Triunghiul de convergență a formelor Bitcoin, partea inferioară de retragere ar putea primi asistență în jur de 6.950 USD: Piața criptografică zilnic

Joi, 23 aprilie: majoritatea criptomonedelor de top înregistrează câștiguri ușoare până la moderate în ultimele 24 de ore.

Bitcoin (BTC) continuă să plutească peste 7.000 de dolari, înregistrând o creștere de 1,5% în ziua respectivă.

Ethereum (ETH) a crescut cu 3,4%, înregistrând cea de-a doua cea mai mare creștere din primele zece monede.

XRP-ul Ripple a câștigat doar 0,6% în ultimele 24 de ore, tranzacționându-se totuși sub 0,19 USD.

7.200 dolari greu de rupt cu volumele actuale

1H grafic BTC / USD Perpetual Swap date. Sursa: OKEx.com

După ce Bitcoin a fost suprimat de zona de rezistență cuprinsă între 7200 $ și 7,300 $, tendința a scăzut în această dimineață și acum a găsit sprijin la 7,050 $. În ultimele două ore, tendința a înregistrat un semnal de revenire, dar spațiul este limitat, deoarece nu este ușor să rupi 7 200 USD cu nivelurile actuale de volum.

Cercurile roșii din graficul de 1 oră de mai sus arată că, din moment ce prețul a atins un vârf la 7.470 USD pe 7 aprilie, partea de sus a fiecărui rebot a fost mai mică – atingând în jur de 7.300 USD și apoi 7.200 USD.

Cercurile verzi indică faptul că fiecare fund de retragere orar a fost, de asemenea, mai mare decât precedentul, în jur de 6.450 USD și apoi 6.750 USD.

Există caracteristici clasice ale unui model de triunghi de convergență. Prin urmare, se poate prezice că fundul de retragere în această etapă poate primi sprijin în jur de 6.950 USD. Investitorii ar trebui să rețină că, dacă retragerea sau revenirea se deplasează mai sus sau mai jos decât în ​​partea de sus sau de jos anterioară, aceasta înseamnă probabil că următoarea tendință va fi vizibilă la nivelul zilnic.

Zona în mișcare a Bitcoin se restrânge între MA (30) și MA (60)

Diagrama 1D BTC / USD Perpetual Swap date. Sursa: OKEx.com

Graficul Bitcoin de 1 zi arată în continuare că în prezent tendința nu a rupt suportul MA (30) sau rezistența MA (60). Cu toate acestea, zona în mișcare se îngustează, ceea ce înseamnă că pauza ar putea avea loc în zilele următoare.

Comercianții trebuie să confirme că pauza este rațională înainte de a intra pe piață. Două condiții ar putea apărea în timpul unei erupții. În starea 1, tendința este puternică și este posibil ca mai mult de o treime din primul sfeșnic să se formeze deasupra MA (60). Este greu ca tendința să revină la zona anterioară în această stare. În caz contrar, dacă există doar mai puțin de o treime din sfeșnic deasupra MA (60), poate însemna că ruperea este slabă și este posibil să fie o capcană. Același principiu se aplică dacă scade sub MA (30).

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 7.200 dolari
 • Rezistență pe termen mediu: 7.300 dolari
 • Suport pe termen scurt: 7.050 USD
 • Suport pe termen mediu: 6.950 USD

Suportul MA (30) al ETH trebuie să fie dovedit

1H ETH / USD Date de schimb perpetuu. Sursa: OKEx.com

MA ETH (30) s-a dovedit a fi un sprijin eficient în ultimele trei ore. Cu toate acestea, are încă nevoie de timp pentru a demonstra forța suportului, deoarece perioada de verificare a fost scurtă.

Cu toate acestea, deși tendința a atins odată 187 de dolari, care este puțin mai mică decât vârful recent în jurul valorii de 189 de dolari, forța alcătească a ETH nu a crescut până la un nivel puternic până acum. Energia de recuperare lipsește.

Dacă tendința scade din nou sub 175 USD în acest weekend, este posibil să formeze un model dublu de top, iar prețul ar putea testa 166 USD. Pe de altă parte, dacă prețul se poate stabiliza în continuare la 180 USD după retragere, o revenire suplimentară pentru a testa 189 USD este posibilă în această condiție.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 183 USD
 • Rezistență pe termen mediu: 187 USD
 • Suport pe termen scurt: 178 USD
 • Suport pe termen mediu: 175 USD

XRP are suport la 0,1855 USD

Date de schimb perpetuu 4H XRP / USD. Sursa: OKEx.com

După cum arată graficul XRP de 4 ore, tendința este susținută temporar de 0,1855 USD după ce a trecut-o ieri. Cu toate acestea, modelul de ciocan inversat care s-a format acum două ore a dat un semnal de slăbire a taurilor. Rezistența în jurul valorii de 0,1920 USD este destul de grea în prezent.

Nivelul volumului se reduce, de asemenea, la un nivel record recent, iar creșterea se poate întâmpla în orice moment pe timp de noapte. Din perspectiva nivelurilor actuale de rezistență și suport, este mai probabil să scadă, dar tendința ar putea reveni fără a atinge 0,1780 dolari, dacă volumul scăzut nu poate continua să crească.

Pentru investitorii pe termen scurt, întrucât intervalul de mișcare se restrânge, iar XRP este o monedă care fluctuează drastic, este important să ne amintim că nu puteți ține prea mult timp și setați un stop loss adecvat.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 0,1920 USD
 • Rezistență pe termen mediu: 0,1950 USD
 • Suport pe termen scurt: 0,1855 USD
 • Suport pe termen mediu: 0,1780 USD

Declinarea responsabilității: Acest material nu trebuie luat ca bază pentru luarea deciziilor de investiții și nici interpretat ca o recomandare de a participa la tranzacții de investiții. Tranzacționarea activelor digitale implică un risc semnificativ și poate duce la pierderea capitalului investit. Ar trebui să vă asigurați că înțelegeți pe deplin riscul implicat și să luați în considerare nivelul dvs. de experiență, obiectivele investiționale și să solicitați consiliere financiară independentă, dacă este necesar.

Urmați OKEx pe:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map