură ce se apropie data la jumătate.


Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 7.750 dolari
 • Rezistență pe termen mediu: 7.850 dolari
 • Suport pe termen scurt: 7.600 USD
 • Suport pe termen mediu: 7.500 USD

Creșterea puternică a ETH continuă

Date de schimb perpetuu 4H ETH / USD. Sursa: OKEx.com

În schimb, ETH și-a continuat performanța puternică în ultimele zile. Prețul a rupt scurt rezistența dură de 200 de dolari. Deși trendul urcării nu a fost distrus, a fost sub presiune cu 200 de dolari și a scăzut ușor de atunci.

Dacă retragerea de astăzi nu trece prin sprijinul de 190 USD, există posibilitatea de a continua impulsul și de a face o altă descoperire. Cu toate acestea, dacă ETH scade sub 190 USD, este posibilă o nouă scădere până la aproximativ 185 USD.

Din graficul de 4 ore de mai sus, este clar să vedem că MA (30), MA (60) și MA (90) au devenit toate niveluri de sprijin pentru tendință de la ultimul timp. Deși tendința a scăzut sub MA (30) și MA (60), nu a rupt MA (90).

Investitorii ar putea folosi aceste medii mobile ca suport. Primul care trebuie remarcat este MA (30) – tendința ar putea avea șansa de a reveni mai mult dacă prețul poate înceta să scadă acolo.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 200 USD
 • Rezistență pe termen mediu: 206 USD
 • Suport pe termen scurt: 191 USD
 • Suport pe termen mediu: 186 USD

XRP a văzut o eroare falsă

1H XRP / USD date de schimb perpetuu. Sursa: OKEx.com

XRP este în prezent suprimat de marginea superioară a triunghiului de convergență, iar volumul de tranzacționare lent face probabilitatea unei pauze eficiente mici.

Asistența pe termen scurt se poate concentra direct pe 0,1920 USD și poate continua să testeze 0,1870 USD în cazul în care apare o defecțiune.

În prezent, uitându-ne la indicatorii MA din grafic, este ușor să constatăm că mediile mobile pe termen scurt și mediu susțin prețul. Într-o anumită măsură, scăderea sub aceste medii mobile în același timp înseamnă o slăbire a tendinței. În acest fel, investitorii pot judeca puterea tendinței.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 0,2055 USD
 • Rezistență pe termen mediu: 0,2170 USD
 • Suport pe termen scurt: 0,1920 USD
 • Suport pe termen mediu: 0,1870 USD

Declinarea responsabilității: Acest material nu trebuie luat ca bază pentru luarea deciziilor de investiții și nici interpretat ca o recomandare de a participa la tranzacții de investiții. Tranzacționarea activelor digitale implică un risc semnificativ și poate duce la pierderea capitalului investit. Ar trebui să vă asigurați că înțelegeți pe deplin riscul implicat și să luați în considerare nivelul dvs. de experiență, obiectivele investiționale și să solicitați consiliere financiară independentă, dacă este necesar.

Urmați OKEx pe:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map