Top 5 brokeri din SUA

Tranzacționarea online a acțiunilor nu a fost niciodată mai accesibilă. Acum există o gamă largă de brokeri online care oferă medii de tranzacționare de încredere și tranzacții fără comisioane pe mii de acțiuni de top, ETF-uri și multe altele.

Fie că sunteți un comerciant de acțiuni nou sau cu experiență, va exista un broker perfect pentru dvs. Am analizat mai atent 5 dintre cele mai bune și le-am prezentat caracteristicile cheie pentru a satisface nevoile dvs. de tranzacționare.

Domenii importante de luat în considerare

Având la dispoziție atât de multe opțiuni excelente, am luat în considerare câteva dintre următoarele domenii importante ca factori cheie atunci când faceți alegerea dvs. de broker online:

Costuri de tranzacționare: Acestea vor avea un impact direct asupra rezultatelor dvs. Din fericire pe piață astăzi, majoritatea brokerilor de top oferă o mare valoare atunci când vine vorba de a permite tranzacționarea fără comisioane și, în general, sunt fără taxe în general.

Platformă și caracteristici: Veți dori o platformă de tranzacționare care să fie ușor de utilizat și disponibilă și pe dispozitivul ales cu capacitatea de tranzacționare mobilă fiind din ce în ce mai importantă pentru majoritatea comercianților. Funcțiile și instrumentele suplimentare de broker pot distinge, de asemenea, mulți concurenți.

Stil de tranzacționare: Modul în care doriți să tranzacționați, în special nivelul dvs. de implicare, va juca un rol cheie. Pentru abordarea hands-off, consilierii roboți și tranzacționarea automată sunt perfecte, în timp ce pentru un portofoliu diversificat, cu un buget, creșterea tranzacționării acțiunilor fracționate este mai mult decât ideală.

Firstrade

Dacă sunteți în căutarea unui broker cu experiență în industrie, susținut de una dintre cele mai respectate reputații din jur și plin de caracteristici și opțiuni de tranzacționare excelente, nu trebuie să căutați mai departe de Firstrade. Sunt un pionier în oferirea de tranzacții fără comisioane și cu costuri reduse și există din 1985.

De-a lungul celor peste 35 de ani petrecuți în acest sector, nu au stat pe loc. Continuând să evolueze, aceștia oferă acum o platformă de tranzacționare extrem de intuitivă și proprietară, unde puteți profita de tranzacționarea a mii de acțiuni, ETF-uri și obligațiuni de la unele dintre cele mai importante burse din lume..

De asemenea, oferă o secțiune educațională de top, plină de articole, videoclipuri și tutoriale pentru a vă ajuta să vă dezvoltați cunoștințele despre tranzacționare la fiecare nivel..

Costuri de tranzacționare: Nu veți găsi comisioane sau comisioane de tranzacționare nicăieri în Firstrade. În mod unic în rândul brokerilor de top, acest lucru se aplică și tranzacționării în fonduri mutuale, adesea un plus imens pentru comercianții mai experimentați.

Consultați recenzia noastră completă Firstrade sau mergeți direct la Firstrade pentru a vă deschide contul acum.

M1 Finanțe

M1 Finanțe s-a stabilit rapid ca una dintre cele mai unice alegeri ale brokerilor de valori din sector. Acestea combină unele dintre cele mai bune elemente ale unui broker online cu costuri reduse, oferind în același timp o experiență populară de tranzacționare cu robo-consilier. Acest lucru le-a făcut să devină o alegere de top pentru mulți comercianți de acțiuni de la lansarea în 2015.

Dacă doriți să începeți să tranzacționați acțiuni fracționate și să construiți un portofoliu divers în același timp, M1 oferă soluția ideală. Aici puteți alege dintre mii de acțiuni, ETF-uri și alte active pentru a vă construi portofoliul prin acțiuni fracționate sau din zeci de portofolii curate numite „plăcinte” pe care brokerul le-a pus la punct. Odată investite, aceste plăcinte se pot schimba și reechilibra automat la fel ca un robo-consilier pentru a vă optimiza investiția.

Dincolo de simpla tranzacționare, acest serviciu asigurat și reglementat FDIC oferă un întreg ecosistem în care puteți economisi la rate de dobândă ridicate și chiar împrumuta contra portofoliului dvs. la un cost redus prin M1 Cheltuiți fără nici o problemă sau verificare de credit și o rată a dobânzii redusă de la 2%.

Costuri de tranzacționare: Valoarea extrem de bună este oferită pentru tranzacționarea cu M1 Finance. Nu există deloc taxe de tranzacționare, comisioane sau majorări adăugate. De asemenea, nu există niciun cont minim de care să vă faceți griji. Un mediu perfect pentru comercianții pentru prima dată care doresc să economisească mult pe taxe.

Aruncați o privire la recenzia noastră completă M1 Finance sau vizitați-o M1 Finanțe direct pentru a începe.

Public.com

Public.com este unul dintre brokerii de acțiuni din industrie, cu cea mai rapidă creștere. Ele au existat într-o anumită formă de mulți ani și au reglementări bine respectate de la FINRA, oferind în același timp un mediu de investiții și investiții foarte inovator pentru comerciantul modern de acțiuni.

Veți găsi mii de acțiuni majore din SUA și ETF-uri disponibile pentru a naviga și cumpăra cu clasificări pe teme, ceea ce face foarte ușor să găsiți investițiile perfecte pentru dvs. Un mare avantaj pe piața de astăzi este că puteți investi în acțiuni fracționate cu Public și prin confortul aplicației lor mobile ușor de utilizat. Acest lucru poate fi descărcat rapid pe dispozitivul dvs. iOS sau Android și vă pune în mână toată puterea de tranzacționare de care aveți nevoie.

În plus, veți avea acces la multe funcții excelente de tranzacționare socială, care vă permit să comunicați și să partajați informații cu alte grupuri și comercianți, chiar dacă un sistem de mesagerie directă, astfel încât să nu ratați niciodată o mișcare.

Costuri de tranzacționare: La fel ca în multe altele, nu există comisioane sau comisioane pentru tranzacțiile cu Public.com. Adăugați acest lucru la numeroasele caracteristici non-tranzacționare, cum ar fi depozitele și retragerile care pot fi fără taxe și este posibil să tranzacționați cu mare valoare aici.

Pentru mai multe detalii, puteți vedea recenzia noastră aprofundată Public.com sau vizitați Public.com a te înscrie.

Brokeri Interactivi

Brokeri Interactivi a fost în jurul industriei de foarte mult timp. În ceea ce privește brokerii, aceștia sunt bine respectați și reglementați în egală măsură în cadrul sectorului. Recent, ei au lucrat și la dezvoltarea ofertei lor pentru a atrage mai mulți comercianți de acțiuni noi cu oferta lor IBKR Lite.

Acest serviciu aduce IB aproape de alți concurenți prin faptul că vă pot oferi tranzacții gratuite de acțiuni și ETF pe activele SUA prin IBKR Lite în moduri în care serviciul IBKR Pro nu. De asemenea, veți descoperi că, acolo unde anterior s-a redus, brokerul oferă acum funcții de cercetare și asistență îmbunătățite, care devin tot mai ușor de utilizat tot timpul.

Dacă sunteți în căutarea unui agent de tranzacționare de lungă durată din industrie, care să se adreseze nu numai comercianților noi, ci are și orice nivel de deblocare pe măsură ce deveniți mai experimentat, atunci Interactive Brokers poate fi alegerea potrivită pentru dvs..

Costuri de tranzacționare: IBKR Lite este gratuit pentru tranzacționarea de acțiuni și ETF pe activele SUA. Dacă tranzacționați active din unele dintre celelalte 100 de burse oferite în peste 30 de țări, veți plăti comisioane începând de la 0,005 USD pe acțiune cu un minim de 1 USD, în timp ce opțiunile sunt 0,65 USD pe contract.

TD Ameritrade

Un alt nume major în industrie atunci când vine vorba de brokeri și servicii financiare mai largi, TD Ameritrade este piatra de temelie a sectorului. Ei combină reputația lor de lungă durată cu o evoluție către tranzacționarea fără comisioane pe o gamă largă de active.

Tranzacționarea acestor active cu brokerul este un proces foarte ușor utilizând propria lor platformă de tranzacționare Thinkorswim, care și-a câștigat o reputație excelentă pentru faptul că este ușor de utilizat, foarte puternic și detaliat atunci când vine vorba de instrumentele și capacitățile de graficare..

Nu numai susținut de reputație și de o ofertă extraordinară de active, inclusiv multe în criptografie, TD Ameritrade trece la nivelul următor oferind acces la o gamă largă de resurse educaționale utile. Acesta este motivul pentru care mulți dintre comercianții lor tind să se înscrie și să rămână la broker ca o alegere pe termen lung.

Costuri de tranzacționare: Puteți tranzacționa toate acțiunile și ETF-urile aici, fără comisioane și fără taxe. Există, de asemenea, mii de fonduri mutuale și mai mult decât puteți accesa fără taxe, ținând pasul cu industria. Opțiunile pot fi tranzacționate la 0,65 USD per contract, fără minimum.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map