Cum să cumperi Bitcoin în Singapore

Dacă încercați să cumpărați Bitcoin în Singapore, este posibil să aveți mai multe întrebări și puncte de luat în considerare înainte de a efectua achiziția. Acest lucru începe cu cel mai bun loc pentru a cumpăra Bitcoin în Singapore. Pe lângă aceasta, veți dori să obțineți o reducere a oricărei reglementări Bitcoin și cripto din Singapore, precum și a implicațiilor fiscale ale investiției dvs. acolo.

Acestea sunt toate domeniile pe care le vom acoperi chiar aici, împreună cu oferirea primelor noastre 5 locuri pentru a cumpăra Bitcoin în Singapore.

Ce trebuie să luați în considerare înainte de a cumpăra Bitcoin în Singapore

Încă de la început, veți dori să fiți pregătiți cu cele mai bune informații posibile despre Bitcoin în Singapore pentru a vă asigura că vă puneți în cea mai bună poziție posibilă. Iată câteva dintre considerațiile cheie pe care trebuie să le faceți înainte de a efectua această achiziție:

Reglementări locale: Acest lucru se aplică pe două fronturi. În primul rând, doriți să vă asigurați că toate reglementările locale din Singapore vă permit să tranzacționați Bitcoin și dacă există restricții de care trebuie să fiți conștienți. De asemenea, doriți să vă asigurați că brokerul pe care îl alegeți este conform cu toate reglementările locale pentru brokerii Bitcoin din Singapore.

Taxe de tranzacționare a brokerilor: Acestea pot fi sub mai multe forme, deci este important să vă uitați dincolo de prima pagină pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună valoare posibilă. Cu mulți brokeri care oferă tranzacții fără comisioane și fără comisioane, puteți face cu adevărat câteva economii aici.

Platforma de tranzacționare: Mai ales dacă sunteți un nou comerciant Bitcoin, veți beneficia de o platformă de tranzacționare ușor de utilizat. Dacă sunteți mai avansat, vă recomandăm să vă angajați într-un alt nivel de tranzacționare sau funcții de cercetare. Platformele de tranzacționare oferite devin apoi o parte esențială a experienței dumneavoastră.

Cele mai bune locuri pentru a cumpăra Bitcoin (BTC) & Crypto în Singapore

Paybis

Paybis este un punct de plecare extrem de demn de încredere pentru cumpărarea Bitcoin și a altor criptomonede din Singapore. Au existat din 2014 și au ajutat mulți comercianți să înceapă în tranzacționarea criptografică cu comoditatea de a avea nevoie doar de cardul dvs. de credit sau de debit pentru a cumpăra.

Veți avea nevoie de un portofel terță parte atunci când cumpărați prin Paybis, deoarece acestea vă facilitează tranzacția, dar întregul proces de înscriere poate fi finalizat în mai puțin de 15 minute, conform companiei. Aceasta include o gamă foarte transparentă, dar convenabilă, de verificări KYC pentru a se conforma reglementărilor și pentru a vă asigura o experiență de tranzacționare sigură.

Sunt o companie cu adevărat globală care oferă servicii nu numai în Singapore, ci și în alte 100 de națiuni din întreaga lume. Taxele pe care le veți întâlni aici au o valoare bună și sunt competitive cu alte persoane din sector, în funcție de metoda de plată pe care o utilizați. Cele mai mici taxe se găsesc dacă utilizați un depozit SEPA la 1,5% din tranzacție. Pentru cardul dvs. de credit sau de debit, taxele încep de la 6,99%.

La Paybis veți găsi, de asemenea, o gamă largă de conținut educațional cu privire la toate aspectele tranzacționării criptomonedelor, care poate fi foarte util dacă sunteți începător în sector..

La Paybis veți găsi și: Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) și Stellar Lumens (XLM), Tether (USDT), Binance (BNB), Neo (NEO), Tron (TRX).

Pentru mai multe informații, puteți arunca o privire la recenzia noastră Paybis sau vă puteți îndrepta direct către Paybis a te înscrie.

Kriptomat

Kriptomat este un serviciu de schimb de criptomonede și portofel interesant, existent din 2018 și cu sediul în Estonia, o locație populară pentru unele dintre cele mai de încredere proiecte din industrie. Compania a crescut până acum să ofere servicii de tranzacționare și stocare criptografică către peste 80 de țări din întreaga lume, inclusiv Singapore.

Având sediul în Europa, vă puteți baza pe Kriptomat pentru a oferi un serviciu extrem de transparent, care este conform cu toate reglementările locale și internaționale. De asemenea, utilizează facilități de depozitare frigorifică pentru până la 98% din exploatații, pentru a vă asigura că fondurile dvs. rămân în siguranță.

Puteți face o achiziție aici la Kriptomat foarte ușor utilizând cardul dvs. de credit sau de debit cu taxe care rămân foarte competitive alături de alte servicii. O tranzacție cu cardul va avea o taxă de 3,65% adăugată, în timp ce există, de asemenea, o serie de metode eWallet pe care le puteți utiliza pentru achiziționare la tarife ușor mai mari.

În general, Kriptomat oferă un serviciu foarte sigur, accesibil și cu mai multe fațete, permițându-vă să cumpărați, să vindeți sau să stocați stocurile dvs. de criptomonede, indiferent dacă sunteți tranzacționat în Singapore sau din multe alte țări din întreaga lume..

La Kriptomat veți găsi și: Peste 30 de alte criptomonede disponibile pentru tranzacționare.

Simțiți-vă liber să consultați Kriptomat Review pentru mai multe sau accesați Kriptomat direct pentru a începe.

Binance

Binance este unul dintre numele de top din lume când vine vorba de schimburi de criptomonede. Acestea sunt extrem de bine de încredere și sunt reglementate în Malta în conformitate cu Legea privind activele financiare virtuale din Malta, care oferă comercianților o protecție suplimentară dincolo de reputația lor excelentă.

Acum puteți cumpăra Bitcoin și multe alte criptomonede oferite de Binance direct și instantaneu folosind cardul dvs. de credit sau de debit alături de o serie de alte metode convenabile, cum ar fi un transfer bancar direct. Aceste taxe sunt puțin mai mari decât utilizarea schimbului, dar sunt încă foarte competitive, între 1% -3,5%, în funcție de metodă. Tranzacționând cu bursa veți experimenta una dintre cele mai mici taxe forfetare din industrie, de la 0,1%.

Dacă doriți să începeți tranzacționarea aici, veți găsi că procesul de verificare este, de asemenea, foarte rapid și convenabil. Puteți fi complet verificat în doar câteva minute cu o încărcare electronică a câtorva documente de bază. Binance oferă, de asemenea, una dintre cele mai largi game de oferte criptografice disponibile în sector. Veți găsi peste 100 de cele mai populare criptomonede disponibile aici, împreună cu multe altcoins și propria lor monedă nativă Binance (BNB).

De asemenea, oferă o platformă de tranzacționare ușor de utilizat, disponibilă cu mai multe vederi diferite de tranzacționare pe care le puteți adapta la nivelul experienței dvs..

La Binance veți găsi și: Sute de alte criptomonede de tranzacționat includ toate monedele majore și o gamă largă de monede alternative.

Aruncați o privire la Binance Review sau mergeți la Binance schimb la înscriere. Utilizați codul de reducere: EE59L0QP a revendica o 10% rambursare cu privire la comisioanele de tranzacționare.

Kraken

Kraken este unul dintre cele mai vechi schimburi criptografice din industrie. Acestea funcționează de mai bine de un deceniu și, cu aceasta, au câștigat un respect larg în industrie în rândul comercianților. Acestea oferă tranzacționare în întreaga lume în Bitcoin și în multe alte criptomonede, inclusiv în Singapore.

Taxele lor reduse fac din Kraken o alegere foarte atractivă pentru comercianți. Dacă doriți să cumpărați cripto instantaneu cu cardul dvs. de credit sau de debit, veți atrage o taxă de 3,75% + 0,25 EUR pentru tranzacția dvs., deși puteți tranzacționa folosind schimbul pentru comisioane care încep de la 0% producător și 0,10% achizitor.

Două dintre caracteristicile de tranzacționare extrem de populare și unice pe care le veți găsi la Kraken sunt abilitatea de a tranzacționa cripto-futures și șansa de a vă angaja în tranzacționare cu marjă cripto cu un pârghie extinsă de până la 50: 1. Acest lucru este excelent pentru comercianții mai avansați și poate fi realizat prin intermediul platformelor de tranzacționare Kraken, de asemenea inovatoare.

Cu platformele de tranzacționare disponibile pentru a se potrivi diferitelor niveluri de experiență de tranzacționare, veți descoperi că Kraken se potrivește bine pentru dvs. indiferent la ce nivel tranzacționați. Toată lumea, începători complet, până la veterani experimentați, este îngrijită aici.

La Kraken veți găsi și: O gamă largă de peste 40 de alte cryptos, inclusiv Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) și multe altele.

Pentru mai multe informații, puteți verifica întotdeauna recenzia noastră completă Kraken sau puteți merge direct la Kraken site-ul web pentru a afla mai multe.

Bittrex

Bittrex este un alt schimb care vă permite în prezent să cumpărați și să tranzacționați o varietate de criptomonede, inclusiv Bitcoin. Sunt cunoscuți în industrie pentru că sunt unul dintre puținele burse care nu percepe taxe de listare pentru diferite proiecte și au o reputație de integritate.

Este important de menționat dintr-o perspectivă generală de încredere, Bittrex are o serie de puncte în favoarea sa. Acestea sunt unul dintre cele mai cunoscute schimburi din industrie, cu sprijinul unei echipe foarte reputate, care posedă peste 40 de ani de experiență IT și securitate la nivel de industrie. De asemenea, nu au experimentat niciodată încălcări semnificative și respectă cele mai stricte proceduri KYC și AML, asigurându-se totuși că înregistrarea este convenabilă. Fiind cu sediul în SUA, asigură, de asemenea, că funcționează într-un mod extrem de transparent.

Din perspectiva utilizatorului și a tranzacționării, utilizează autentificarea cu 2 factori ca standard, o „strategie de portofel elastică, cu mai multe etape”, care asigură păstrarea securității atât în ​​portofelele calde, cât și în cele reci în diferite puncte. Atât IP-ul, cât și lista albă a portofelului pentru a asigura securitatea tranzacțională sunt, de asemenea, în vigoare, în timp ce, ca o caracteristică de securitate unică finală, schimbul oferă un serviciu de recuperare pentru orice depozit criptografic în valoare de peste 5.000 USD. Acest lucru vă acoperă dacă trimiteți o monedă către portofelul de tip greșit

În prezent, aceștia acceptă rezidenți din Singapore.

Citiți sau vizitați Bittrex Review Bittrex.

Regulamentul Bitcoin din Singapore

Întrebarea cheie aici pe care o puteți pune mai întâi este centrată pe legalitatea Bitcoin în Singapore și este Bitcoin legală în Singapore?

Bitcoin este complet legal în Singapore, la fel ca tranzacționarea multor alte criptomonede și funcționarea schimburilor și serviciilor criptografice. De fapt, Singapore și autoritatea lor de reglementare a pieței MAS adoptă o abordare deschisă a criptomonedelor mai mult decât în ​​multe alte locuri.

În ultimul an, reglementarea și abordarea Bitcoin și a altor criptomonede din Singapore au evoluat odată cu implementarea Legii serviciilor de plată. Aceasta oferă practic un cadru de operare în cadrul căruia companiile care operează și furnizează servicii Bitcoin și criptare sunt reglementate și licențiate în baza MAS.

Actul servește, de asemenea, pentru a sprijini dezvoltarea și utilizarea diferitelor procese KYC și AML. În general, se poate spune că Singapore adoptă o abordare foarte echilibrată și prietenoasă față de Bitcoin și cripto, în general, asigurând în același timp un mediu de tranzacționare sigur și sigur pentru care să participați..

Impozitarea criptografică din Singapore

Când vine vorba de impozitul pe criptare și impozitul pe Bitcoin în Singapore, nu sunteți taxat pe câștigurile dvs. pe criptare în Singapore. Acest lucru se datorează faptului că nu există impozit pe câștigurile de capital în Singapore.

Acestea fiind spuse, dacă plătiți sau primiți Bitcoin sau alte criptomonede ca plată, atunci va trebui să plătiți impozitul pe bunuri și servicii, versiunea singapureană de TVA care este în prezent de 7% și impozitul pe venit care are în prezent cea mai mare paranteză. de 22%.

Nu suntem consilieri fiscali. Reglementările fiscale evoluează întotdeauna. Este important să faceți propria diligență și să discutați cu un consultant fiscal calificat în probleme legate de impozite.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map