Top 5 brokeri canadieni

Peste tot în lume, tranzacționarea acțiunilor devine din ce în ce mai populară pentru mulți comercianți care se implică pe piață. Indiferent unde vă aflați, există mulți brokeri din care va trebui probabil să alegeți, fiecare cu un set diferit de caracteristici și atribute în funcție de nevoile dvs..

Tranzacționarea acțiunilor în Canada nu este diferită, deși este posibil să aveți diferite opțiuni de broker față de cele care tranzacționează din SUA și din alte locuri din întreaga lume. Având în vedere acest lucru atunci, am compilat o listă care prezintă cei mai buni brokeri canadieni disponibili în acest moment.

La ce să te gândești înainte de a începe

Înainte de a începe tranzacționarea, există câteva considerații foarte importante de făcut. Acestea se pot aplica ca bursier canadian sau oriunde în lume și sunt puncte cheie în abordarea noastră față de acest clasament:

Regulament: Veți dori un broker care este reglementat de un organism financiar de top. Din fericire, acesta este cazul tuturor celor prezentate. Acestea sunt bine reglementate de IIROC în Canada, așa cum se cere tuturor brokerilor care oferă servicii.

Costul tranzacționării: În mediul modern în care există mulți brokeri online cu costuri reduse în funcțiune, veți dori să vă asigurați că brokerul pe care îl alegeți oferă cel mai bun mediu atunci când vine vorba de comisioane și taxe, asigurându-vă, de asemenea, că nu există comisioane ascunse..

Stil de tranzacționare: Indiferent dacă doriți să efectuați singur tranzacționarea, ce tip de cont este cel mai potrivit pentru nevoile dvs. și disponibilitatea activelor pe care doriți să le tranzacționați sunt considerente importante care trebuie luate în considerare atunci când faceți alegerea.

Questrade

Questrade este o altă alegere de top pentru rezidenții canadieni care sunt interesați nu numai de tranzacționarea acțiunilor, ci și de tranzacționarea valutelor și CFD-urilor, care sunt disponibile și aici. Acestea sunt respectate și bine reglementate în Canada de către IIROC și aduc o bogată experiență cu peste 20 de ani de funcționare.

Împreună cu capacitatea de a tranzacționa piețe canadiene, veți avea acces la acțiuni pe NYSE, NASDAQ și alte burse din SUA și internaționale cu ETF-uri, obligațiuni, fonduri mutuale și multe altele, toate disponibile pentru tranzacționare prin intermediul site-ului web IQ și al site-ului IQ Edge- platforme de tranzacționare bazate pe ambele funcționează bine și sunt completate cu o selecție largă de instrumente de diagramă și analiză.

Împreună cu aceste caracteristici de bază, acest broker exclusiv canadian are o ofertă educativă decentă și o serie de instrumente unice și perspicace atunci când vine vorba de cercetare. Acestea includ accesul la instrumentul terț de informații de piață care vă ajută să culegeți cât mai multe date cu privire la tranzacțiile dvs. potențiale.

Costuri de tranzacționare: Brokerul are două structuri de prețuri competitive, cei mai mulți comercianți încadrându-se în planul lor de prețuri Questrade Democratic, care este de 0,01 USD pe acțiune cu un minim de 4,95 USD și maxim 9,95 USD. Opțiunile de tranzacționare sunt de 9,95 USD + 1 USD per contract, în timp ce ETF-urile sunt fără comision.

Consultați recenzia noastră completă Questrade sau mergeți direct la Questrade pentru a vă deschide contul.

Wealthsimple


Începând cu una dintre pietrele de temelie ale industriei, Wealthsimple există din 2014 oferind servicii comercianților de acțiuni din Canada. Nu sunt brokerul dvs. tradițional de acțiuni online, ci oferă un serviciu extrem de popular de robo-consilier. Acestea sunt acum cel mai mare astfel de servicii din Canada, cu active de peste 5 miliarde de dolari în gestiune.

La fel ca majoritatea brokerilor, aceștia oferă tranzacții în general fără taxe, cu taxe cât mai mici pe care le pot face. Aceasta înseamnă că veți beneficia și de faptul că nu sunt necesare conturi minime. Una dintre caracteristicile deosebite ale Wealthsimple este faptul că oferă 5 portofolii de investiții dedicate, inclusiv o opțiune de investiție socială responsabilă, precum și o opțiune Halal potrivită pentru comercianții islamici. Aceste portofolii prestabilite selectează între 6-10 ETF-uri care sunt ponderate în funcție de toleranța la risc și de randamentele dorite.

De acolo, investiția dvs. este tranzacționată automat prin intermediul platformei intuitive Wealthsimple, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă concentrați asupra niciunui aspect de tranzacționare. Acest lucru este perfect pentru cei noi la tranzacționare sau cu alte angajamente de timp.

Costuri de tranzacționare: Veți găsi comisioane foarte limitate atunci când tranzacționați cu Wealthsimple. Singurul cost major pe care îl veți avea este o taxă all-inclusive de 0,5% din activele dvs. administrate. Aceasta poate scădea la 0,4% dacă contul dvs. depășește 100.000 USD.

Consultați recenzia noastră completă Wealthsimple sau accesați direct Wealthsimple pentru a vă deschide contul.

Qtrade Investor

Oferind mai multe tranzacții fără comisioane în acțiuni, ETF-uri și fonduri mutuale Investitor QTrade este o alegere populară printre mulți care apreciază înscrierea rapidă și platforma de tranzacționare ușor de navigat oferită comercianților canadieni. Sunt o modalitate excelentă pentru noii investitori de a începe cu o gamă foarte accesibilă de caracteristici, inclusiv un cont demo gratuit.

Odată ajuns în interior, veți avea acces la o selecție largă de acțiuni tranzacționate pe bursele TSX, TSXV, CSE și Aequitas NEO din Canada, precum și titluri cotate NYSE și NASDAQ în SUA și multe altele pe piețele OTC..

Printre punctele atractive cheie pe lângă costurile competitive, ca taxe aici se află faptul că puteți tranzacționa foarte bine prin intermediul aplicației mobile QTrade, așa cum puteți, cu platforma lor proprietară bazată pe web. Toate fac tranzacționarea foarte simplă și ușor de realizat fără nici o complicație excesivă. O caracteristică informativă a fluxurilor de știri, precum și articole educaționale, ghiduri și multe altele, sunt disponibile și pentru a putea beneficia de la următorii pași.

Costuri de tranzacționare: Sunt disponibile 100 de ETF-uri fără comisioane și fonduri mutuale fără comisioane, deși tranzacția medie pe acțiuni va costa între 6,95 USD și 8,75 USD în comision. Opțiunile sunt aceleași plus 1,25 USD per contract, iar tranzacționarea în marjă se percepe între 2,45% și 3,45%.

Pentru mai multe detalii, puteți vizita Investitor QTrade site-ul web pentru a afla mai multe și pentru a începe.

Brokeri Interactivi

Brokeri Interactivi este un broker extrem de respectat care oferă tranzacționare și clienților din Canada. Au început să răspundă mult mai mult comercianților care doresc să-și reducă taxele și să funcționeze într-un mediu fără comisioane, deși pentru comercianții canadieni numai IBKR Pro este oferit în acest moment.

Acest lucru înseamnă sprijinirea unui broker renumit și extrem de bine stabilit, o platformă de tranzacționare aprofundată, cu o gamă largă de caracteristici în întreaga durată, și sprijinul dedicat unei infrastructuri solide de educație și servicii pentru clienți, deși ridică ușor costurile în comparație cu SUA. comercianții care pot accesa IBKR Lite.

Totuși, accesul la o gamă largă de piețe și tipuri de conturi, precum și o platformă de tranzacționare extrem de profesională și sofisticată, fac din IB o alegere ideală, în special pentru comercianții canadieni mai experimentați..

Costuri de tranzacționare: Sunt oferite două sisteme de prețuri. Prețurile pe niveluri sunt perfecte pentru comercianții activi, cu un comision mai mic, care scade cu cât tranzacționați mai mult. Poate fi de până la 0,003 USD pe acțiune. Prețul fix este, de asemenea, disponibil la 0,01 USD pe acțiune, cu o taxă minimă de 1 USD sau 0,5% din valoarea tranzacției.

Aruncăm o privire la Brokeri Interactivi site-ul web pentru mai multe detalii și informații despre ceea ce au de oferit.

Investiții directe TD

Un alt broker important din sector pentru comercianții canadieni este Investiții directe TD. Aceștia păstrează o mulțime de conexiuni pozitive cu omologul lor din SUA TD Ameritrade în ceea ce privește faptul că au o platformă de tranzacționare foarte detaliată, dar ușor de navigat, un total de 4, de fapt, atunci când luați în considerare tranzacționarea platformei web, mobile, desktop și opțiuni prin Thinkorswim.

Deși există de foarte mult timp, oferă o infrastructură globală excelentă de tranzacționare pe care vă puteți baza ca fiind sigură și oferă o gamă largă de acțiuni, ETF-uri, opțiuni, fonduri și multe altele pentru tranzacționare, acestea rămân ușor în spatele unora dintre celelalte, dacă echilibrați caracteristicile cu costul tranzacționării.

Acestea fiind spuse, vă puteți aștepta la un nivel foarte ridicat de servicii în cel mai sigur mediu de tranzacționare atunci când alegeți acest broker.

Costuri de tranzacționare: Există o taxă standard de tranzacționare de 9,99 USD pe tranzacție aplicată. Pentru comercianții activi, acest lucru este redus la 7 USD pe tranzacție. Opțiuni de tranzacționare puteți adăuga 1,25 USD per contract suplimentar la acest contract. Există, de asemenea, taxe de întreținere de 25 USD pe trimestru dacă soldul contului dvs. este sub 15.000 USD.

Simțiți-vă liber să verificați Investiții directe TD dacă vrei să începi cu ei.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map