Hvordan kjøpe Litecoin (LTC)

Litecoin var en av de tidligste kryptovalutaene som kom inn på markedet. Derfor er den fortsatt en av de største myntene i sektoren basert på markedsverdi. Det er også en av de mest aksepterte kryptovalutaene i verden. Du kan bruke Litecoin til å kjøpe varer, tjenester eller til og med investere i andre kryptoprosjekter når de dukker opp. For å lære mer, besøk vår Investing in Litecoin-guide.

Vi viser de 5 beste meglerne som tilbyr muligheten til å kjøpe Litecoin (LTC) med et kredittkort eller debetkort.

Binance

Binance er en av de største og mest kjente kryptovaluta-børsene i verden. Fordelene med å kjøpe Litecoin (LTC) her er at du drar nytte av lavere valutakostnader enn konkurrerende børser, og den økte likviditeten gjør det mulig for deg å kjøpe og selge raskt for å dra nytte av nyheter i markedet..

Les vår Binance gjennomgang eller besøk Binance.

Bruk rabattkode: EE59L0QP for 10% tilbakebetaling av alle handelsgebyrer.

Paybis

Paybis operer en veldig pålitelig kjøpsplattform for Bitcoin og kryptokurrency der du kan kjøpe Litecoin (LTC) og en rekke andre kryptoer som ikke bruker noe mer enn kreditt- eller debetkortet ditt. De har eksistert siden 2014 og har hjulpet hundretusener av mennesker med å gjøre Bitcoin-kjøp.

Hvis du bare vil kjøpe og holde Litecoin (LTC), er dette en av de enkleste måtene å kjøpe Litecoin (LTC) med kredittkort eller debetkort.

Les vår Paybis gjennomgang eller besøk Paybis.

Kriptomat

Kriptomat er en EU-basert kryptokursutveksling og lommeboktjeneste som har vært i drift siden 2018. De har hovedkontor i Estland, som er et pålitelig europeisk brennpunkt for lignende selskaper. Etter å ha blitt grunnlagt av teknologikyndige Srdjan Mahmutovich, opererer de nå i mer enn 80 land over hele verden og betjener brukere over hele verden. Kriptomat er et utmerket alternativ for europeiske & Asiatiske investorer som bare ønsker å kjøpe og selge Litecoin (LTC) på lang sikt. Ingen amerikanske kunder.

Les vår Kriptomat gjennomgang eller besøk Kriptomat.

Kraken

Kraken er et av de langvarige navnene når det gjelder kryptovaluta-børser som opererer i bransjen.

Fra ydmyk begynnelse har de nå blitt et av de mest gjenkjennelige navnene i rommet, og tilbyr et omfattende utvalg av eiendeler å handle, inkludert Litecoin (LTC)..

Handelskostnadene er konkurransedyktige med andre børser, og de har fortsatt å utvikle seg nå og tilbyr både futures og marginhandel.

Les vår Kraken gjennomgang eller besøk Kraken.

Coinberry

Coinberry gjør det enkelt å kjøpe Litecoin (LTC) i Canada uten oppstyr og kjøp eller selg eiendelen raskt gjennom den brukervennlige plattformen. De har eksistert siden 2017 og har en rekke meget pålitelige partnerskap som setter dem opp med et solid rykte for kryptovaluta. De er også registrert hos FINTRAC som Money Services Business, så veldig pålitelig fra det synspunktet. Ingen amerikanske kunder.

Besøk Coinberry.

Hvordan kjøpe Litecoin (LTC) Hvordan kjøpe Litecoin (LTC) Hvordan kjøpe Litecoin (LTC)
★★★★★ ★★★★★ Binance gjennomgang

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

★★★★★ ★★★★★ Paybis-anmeldelse

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

★★★★★ ★★★★★ Kriptomat gjennomgang

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

Best for

Avanserte brukere

Best for

Øyeblikkelig kjøp

Best for

Europeiske handelsmenn

Konto Minimum

Ingen

Konto Minimum

$ 50

Konto Minimum

€ 35

Kampanjer

10% tilbakebetaling

Rabattkode: EE59L0QP

Kampanjer

Ingen

Kampanjer

Ingen

Hva er Litecoin?

Litecoin er en åpen kildekryptovaluta, som letter peer-to-peer-transaksjoner. Den ble lansert i 2011, og har siden blitt sett på som et ‘sølv til Bitcoins-gull’ – noe som betyr at det ikke nødvendigvis ble opprettet for å konkurrere med Bitcoin, men heller komplementere det.

Hva gjør den?

Gjennom bruk av blockchain-teknologi tilbyr Litecoin sine brukere et middel for raskt og billig å overføre verdi. Etter hvert som nettverket fortsetter å utvikle seg, og adopsjonen vokser, har Litecoin potensialet til å bli brukt både som en butikk av verdi eller som en digital valuta.

Hvordan fungerer Litecoin?

Arbeider på en proof-of-work-modell, bruker Litecoin en 2,5-minutters blokkeringssyklus. Hver fullførte blokk resulterer for øyeblikket i generering av 12,5 LTC, med denne belønningen halvert hvert fjerde år. Totalt vil bare 84 millioner LTC noensinne bli produsert.

Prosjektert utvikling?

Flere store utviklinger har pågått i mange år nå, på Litecoin-nettverket. To eksempler på dette inkluderer støtte for:

Atomic Swaps – Denne teknologien muliggjør sømløs bytte av eiendeler fra forskjellige blokkjeder. Oppnådd ved bruk av ‘hash-time locked contract’, eliminerer prosessen behovet for mellommenn.

Lightning Network – Dette er en løsning med andre lag som har potensial til å forbedre transaksjonshastigheten, kostnadene og personvernet i nettverket som implementerer det. Klikk på for å lære mer om hvordan lynnettverket fungerer HER.

Underliggende ideologi?

Drivkraften bak etableringen av Litecoin var å lage en billigere og raskere versjon av Bitcoin. Når Litecoin er basert på Bitcoin-kildekoden, vil det være grunn til at hver er bygget på samme tro – skape en desentralisert valuta, tilgjengelig globalt, som vil gjøre økonomisk inkludering til en realitet.

Aksept og kontroverser?

Litecoin har klart å etablere noen av de høyeste nivåene av adopsjon blant kryptovalutaer. Dette skyldes mer enn bare dets evner. På grunn av en kodebase, som i stor grad kommer fra Bitcoin, kan selskaper som utvikler støtte for den ene lett støtte den andre.

Kontrovers rundt Litecoin kretser vanligvis rundt den ved hjelp av en proof-of-work-modell. Dette er en energiintensiv prosess, ofte oppfattet som ineffektiv.

Bortsett fra selve valutaen, ville den største kontroversen som plager Litecoin skyldes grunnleggeren Charlie Lee. Spesielt, i løpet av det enorme oksemarkedet i 2017, solgte Charlie Lee sine Litecoin-beholdninger på sin høyeste tid. Mens det ble bemerket at dette tiltaket ble tatt for å sikre at nettverket ble fortsatt upartisk, var noen skeptiske til tidspunktet. Noen mente også at flyttingen i det vesentlige var et tegn på at selv grunnleggeren ikke så en lys fremtid for prosjektet – Charlie Lee har imidlertid benektet dette,.

Regulering?

Selv om ikke Litecoin eksplisitt er oppgitt av tilsynsmyndigheter, blir det sett på som en digital valuta. Uten tegnsalg og uten sentral organ som tjener på suksessen til nettverket, antas det vanligvis ikke å være en sikkerhet – regulatorer kan imidlertid være kinkig, og dette er ikke alltid tilfelle.

Hvem skapte Litecoin?

Opprettelsen av Litecoin er allment akkreditert til Charlie Lee. Fra lanseringen i 2011 ble Litecoin strukturert av Lee som både en konkurrerende og gratis digital valuta til Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map