Investering i Chainlink (LINK) – Alt du trenger å vite

Alle som har sett på kryptokartene for sent, kan snakke om populariteten til Chainlink (LINK). Denne populariteten stammer fra en rekke forskjellige kilder, inkludert firmaets unike forretningsmodell. I motsetning til mange av de andre prosjektene i rommet på dette tidspunktet, søker ikke Chainlink å konkurrere mot andre kryptovalutaer. I stedet ønsker plattformen å fremme hele sektoren via sine unike protokoller.

Hvilke problemer løser Chainlink (LINK)?

Chainlink forsøker å rette opp et av de største problemene blockchain-sektoren står overfor, hvordan man kommuniserer informasjon til og fra blockchain. Tradisjonelt utføres denne oppgaven av sensorer kjent som orakler. Orakler kan settes opp for å overvåke nesten hva som helst. Det er orakler som overvåker været, sportsresultater, kontosaldoer og verdien på aksjer, for å nevne noen få.

Oracles utvider brukervennligheten til blokkjeder fordi de gir en pålitelig måte å starte smarte kontrakter når utenforstående parametere oppfylles. Orakler er imidlertid sentralisert. Denne sentraliseringen gjør dem til det svakeste stedet i blockchain. Hvis et orakel blir ødelagt eller blir kompromittert, setter det hele nettverket i fare.

Varige effekter

Dataregistrering er et av de viktigste trinnene i opprettelsen av blockchain. Husk at blokkjeder er uforanderlig og sensurbestandig. Hvis informasjonen de mottar er feil, er det veldig vanskelig å slette og rette disse dataene. På noen blokkjeder er det umulig. Dette problemet er kjent i utviklingssamfunnet som “Oracle Problem.”Chainlink prøver å takle disse problemene gjennom integrering av forskjellige neste generasjons protokoller.

Hvordan fungerer Chainlink (LINK)?

Chainlink søker å skape verdens første blockchain-orakelnettverk. Et oracle blockchain-nettverk vil kunne utnytte de samme teknologiene som finnes i tradisjonelle blokkjeder for å sikre at nodene i drift fungerer som de skal, og deres data er nøyaktige..

I Chainlink-økosystemet starter denne prosessen når en bruker legger ut en forespørsel som ber om kontrakt om informasjon. Dette varselet vil vises som en blockchain-hendelse i nettverket. Denne oppføringen vil da opprette en Chainlink Service Level Agreement (SLA) Contract. Denne kontrakten lanserer også tre andre kontrakter i systemet.

Chainlink omdømme kontrakt

Den første kontrakten verifiserer et orakles ekthet. Denne kodingen vil gjennomgå historien til hvert orakel. Systemet ser på tidligere bidrag fra dette oraklet og hvor nøyaktige de var. På slutten av vurderingen får oraklet en rangering. Denne rangeringen hjelper systemet med å enkelt bruke de beste oraklene.

Chainlink Order-Matching Contract

Den andre kontrakt leverer den anmodende kontrakten til Chainlink-nodene. Når nodene mottar denne forespørselen, vil de begynne å by på den. Systemet konfigurerer automatisk antall noder og nodetypen som trengs for å fullføre forespørselen ved hjelp av forhåndsprogrammerte forutsetninger.

Chainlink Aggregering Contract

Den siste kontrakten avstemmer feil data. Systemet vil gjennomgå alle dataene som har fullført tidligere kontroller og saldoer. Alle data som ikke stemmer overens med de andre nettverksinngangene, ignoreres. Når dette trinnet er fullført, blir dataene validert og tilgjengelige for blockchain.

Fordeler med Chainlink (LINK)

Chainlink gir nettverket noen store fordeler. Orakler er viktige for nettverksutvidelse. De er kjernen i noen av de mest spennende utviklingene i sektoren. For eksempel bruker DEXer (desentraliserte børser) orakler for å bestemme prisen på kryptokurver uten å tilby en ordrebok.

Chainlink tillater bedrifter å fortsette å utnytte denne kraftige teknologien på en tillitsfull måte. Brukere kan være trygg på at dataene de mottar ikke er korrupte, feil og rettidig. I tilfelle en enkelt nodefeil erstatter systemet den automatisk med et høyere rangert alternativ.

Chainlink historie (LINK)

Chainlink har vært et prosjekt å se på i mange år. Programmet kom først ut på markedet i 2014 under navnet SmartContract.com. Rett etter lanseringen ble navnet endret til Chainlink for bedre å representere plattformens kjernemarked. I dag hjelper Chainlink til å bygge bro over det voksende gapet mellom eksterne datakilder og offentlige blokkjeder på nye og spennende måter.

I 2017 var Chainlink vert for en ICO som på det tidspunktet var en av de største begivenhetene som fant sted. Nettverket har vært i søkelyset siden den gang. Totalt sett samlet crowdfunding-arrangementet plattformen en respektabel sum på $ 32 millioner. Denne finansieringen har hjulpet Chainlink med å skyve grensene for oracle-pålitelighet og sikkerhet til nye høyder.

LINK på CoinMarketCap

LINK på CoinMarketCap

I 2019 opprettet Chainlink et av de viktigste partnerskapene til dags dato. Firmaet opprettet vellykket et strategisk partnerskap med Google. Avtalen sikret Chainlink sin protokoll innenfor Googles smarte kontraktstrategi. Dette trekket ble sett på som en stor gevinst av investorer, da det lar brukerne koble seg til Googles to mest populære skytjenester – BigQuery via API.

Hvordan kjøpe Chainlink (LINK)

Chainlink er tilgjengelig på de fleste større børser. En av de beste måtene å få LINK på er å bruke Binance. Binance er den største børsen i verden når det gjelder markedsverdi. Du kan finne et stort utvalg av mynter på børsen, og avgiftene er veldig konkurransedyktige.

Du må registrere deg for en Binance-konto. Denne prosessen krever at du beviser identiteten vår. Du må også koble til en debet- eller bankkonto slik at du kan laste inn lommebokene dine. Når denne prosessen er konfigurert, tar det bare noen få minutter å få LINK.

Det første trinnet er å finansiere kontoen din. Deretter må du bytte din fiat-valuta til ETH eller BTC. Når du har fullført dette trinnet, er resten veldig enkelt. Velg nå LINK-handelsparet som samsvarer med kryptoen din og beløpet du ønsker å handle. LINK vil være i byttelommeboken din på få minutter.

Investering i Chainlink (LINK) - Alt du trenger å vite Investering i Chainlink (LINK) - Alt du trenger å vite Investering i Chainlink (LINK) - Alt du trenger å vite
★★★★★ ★★★★★ Binance gjennomgang

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

★★★★★ ★★★★★ Kraken gjennomgang

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex anmeldelse

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

Best for

Avanserte tradere

Best for

USA-handelsmenn

Best for

Brukervennlighet

Handelsgebyrer

0,10%

Handelsgebyrer

0,16%

Handelsgebyrer

0,125%

Kampanjer

10% tilbakebetaling

Rabattkode: EE59L0QP

Kampanjer

Ingen

Kampanjer

Ingen

Slik lagrer du Chainlink (LINK)

Hvis du planlegger å bytte LINK ofte, eller hvis du bare planlegger å ha en liten mengde LINK, kan du la den ligge på børsen. Det må imidlertid nevnes at dette er den minst sikre måten å lagre LINK på. Du kan også bruke en pålitelig mobilapp som JAXX for å holde LINK trygg og borte fra sultne øyne til utvekslingshackere.

Hvis du søker å gjøre en større investering i LINK, eller hvis du planlegger å HODLing denne kryptoen i lange perioder, er en maskinvareboklomme det beste alternativet. Maskinvarelommebøker holder kryptoen din lagret offline i “kald lagring.” Denne strategien gjør det umulig for online trusler å få tilgang til beholdningene dine. De Ledger Nano S eller de mer avanserte Ledger Nano X begge støtter Chainlink (LINK).

Chainlink – A Project Worthy of the Hype

Ingen kan argumentere for at kryptorommet har mange prosjekter som alle er sprøytenarkoman og ikke har noe stoff. Chainlink er ikke en av dem. Denne plattformen gir en nødvendig ressurs til markedet. Chainlink utvider funksjonaliteten til verdens blokkjeder og gir utviklere et nytt nivå av fleksibilitet. Av disse grunnene og mer fortsetter Chainlink å være en av de hotteste myntene i markedet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map