Nivelul inferior 1H al Bitcoin crește la 5K USD, introducând o schimbare: piața criptografică zilnic

Piețele criptomonedelor înregistrează o revenire modestă astăzi, 19 martie. Toate primele zece monede au câștigat peste 5% în valoare în ultimele 24 de ore..

Bitcoin (BTC) continuă să se consolideze, împingând către 5.500 dolari la presă – în creștere cu aproape 7 la sută pe zi.

Ether (ETH) și-a recăpătat nivelurile de 120 USD, pe măsură ce volumele de tranzacționare devin esențiale pentru o spargere susținută. ETH a crescut, de asemenea, cu aproximativ 7% în ultimele 24 de ore.

XRP-ul Ripple a înregistrat o creștere de aproximativ 4% în ziua respectivă, tranzacționându-se la aproximativ 0,1489 dolari la ora de presă.

Bitcoin rămâne într-un model alcătesc pe măsură ce fluctuația se restrânge

1H grafic BTC / USD date de schimb perpetuu. Souce: OKEx.com

Odată cu limitarea graduală de fluctuație a BTC, punctul de jos al intervalului a crescut, de asemenea. Ieri, 18 martie, prețul Bitcoin a scăzut la aproximativ 5.000 de dolari și apoi s-a stabilizat și a continuat să nu scadă, indicând un semnal alcătesc de consolidare.

Echipa de analiză a pieței OKEx consideră că, pe măsură ce mediile mobile pe termen scurt intră în faza de legătură, fluctuația va fi, de asemenea, placidă. Cu toate acestea, această stare stabilă se va rupe probabil când mediile mobile se aplatizează treptat și tendința se apropie de media mobilă pe termen lung (MA180).

MA180 acționează în prezent ca o rezistență la presiunea asupra prețului. Dacă se poate rupe, tendința poate continua să testeze nivelul de rezistență de 6.000 USD. În caz contrar, dacă prețul scade sub mediile mobile pe termen scurt, este mai probabil să slăbească din nou.

Investitorii trebuie să fie conștienți de faptul că atâta timp cât marginea inferioară a triunghiului nu a fost ruptă, modelul alcista nu a fost deteriorat.

Acordați atenție forței rezistenței de aproape 5.500 USD pe termen scurt. Deoarece acest punct se potrivește îndeaproape cu locația MA180, ruperea acestuia poate deveni un semnal de forță.

Graficul Bitcoin de 1 zi de mai sus arată că diferite perioade de medii mobile s-au deplasat deja în jos. Pe această piață, după scăderea mult sub mediile mobile ale perioadei scurte, tendința prețurilor tinde să fie corectată. Acest lucru va face ca prețul să se apropie de perioada scurtă a AM în procesul de corectare.

Deși direcția mediei mobile este descendentă în acest moment, trebuie să fim atenți și la histerezis – dependența stării curente a graficului de istoria sa. Investitorii ar trebui să fie atenți și să rămână răbdători, deoarece tendința actuală se va încheia și se va pregăti pentru o inversare.

MACD indică, de asemenea, abordarea unei formații de cruce de aur, deoarece cele două linii sunt susceptibile de a se intersecta din diagramă.

Pentru investitori, va fi clar după acest sfârșit de săptămână dacă această etapă este o perioadă de odihnă înainte de o tendință descendentă sau un nivel de revenire.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 5.500 USD
 • Rezistență pe termen mediu: 6.000 USD
 • Suport pe termen scurt: 5.200 USD
 • Suport pe termen mediu: 4.400 USD

ETH vede creșterea volumelor de cumpărare

1H ETH / USD Date de schimb perpetuu. Sursa: OKEx.com

După ce a găsit suport la marginea inferioară, riscul de cădere al ETH a fost redus în acest moment. Acum prețul încearcă să străpungă marginea superioară.

Graficul volumului de tranzacționare al ETH arată că, în ultimele ore, volumul de cumpărare a crescut. Chiar dacă nivelul este încă mic, creșterea înseamnă că este posibil să apară un semnal alcista.

Investitorilor trebuie să li se reamintească faptul că izbucnirea trebuie să fie legitimă și nu o mișcare falsă, analizând volumul tranzacțiilor. Dacă prețul poate rupe marginea superioară și acea mișcare este însoțită de o creștere a volumelor de tranzacții, atunci posibilitatea unei reveniri este mai mare.

În plus, dacă retragerea poate fi susținută de marginea superioară, înseamnă că poate să revină și este o poziție bună în care să intre.

În caz contrar, dacă tendința se rupe din nou sub marginea superioară, ar putea însemna că este o falimentare falsă și că prețul va continua să se miște în intervalul anterior.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 125 USD
 • Rezistență pe termen mediu: 134 USD
 • Suport pe termen scurt: 120 USD
 • Suport pe termen mediu: 116 USD

Lipsit de volum, comercianții XRP ar trebui să privească asistența pe termen scurt

1H XRP / USD date de schimb perpetuu. Sursa: OKEx.com

Deși XRP a scăzut scurt sub marginea inferioară, volumul tranzacționării nu a văzut un semnal de creștere, deci este dificil să fie o ruptură legitimă.

Tendința actuală arată că predicția de mai sus este adevărată, deoarece prețul se menține din nou peste marginea inferioară. Cu toate acestea, nu putem fi siguri că va apărea o revenire, deoarece sfeșnicul urcător în această oră nu are volum suficient.

De asemenea, nivelul prețurilor păstrează încă o anumită distanță față de marginea superioară – nu putem fi siguri că tendința se va inversa până la urcarea până la ruperea acesteia..

Investitorii ar trebui să acorde atenție eficienței marginii inferioare și nivelului de sprijin în jur de 0,1435 USD.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 0,1510 USD
 • Rezistență pe termen mediu: 0,1640 USD
 • Suport pe termen scurt: 0,1435 USD
 • Suport pe termen mediu: 0,1270 USD

Declinare de responsabilitate: Acest material nu ar trebui să fie luat ca bază pentru luarea deciziilor de investiții și nici să fie interpretat ca o recomandare de angajare în tranzacții de investiții. Tranzacționarea activelor digitale implică un risc semnificativ și poate duce la pierderea capitalului investit. Ar trebui să vă asigurați că înțelegeți pe deplin riscul implicat și să luați în considerare nivelul dvs. de experiență, obiectivele investiționale și să solicitați consiliere financiară independentă, dacă este necesar.

Urmați OKEx pe:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map