Investering i NEM (XEM) – Alt du trenger å vite

NEM (XEM) “New Economy Movement” søker å gi klientell på bedriftsnivå en mer effektiv måte å verifisere og flytte blockchain-eiendeler på. For dette formål fungerer selskapet som den manglende koblingen mellom private og offentlige blokkjeder ved å koble disse nettverkene på måter som utvider brukervennligheten. NEM (XEM) fortsetter å se økende interesser på grunn av sin allsidighet og unike forretningsstrategi. Brukere kan enkelt administrere eiendeler og data mer effektivt ved hjelp av denne nye æra blockchain. Viktigere, NEM ble bygget fra grunnen av med tanke på behovene til store bedrifter. Dette ønsket om å oppfylle markedets krav har ført til at plattformen har fått kallenavnet “Smart Asset Blockchain.”

Hvilke problemer løser NEM (XEM)?

NEM (XEM) takler en rekke problemer som for tiden plager kryptomarkedet. En av kjerneoppdragene for denne plattformen er å øke interoperabiliteten mellom private blockchain-nettverk. Det er en boom i øyeblikket i den private blockchain-sektoren. Bedrifter investerer milliarder i denne teknologien. Problemet er at hver av disse blokkjedene fungerer som en øy for øyeblikket. De er ikke i stand til å kommunisere digitale eiendeler mellom hverandre.

Interkommunikasjon på en rekke måter. Protokollen muliggjør enkel overføring av alle digitale eiendeler, inkludert tokens, kontrakter eller filer. I tillegg er blockchain konfigurert på en måte som kan sende data fra et privat internt virksomhetsnettverk, dirigert via en offentlig blockchain, over til en annen virksomhets private nettverk.

Mismanagement i forsyningskjeden

En annen sektor der NEM er satt til å forstyrre dagens forretningssystemer, er logistikk. Dagens styringssystemer for forsyningskjeder er store, utdaterte og ineffektive. NEM erstatter disse systemene med ett som er åpent, sikkert og raskt. Plattformen gjør det enkelt for selskaper å administrere, få tilgang til og dele validerte data via en rekke tilgangskontroller.

Hvordan fungerer NEM (XEM)?

NEM (XEM) er i stand til å utføre disse oppgavene gjennom integrering av en rekke nye teknologier. Denne allsidige blockchain introduserer en ny konsensusmekanisme til markedet – Bevis av betydning (PoI). PoI skiller seg fra andre konsensusmekanismer som Bitcoins PoW på en rekke måter. I en PoI-mekanisme blir det først og fremst tatt hensyn til tiden og beløpet noen har opptjent i NEM-nettverket.

PoI i aksjon

PoI-algoritmen krever at du har minst 10.000 XEM oppbevart i systemet for å kvalifisere for å generere nye blokker. Brukere som får legge til nye blokker i blockchain mottar belønninger og en del av transaksjonsgebyrene. For å ta XEM fra normal til opparbeidet XEM, må du holde dem i nettverkets lommebok. Dine nye beholdninger blir mer opptjent med en hastighet på 10% per dag.

En annen kul funksjon om PoI er at den belønner brukere som gjør transaksjoner med andre i nettverket. Systemet evaluerer disse transaksjonsbeløpene og bruker denne informasjonen for å øke poI-poengsummen din. Hver PoI-bruker har en PoI-poengsum basert på deres deltakelse og samlede bidrag. Denne poengsummen sikrer at de beste nettverksnodene får flest muligheter for å tjene.

Høsting

Et annet viktig element i konsensussystemet er høstprotokollen. Denne kodingen kobler kontoen din til en eksisterende supernode. Supernoder danner ryggraden i NEM-økosystemet. Tilknyttede kontoer tillater supernoder å bruke en styrket PoI-poengsum for å øke sjansene for blokkgenerering til deres fordel.

I hovedsak låner supernoder en PoI-poengsum for en konto for å fullføre blokkeringer på dens vegne. Denne strategien gjør at NEM-blockchain forblir sikker uten at alle brukere må utøve store mengder beregningsinnsats. Som sådan er NEM langt mer energieffektiv enn PoW-systemer som Bitcoin eller Ethereum.

Fordeler med høsting fremfor gruvedrift

Disse strømbesparelsene er et stort trekk for firmaer som vurderer bærekraft i forretningsplanen. NEM gir brukere uovertruffen effektivitet i denne forbindelse. For eksempel trenger ikke NEM-noder å ha datamaskinen eller gruveriggen sin i gang for å utføre høstingsprosessen. I tillegg, siden høsting ikke krever dyre gruverigger, demokratiserer det blockchain-sektoren ytterligere.

Forbedret effektivitet

NEMs blockchain integrerer Eigentrust ++ -algoritmen for å opprettholde PoI-omdømmearkitekturen. Protokollen er i stand til å overvåke nettverksnoder nøyaktig for å sikre at bare kvalitetsdrivende noder er en del av konsensussystemet. Systemet fjerner automatisk dødvekt fra nettverket, for eksempel ikke-bidragende noder.

Unikt, systemet har en sikkerhetsklyngealgoritme som overvåker tidligere oppførsel av noder i nettverket og gjør det mulig for noder å gi omdømmepunkter til sine naboer i klynger. Denne strategien bidrar til å holde NEM nibble og effektiv sammenlignet med generasjon ett og to blokkjeder.

Navneplasser

NEM bringer begrepet Namespaces til blockchain-sektoren. Navneplasser fungerer omtrent som domenenavn på internett. Du kan opprette og administrere dine egne domenenavn på NEM-blokkjeden. Interessant, brukerne er i stand til å betjene et domenenavn 3 nivåer dypt. Denne tilnærmingen gir mer fleksibilitet for både bedrifter og brukere.

Multisignaturtransaksjoner

Multisignaturtransaksjoner er en stor tegning for klientell på bedriftsnivå. Disse virksomhetene må gi administratorer muligheten til å overvåke og utvide nettverket for å dekke firmaets behov. NEM gjør det enkelt for selskaper å spore aktiviteten til en konto, kontrollere eiendeler som XEM fra en konto, andre mosaikker eller opprette nye tokens.

NEM via nettsted

NEM via nettsted

For å holde seg i tråd med selskapets forpliktelse til sikkerhet, ligger alle smarte Multisignature-kontrakter direkte på NEMs blockchain. Det meste av konkurransen som for tiden er i markedet bruker tredjeparts off-chain-systemer for å utføre denne oppgaven. NEM hever linjen i denne sektoren via sine blockchain direkte Multisignature funksjonaliteter.

Fordeler med NEM (XEM)

Det er mange fordeler med NEM. Plattformen er viktig for vanlig adopsjon fordi den samler noen av de beste blokkjedene i verden. I tillegg gjør firmaets fokus på store bedrifter det til et viktig tannhjul i veksthjulene. Utviklere anerkjente det faktum at plattformen deres må forbli smidig for å oppnå fortsatt vekst i markedet. Som sådan pakket de det med nyttige funksjoner som et fullt API-grensesnitt.

NEM-brukere kan tilpasse hvordan de tillater tilgang og bruk av NEM. Best av alt, disse oppgavene er fullført i et åpent og selvskalerende rammeverk. Systemet gjør det mulig for utviklere å enkelt lage, distribuere og handle kryptovalutaer og tokens via NEM-blockchain.

Historie om NEM (XEM)

Historien til NEM begynner i 2015. Hele NEM-konseptet begynte da en Bitcoin Talk-forumbruker kalt UtopianFuture forklarte hvordan kryptovalutaen NXT inspirerte ham til å bygge et nytt prosjekt. I mars 2015 kom en forked versjon av NXT kalt NEM i live. Det tok ikke lang tid før utviklerne bestemte seg for at de skulle bygge opp NEM fra grunnen av.

På slutten av året fikk NEM sin egen kodebase. Disse forbedringene gjorde plattformen mer skalerbar og raskere enn NXT. Prosjektet fortsetter å få fart frem til 2016 da NEM Foundation gikk inn i sektoren. Denne ideelle organisasjonen fokuserer på måter å øke NEM-adopsjonen, inkludert merkevarebevissthet, markedsføring, opplæring og partnerskap

Coincheck Hack

I januar 2018 ble den populære kryptovalutautvekslingen Coincheck offer for et hack som så skumle kodere gjøre opp med 523 millioner XEM-mynter. På den tiden utgjorde verdien av disse myntene litt over 400 millioner dollar. Tapene stammet verdien av NEM i flere uker. Dessverre ble midlene aldri gjenvunnet. Imidlertid brukte NEM to år på å overvåke og flagge alle kontoer som håndterte den stjålne kryptoen. Denne informasjonen ble sendt til myndighetene.

Stemmepilot

I 2018 fikk NEM sin første virkelige applikasjon. Systemet ble valgt av Ukrainas sentrale valgkommisjon for et pilotprogram for å teste muligheten for blockchain-baserte stemmesystemer. NEM introduserte en ny æra avstemningsprotokoll som ga mer gjennomsiktighet og effektivitet enn de tidligere metodene.

Sertifikatbekreftelse

Samme år sikret NEM en avtale med Malaysias utdanningsdepartement om å teste et system som autentiserer akademiske sertifikater. For å utføre denne oppgaven dannet departementet et konsortium av universiteter som alle var enige om å teste systemet. Nyheter om pilotprogrammet bidro til å presse NEM-prisene høyere.

XEM

XEM er det opprinnelige verktøyet token til NEM blockchain. XEM har et par viktige roller i økosystemet. Brukere har XEM for å få stemmerett og blokkere godkjenningsrettigheter. I tillegg kan NEM fungere som en kryptovaluta med lynraske transaksjonstider. Imidlertid har XEMs viktigste formål hittil vært å legge til rette for smarte kontrakter.

XEM - CoinMarketCap

XEM – CoinMarketCap

Hvordan kjøpe NEM (XEM)

Det er enkelt å få tak i XEM. Denne kryptovalutaen er tilgjengelig på utvalgte større børser inkludert Binance og Bittrex.

Investering i NEM (XEM) - Alt du trenger å vite Investering i NEM (XEM) - Alt du trenger å vite Investering i NEM (XEM) - Alt du trenger å vite
★★★★★ ★★★★★ Binance gjennomgang

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

★★★★★ ★★★★★ Kraken gjennomgang

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex anmeldelse

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

Best for

Avanserte tradere

Best for

USA-handelsmenn

Best for

Brukervennlighet

Handelsgebyrer

0,10%

Handelsgebyrer

0,16%

Handelsgebyrer

0,125%

Kampanjer

10% tilbakebetaling

Rabattkode: EE59L0QP

Kampanjer

Ingen

Kampanjer

Ingen

Hvordan lagre NEM (XEM)

NEM-brukere har et fint utvalg av lommebokalternativer for å lagre kryptoen sin. Utviklere tilbyr en stasjonær lommebok kjent som NEM Nano lommebok. Denne lille lommeboken som lar deg lagre og administrere XEM-myntene dine enkelt. Denne lommeboken inneholder noen NEM-spesifikke funksjoner som NEM-adresse og Namespace.

Det er også en mobilapp fra NEM Foundation som er tilgjengelig for både Android- og iOS-operativsystemer. Appen er gratis å laste ned og veldig enkel å navigere. Derfor er dette en av de mest populære måtene å lagre XEM på.

Hvis du søker å gjøre en større investering i XEM, eller hvis du planlegger å HODLing denne kryptoen i lange perioder, er en maskinvareboklomme det beste alternativet. Maskinvarelommebøker holder kryptoen din lagret offline i “kald lagring.” Denne strategien gjør det umulig for online trusler å få tilgang til beholdningene dine. De Ledger Nano S eller de mer avanserte Ledger Nano X begge støtter NEM (XEM).

NEM (XEM) – Et interessant prosjekt som har mye potensiale

NEM har vist seg å være et veldig elastisk blockchain og samfunn. Plattformen spratt tilbake fra en stor hit med Coincheck-hacket. Å gå fra et tap på $ 400 millioner dollar til et av de mest interaktive nettsamfunnene i markedet er imponerende. For nå ser det ut til at NEM har funnet sin nisje i bransjen. Du kan forvente at denne mynten vil få mer terreng etter hvert som flere pilotprogrammer blir live.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map