Triunghiul bullish al Bitcoin se formează cu succes, comercianții se pot aștepta la o recuperare mai mare în cazul în care prețul încetează 6.800 USD: Crypto Market Daily

Piețele criptomonedei înregistrează o revenire majoră astăzi, 20 martie, majoritatea monedelor de top câștigând peste 20 la sută în ziua respectivă.

Criptomoneda de top Bitcoin (BTC) a reușit să depășească marca de 6.000 de dolari ieri, 19 martie. Moneda a intrat apoi în 6.500 – 6.800 de dolari, unde este ferm localizată la presă, cu aproape 24% în ziua.

Cea de-a doua cea mai mare monedă, Ether (ETH), a crescut cu 23% în ultimele 24 de ore, împingând spre marca de 150 $.

XRP-ul Ripple a înregistrat o creștere ușor mai mică în această zi, în creștere cu aproximativ 16% până la tranzacționarea la 0,172 dolari.

Bitcoin străpunge marginea superioară a triunghiului bullish

1H grafic BTC / USD Perpetual Swap date. Souce: OKEx.com

După ce a străpuns triunghiul bullish, prețul Bitcoin a fost susținut de marginea superioară a triunghiului. Așa cum a prezis ieri echipa de analiză a pieței OKEx, această mișcare poate fi un factor pentru a judeca începutul unei reveniri. Atunci când breakout-ul este însoțit de volume crescute de cumpărare, acesta poate fi un alt factor care asigură că breakout-ul este adevărat.

După cum vedem astăzi, tendința tocmai s-a consolidat pentru o perioadă scurtă în această dimineață, apoi volumul a crescut la un nivel mediu și prețul a rupt direct 6.500 USD. Aceasta înseamnă că încrederea pieței se încălzește și sentimentul optimist revine.

Cu toate acestea, zona cuprinsă între 6.500 și 6.800 de dolari este încă o zonă de rezistență dură, deoarece a fost până la sfârșitul anului 2019. Trecerea la 6.800 de dolari poate face posibilă testarea a 7.000 de dolari sau investitorii ar trebui să aștepte retragerea și să intre.

Dacă împingerea urcării este puternică, această retragere poate fi susținută cu 6.500 USD sau va scădea la 6.000 USD pentru a găsi sprijin.

După cum este vizibil în diagrama de mișcare de mai sus a Bitcoin, ruta în mișcare atinge un punct semnificativ. Doar uitându-ne la grafic, vedem că taurii și urșii se luptă aprins cu aproape 6.800 de dolari.

Dacă prețul poate depăși cu mult 6.800 USD în acest weekend, este posibil să reveniți la 7.000 USD, așa cum se arată mai sus în condiția 1, iar 4.000-5.000 USD va fi partea de jos a etapei de dumping anterioare.

În caz contrar, revenirea de astăzi poate fi doar o capcană pentru balenele mari pentru a atrage taurii. După ce au obținut suficient profit, s-ar putea întâmpla un alt eveniment de vânzare uriaș, așa cum se arată în graficul de mai sus în condiția 2. Apoi, tendința zilnică poate forma un fund dublu și apoi reveni.

Volumul zilnic de cumpărare nu este suficient pentru a crește în prezent, astfel încât investitorii ar trebui să se concentreze pe schimbarea pieței pe timp de noapte. Riscul scăderii prețului va crește dacă volumul rămâne la acest nivel relativ normal. Liniile MACD sunt aproape de a forma o cruce de aur, posibilitatea pompei este mare.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 6.800 dolari
 • Rezistență pe termen mediu: 7.050 USD
 • Suport pe termen scurt: 6.500 USD
 • Suport pe termen mediu: 6.000 USD

ETH vede chiar mai mult un sentiment alcătesc decât BTC

1H ETH / USD Date de schimb perpetuu. Sursa: OKEx.com


În comparație cu BTC, puterea alcătească a ETH este și mai puternică. După ruperea marginii superioare, prețul a atins direct 140 USD, apoi a intrat într-o scurtă consolidare, unde partea inferioară a fost susținută de 134 USD.

Cu câteva ore în urmă, tendința a rupt o dată 145 USD și acum este suprimată cu 155 USD – deoarece această poziție a fost un sprijin puternic în ianuarie, se va transforma acum într-o rezistență dură.

Investitorii ar trebui să observe mai multe poziții importante în weekend, pentru a judeca dacă această pompă poate continua sau nu. Prima poziție de asistență este de aproximativ 145 USD: dacă tendința poate reveni aici, înseamnă că sentimentul alcista este mai puternic.

Mutarea va fi mai slabă dacă prețul este susținut de a doua poziție, care este în jur de 134 USD. Combinat cu condiția de schimbare a volumului, nu este dificil să judeci viitorul.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 125 USD
 • Rezistență pe termen mediu: 134 USD
 • Suport pe termen scurt: 120 USD
 • Suport pe termen mediu: 116 USD

XRP vede o revenire mai slabă, rezistența este puternică

1H XRP / USD date de schimb perpetuu. Sursa: OKEx.com

Gama de recuperare a XRP este relativ mai slabă decât celelalte altcoins, deoarece retragerea după ruperea marginii superioare aproape că a căzut din nou sub ea. Datorită încălzirii emoției generale pe piață, prețul s-a stabilizat și a crescut la 0,1750 USD. Va fi greu să spargi această rezistență puternică pe termen scurt.

Investitorii ar trebui să observe că, în cazul în care tendința scade sub 0,1650 USD în retragere, înseamnă că revenirea poate să nu aibă suficientă energie pentru a pompa mai mult. Cu toate acestea, atâta timp cât marginea superioară a triunghiului poate fi încă eficientă, prețul are o posibilitate mică de a renunța mai departe.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 0,1750 USD
 • Rezistență pe termen mediu: 0,1980 USD
 • Suport pe termen scurt: 0,1650 USD
 • Suport pe termen mediu: 0,1600 USD

Declinarea responsabilității: Acest material nu trebuie luat ca bază pentru luarea deciziilor de investiții și nici interpretat ca o recomandare de a participa la tranzacții de investiții. Tranzacționarea activelor digitale implică un risc semnificativ și poate duce la pierderea capitalului investit. Ar trebui să vă asigurați că înțelegeți pe deplin riscul implicat și să luați în considerare nivelul dvs. de experiență, obiectivele investiționale și să solicitați consiliere financiară independentă, dacă este necesar.

Urmați OKEx pe:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map