Investering i Kava – alt du trenger å vite

Hva er Kava?

Kava er en neste generasjons desentraliserte utlån plattform som søker å gi ny fleksibilitet i markedet. Nettverket er kjent for sine tverrkjedefunksjoner og unike utlånsstrategi. I dag tilbyr plattformen en rekke produkter med de to viktigste er sikkerhetslån og stabile mynter. Til dags dato har Kava betalt ut $ 1 129 883,32 i rentebetalinger til brukerne.

Hvilke problemer prøver Kava å løse?

Kava-utviklere søker å effektivisere den desentraliserte utlånssektoren via integrering av en rekke proprietære teknologier. Utviklere utviklet spesielt systemet for å gi stablecoins og desentralisert utlån mot alle større kryptoaktiva på en mer gjennomsiktig og forenklet måte. Følgelig er Kava en pioner innen DeFi-sektoren som fortsetter å trekke internasjonal medieoppmerksomhet.

Hvordan Kava fungerer

Brukere av nettverket kan garantere kryptoaktiva i bytte mot USDX. USDX fungerer som Kavas stablecoin i nettverket. For å motta USDX-lån, trenger brukerne bare å låse kryptoen sin i en smart kontrakt på plattformen. Denne låste kryptovalutaen fungerer som sikkerhet mot lånet ditt.

Brukere kan ta opp flere sikkerhetslån for å skape syntetisk innflytelse for alle støttede kryptoaktiver i systemet. For eksempel kan du velge å låse Bitcoin eller XRP ved hjelp av protokollen. Du vil motta en tilsvarende mengde nylig preget USDX for å kjøpe mer Bitcoin med. På denne måten får du en gjeldsposisjon i markedet.

Kava omfatter også et bredt utvalg av fellesskapsbygde applikasjoner. Hver av disse Dappene legger til den totale UX-en på plattformen. Denne interoperabiliteten lar deg lagre eiendelene dine ved hjelp av en rekke hardware-lommebøker og depotinstitusjoner. Denne fleksibiliteten er en av de viktigste trekkene mot Kava versus konkurransen.

Desentraliserte lån og utnyttelse

Hovedproduktet til Kava-plattformen er desentraliserte lån. Alle Kava-brukere får åpen tilgang til lån, gearing og stablecoins for sikring. På denne måten fungerer Kava som et kraftig verktøy for investorer i markedet.

Stablecoin sikring + interesse:

Et annet unikt trekk ved Kava er stablecoins evner. Du kan stake og obligere USDX stablecoin for å begynne å gi en sunn passiv inntekt.

Ekspansjon

Kava har en unik åpen arkitektur som muliggjør fremtidig vekst. Plattformen vil støtte et bredt spekter av nye kryptoaktiva og tilbud de neste månedene. Disse nye syntetiske og avledede produktene vil presse Kava-adopsjonen til nye høyder.

Dual Tokens

Kava bruker en token-strategi for å sikre at hver bruker oppnår maksimal fleksibilitet og brukervennlighet. Dual token-plattformer er vanligere enn noen gang i markedet. Denne strategien lar utviklere og brukere maksimere funksjonaliteten sin uten å forringe noen av sektorene. De to myntene som er kritiske for Kava er USDX og KAVA.

KAVA Tokens

KAVA er det opprinnelige token for denne blockchain. Denne mynten fungerer som styringstoken i økosystemet. Brukere trenger disse tokens for å stemme på kritiske parametere. Disse stemmene er det som styrer nettverkets oppgraderinger. De brukes også til forslag og avstemning om spesifikke parametere i CDP-systemet.

Sikkerhet

Denne kryptoen spiller også en integrert rolle i å opprettholde nettverkets sikkerhet. Brukere satser KAVA for å utføre denne oppgaven. Spesielt bare de 100 beste nodene i nettverket validerer blokker i dette systemet. Toppinnehaverne bestemmes ved hjelp av en algoritme som undersøker hver brukeres vektede obligasjonsandel i KAVA-tokens. For sin innsats tjener stakere krypto som blokkbelønning.

Innskuddsmidler

Stakers i nettverket har også et par ansvarsoppgaver. Bortsett fra å sikre blockchain, kan disse brukerne ytterligere stake sine beholdninger ved å bruke bindingskurver for nettverksvalidatorer. Ondsinnede noder kan miste Kava. Handlinger som å ikke sikre høy oppetid og dobbel signering av transaksjoner vil sikkert få deg fjernet fra dette nettverket. Kava er kjent for sin nulltoleranse for ondsinnede noder.

Siste utlåner

KAVA kan også fungere som en reservevaluta for nettverket. Hvis USDX blir overpant, vil nettverket lage ny KAVA som skal brukes ved kjøp av USDX. Dette gjør at Kava kan sikre at stablecoin beholder verdien.

USDX- Kava

USDX er stablecoin for Kava-nettverket. Dette finansielle instrumentet er det du mottar og betaler tilbake lånene dine i. Det fungerer også som et generelt betalingssystem. USDX har raske transaksjonstider, noe som gjør det til et ideelt stablecoin for lønn og andre bedriftsrelaterte betalingsprosesser.

Marginhandel / gearing

Kava-brukere vil også bruke USDX til å kjøpe flere kryptoaktiva på plattformen. Denne strategien tillater dyktige investorer å effektivt utnytte eksponeringen på nye måter.

Sikring med interesse

Du kan også holde USDX som en stabil eiendel. På denne måten fungerer USDX som et fristed i tider med markedsvolatilitet. Når USDX-innehavere obligerer sine poletter, mottar de akkumulerte renter som tilsvarer den gjeldende USDX-spareraten.

COSMOS Blockchain

Kava er bosatt i den futuristiske Cosmos blockchain. Cosmos er en fjerde generasjons blockchain som søker å bidra til å kategorisere og utnytte det økende antall blokkjeder i markedet. Spesielt ble plattformen bygget med Cosmos-SDK. Denne protokollen er et open source-rammeverk for å bygge offentlige Proof-of-Stake-blokkjeder. Cosmos har et innfødt token kalt ATOM.

Konsensus

Kava opererer med en Tendermint-basert Proof-of-Stake (PoS) konsensusmekanisme. Denne oppgraderte PoS-konsensusmekanismen bruker en bysantinsk feiltolerant konsensusmotor. Imponerende, denne mekanismen er langt mer energieffektiv enn tidlige blokkjeder som Bitcoin eller Ethereum. På mange måter ligner nettverket på MakerDAO med integrasjonen av CDPer. Imidlertid utnytter Kava bedre sonene fra Kosmos for å legge til tilgang til kryptovalutaer som kjører på uavhengige nettverk

KAVA Statistikk

KAVA Statistikk

Modularitet

Cosmos er best kjent for bruk av open source-moduler. Disse protokollene gjør at utviklere raskt kan implementere ønskelige funksjoner i Dappene sine. For eksempel bruker Kava Inter Blockchain Communication (IBC) -modulen for å gi plattformen muligheten til å kommunisere til alle Cosmos-SDK-blokkeringer.

Moduler brukt i Kava Ecosystem

Det er fire hovedmoduler i bruk innen Kava-økosystemet. Disse modulene hjelper nettverket til å fungere skikkelig og gir brukerne tilgang til noen unike økonomiske verktøy.

Prismatingsmodul

Den første modulen integrert i dette nettverket er en prismatingsmekanisme. Denne modulen er et enkelt prisorakel. Orakler er sensorer utenfor kjeden som kan gi data til blokkjeder. En gruppe hvitlistede orakler legger ut priser for forskjellige eiendeler i systemet. Protokollen bestemmer deretter medianprisen for alle gyldige orakelpriser. Disse dataene bestemmer også gjeldende pris i systemet.

Auksjonsmodul

Auksjonsmodulen lar brukerne bruke tre typer auksjonsprotokoller. Det første alternativet er terminsauksjonen. Dette er en tradisjonell auksjon der kjøperen vil be om å øke budene for en vare. Denne strategien brukes når plattformen ser et overskudd i innkrevde avgifter. Denne mekanismen gjør at systemet kan konvertere overskuddet til flere stallmynt.

Den neste typen auksjon nettverket tillater er omvendte auksjoner. Som navnet antyder, består denne auksjonen av avtagende bud på en bestemt vare eller masse varer. Primært fungerer denne protokollen for å selge styreformer for å lage nye stabile mynter. Denne strategien brukes til å utgjøre forskjellen mellom mislykkede sikkerhetsauksjoner og gjeld.

CDP-modul (Collateralized Debt Position)

CDP-modulen har en kritisk funksjon. Det lar brukerne opprette, endre og lukke CDP-er for alle typer sikkerhet. I tillegg er dette kodingen som brukes til å sette de globale parametrene til systemet. Disse innstillingene dekker varer som gjeldsgrenser og den totale sirkulasjonen av stablecoins i markedet.

Likvidatormodul

Likvidatormodulen er repo-mannen i nettverket. Dette er protokollen som er ansvarlig for beslaglegging av sikkerhet fra CDP-er hvis sikkerhetsforhold er under terskelen som er angitt for den typen sikkerhet. Denne modulen sporer automatisk statusen til CDP-er for å foreta avgjørelser. Den endelige avgjørelsen av modulen er basert på priser mottatt fra Pris-feed-modulen.

Beslaglagt sikkerhet

Eventuell sikkerhet som blir beslaglagt av likvidatormodulen går til auksjonsmodulen. Her er sikkerhetsauksjonene for stablecoins ved bruk av en revers-auksjon. Målet med denne prosessen er å utslette gjelden som ble holdt først pluss tillegg av et lite repogebyr.

Hvordan kjøpe Kava

Det er mange plattformer som tilbyr KAVA for tiden. Binance viser for øyeblikket mest handelsvolum. Du må først registrere deg for disse plattformene for å delta i handler. Når du er klar, trenger du bare å finansiere kontoen din. Når du har Bitcoin i lommeboken, kan du ganske enkelt gå til KAVA / BTC-handelsparet og velge beløpet du vil handle. Hele prosessen er rask og smertefri.

Investering i Kava - alt du trenger å vite Investering i Kava - alt du trenger å vite Investering i Kava - alt du trenger å vite
★★★★★ ★★★★★ Binance gjennomgang

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

★★★★★ ★★★★★ Kraken gjennomgang

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex anmeldelse

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

Best for

Avanserte tradere

Best for

USA-handelsmenn

Best for

Brukervennlighet

Handelsgebyrer

0,10%

Handelsgebyrer

0,16%

Handelsgebyrer

0,125%

Kampanjer

10% tilbakebetaling

Rabattkode: EE59L0QP

Kampanjer

Ingen

Kampanjer

Ingen

Hvordan du oppbevarer Kava

Du har tre alternativer du bør vurdere når du lagrer Kava. Den første er en PC-basert nettverkslommebok. Du kan laste ned Kava applikasjon gratis. Det er sikkert og brukervennlig. Det er også en rekke mobile lommebokalternativer tilgjengelig. Forsikre deg om at den mobile lommeboken din støtter staking av belønninger som JAXX-lommeboken som er tilgjengelig på iOS og Android.

Hvis du ønsker å gjøre en større investering i KAVA, eller hvis du planlegger å HODLing denne kryptoen i lange perioder, er en maskinvareboklomme det beste alternativet. Maskinvarelommebøker holder kryptoen din lagret offline i “kald lagring.” Denne strategien gjør det umulig for online trusler å få tilgang til beholdningene dine. De Ledger Nano S eller de mer avanserte Ledger Nano X begge støtter KAVA.

Kava – Mer mulighet for belønning

Den siste DeFi-mani har gjort kryptosektoren enda mer lønnsom enn først antatt. Vanlige brukere tjener heftige belønninger via disse plattformene. Protokoller som Kava gjør det mulig for alle å ha en pålitelig passiv inntekt. Av disse grunnene er Kava helt sikkert en viktig konkurrent i DeFi-sektoren fremover.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map