Pozițiile BTC Key Breakout în jur de 5,6K $ și 7K $ ar putea indica schimbarea tendinței: Piața criptografică zilnic

Piețele criptomonedelor rămân stabile astăzi, 1 aprilie. Majoritatea monedelor de top înregistrează o schimbare de preț cu 1% mai mică în ultimele 24 de ore. Bitcoin (BTC) a pierdut puțin peste 1 la sută în ziua respectivă, menținând zona de 6.300 de dolari.

Eterul (ETH) s-a tranzacționat și lateral de ieri, confruntându-se cu o rezistență puternică la 134 USD. Moneda se tranzacționează în prezent în jurul valorii de 133 USD pentru a apăsa timpul, în creștere cu o fracțiune de procent.

XRP-ul Ripple a cunoscut, de asemenea, stagnare în ultimele 24 de ore, cu o rezistență de 0,1750 USD, în creștere cu aproximativ jumătate la sută pe zi.

Comercianții BTC se uită la patru puncte cheie de preț

Diagrama 4H BTC / USD Perpetual Swap date. Souce: OKEx.com

Ieri, după ce nu a reușit să testeze continuu 6.500 USD, BTC a scăzut ușor la aproximativ 6.300 USD și este acum susținut de 6.250 USD.

Echipa de analiză a pieței OKEx consideră că, indiferent dacă prețul este în creștere sau în scădere, nivelul energiei nu este capabil să rupă modelul actual echilibrat. Volumul de tranzacționare la nivelul orelor a crescut, de asemenea, ocazional, atunci când prețul atinge un vârf etapizat după zona crucială – atunci partea de sus nu poate fi spartă, iar prețul nu reușește să se spargă sub suportul inferior etapizat pentru o lungă perioadă de timp.

Acest lucru se datorează probabil retragerii inversate a fondurilor, dar este dificil să continuăm o astfel de tendință. În această etapă, pentru investitori, referirea la cele patru prețuri importante de 6500 $, 6300 $, 6000 $ și 5800 $ pentru operațiunile pe termen scurt poate fi o alegere bună în tendința șocului..

Graficul BTC de 1 zi prezintă o rază laterală strânsă

Graficul Bitcoin de 1 zi de mai sus arată că prețul a fluctuat întotdeauna într-un interval mai mic de 1.000 USD în această săptămână. Revenirea nu a atins niciodată marginea superioară a consolidării la 7.000 USD, iar când prețul scade înapoi, nu poate atinge marginea inferioară în jur de 5.600 USD.

Media mobilă de 30 de zile (MA (30)) s-a dovedit a fi un punct de rezistență dur la nivel zilnic, deoarece prețul nu a reușit să-l testeze de două ori. Volumele continuă să se reducă. Dacă volumele de cumpărare nu pot reveni săptămâna aceasta, este posibil ca tendința să scadă în zona de peste 5.800 USD sau chiar 5.600 USD.

Investitorii ar trebui să rețină că ruperea MA (30) stabilizându-se pe acesta poate dovedi că revenirea începe. În caz contrar, tendința ar putea reveni din nou la zona actuală de consolidare.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 6.500 USD
 • Rezistență pe termen mediu: 6.900 dolari
 • Suport pe termen scurt: 6.300 USD
 • Suport pe termen mediu: 6.000 USD

ETH a rămas la o rezistență de 134 USD

1H ETH / USD Date de schimb perpetuu. Sursa: OKEx.com

ETH a continuat să fie blocat de nivelul de 134 USD în această săptămână. Deși a fost susținut temporar cu 130 USD, volumul vânzărilor la nivel de oră a fost încă relativ activ comparativ cu cel de cumpărare. Puterea suportului de 130 USD nu ar trebui să fie optimistă.

Dacă tendința nu se poate stabiliza peste 134 USD, va fi întotdeauna într-un model slab și aproape 123 USD poate fi tratat ca un fund puternic pe termen scurt.

Investitorii ar trebui să rețină că, dacă prețul sparge 134 USD, înseamnă că taurii sunt puțin mai puternici decât urșii. Dar amintiți-vă, acest lucru este doar în tendința de consolidare. A sparge 145 USD înseamnă că este posibil să distrugi zona de consolidare. Doar dacă prețul se sparge între 155 și 160 USD înseamnă că începe o scădere pe scară largă.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 134 USD
 • Rezistență pe termen mediu: 145 USD
 • Suport pe termen scurt: 130 USD
 • Suport pe termen mediu: 123 USD

XRP a rupt scurt rezistența de 0,1750 USD

1H XRP / USD date de schimb perpetuu. Sursa: OKEx.com

Semnalul de revenire al XRP a fost relativ puternic ieri, 31 martie. Deși prețul a trecut pe scurt de 0,1750 USD, totuși, nu a reușit să testeze maximul anterior, aproape de 0,1811 USD. Acum XRP a scăzut și este din nou sub presiune, la 0,1750 USD. Dacă prețul scade sub primul nivel de asistență, la 0,1700 USD, poate continua să găsească asistență aproape de 0,1650 USD.

Ultimele ore au arătat un semnal de descărcare. Dacă prețul nu încetează să scadă în următoarele ore – cu tendința acum extrem de apropiată de 0,1700 USD – investitorii ar trebui să analizeze starea de schimbare a volumului. Dacă acest prim nivel de asistență poate fi eficient, este posibil să testați din nou 0,1750 USD.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 0,1750 USD
 • Rezistență pe termen mediu: 0,1820 USD
 • Suport pe termen scurt: 0,1650 USD
 • Suport pe termen mediu: 0,1610 USD

Declinarea responsabilității: Acest material nu trebuie luat ca bază pentru luarea deciziilor de investiții și nici interpretat ca o recomandare de a participa la tranzacții de investiții. Tranzacționarea activelor digitale implică un risc semnificativ și poate duce la pierderea capitalului investit. Ar trebui să vă asigurați că înțelegeți pe deplin riscul implicat și să luați în considerare nivelul dvs. de experiență, obiectivele investiționale și să solicitați consiliere financiară independentă, dacă este necesar.

Urmați OKEx pe:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map