Valabilitatea marginii inferioare a triunghiului BTC poate împinge prețul la nivelul de rezistență de 6K USD

18 martie: Piețele criptomonedelor înregistrează astăzi pierderi relativ scăzute în ultimele 24 de ore, majoritatea monedelor de top scăzând cu 3-4 procente.

Prețul Bitcoin (BTC) continuă să se consolideze, scăzând ușor la aproximativ 5.200 USD la ora de presă, în scădere cu 3% în ziua respectivă.

Ether (ETH) deține câștiguri recente, tranzacționând peste 110 USD, deși pierderile pe 24 de ore sunt de aproximativ 4%.

XRP-ul Ripple a scăzut, de asemenea, cu aproape 4 la sută, tranzacționând în cea mai mare parte aseară, înainte de a vedea o ușoară scădere în această dimineață la 0,1429 USD.

BTC / USD Perpetual Swap

1H grafic BTC / USD Perpetual Swap date. Souce: OKEx.com

Ieri, 17 martie, BTC a căzut ușor înapoi după ce a fost blocat în apropiere de 5.500 USD și acum se deplasează peste 5.200 USD. Activitatea de tranzacționare rămâne la niveluri scăzute.

Echipa de analiză a pieței OKEx consideră că triunghiul orar de convergență s-a restrâns treptat. În cazuri rare, se va muta într-o poziție aproape de 90% din final înainte de a face o descoperire.

Într-o anumită măsură, puterea descoperirii în această situație extremă este slabă. O descoperire anterioară înseamnă că taurii și urșii au separat deja victoria și înfrângerea, încrederea și continuitatea după descoperire vor fi, de asemenea, puternice.

În prezent, BTC mai trebuie să confirme puterea de susținere a marginii inferioare a triunghiului pentru a determina dacă triunghiul bullish la nivelul orei este valid. Dacă prețul poate obține sprijin în această poziție pentru a treia oară astăzi, probabilitatea unei reveniri va crește în continuare.

Dimpotrivă, dacă se defectează, dovedește că modelul triunghiului este invalid, iar prețul poate continua să testeze minimul anterior de 4.400 USD sau chiar 3.800 USD.

Graficul Bitcoin de 1 zi arată că consolidarea continuă să se formeze și activitatea de tranzacționare continuă să scadă. Volumele de tranzacționare se apropie de cele mai scăzute niveluri de la prăbușirea pieței săptămâna trecută.

Este posibil ca fluctuația să nu fie drastică înainte de acest weekend, având în vedere tendințele istorice. De fiecare dată când prețul a cunoscut o mișcare mare, următoarea perioadă de odihnă tinde să dureze cel puțin o săptămână sau chiar mai mult.

Având în vedere că halda recentă a fost, de asemenea, cea mai mare din ultimii ani, ne putem aștepta la o perioadă mai lungă de volatilitate redusă. Nu este ușor să vă pregătiți pentru următoarea scăpare, atât pentru tauri, cât și pentru urși, într-o perioadă atât de scurtă după ce piețele s-au mutat.

De asemenea, nu este ușor să se judece dacă scena formează un fund sau doar o odihnă pentru urși, deoarece direcția finală de mișcare depinde de fluxul de fonduri noi. La rândul său, fondurile noi depind de elemente fundamentale, am putea doar să prezicem o mare probabilitate.


În prezent, piața este încă pesimistă. Sentimentul bearish este încă mai puternic decât alcătesc, iar sentimentul are întotdeauna o durată. Prin urmare, riscul de pierderi suplimentare este încă mai mare decât revenirea.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 5.500 USD
 • Rezistență pe termen mediu: 6.000 USD
 • Suport pe termen scurt: 4.400 USD
 • Suport pe termen mediu: 3.800 USD

ETH / USD Perpetual Swap

1H ETH / USD Date de schimb perpetuu. Sursa: OKEx.com

Taurii ETH au încercat de mai multe ori, dar nu au reușit să rupă peste 120 USD. Graficul de 1 oră arată un posibil semnal că, dacă există o rezistență puternică la 120 USD, există o mare probabilitate ca tendința să se deplaseze pentru a atinge marginea inferioară și chiar să cadă sub aceasta.

Marginea superioară poate fi atinsă numai dacă 120 USD devin un nivel de suport. După o scurtă trecere peste linia zero MACD, prețul se poate întoarce la negativ și poate avea un semnal de cheltuială descendentă. Acesta poate fi un indiciu că prețul este gata să scadă în continuare.

Investitorii ar trebui să observe că, dacă suportul de 100 USD este rupt pe termen scurt, va fi testat minimul anterior de aproximativ 86 USD. Dacă prețul rupe marginea superioară și retragerea poate fi susținută de acesta, atunci vom vedea un semnal de revenire.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 120 USD
 • Rezistență pe termen mediu: 145 USD
 • Suport pe termen scurt: 100 USD
 • Suport pe termen mediu: 86 USD

XRP / USD Perpetual Swap

1H XRP / USD date de schimb perpetuu. Sursa: OKEx.com

În comparație cu ETH și BTC, breakout-ul XRP poate veni mai devreme, deoarece prețul tocmai a atins marginea inferioară pentru a treia oară și a fost susținut încă o dată.

Pe măsură ce raza de acțiune continuă să se restrângă, breakout-ul se poate întâmpla în orice moment. Cu toate acestea, investitorii ar trebui să observe că această rupere iminentă ar putea fi una falsă dacă volumele de tranzacționare nu cresc în mod semnificativ. În acest caz, tendința se poate întoarce pentru a se consolida din nou.

Indiferent dacă prețul se ridică în sus sau în jos, este posibil să fie o mișcare falsă. Asigurați-vă că prima retragere poate fi susținută sau rezistată de marginea superioară sau inferioară pentru ca spargerea să fie legitimă.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 0,1510 USD
 • Rezistență pe termen mediu: 0,1640 USD
 • Suport pe termen scurt: 0,1375 USD
 • Suport pe termen mediu: 0,1270 USD

Declinarea responsabilității: Acest material nu trebuie luat ca bază pentru luarea deciziilor de investiții și nici interpretat ca o recomandare de a participa la tranzacții de investiții. Tranzacționarea activelor digitale implică un risc semnificativ și poate duce la pierderea capitalului investit. Ar trebui să vă asigurați că înțelegeți pe deplin riscul implicat și să luați în considerare nivelul dvs. de experiență, obiectivele investiționale și să solicitați consiliere financiară independentă, dacă este necesar.

Urmați OKEx pe:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map