Investere i NEO – Alt du trenger å vite

NEO er en av de beste kryptovalutaene i verden. Denne mynten klarte å fange fantasien til de asiatiske markedene, selv i tider med regulatorisk usikkerhet. I dag er NEO-økosystemet mer levende enn noen gang takket være hardt arbeid fra utviklere og deltakelse fra samfunnet.

Hva er NEO?

NEO er en ideell fellesskapsbasert blockchain-prosjekt som kom inn på markedet for å gi Dapp-utviklere en brukervennlig plattform. Spesielt er NEO en open-source blockchain og kryptovaluta. I følge selskapets hvitt papir, NEO fungerer som et “distribuert nettverk for den smarte økonomien.” Spesielt oversettes NEO til nye og unge på gresk. Navnet er passende når du tenker på at plattformen blir sett på av mange som en nyere og yngre versjon av Ethereum.

Kinesisk støtte

NEO var Kinas første blockchain-prosjekt som fikk et nikk av godkjenning fra regulatorer. Interessant, det har den kinesiske regjeringen gjort omfavnet prosjektet, selv etter lukkerutvekslinger i landet. Firmaet er en av få utvalgte kryptovalutaer som har lov til å operere i Kina på dette tidspunktet. Denne støtten og den nasjonalistiske følelsen bak prosjektet har fått mange til å kalle prosjektet “kinesisk Ethereum.”

Hvilke problemer korrigerer NEO

NEO søker å takle en rekke problemer som markedet står overfor. Først og fremst er NEO ment å fungere som en mer fleksibel alternativ til Ethereum. Selskapet bruker en filosofi som evaluerer designvalg på et multivariat spekter. På denne måten kan Neo justere markedstilnærmingen deretter.

For eksempel kan NEO-utviklere bestemme ut fra hvert enkelt brukstilfelle hvilket nivå av desentralisering / sentralisering som er best egnet for et prosjekt. De kan også gjøre lignende vurderinger om andre viktige spørsmål, for eksempel nivået på styring i kjeden / utenfor kjeden. Disse alternativene gir NEO flere bruksscenarier for adopsjon i stor skala i både kommersiell og statlig sektor

Hvordan NEO fungerer

NEO-blockchain har plass til et bredt utvalg av digitale eiendeler. For eksempel har nettverket full støtte for blockchain-eiendeler, digital identitet og smarte kontrakter. Plattformen kan støtte desentraliserte apper (dApp) av alle typer, tokenisering av virkelige eiendeler og innledende mynttilbud.

To hoder

NEO er en offentlig plattform som også utnytter Onchain nettverk for å skape et optimalt styringsscenario. Nettverkens interoperabilitet utvider plattformens rekkevidde til nye høyder. Det kombinerer også samfunnene for dette prosjektet for å utnytte utviklingen på tvers av nettverket.

Onchain

Onchain ble grunnlagt i 2014 i Kina. Dette private blockchain-selskapet er best kjent for sitt fokus på myndigheter og store bedrifter. Plattformen er kjent for sin Decentralized Network Architecture (DNA) -teknologi. Denne protokollen forenkler etableringen av offentlige og private blokkjeder.


To-poletter

NEO bruker et todelt system for å gi nettverket mer fleksibilitet for brukere og utviklere. Økosystemet er avhengig av både NEO- og GAS-tokens. Totalt vil firmaet utstede 100 millioner av hvert token. Det er for tiden 70.538.831 NEO i omløp.

NEO poletter

NEO er kryptovalutaen til NEO-blockchain. Denne kryptoen representerer en andel av eierskapet i NEO-blockchain. Denne kryptoen spiller også en rolle i styring. Det lar samfunnet lage blokker og administrere nettverket. Interessant nok har NEO udelelige enheter og kan ikke deles som andre mynter som Ethereum. Begrunnelsen bak denne avgjørelsen er at hver mynt er ment å fungere som en andel i NEO-blockchain. Akkurat som aksjer, kan ikke disse myntene brytes ned i mindre enheter.

NEO - CoinMarketCap

NEO – CoinMarketCap

Bensinpoletter

GAS er verktøyet token for NEO-nettverket. Dette tokenet var tidligere kjent som ANC-Antcoins. I økosystemet fungerer GAS som Ether i Ethereum-nettverket. Utviklere bruker GAS for transaksjoner i nettverket. I tillegg mottar brukere belønninger i GAS-tokens.

GAS genererer med en hastighet på åtte GAS per blokk. Nettverket reduserer automatisk antall belønninger per blokk etter to millioner bekreftede blokker. Brukere har muligheter med GAS. Du kan handle GAS for andre kryptovalutaer som Bitcoin, Litecoin eller Ethereum. Du kan også konvertere GAS til NEO direkte. På denne måten forblir GAS-priser frikoblet.

Koding av smarte kontrakter

NEO gir utviklere tilgang til en kraftig virtuell maskin som forenkler de mest kritiske komponentene i smart kontraktprogrammering. For eksempel trenger ikke utviklere å lære et nytt kodingspråk for å bruke plattformen. Nettverket tillater smarte kontrakter i C #, Java, Python, pluss et bredt utvalg av andre kodingspråk. På denne måten kan nettverket imøtekomme utviklere fra hele bransjen.

Konsensus

NEO introduserer verden for Delegert bysantinsk feiltoleranse (dBFT) konsensusmekanisme. I denne mekanismen er det visse noder kjent som Bookkeepers. Disse digitale regnskapsførerne gjør de faktiske blokkeringsbekreftelsene. Dataene sendes på blockchain. Først når to tredjedeler av nodene i nettverket er enige med en bokholderversjon av blockchain, oppnås konsensus.

Delegert bysantinsk feiltoleranse (dBFT) - vtce

Delegert bysantinsk feiltoleranse (dBFT) – vtce

Raskere gjennomstrømning

DBFT-konsensusmekanismen er rask, veldig rask. Den kan håndtere mer enn 1000 transaksjoner per sekund. Til sammenligning håndterer Bitcoin rundt seks transaksjoner per sekund (tps). Ethereum kan takle hele 12 tps. Imponerende, NEO søker å skyve tps-hastigheten til nye høyder med den neste oppgraderte. Målet med oppdateringen er å ta nettverket til vanvittige 10.000 transaksjoner per sekund.

Oppgradering av styresett

I mai 2020 foreslo utviklerne bak NEO en major Oppgradering til nettverket. Oppgraderingen vil introdusere en ny styringsmodell. Den nye strategien gjør det mulig for myntholdere å stemme på en komité med 21 styrende medlemmer. Disse medlemmene har ansvaret for å representere samfunnet. De får muligheten til å stemme på forskjellige modifiserbare parametere for blockchain og andre endringer i nettverkets koding.

Forslaget foreslår at folk som stemmer på disse medlemmene får ekstra GAS-belønninger. Denne belønningen er et middel til å takke medlemmene for deres deltakelse i styringsprosessen. Forslaget slår fast at av de 21 valgte regjeringsmedlemmene, vil syv også bli konsensusnoder.

Som en konsensusnode vil deres ansvar utvide seg til å validere blokker. I tillegg får disse sju medlemmene vetorett. For å ta en vetoavgjørelse må konsensusnodene få to tredjedels støtte fra samfunnet.

Historien om NEO

NEO kom inn på markedet som Antshares tilbake i februar 2014. Dette firmaet er hjernebarnet til to mangeårige blockchain-entusiaster, Erik Zhang og Da Hongfei. I løpet av denne tiden gikk selve kryptovalutaen under Antshares (ANS). I 2014 utvidet de to utviklerne sin visjon med etableringen av Onchain.

I april 2016 lanserer NEO sin whitepaper offisielt. Oppgaven fremhevet fordelene og de tekniske aspektene ved den delegerte bysantinske feiltoleransen. På den tiden var dette den første kinesiske fødte konsensusmekanismen. Som sådan fikk den tung mediedekning i regionen.

I august 2016 kom NEO inn på markedet via en ICO. Arrangementet var en stor suksess med prosjektet som sikret over $ 4,5 millioner i finansiering. Disse midlene gikk til den videre utvidelsen av NEOs strategi i regionen. I september samme år etablerte Onchain et teknologisk strategisk partnerskap med Microsoft. Avtalen ble tilsiktet samarbeid om flere prosjekter.

I juni 2017 ble Antshares offisielt ommerket til NEO. Kryptoen mottok også sin første USA-baserte støtte i år. Spesielt så mynten en notering på Bittrex. Det neste året kunngjorde den digitale ID-plattformen VALID et strategisk partnerskap med firmaet.

NEO3

I år ble det kunngjort en major Oppgradering. NEO3-oppgraderingen er satt til å være selskapets største hittil. I tillegg til innføringen av de nye styringsmodellene, vil oppgraderingen gi mer interoperabilitet i sektoren. Spesielt vil plattformen få flere muligheter for flere kjeder. For tiden eksperimenterer utviklere med disse protokollene. De har satt opp testnett med Bitcoin, Ethereum og Ontology.

Tokenisering

Oppgraderingen vil også forenkle tokeniseringsprosessen. Spesielt ønsker utviklere å gjøre det lettere å lage og utstede ikke-fungible tokens. Ikke-fungible tokens er unike digitale representasjoner av et aktivum. Noen eksempler på ikke-soppbare tokens inkluderer tokenisering av:

  • Sikkerhetsmerker
  • Aksjer
  • REITs
  • Kunst
  • Biler
  • Arrangementsbilletter
  • Andre fysiske eiendeler

Hvordan kjøpe NEO

NEO er ikke vanskelig å finne i markedet. De fleste større børser har NEO / Bitcoin handelspar. For å bruke disse plattformene trenger du bare å registrere deg for en konto. Når kontoen din er live, last den direkte med fiat-valuta eller Bitcoin. Derfra trenger du bare å finne NEO / BTC-handelsparet. Hele prosessen er rask og enkel når du har fullført registreringen. Paybis lar deg også kjøpe den direkte med et kredittkort.

Investere i NEO - Alt du trenger å vite Investere i NEO - Alt du trenger å vite Investere i NEO - Alt du trenger å vite
★★★★★ ★★★★★ Binance gjennomgang

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

★★★★★ ★★★★★ Kraken gjennomgang

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

★★★★★ ★★★★★ Kriptomat gjennomgang

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

Best for

Avanserte brukere

Best for

USA-handelsmenn

Best for

Europeiske handelsmenn

Konto Minimum

Ingen

Konto Minimum

$ 1,00

Konto Minimum

€ 35

Kampanjer

10% tilbakebetaling

Rabattkode: EE59L0QP

Kampanjer

Ingen

Kampanjer

Ingen

Hvordan du oppbevarer NEO

Det er noen måter å lagre NEO på. Det viktige å huske er at du bare vil lagre kryptoen din i en lommebok som lar deg tjene GAS-belønningene dine. De NEON lommebok er et av de beste alternativene for investorer som ønsker å tjene sine belønninger.

Imponerende, du kan også tjene GAS-belønninger ved hjelp av en hardware lommebok. De Ledger Nano S eller de mer avanserte Ledger Nano X er i stand til å koble direkte til din NEON-lommebok. Du kan da sende, motta og få belønningene dine fra en sikker lommebokplattform. Spesielt er NEON ikke kjerneboklæren for nettverket, men den har fått uovertruffen fellestøtte og har utviklernes velsignelser.

Sammendrag

Gitt NEOs unike holdning i de asiatiske markedene, er det vanskelig å forestille seg annet enn suksess for denne plattformen. Disse utviklerne oppgraderer kontinuerlig nettverket med NEO3 satt til utgivelse i de kommende månedene. For nå deler NEO en topplasser i kryptomarkedet som en av de fremste tilgjengelige Dapp-utviklingsplattformene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map