OKEx Technical Weekly: 06 aprilie 2020

BTC va testa rezistența cheie cu un sentiment mixt.

Chei de luat masa

– BTC este setat să testeze nivelurile USD7000-7200 după tranzacționarea laterală în weekend.

– Recenta prăbușire a ratei de hash ar putea întări taurii, în timp ce alte date sugerează că investitorii au fost prea încrezători.

– Volatilitatea prețurilor pe termen scurt / mediu este setată să crească în principalele monede.

Prezentare generala a pietei

Se pare că are un început mixt pentru piața criptomonedelor, ca și prețurile BTC s-au tranzacționat lateral între nivelurile de USD6600 și nivelurile de USD 7200 în weekend, fără progrese semnificative. În momentul în care recompensa blocului bitcoin este redusă la jumătate așteptat pentru a se întâmpla în mai puțin de 40 de zile, sentimentul pe termen scurt față de cripto-ul de vârf a rămas relativ scăzut, în ciuda recuperării recente a pieței. Sentix Bitcoin Strategic Bias, care măsoară așteptările de șase luni ale investitorilor BTC, a revenit brusc săptămâna trecută. Cu toate acestea, Manfred Hubner, director general la Sentix, a subliniat că „Indicele de supraîncredere (care nu este prezentat aici) se tranzacționează la +5, ceea ce este mai mult într-o zonă care vorbește pentru prea multă încredere în sine din partea investitorilor. Deci, nu există nicio indicație pozitivă clară pentru creșterea prețurilor bitcoin. ”

Figura 1: Tendința strategică Sentix Bitcoin (Sursa: Sentix)

Figura 2: Panglică Bitcoin Hash (Sursa: Diagramele Woobull)

Chiar și așa, fundamentele par să sugereze acest lucru BTC este posibil ca prețurile să fi scăzut. Proeminent analist bitcoin Willy Woo a postat pe Twitter că recenta prăbușire a panglicilor Hash a indicat că unele capitulații ale minerilor s-au întâmplat în timpul prăbușirii pieței din 12 martie și el crede că minerii nu vor adăuga mai multă presiune de vânzare de aici.

În altă parte, a fost un sac mixt, cu BSV tranzacționate cu aproximativ 1% mai mici, în timp ce TRX a castigat mai mult de 7%. MKR a rămas în centrul atenției, așa cum este pregătit să fie Fundația Maker dizolvat pentru a merge pe deplin descentralizat, mișcarea face parte din eforturile de a crea un MakerDAO care se autosusține. MRK tranzacționat a scăzut cu 7% în Asia luni.

BCH De asemenea, observatorii nu vor să rateze înjumătățirea recompensei bloc, care se așteaptă să aibă loc pe 8 aprilie. BCH recompensa minerilor va merge de la 12,5 BCH la 6,25 BCH pe bloc. BCH tranzacționat cu jumătate de procent mai mic în sesiunea de luni.

Analiza prețurilor


BTCUSDT – Rezistența decolteului în focalizare

 • BTCUSDT și-a revenit după vânzarea din 12 martie și pare să se apropie de retragerea Fibonacci de 61,8%, unde este aproape de decolteul modelului anterior al gâtului și umerilor.
 • Din punct de vedere al impulsului, a fost cam amestecat, dar părtinirea pare ușor spre partea pozitivă, RSI a creat unele maxime mai mari, în timp ce UO a produs unele maxime mai mici. Cu toate acestea, o mică defecțiune în OBV pare în curs de desfășurare, dacă este confirmată, ar putea crește probabilitatea cazului alcătesc.
 • Este demn de remarcat faptul că se află și o mică cruce de aur, cu 100-MA ușor peste 200-MA.
 • Deși este posibil să se facă o reevaluare a FR de 61,8% pe termen scurt, totuși, credem că rezistența decolteului de aproape 7200 USD la 7300 ar putea fi încă sănătoasă.

Figura 3: Diagrama zilnică BTCUSDT (Sursa: OKEx; Tradingview)

ETHUSD – este de așteptat o erupție

 • ETHUSDT a format un model triunghiular ascendent, iar o rupere pe termen scurt pare iminentă. Strângerea benzilor Bollinger indică, de asemenea, că volatilitatea prețurilor este de așteptat să crească.
 • RSI și OBV au produs ambele erupții pozitive, sugerând că impulsul de cumpărare al perechii a crescut, ceea ce a întărit cazul de a avea o rupere decisivă a prețului.
 • Primul nivel de urmărit ar putea fi 200-MA în jurul valorii de 172, în timp ce suportul inferior de lângă 120 este o altă zonă cheie.

Figura 4: Diagrama ETHUSDT zilnic (Sursa: OKEx; Tradingview)

ATOMUSDT – o nouă tendință în dezvoltare?

 • ATOMUSDT a sărit inițial peste rezistența liniei de trend februarie-martie cu un impuls puternic, deoarece RSI a produs o evidență clară.
 • Deși este posibil ca prețul să rămână peste linia de trend, strângerea Bollinger Bands sugerează că volatilitatea prețului ar putea crește de aici.
 • Inversarea inițială a OBV sugerează că impulsul de cumpărare a crescut, o creștere suplimentară a impulsului ascendent ar putea permite prețului să înceapă o nouă tendință pe termen mediu din acest moment.
 • Maximul din 20 martie, de 2,48, ar putea fi primul nivel de urmărit.

Figura 5: Diagrama zilnică ATOMUSDT (Sursa: OKEx; Tradingview)

Urmați OKEx pe:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map