Hvordan kjøpe Ethereum (ETH)

Ethereum er et åpen kildekode distribuert blockchain-nettverk som forenkler smart kontraktskripting. Viktigere er at plattform lar utviklere strømlinjeforme bygge desentraliserte applikasjoner som fungerer på blokkjeder. Derfor har plattformen introdusert verden for å være vert for nye funksjonaliteter og applikasjoner. For å lære mer, besøk vår Investing in Ethereum-guide.

Vi viser de 5 beste meglerne som tilbyr muligheten til å kjøpe Ethereum (ETH) med et kredittkort eller debetkort.

Binance

Binance er en av de største og mest kjente kryptovaluta-børsene i verden. Fordelene med å kjøpe Ethereum (ETH) her er at du drar nytte av lavere valutakostnader enn konkurrerende børser, og den økte likviditeten gjør det mulig for deg å kjøpe og selge raskt for å dra nytte av nyheter i markedet.

Les vår Binance gjennomgang eller besøk Binance.

Bruk rabattkode: EE59L0QP for 10% tilbakebetaling av alle handelsgebyrer.

Paybis

Paybis operer en veldig pålitelig kjøpsplattform for Bitcoin og kryptokurrency der du kan kjøpe Ethereum (ETH) og en rekke andre kryptoer som ikke bruker noe mer enn kreditt- eller debetkortet ditt. De har eksistert siden 2014 og har hjulpet hundretusener av mennesker med å gjøre Bitcoin-kjøp.

Hvis du bare vil kjøpe Ethereum (ETH) og holde, er dette en av de enkleste måtene å kjøpe Ethereum (ETH) med et kredittkort eller debetkort.

Les vår Paybis gjennomgang eller besøk Paybis.

Kriptomat

Kriptomat er en EU-basert kryptokursutveksling og lommeboktjeneste som har vært i drift siden 2018. De har hovedkontor i Estland, som er et pålitelig europeisk brennpunkt for lignende selskaper. Etter å ha blitt grunnlagt av teknologikyndige Srdjan Mahmutovich, opererer de nå i mer enn 80 land over hele verden og betjener brukere over hele verden. Kriptomat er et utmerket alternativ for europeiske & Asiatiske investorer som bare ønsker å kjøpe og selge Ethereum (ETH) på lang sikt. Ingen amerikanske kunder.

Les vår Kriptomat gjennomgang eller besøk Kriptomat.

Kraken

Kraken er et av de langvarige navnene når det gjelder kryptovaluta-børser som opererer i bransjen.

Fra en ydmyk begynnelse har de nå blitt et av de mest gjenkjennelige navnene i rommet som tilbyr et omfattende utvalg av eiendeler å handle, inkludert Ethereum (ETH).

Handelskostnadene er konkurransedyktige med andre børser, og de har fortsatt å utvikle seg nå og tilbyr både futures og marginhandel.

Les vår Kraken gjennomgang eller besøk Kraken.

Coinberry

Coinberry gjør det enkelt å kjøpe Ethereum (ETH) i Canada uten oppstyr og kjøp eller selg eiendelen raskt gjennom den brukervennlige plattformen. De har eksistert siden 2017 og har en rekke meget pålitelige partnerskap som setter dem opp med et solid rykte for kryptovaluta. De er også registrert hos FINTRAC som Money Services Business, så veldig pålitelig fra det synspunktet. Ingen amerikanske kunder.

Besøk Coinberry.

Hvordan kjøpe Ethereum (ETH) Hvordan kjøpe Ethereum (ETH) Hvordan kjøpe Ethereum (ETH)
★★★★★ ★★★★★ Binance gjennomgang

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

★★★★★ ★★★★★ Paybis-anmeldelse

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

★★★★★ ★★★★★ Kriptomat gjennomgang

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

Best for

Avanserte brukere

Best for

Øyeblikkelig kjøp

Best for

Europeiske handelsmenn

Konto Minimum

Ingen

Konto Minimum

$ 50

Konto Minimum

€ 35

Kampanjer

10% tilbakebetaling

Rabattkode: EE59L0QP

Kampanjer

Ingen

Kampanjer

Ingen

Hva er Ethereum (ETH)?

Ethereum er et populært blockchain-prosjekt som bruker en åpen kildekodeprotokoll. Ethereum kan skryte av funksjonalitet for smarte kontrakter, og kan ikke bare fungere som en valuta, men som en plattform for hosting av desentraliserte applikasjoner (dApps)..

Ethereum bruker sitt opprinnelige token ‘Ether’ for transaksjoner som skjer i nettverket. Disse tokens er strukturert som ‘ERC-20’ – en protokoll utviklet av Ethereum, og brukt av forskjellige blokkeringer.

Hva gjør den?

Bygget ved hjelp av blockchain, bruker Ethereum smarte kontrakter, noe som gir mulighet til å kjøre applikasjoner på toppen av protokollen. Dets opprinnelige token, Ether, fungerer også som en valuta, og gir eierne et enkelt middel for å overføre verdi.

Ulike implementeringer av Ethereums evner har blitt forsøkt gjennom årene. Et av de mest lovende eksemplene inkluderer applikasjoner rundt Decentralized Finance (DeFi). Denne sektoren innebærer en rekke finansbaserte applikasjoner basert på blokkjeder, som Ethereum.

Hvordan fungerer Ethereum?

Bak kulissene bruker nettverket en proof-of-work-protokoll for å fungere. Dette betyr at nettverket er desentralisert blant en serie gruvearbeidere rundt om i verden. Disse gruvearbeiderne er vert for noder, verifiserer transaksjoner og lagrer oppdaterte poster av Ethereum blockchain.

For å fullføre en transaksjon på Ethereum-nettverket kreves initiativtakeren et lite gebyr. Denne avgiften blir ofte referert til som ‘gass’. Mengden gass som kreves for å fullføre en transaksjon varierer, ettersom den er avhengig av nettbelastning; mer gass øker hastigheten som en transaksjon vil bli gjennomført på grunn av et større incitament for gruvearbeidere til å behandle.

Prosjektert utvikling?

Til tross for mange konkurrenter, som er like, eller større, funksjonalitet, har Ethereum klart å beholde sin plass på toppen av sin klasse.

Det er allment forventet at Ethereum snart vil gå fra en ‘proof-of-work’ -basert protokoll til en mer effektiv ‘proof-of-stake’. Mens den vanlige POWEN er avhengig av beregningskraft for at et nettverk skal fungere, gjør ikke POS det. I stedet tillater POS nettverksvalidatorer å operere gjennom eierskap av mynter / tokens.

Underliggende ideologi?

Nesten fra starten var Ethereum ment som en ideell innsats. Dette er fremdeles sant til i dag, og har spilt en rolle i godkjennelsen av myndighetene.

Mange ser på Ethereum som et forsøk på å oppnå ‘internett 2.0’; En plattform som eliminerer behovet for sentraliserte operasjoner, som bringer demokrati og sikkerhet samtidig til våre databehov. Ved å gjøre dette gir Ethereum i hovedsak makt over data tilbake til brukeren.

Aksept og kontroverser?

Ethereum er uten tvil det mest kjente og populære blockchain-baserte prosjektet som ikke heter Bitcoin. Den finnes på nesten alle plattformer som støtter kryptovalutaer.

Aksept forventes å fortsette, ettersom det antas at 2020 vil de første Ethereum Futures bli tilbudt – et arrangement som vil bringe nye nivåer av bevissthet rundt prosjektet..

Aksept har gått utover publikum, med regjeringsenheter over hele verden som piloterer bruken av Ethereum. Et slikt eksempel er National Research Council of Canada som bygger en Ethereum-basert plattform, som gir kanadiere sanntid tilgang til statlig finansierte tilskudd og utgifter.

Til dags dato inkluderer to av de større kontroversene rundt Ethereum:

 • Hard gaffel
 • Ledet til etableringen av Ethereum Classic (ETC)
 • Tørrhet
  • Bruker et unikt kodingspråk som gjør utviklingen vanskeligere
  • Utover disse to ledende kontroversene, er det fortsatt en tredje, som også deles av Bitcoin. Dette er bruken av en POW-modell. Mens POW har behandlet Ethereum godt nok til å vokse til sin nåværende tilstand, antas en overgang til POS å være nødvendig. Hvis målet med Ethereum er å fortsette å vokse, vil dets kraftkrav fra nettverksgruvearbeidere fortsette å gjøre det også. En overgang til POS vil redusere disse kraftbehovene sterkt, og fjerne et stort hinder på vei til suksess.

   Denne overgangen er allerede bekreftet av Ethereum-utviklere, og var opprinnelig forventet å finne sted tidlig i 2020. Selv om dette siden er forsinket, forventes det fortsatt før enn senere.

   Regulering?

   I motsetning til de fleste kryptovalutaer har Ethereum mottatt påtegning fra forskjellige høytstående regulatoriske tjenestemenn i USA som IKKE en sikkerhet.

   Ethereum presenterte en interessant sak, ettersom tilsynsmyndigheter bemerket at selv om eiendelen kan ha begynt sitt liv som sikkerhet, har den siden utviklet seg utover den klassifiseringen. Dette skyldes mangel på sentralisert tilsyn, og dets evne til å fungere autonomt uten direkte velgjører.

   Denne klassifiseringen kan imidlertid være usikker de neste månedene. Med en kunngjort overgang til POS har tjenestemenn fra CFTC bemerket at å gi muligheten til å ‘stake’ tokens, kan resultere i å bli klassifisert som en sikkerhet.

   Mike Owergreen Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   map