Hvordan kjøpe Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash (BCH) er et peer-to-peer elektronisk kontantsystem som er resultatet av en hard gaffel fra Bitcoins blockchain. Spesielt, Bitcoin kontanter er den hittil mest vellykkede harde gaffelen til Bitcoin. Dette prosjektet kom inn i markedet under en sky av kontroverser. Etter at røyken var ryddet, framsto imidlertid Bitcoin Cash som en av de ti beste kryptovalutaene i verden når det gjelder markedsverdi. For å lære mer besøk vår Investering i Bitcoin Cash-guide.

Vi viser de 5 beste meglerne som tilbyr muligheten til å kjøpe Bitcoin Cash (BCH) med kredittkort eller debetkort.

Binance

Binance er en av de største og mest kjente kryptovaluta-børsene i verden. Fordelene ved å kjøpe Bitcoin Cash (BCH) her er at du drar nytte av de lavere valutakostnadene enn konkurrerende børser, og den økte likviditeten gjør det mulig for deg å kjøpe og selge raskt for å dra nytte av markedets bevegelige nyheter.

Les vår Binance gjennomgang eller besøk Binance.

Bruk rabattkode: EE59L0QP for 10% tilbakebetaling av alle handelsgebyrer.

Paybis

Paybis operer en veldig pålitelig Bitcoin- og kryptovaluta-kjøpsplattform der du kan kjøpe Bitcoin Cash (BCH) og en rekke andre kryptoer som ikke bruker noe mer enn kreditt- eller debetkortet ditt. De har eksistert siden 2014 og har hjulpet hundretusener av mennesker med å kjøpe Bitcoin Cash (BCH).

Hvis du bare vil kjøpe og holde Bitcoin Cash (BCH), er dette en av de enkleste måtene å kjøpe Bitcoin Cash (BCH) med et kredittkort eller debetkort.

Les vår Paybis gjennomgang eller besøk Paybis.

Kriptomat

Kriptomat er en EU-basert kryptokursutveksling og lommeboktjeneste som har vært i drift siden 2018. De har hovedkontor i Estland, som er et pålitelig europeisk brennpunkt for lignende selskaper. Etter å ha blitt grunnlagt av teknologikyndige Srdjan Mahmutovich, opererer de nå i mer enn 80 land over hele verden og betjener brukere over hele verden. Kriptomat er et utmerket alternativ for europeiske & Asiatiske investorer som bare ønsker å kjøpe og selge Bitcoin Cash (BCH) på lang sikt. Ingen amerikanske kunder.

Les vår Kriptomat gjennomgang eller besøk Kriptomat.

Kraken

Kraken er et av de langvarige navnene når det gjelder kryptovaluta-børser som opererer i bransjen.

Fra ydmyk begynnelse har de nå blitt et av de mest gjenkjennelige navnene i rommet, og tilbyr et omfattende utvalg av eiendeler å handle, inkludert Bitcoin Cash (BCH)..

Handelskostnadene er konkurransedyktige med andre børser, og de har fortsatt å utvikle seg nå og tilbyr både futures og marginhandel.

Les vår Kraken gjennomgang eller besøk Kraken.

Coinberry

Coinberry gjør det enkelt å kjøpe Bitcoin Cash (BCH) i Canada uten oppstyr og kjøp eller selg eiendelen raskt gjennom den brukervennlige plattformen. De har eksistert siden 2017 og har en rekke meget pålitelige partnerskap som setter dem opp med et solid rykte for kryptovaluta. De er også registrert hos FINTRAC som Money Services Business, så veldig pålitelig fra det synspunktet. Ingen amerikanske kunder.

Besøk Coinberry.

Hva er Bitcoin Cash (BCH)?

Bitcoin Cash er en åpen kildekode, desentralisert, kryptovaluta. Den ble opprettet i august 2017, da en ‘hard fork’ av Bitcoin (BTC) blockchain skjedde.

Hva gjør den?

Bitcoin Cash fungerer primært som en digital valuta. Nettverket utnytter blockchain-teknologi for å lette og spore transaksjoner ved bruk av en digital reskontro.

Når det brukes riktig, tillater BCH billig (<1cent transaksjonsgebyrer (gjennomsnitt) og raske overføringer av verdi som skal skje. Disse transaksjonene kan finne sted mellom alle nettverksdeltakere, uavhengig av geografisk beliggenhet.

Hvordan fungerer Bitcoin Cash (BCH)?

Bitcoin Cash er en kryptovaluta bygget på blockchain-teknologi. Den bruker en proof-of-work-protokoll på samme måte som BTC. Når man sammenligner de to, er den mest bemerkelsesverdige forskjellen tilnærmingen til skalerbarhet. Mens BTC-samfunnet har bestemt seg for mindre blokkstørrelser, og utvikler andre lagsteknologier, som lynnettverket, har BCH-samfunnet bestemt at større blokkstørrelser er veien videre..

For tiden er gjennomsnittlige blokkstørrelser på BCH-nettverket omtrent 8 MB, mens de er omtrent 1 MB på BTC.

Prosjektert utvikling?

Fremover har Bitcoin Cash en omfattende veikart lagt ut. Hvert pit stop på denne veikartet er sentrert rundt det overordnede målet om å skape en globalt brukt valuta.

Følgende er et utdrag fra bitcoincash.org, utdype hvordan de vil oppnå dette målet.

  • Aktiver Bitcoin Cash for å skalere fra ~ 100 Tx / s til over 5.000.000 Tx / s. Protokollforbedringer må gjøres slik at masseparallellisering kan muliggjøre dette nivået av transaksjonsbehandling.
  • Forbedre betalingsopplevelsen for å sikre at den er øyeblikkelig og pålitelig. Transaksjoner skal være sikre innen tre sekunder.
  • Gjør Bitcoin Cash utvidbart. En utvidbar protokoll gjør fremtidige forbedringer mindre forstyrrende, og gir en solid base for bedrifter og utviklere å bygge videre på.

Underliggende ideologi?

De som tror på BCH, viser ofte at blockchain er nærmere Satoshi Nakamotos originale papir enn BTC selv. Som sådan vil det begrunne at den underliggende ideologien bak BCH er den samme med BTC. Dette betyr at målene med BCH vil være som følger,

  • Inklusive
  • Stabil
  • Fri for myndighets- / bankmanipulasjon

Aksept og kontroverser?

Frem til august 2017 var det bare Bitcoin (BTC). På dette tidspunktet ble en kontroversiell endring av Bitcoins kildekode implementert – SegWit. Denne endringen var ment å være en oppgradering, slik at raskere og tryggere transaksjoner kunne finne sted. Ikke alle var enige om at denne veien skulle gå fremover skjønt. Andre følte at større datablokker og raskere blokkeringstider var den beste måten å oppnå det samme målet.

Dette skillet mellom nettverksdeltakere resulterte i en ‘hard fork’. Dette, i hovedsak, så opprettelsen av en ny blockchain (BCH). Mens både BCH og BTC deler samme hovedbok frem til det tidspunktet, er de unike fra det tidspunktet og fremover.

Dette trekket ble, og fortsetter å være, sett på som ganske splittende. Dette er delvis fordi mange så på etableringen av BCH som ganske enkelt å være en måte å ‘skape penger fra ingenting’, ettersom myntene ble distribuert blant BTC-innehavere på den tiden..

Mens BCH har vist seg å ha utholdenhet, mange år senere, er det fortsatt mange sterkt for / mot mynten. I dag ser motstandere først og fremst på BCH som å forsøke å urettferdiggjøre BTC som ‘go-to’ kryptovaluta, ettersom BCH ofte viser seg som originalen.

Regulering?

Mens få regulatorer har diskutert BCH spesifikt, blir det allment sett på som ikke en sikkerhet. Ettersom det ikke skjedde noe symbolsalg, og valutaen opererer på en desentralisert måte, kategoriserer de fleste BCH i samme retning som BTC – en digital valuta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map