OKEx Crypto Options Principii și strategii IV: tranzacționare Vega și volatilitate

Confruntându-se cu scăderi generale nevăzute ale pieței și cu o volatilitate istorică ridicată, nu numai pe piața criptografică, ci și pe piețele de capitaluri proprii și de mărfuri, chiar și profesioniștii cu experiență din industrie au trecut prin strămutări nedorite. Incertitudinea pieței cu privire la COVID19 și consecințele sale, jocul nesfârșit al hegemoniei petroliere și vehiculele economice grav (la fața locului sau îngrozite acum, așa că vor veni) generează noi crize și oportunități. După cum am văzut din istorie, nașterea investitorilor legendari, respectarea principiului și a rațiunii, precum și permiterea unui mod de gândire flexibil și cu adevărat creativ ar putea fi de ajutor pentru a câștiga acest sezon.

Pentru a profita de volatilitatea pieței, să începem cu studiul nostru continuu privind principiul și strategia opțiunii de criptare OKEx, de data aceasta, tranzacționarea Vega și volatilitate.

Partea 1. Vega

Vega este un primul derivat parțial al valorii opțiunii în raport cu volatilitatea suportului, și reprezentat ca

Vega vă poate ajuta să înțelegeți sensibilitatea la fluctuația prețului la prețul așteptat al opțiunii, să spunem că o volatilitate mai mare poate pune valoarea finală a opțiunii mai mare, atât pentru apelare, cât și pentru vânzare. De obicei, cea mai mare opțiune la bancomat cu scadență mai mare.

Dacă ați încercat vreodată să tranzacționați cu strategia articolului anterior, Straddle și Strangle, este posibil să vă confruntați cu o poziție acoperită cu atenție, valoarea schimbându-se, în special în ceea ce privește volatilitatea. ȘI credem că unii obțin profit imens (de fapt, scăderea maxilarului) prin construirea doar a uneia dintre cele două strategii, mai mult pe sugrumare, cu latura lungă. Și dacă ați urmat disciplina, fără a intra în panică sau ați fost încântați de câștig pe termen scurt, cea mai recentă recuperare a prețului vă asigură o altă sumă bună de rentabilitate din partea apelurilor lungi, fie.

În plus, chiar și poziția neutră de piață construită, ce putem face pentru a ne crește puterea predictivă pe piață? De ce opțiunea este căutată de mulți comercianți cu instrumente derivate?

(Implicat) Volatilitatea spune, iar Coada Măturând câinele.

Partea 2. Tranzacționarea volatilității

Înțelegerea completă a opțiunii ar putea să nu fie una ușoară, dar vă va compensa indiferent dacă tranzacționați sau nu pe piață sau cotați pentru tranzacționarea dvs. la fața locului și la termen. Nu numai pentru diversificare și maximizarea profitului, ci și pentru perspectiva gestionării riscurilor, sunt instrumente eficiente.

Am studiat mai devreme volatilitatea. Să intrăm în detalii.

Volatilitatea la care ne referim de obicei, există două rase menționate mai ales: Realizat Vol & Implicat Vol.

Volatilitatea realizată este mișcarea reală a prețului subiacente pe perioade date (în mare parte, anualizate), deci rădăcina pătrată a varianței, în timp ce volatilitatea implicată este volatilitatea recalculată din prețul opțiunii. Astfel, ar trebui să existe un decalaj între prețul suport actual și valoarea așteptată a prețului suport, retro-orientată spre viitor. Din acest moment, putem smulge ideea pentru tranzacționarea noastră. Dacă volatilitatea implicită începe să se schimbe în timp ce nu se produce o schimbare sigură asupra celei realizate, ce va apărea în consecințe? Mai ales pe Spot și Futures sau pe piața swap-ului perpetuu? Putem verifica această parte pe parcursul tulburărilor recente.

Sursa: Skew.com

După cum putem vedea de sus, BTCUSD Volatilitate implicată de 3 luni zilnic crescut pe 12 martie, înainte de urmărirea volatilității realizate și ne amintim de vinerea 13. Mai mult, cu o privire mai atentă, a existat un deplasare indicativ-paralelă pe 8 martie și am combinat, de asemenea, surse alternative pe mișcarea balenelor / minerilor, depunând la burse mari, cu siguranță sigur, pentru a pregăti și a construi poziția pentru a ieși din mijlocul pieței tradiționale financiare / de mărfuri. Acest lucru se referă, de asemenea, într-un fel la tejgheaatac pe ideea comună de investiții, „reducerea la jumătate a bitcoinului va duce la creșterea valorii, deci împrumutați&ține ”. (Vom acoperi separat sursa alternativă cu detalii.)

Opțiunile și, în general, instrumentele derivate, au putere predictivă asupra prețurilor subiacente, chiar dacă este „DERIVAT”. Acest lucru a fost dovedit în multe piețe și cercetări academice și a fost utilizat ca sursă de descoperire a prețurilor pentru piața de capital. Și poate știți, întrerupătoarele recente de pe piața instrumentelor derivate s-au declanșat înainte de cea declanșată de piața bursieră și, de asemenea, am văzut mult efect asupra opțiunii și / sau data scadenței futures. Și, valurile de coadă excesive strânge câinele și da, dureros și greu de ridicat pentru o vreme.

Deci ce ar trebui sa facem? Ce să amintesc?

Strangle poate fi folosit pentru cine să parieze pe vol. Implicit. crește în timp ce straddle poate acoperi atât creșterea volatilității realizate cu efect gamma, cât și impactul absolut al volatilității implicite datorită părții vega. Și construind asta poziție lungă de volatilitate înainte ca orice actualizare a pieței să fie eficientă, așa cum am menționat de la început, vehiculele economice încep acum să se rupă, așa că peisaje noi urmează.

Invers, scurtcircuitând vol., a.k.a. vânzarea uneia dintre aceste două strategii poate beneficia de o primă ridicată a pieței actuale, pariat pe scăderea volatilității cu orice acțiune guvernamentală pentru salvarea piețelor tradiționale și a economiei și a efectului secvențial asupra cripto, reliefurilor pandemice și recuperării, fizic și emoțional. În plus, valoarea în timp a banilor joacă un rol important în vânzarea volatilității și ar trebui să recunoască temeinic riscul problematic de dezavantaj. Astfel, dacă este posibil și disponibil în cea mai mare parte, calculați valoarea teoretică exactă a opțiunii și trebuie urmată reajustarea unei poziții.

În cele din urmă, vă rugăm să faceți cea mai bună utilizare a noastră Calculator de opțiuni și Opțiuni Discovery pentru obiectivul și obiectivele dvs. și nu ezitați să ne contactați ([e-mail protejat]) deoarece suntem întotdeauna pregătiți pentru asistență dedicată tranzacționării opțiunilor și piețelor conexe pe OKEx.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map