Investering i kosmos (ATOM) – Alt du trenger å vite

Blockchain-nettverket Cosmos (ATOM) søker å transformere konkurranse til et samfunn via sin unike tilnærming til markedet. I motsetning til de fleste prosjekter i rommet handler Cosmos ikke om å slå konkurransen, ta kronen eller anerkjennelse. I stedet søker Cosmos å hjelpe hele blockchain-sektoren med å komme videre via en kombinasjon av unike protokoller som bidrar til å bringe bransjen sammen.

Hva er Cosmos (ATOM)?

nærmere bestemt, Kosmos er et nettverk av blockchain-nettverk. Utviklere kaller dette konseptet et “Internett for blokkjeder”. Målet med prosjektet er å la separate blokkjeder kommunisere med hverandre på en sømløs måte. Ved å la enhver blockchain kommunisere, dele data og handle med andre, er Cosmos i stand til å transformere friksjon i markedet til en positiv drivkraft for utvikling.

Kosmos er virkelig mer enn bare en bro mellom blokkjeder. Denne plattformen har også en komplett serie med produkter og funksjoner som gjør det til et imponerende alternativ i markedet. Cosmos introduserer en neste generasjons teknologibunke som gir utviklere tilgang til kraftige verktøy som øker effektiviteten til å skape blockchain.

Cosmos - Hjemmeside

Cosmos – Hjemmeside

Imponerende, utviklere er i stand til å lage komplekse blokkjeder innen Cosmos-økosystemet på en uke. Til sammenligning vil den samme oppgaven ta uker ved å bruke 2cd-generasjon blokkjeder. Av denne grunn fortsetter Cosmos å se et voksende Dapp-fellesskap som bidrar til å øke brukerinteraksjonen.

Hvilke problemer løser Cosmos (ATOM)?

Hovedmålet til Cosmos er å takle mangelen på interoperabilitet i markedet. Sammen inneholder blockchain-sektoren et stort utvalg av tjenester og funksjoner. Imidlertid fungerer hver blokkjede for øyeblikket som en øy. Dette svekker markedets samlede evne til å utføre viktige oppgaver som lobbyvirksomhet for mer pro-crypto lovgivning, eller andre viktige forbedringer i bransjen.

Gjennom Cosmos kan forskjellige blokkeringer eksistere sammen med egne spesialtilfeller. Dette gjør at utviklere kan fokusere innsatsen på forbedringer i stedet for å bruke innsatsen på markedsføring og andre konkurranserelaterte aktiviteter. Cosmos tillater til og med forskjellige blokkeringer å utnytte funksjonene til andre plattformer for å forbedre deres brukervennlighet.

Fordeler med Cosmos (ATOM)

Cosmos introduserer en mengde fordeler til markedet. For en er plattformen fullt tilpassbar. Utviklere kan fritt opprette og utstede nye blockchain-applikasjoner og plattformer uten problemer. Kosmos-nettverket fungerer virkelig uten at noen sentral enhet legger til rette for aktiviteten. På denne måten strømlinjeformer nettverket inter-blockchain-transaksjoner og gir utviklere muligheten til å dele data og tokens programmatisk.

Hvordan fungerer Cosmos (ATOM)

Cosmos bruker forskjellige proprietære open source-verktøy for å lette interoperabilitet mellom blokkjedene i nettverket. Protokollen overvåker autonomt tilstanden til hver blockchain i nettverket for å utføre denne oppgaven. I Cosmos økosystem er hvert nettverk kjent som en sone.

Soner

Sonene har full funksjonalitet i nettverket. Det er viktig at disse blokkjedene er uavhengige nettverk som kan utføre alle transaksjoner de trenger for å fullføre oppgavene. Disse blokkjedene kan utstede og distribuere nye tokens på nettverkene sine, godkjenne nye kontoer, transaksjoner, stemme og utføre protokolloppgraderinger uten noen effekter fra Cosmos-tilkoblingen..

Cosmos Hub

Cosmos Hub er der alle disse blokkjedene møtes. Denne protokollen fungerer som en mellomledd. Hver sone i nettverket kobles direkte til huben. Navet holder da en konstant oversikt over den nåværende tilstanden til sonen. Når en sone er koblet til Cosmos Hub, er den interoperabel med alle andre soner i nettverket.

Cosmos - Twitter

Cosmos – Twitter

Lag av kosmos

Cosmos økosystem er avhengig av tre lag for å samle hele blockchain-industrien. Det første laget er applikasjonslaget. Dette er laget som håndterer behandlingstransaksjoner. Det er også protokollen som er ansvarlig for å holde oversikt over nettverksstatusen. Nettverk er det andre laget av blockchain. Dette er laget som gjør at separate blokkjeder kan kommunisere. Ulike blokkjeder, med helt forskjellige teknologier, konsensusmekanismer og formål, kan utnytte hverandres tjenester ved hjelp av dette systemet.

Kosmos (ATOM) konsensus

Det siste laget er Consensus Protocol. Cosmos bruker Tendermint BFT-motoren. Denne mekanismen sikrer nettverket og lar noder opprettholde en nåværende tilstand. Spesielt er protokollen det som validerer transaksjoner og legger til blokker i blockchain.

Tendermint BFT-motoren er en proof-of-stake (PoS) styringsmekanisme. Som sådan fungerer nettverksbrukere som validatorer. Brukere tjener belønninger når de setter kryptoen sin på Cosmos. Staking er et begrep som brukes for å beskrive prosessen med å låse en viss mengde krypto i en nettverkslommebok mot retur. Staking er en av de hotteste funksjonene i markedet akkurat nå på grunn av den lave risikoen sammenlignet med handel.

Tendermynte

Tendermynte

Inter-Blockchain kommunikasjonsprotokoll

De Inter-Blockchain kommunikasjonsprotokoll er kodingen som gjør det mulig for de forskjellige sonene i økosystemet å kommunisere med Cosmos Hub. Denne protokollen sikrer at all informasjon beveger seg fritt og sikkert mellom sammenkoblede soner.

Cosmos SDK

Cosmos programvareutviklingssett (SDK) lar utviklere bygge blokkeringer uten å måtte kode dem fra bunnen av. Utviklere kan bruke plugin-moduler og oppnå kjernefunksjonalitetene i prosjektene sine i dager versus måneder. Tenk på det som en nettstedsbygger. Du kan velge mellom en rekke funksjoner, som informasjon om innsats, styring og tokens.

Cosmos (ATOM) noder

Som et PoS-nettverk kan brukere tjene en passiv inntekt når de setter kryptoen sin. For å være leselig for å bli en node i Cosmos-nettverket, må du forbli i de 100 beste stakerne. Denne strategien er smart fordi den hindrer skumle noder, ettersom de ville ha mest å tape på økonomiske treff.

styresett

Noder får også stemmerett. Stemmegivningen din tilsvarer mengden ATOM du satset. Interessant, du kan også delegere tokens til andre validatorer. Når du delegerer tokens, tjener du fortsatt en del av blokkbelønningen.

History of Cosmos (ATOM)

Historien til Cosmos begynner år før lanseringsdatoen. Plattformen kom etter den velkjente blockchain-utvikleren Jae Kwon introduserte Tendermint til bransjen. Dette var tilbake i 2014. Etter hvert koblet Kwon seg sammen med to andre respekterte kryptoutviklere, Zarko Milosevic og Ethan Buchman.

I april 2017 ble Cosmos vellykket sikret Kosmos via en ICO. Utrolig nok tok det bare plattformen 29 minutter å nå målet. I desember 2018 startet nettverket store tester med utgivelsen av Game of Stakes. Mindre enn fire måneder senere lanserte Cosmos offisielle mainnet.

ATOM

ATOM er den opprinnelige kryptovalutaen til Cosmos-nettverket. Det tjener et par viktige funksjoner. For det første brukes det til å utføre smarte kontrakter og fullføre transaksjoner. Nye ATOM-er genereres som belønning for nettverksvalidatorer hver gang en blokk med transaksjoner får godkjenning.

Cosmos (ATOM) - CoinMarketCap

Cosmos (ATOM) – CoinMarketCap

Det er for tiden 204 603 576 ATOM i omløp. Spesielt de fleste av disse tokens kom fra den første lanseringen av Cosmos mainnet. Disse tidlige tokens så distribusjon mellom innledende givere, token-salgsdeltakere, Cosmos Foundation og kjerneutviklerne av plattformen.

Hvordan kjøpe Cosmos (ATOM)

ATOM er lett å finne i markedet. Du kan enkelt hente opp noe av denne kryptovalutaen på de fleste større børser. Binance tilbyr noen ATOM handelspar som passer dine behov. Pent inkluderer ATOM vanligvis et fiat-handelsparealternativ på de fleste børser. Direkte handelspar sparer penger i gebyrer og lar deg være en mer responsiv investor.

Investering i kosmos (ATOM) - Alt du trenger å vite Investering i kosmos (ATOM) - Alt du trenger å vite Investering i kosmos (ATOM) - Alt du trenger å vite
★★★★★ ★★★★★ Binance gjennomgang

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

★★★★★ ★★★★★ Kraken gjennomgang

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex anmeldelse

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

Best for

Avanserte tradere

Best for

USA-handelsmenn

Best for

Brukervennlighet

Handelsgebyrer

0,10%

Handelsgebyrer

0,16%

Handelsgebyrer

0,125%

Kampanjer

10% tilbakebetaling

Rabattkode: EE59L0QP

Kampanjer

Ingen

Kampanjer

Ingen

Hvordan du oppbevarer Cosmos (ATOM)

Det er enkelt å lagre ATOM. Du kan bruke et mobil- eller stasjonær lommebokalternativ som Atomic Wallet. Dette enkle å navigere alternativet gir deg tilgang til ATOM når du trenger det.

Hvis du ønsker å gjøre en stor investering i ATOM, eller hvis du planlegger å HODLing denne kryptoen i lange perioder, er en maskinvareboklomme det beste alternativet. Maskinvarelommebøker holder kryptoen din lagret offline i “kald lagring.” Denne strategien gjør det umulig for online trusler å få tilgang til beholdningene dine. De Ledger Nano S eller de mer avanserte Ledger Nano X begge støtter Cosmos (ATOM).

Markedet trenger kosmos

Markedet trenger Cosmos. For å oppnå neste platå for mainstream adopsjon, må kryptoindustrien finne noen forening. Sammen har hvert parti stor nytte. Som et fellesskap blomstrer brukere og utviklere.

I tillegg tillater denne strategien blockchain-selskaper å opprettholde kontrollen over fortellingen i bransjen. Langt borte er dagene med å smøre kryptovalutaer som en form for finansiering som bare brukes av kriminelle. I dag gir kryptokurver verden et mer effektivt alternativ til status quo. Cosmos gjør sitt for å sikre at hele bransjen er i stand til å utnytte fremskritt i kor. Av disse grunner er Cosmos allerede en av de mest populære kryptovalutaene i verden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map