Piețele criptografice sunt indecise pe măsură ce Bitcoin Bulls încetinește: marți tehnice

Pe scurt

  • Piețele criptomonede rămân indecise ca Bitcoin (BTC) prețul fluctuează într-un interval îngust.
  • Datele arată că consolidarea actuală pe termen scurt ar putea fi o bună configurație pentru o creștere suplimentară a prețurilor BTC.
  • Eter (ETH) taurii par obosiți deoarece 250 USD rămân un nivel de rezistență semnificativ, în timp ce Litecoin (LTC), Tron (TRX) și rețeaua Kyber (KNC) alătură-te reflectoarelor.

Prezentare generala a pietei

Piețele criptomonedelor au fost indecise marți dimineață în Asia, deoarece prețurile BTC au continuat să se tranzacționeze lateral, schimbându-și mâinile în apropierea mânerelor de 9.700 USD, în timp ce Bitcoin Cash (BCH) și Ripple (XRP) erau ușor în verde.

Indecizia pe termen scurt a BTC în intervalul actual poate sugera potențialul de apreciere ulterioară a prețului. Un sondaj din Sentix arată că indicele Bitcoin de supraîncredere a crescut la +7, ceea ce ar putea explica de ce taurii BTC par să fi încetinit. Cu toate acestea, Patrick Hussy, director general la Sentix, spus că convingerea de bază rămâne fermă, iar consolidarea timp de 1-2 săptămâni poate ajuta prețurile BTC să crească din nou.

Sentimentul BitcoinIndexul de încredere excesivă Sentix Bitcoin. Sursa: Sentix

Indicele de încredere excesivă Sentix măsoară probabilitatea pentru cazul în care creșterea sau scăderea consecutivă a prețurilor au dus la o mai bună satisfacție în rândul investitorilor. Citirile de sub -7 sau peste +7 sunt de obicei un semn că consolidările sau corecțiile sunt iminente.

Ne putem aștepta ca dominația pieței BTC să fie din nou concentrată, deoarece a scăzut istoric în jurul valorii de 65 la sută, acolo unde se află în prezent. Dacă va reveni de aici, ar reflecta cererea crescândă a pieței de Bitcoin față de altcoins.

Dominanta BitcoinDominația pieței BTC (%). Sursa: Tradingview

În spațiul altcoin, credem că Tron (TRX) va rămâne în centrul atenției, deoarece ne așteptăm ca știrile despre actualizarea sa 4.0 să rămână principalul factor de preț. Indicativ de bază pentru atenție (BĂŢ), pe de altă parte, și-a continuat raliul la aproape 0,26 nivele, în ciuda știrilor despre browserul Brave, care ar fi redirecționat utilizatorii către linkurile de recomandare ale companiei atunci când navigau către diferite platforme.

Analiza prețurilor

BTC / USDT – retestați suportul înainte de a urca?

BTC / USDT a rămas într-o formație triunghiulară, deoarece prețul s-a deplasat în cea mai mare parte lateral în ultima săptămână. Cu toate acestea, BTC poate retesta suportul inferior al triunghiului înainte de a produce un breakout, mai ales că RSI a produs un maxim mai scăzut (în raport cu prețul) în această săptămână, care este considerat o divergență bearish.

Stochasticul se mișcă și el mai jos și, în ciuda șanselor ca linia rapidă să treacă peste linia lentă, cei doi indicatori, în momentul scrierii, arată că impulsul ascendent a fost oarecum decolorat.

Însă Oscilator final a bifat la începutul acestei săptămâni și poate indica faptul că tendința de dezavantaj este limitată.

La nivel de nivel, suportul inferior al triunghiului este cuprins între 9 300 și 9 200 de dolari – orice lucru sub acesta ar putea crește impulsul descendent. În timp ce era în creștere, maximul săptămânii trecute, de aproximativ 10.400 USD, rămâne plafonul.

Grafic BTC USDTGrafic zilnic BTC / USDT. Sursa: OKEx; Vedere de tranzacționare

ETH / USDT – taurii obosesc

O corecție ar putea fi în curs pentru ETH / USDT, deoarece taurii par să se obosească, iar urșii ar putea prelua în curând. În ciuda încercărilor multiple de a depăși 250 USD, rămâne o rezistență puternică pentru ETH, iar indicatorii multiplii impulsului indică, de asemenea, o corecție pe termen scurt. Indicatorul MOM a produs o divergență descendentă, în timp ce MACD s-a restrâns.

Dezavantajul, retragerea Fibonacci de 78,6 la sută, aproape de 223 USD, ar putea fi primul nivel urmărit. După aceea, putem vedea corecții suplimentare către 210 USD. Pe de altă parte, dacă sprijinul de 250 USD este confirmat, ar putea pune bazele testării maximului din 288 dolari din februarie, deși pare puțin probabil pe termen scurt.

ETH USDT zilnicDiagrama zilnică ETHUSDT. Sursa: OKEx; Vedere de tranzacționare

LTC / USDT – un moment make it or break it?

LTC / USDT s-a tranzacționat lateral după o altă încercare eșuată de a sparge nivelul de 50 USD săptămâna trecută. Cea de-a șaptea cea mai mare criptomonedă ar putea avea nevoie de o revenire iminentă înainte ca urșii să preia.

Prețul se bazează în prezent pe linia de mijloc a benzilor Bollinger, iar o trecere către partea inferioară poate susține cazul unei inversări. RSI se bazează, de asemenea, pe suportul recent al canalului, iar o defecțiune poate eroda un impuls pozitiv.

Dezavantajul, 44 de dolari ar putea fi primul nivel urmărit, urmat de 41 de dolari.

LTC USDT zilnicDiagrama zilnică LTC / USDT. Sursa: OKEx; Vedere de tranzacționare

TRX / USDT – corectarea ar putea fi datorată

Indicatorii tehnici sugerează că TRX / USDT ar putea rămâne supra-cumpărat și o corecție ar putea împinge prețul înapoi la suportul inferior al canalului.

RSI a cochetat cu zona supra-cumpărată în ultimele zile, în timp ce Williams% R a rămas peste -20%. Ambele citiri indică faptul că perechea a fost supra-cumpărată, iar încrucișarea ursului stochastic confirmă semnalul. 0,01620 USD rămâne un nivel de urmărit.

TRX USDT zilnicDiagrama zilnică TRXUSDT. Sursa: OKEx; Vedere de tranzacționare

KNC / USDT – probabil să testeze rezistența-întors-suport după spargere

KNC / USDT a fost unul dintre cele mai performante altcoins de pe platforma de tranzacționare OKEx în sesiunea de marți, crescând cu peste 16%.

Saltul a produs o ruptură față de modelul recent al triunghiului și, de asemenea, a împins prețul mai departe în zona supra-cumpărată, așa cum confirmă atât RSI, cât și William% R.

Deși perechea pare supra-cumpărată, este posibil să nu sufere o corecție iminentă a prețului. Probabil că KNC va retesta mai întâi zona între 0,753 USD și 0,757 USD, pentru a vedea dacă poate fi transformată de la rezistență la un nivel de suport.

Cu toate acestea, volumul de tranzacționare poate îngrijora taurii, deoarece reflectă o divergență de la prețuri.

KNC USDT zilnicDiagrama zilnică KNCUSDT. Sursa: OKEx; Vedere de tranzacționare

Declinare de responsabilitate: Acest material nu trebuie luat ca bază pentru luarea deciziilor de investiții și nici interpretat ca o recomandare de a participa la tranzacții de investiții. Tranzacționarea activelor digitale implică un risc semnificativ și poate duce la pierderea capitalului investit. Ar trebui să vă asigurați că înțelegeți pe deplin riscul implicat și să luați în considerare nivelul dvs. de experiență, obiectivele investiționale și să solicitați consiliere financiară independentă, dacă este necesar

OKEx Insights prezintă analize de piață, caracteristici detaliate și știri curate de la profesioniștii în domeniul cripto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map