Prețul BTC susținut de SUSHI și supratensiunea DeFi reînnoită

Peste noapte, piața criptomonedelor și-a văzut din nou creșterea capitalizării totale, pe măsură ce a crescut cererea de jetoane financiare descentralizate. Metrica a crescut cu 3,2% semnificativ pentru a depăși 400 de miliarde de dolari, conform datelor din CoinGecko. În același timp, cota Bitcoin (BTC) din piața globală a scăzut la 54,8%.

În timp ce toată lumea se grăbea în diverse proiecte de cultivare a randamentului, cererea de eter (ETH) a crescut – creșterea cu 8,85% peste noapte. Ether a fost principalul motor care a condus piața săptămâna aceasta, împingând prețul Bitcoin în creștere cu 2,02%, până la aproximativ 11.900 de dolari. Cu toate acestea, alte monede majore nu sunt în mod evident favorizate de participanții la piață și au performanțe semnificative față de ETH, EOS și Litecoin (LTC) crescând doar cu 2,21% și respectiv cu 1,82%.

OKEx Token Index Board este în verde de la ora 7:00 UTC pe 1 septembrie. Sursa: OKEx

Conform DeBank, valoarea totală blocată în DeFi a depășit acum 11 miliarde de dolari – iar SushiSwap (SUSHI) este cea mai tare din meniu. Pe 28 august, furca Uniswap a fost lansată, iar valoarea sa totală blocată a depășit peste 270 de milioane de dolari în mai puțin de 12 ore. În acest moment, SushiSwap a acumulat peste 1,5 miliarde de dolari în valoare de jetoane, sau aproximativ 80% din totalul activelor Uniswap, conform Sushiboard.

Valoarea totală blocată în DeFi continuă să crească. Sursă: DeBank

Sushiswap adaugă un stimulent simbolic Uniswap prin alocarea unei părți din comisioanele sale de tranzacționare deținătorilor simbolului SushiSwap SUSHI, care poate fi vândut pe piața secundară. Datorită economiei de jetoane SUSHI avantajoase și a bazelor de randament ridicat, SUSHI este cel mai tare nume dintre jetoanele DeFi din zilele noastre. În plus, concurență pentru care fondurile de lichidități ar trebui să fie listate pe SushiSwap este acerbă, ceea ce a crescut rapid cererea de SUSHI ieri. Vedem chiar și anumite proiecte care cumpără voturi pe SushiSwap pentru ca proiectele lor să aibă șanse mai mari de a fi listate. Liderii actuali în această competiție includ YAMV2-ETH, SRM-ETH, REN-ETH, SUSD-BASED și altele.

Este important să rețineți că orice eroare minoră de cod poate avea consecințe incalculabile pentru aceste platforme descentralizate și poate deveni un bancomat pentru hackeri. Până în prezent, SushiSwap nu a finalizat un audit formal.

Serul (SRM) a fost, de asemenea, cerut ieri și a crescut cu 27% peste noapte, din cauza probabilității mari de a fi listat în următoarea rundă pe SushiSwap. Alte jetoane DeFi cu peste 20% peste noapte sunt Compound (COMP), Curve (CRV) și UMA. TRON își va lansa proiectul de extragere a lichidității, SUN, pe 2 septembrie și va crește cu 15%.

SushiSwap / Pool-uri și procentul de lichiditate Uniswap. Sursă: Sushiboard

Listări noi

OKEx este încântat să anunțe că SushiSwap (SUSHI), YFValue (YFV) și PowerPool Concentrated Voting Power (CVP) sunt acum listate pe OKEx.

Toate jetoanele menționate mai sus pot fi depuse imediat în conturile OKEx. Perechile comerciale SUSHI / USDT, YFV / USDT și CVP / USDT vor fi disponibile astăzi la ora 10:00 UTC. SUSHI / ETH, YFV / ETH și CVP / ETH vor fi disponibile astăzi la ora 11:00 UTC.

Câștigătorii și pierzătorii de altcoin de top

  • TCT / USDT + 87,09%
  • XUC / USDT + 36,63%
  • CRV / USDT + 31,21%
  • ORS / USDT -11,51%
  • YEE / USDT -12,10%
  • YFII / USDT -25,01%

Altcoinele cu capitalizare mică continuă să decoleze. Exchange Union (XUC) s-a clasat în topul câștigătorilor pentru a doua zi consecutivă și a crescut cu 36,63%. Marele câștigător de astăzi a fost TokenClub (TCT), care a crescut peste 87,09% peste noapte.

Analiza tehnică BTC

BTC a crescut puternic în această dimineață după ce a făcut o corecție la nivelul de 11.550 USD, pragul intraday menționat ieri. Este clar să vedem că BTC este stimulat de altconi mari ca ETH și TRX.

BTC rulează în prezent la nivelul critic de 11.900 USD. Dacă acest nivel poate fi menținut, acesta ar putea continua să provoace maximele anterioare de aproape 12.200 USD.

Diagrama OKEx BTC Perpetual Swap 1h – 9/1. Sursa: OKEx, TradingView

Analiza tehnică ETH

Prețul lui Ether a fost puternic după ce a făcut un pas înapoi pe suportul de 430 USD și apoi a stabilit imediat un nou maxim local de 467 USD. Datorită raliului rapid, suportul la 445 USD este acum mai departe.

Dacă mania din jurul DeFi poate fi susținută în această săptămână, cererea pentru ETH va rămâne probabil susținută. O corecție semnificativă ar fi mai puțin probabilă.

Graficul prețurilor Ethereum - 9/1Diagrama OKEx ETH Perpetual Swap 1h – 9/1. Sursa: OKEx, TradingView

Nu sunteți un comerciant OKEx? Aflați cum să începeți tranzacționarea!

OKEx Insights prezintă analize de piață, caracteristici aprofundate, cercetări originale & știri organizate de profesioniști în domeniul cripto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map