Zvonurile PayPal determină prețul Bitcoin, dar opțiunile expirante sunt setate să crească volatilitatea: marți tehnice

Pe scurt

  • Prețul Bitcoin (BTC) a revenit la zona de 9.600 de dolari pe baza zvonurilor despre integrarea cripto-ului PayPal
  • Se așteaptă ca volatilitatea pieței să crească înainte de expirarea contractelor majore de opțiuni BTC
  • Datele arată că evaluarea actuală a BTC are mai mult potențial de creștere și mai mult spațiu pentru a crește

Prezentare generala a pietei

Sentimentul de pe piețele criptomonedelor s-a îmbunătățit marți dimineața devreme în Asia (UTC 20:00 – 21:00), deoarece Bitcoin a recuperat inițial nivelurile de 9.600 – 9.800 USD, înainte de o scurtă corecție. Revenirea a venit după rapoarte a evidențiat Paypal’s postări de locuri de muncă căutând ingineri cripto, alimentând zvonurile despre o posibilă integrare Bitcoin.

Cu toate acestea, volatilitatea pieței este de așteptat să rămână ridicată în această săptămână, în ciuda zvonurilor Paypal din cauza contractelor de opțiuni BTC din iunie care se apropie de expirare. Este demn de remarcat faptul că piețele spot au tendința de a fi mai volatile înainte și în timpul expirării opțiunilor majore.

Între timp, datele de la Glassnode arată că raportul BTC privind valoarea de piață la valoarea realizată (MVRV) a rămas la niveluri relativ scăzute, în ciuda creșterii recente a prețurilor.

Bitcoin MVRVRaportul Bitcoin MVRV (7d-MA); Sursa: Glassnode

Raportul MVRV indică dacă BTC a tranzacționat peste sau sub valoarea sa justă față de prețul realizat. Când raportul este între 1 și 2, înseamnă că BTC ar putea fi subevaluat, atunci când raportul este mai mare, reflectă supraevaluarea. Cu actualul raport MVRV de 1,6, potențialul ascendent al Bitcoin rămâne mare, chiar dacă prețurile pieței s-au apropiat de 10.000 de dolari.

În altă parte, DigiByte (DGB), Ontologie (PE T) și Bitcoin Diamond (BCD) au fost printre primii câștigători din spațiul altcoin, în timp ce Hycon (HYC) și Orbs Hybrid Blockchain (ORBS) a renunțat între 6% – 9% în sesiunea de marți timpurie.

Analiza prețurilor

BTC / USDT – Nu este încă o inversare a tendinței?

Momentul a devenit pozitiv pentru BTC / USDT, deoarece perechea a găsit intacte suporturile inferioare din modelul triunghiului. Acest impuls pozitiv se reflectă și în RSI și DMI. Deși MACD a rămas roșu, diferența dintre cele două linii s-a micșorat. Cu toate acestea, RSI a ieșit din tendința sa recentă, în timp ce + DI a avansat peste -DI și ADX. Ambii indicatori indică o schimbare pozitivă.

Cu toate acestea, în ciuda acestei schimbări pozitive de sentiment, este greu să numim acțiunile de preț de marți începutul unei inversări a tendinței. Acest lucru se datorează faptului că perechea încă se tranzacționează în cadrul modelului triunghiului și este necesară o separare pentru a confirma o inversare definitivă.

Dacă sentimentul pozitiv rămâne intact, perechea ar putea retesta zona de la 9.800 la 10.000 de dolari, care este încă un nivel de rezistență semnificativ.

Suportul de la 9.200 dolari ar putea fi zona inferioară de urmărit, care, dacă ar fi testată, ar putea crește probabilitatea de a revizita linia de tendință de rezistență de un an, în apropiere de 8.850 dolari..

Grafic BTC USDT BTC / USDT a găsit suport în partea inferioară a triunghiului; Sursa: OKEx, Tradingview

ETH / USDT – Steaua filantă în devenire?

ETH / USDT reflectă o descoperire de impuls similară cu cea a BTC / USDT; cu toate acestea, nu am văzut suficientă putere de cumpărare în apropierea maximului de marți de aproximativ 246 USD. În acest scenariu, perechea poate produce cu ușurință o zi "Stea căzătoare" tipar, care este de obicei un sfeșnic cu o umbră lungă superioară.

Perechea a ajuns, de asemenea, aproape la banda superioară Bollinger, care poate fi considerată un semn timpuriu de a fi supra-cumpărată, în ciuda faptului că RSI a rămas sub 70. Mai mult, nici volumul schimburilor comerciale nu a crescut semnificativ alături de preț, consolidând și mai mult cazul o corecție pe termen scurt. Gama cuprinsă între 227 și 251 USD pe care am evidențiat-o în ultima publicație a rămas valabilă și aceasta ar putea fi în continuare referința pentru această săptămână.

Grafic ETH USDTETH / USDT zilnic „Shooting Star” în curs de realizare; Sursa: OKEx, Tradingview

XRP / USDT – Se datorează o revenire pe termen scurt?

În marțea noastră tehnică anterioară, am evidențiat modul în care urșii XRP au rămas sub control săptămâna trecută, iar XRP / USDT a atins de atunci suportul inferior al triunghiului, așa cum era de așteptat.

Semnele inițiale arată că taurii ar putea începe să revină în curând, stocasticul producând un crossover alcista, iar RSI începe să se dezlănțuiască. Cu toate acestea, chiar dacă s-a materializat o revenire pe termen scurt, rezistența superioară a triunghiului, aproape de 0,198, rămâne valabilă. Din nou, o inversare a tendinței nu poate fi confirmată în acest moment.

XRP USDTXRP / USDT ar putea reveni de aici; Sursa: OKEx, Tradingview

ONT / USDT – Obținerea supra-cumpărării?

ONT / USDT a fost una dintre cele mai performante altcoins de pe platforma de tranzacționare OKEx marți, câștigând 5% în timpul sesiunii.

Perechea a produs o ruptură pe partea superioară față de modelul recent al triunghiului, iar acel impuls ascendent poate fi văzut și pe MACD. Cu toate acestea, pe măsură ce tranzacționează mai sus, se apropie și de media mobilă de 365 de zile, care pare a fi un nivel de rezistență puternic.

0,7 dolari ar putea fi prima zonă de urmărit, după care am putut vedea perechea ajungând la 0,76 dolari. Dezavantajul, 0,63 dolari rămâne activ.

Diagrama ONT USDTONT / USDT a produs un breakout zilnic; Sursa: OKEx, Tradingview

Declinare de responsabilitate: Acest material nu trebuie luat ca bază pentru luarea deciziilor de investiții și nici interpretat ca o recomandare de a participa la tranzacții de investiții. Tranzacționarea activelor digitale implică un risc semnificativ și poate duce la pierderea capitalului investit. Ar trebui să vă asigurați că înțelegeți pe deplin riscul implicat și să luați în considerare nivelul dvs. de experiență, obiectivele investiționale și să solicitați consiliere financiară independentă, dacă este necesar

OKEx Insights prezintă analize de piață, caracteristici detaliate și știri curate de la profesioniștii în domeniul cripto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map