Investering i sammensatt (COMP) kryptovaluta

Hva er sammensatt (COMP)?

COMP er styringstoken for Compound Decentralized Finance (DeFi) protokollen. DeFi-nettverk søker å konvertere tradisjonelle finansielle systemer til desentraliserte versjoner. På denne måten får vanlige brukere en andel i fortjenesten som en gang bare var tilgjengelig for store finansinstitusjoner.

Compound er en algoritmisk pengemarkedsprotokoll som lever på Ethereum blockchain. Spesielt er dette nettverket kreditert for å starte den nåværende DeFi-mani. Compound var den første plattformen for å introdusere avlsdyrking på markedet midt på sommeren 2020. Avlingsdrift ligner på å sette krypto på mange måter.

Brukere låser kryptovalutaen sin i store oppdrettsbassenger. Du mottar belønninger basert på mengden krypto du låser og hvor lenge du deltar i bassenget. I motsetning til staking bassenger, har avlsdyrking bassenger mye kortere låseperioder. Mange tilbyr ingen nødvendige låseperioder.

Compound Finance via hjemmeside

Compound Finance via hjemmeside

Compounds avkastningsprotokoll fungerer som et desentralisert utlånssystem. Brukerne gir likviditet til store utlånsbassenger. Til gjengjeld mottar de belønninger i form av tokens. Disse tokens kan deretter konverteres til alle støttede eiendeler i nettverket. Andre brukere kan da ta opp kortsiktige lån fra utlånsbassenget. Disse lånene utstedes med renter som deretter blir delt mellom utlåner og utlånsbasseng.

Fordeler med forbindelse (COMP)

Compound gir mange fordeler til markedet. For det første introduserer det et virkelig åpent utlånsmiljø til blockchain-sektoren. Alle kan låne penger fra sammensatte oppdrettsbassenger. Det er ingen kredittsjekker, og fondet utstedes umiddelbart. Du trenger bare å stille sikkerhet.

Inntjening

Compound tillater vanlige brukere å sikre en passiv inntekt. Alle kan tjene på å låne ut sin inaktive krypto. Tidligere holdt brukerne ganske enkelt disse myntene i håp om at verdien deres ville stige. Nå kan de utnytte sine beholdninger uten å gi fra seg eierskapet til mynten sin.

DeFi Bitcoin

Et annet unikt aspekt av Compound er muligheten til å bruke Bitcoin i DeFi-miljøer. Denne oppgaven utføres gjennom introduksjonene av Wrapped Bitcoin (WBTC). Wrapped Bitcoin er en ERC-20-representasjon av låst Bitcoin. Denne nye tidsalderen gir Bitcoin HODLers sømløs tilgang til DeFi-sektoren. En nylig avstemning gjorde det mulig for disse myntene å fungere som sikkerhet på den Ethereum-baserte sammensatte protokollen. Dette tillegget var hardt kjempet. Det tok over to måneder med overveielse før samfunnet endelig godkjente oppgraderingen.

Topp wBTC-plattformer via Coindesk


Fullstendig autonom

Sammensatt utnyttelse reviderte smarte kontrakter å utføre disse oppgavene på en autonom måte. Nettverkets kontrakter ivaretar alle viktige funksjoner i nettverket. Oppgaver som lagring, administrasjon og tilrettelegging av all samlet kapital håndteres av disse protokollene.

Sikre

Compound opprettholder nettverkssikkerhet på forskjellige måter. Nettverket har gjennomgått en rekke sikkerhetsrevisjoner av anerkjente byråer som Open Zeppelin og Trail of Bits. Disse organisasjonene har sertifisert nettverkets koding som lyd og i stand til å håndtere kravene til nettverket på en sikker måte.

Interoperabilitet

Forbindelse faller i tråd med DeFis generelle konsensus når det gjelder interoperabilitet. Nettverket er åpent for integrering av tredjeparts eiendeler og plattformer. Compound støtter også bruk av API-protokoller for å forenkle UX. Denne interoperabiliteten har ført til at andre plattformer bygger videre på Compounds visjon på unike måter. I dag kan sammensatte brukere utnytte tredjeparts verktøy for markedsadministrasjon på en sømløs måte.

Hvordan fungerer sammensatt (COMP)?

Compound utnytter en rekke proprietære systemer for å gi brukerne en åpen DeFi-opplevelse. Bruk av sammensatte krever ingen teknisk forståelse. Du trenger rett og slett å forstå hva avkastning er og hvordan du kan låse opp midlene dine i oppdrettsbassengene for å begynne å tjene i dag.

Yield Farming

Protokoller for avlsdrift er kjernen i Compounds funksjonalitet. Foreløpig støtter Compound lån og utlån av et utvalg kryptovalutaer. Spesielt kan du låne og låne Dai (DAI), Ether (ETH), USD Coin (USDC), Ox (ZRX), Tether (USDT), Wrapped BTC (WBTC), Basic Attention Token (BAT), Augur (REP) og Sai (SAI).

Sammensatte oppdrettsbassenger

Sammensatte oppdrettsbassenger

Spesielt kan alle låne fra utlånsbassengene med renter og depositum. For å låne fra et utlånsbasseng, må du stille sikkerhet over en terskel som er definert av prosjektet. Bortsett fra å være din sikkerhet, bestemmer innskuddet også den totale finansieringen du kan låne. Spesielt hvis verdien av sikkerheten begynner å synke, vil protokollen selge dette innskuddet for å dekke tapet ditt.

Sammensatte utlånsbassenger

Compound utnytter store utlånsbassenger for drift. Alle midler blir lagt til i et gigantisk basseng med samme tegn i en smart kontrakt i Compound-protokollen. Det er viktig at hver eiendel har sitt eget marked i nettverket. Som sådan bestemmer tilbudet eller etterspørselen i det markedet renten. Også noen eiendeler kan muliggjøre mer lånekraft enn andre.

Renter

I det sammensatte økosystemet genereres renter for hver blokk som utvinnes. Dette gir nettverket fleksibilitet når det gjelder retningslinjer for rentejustering. Denne dynamiske tilnærmingen er nødvendig for å opprettholde verdien av likviditetsbassenget

Desentralisert styring

Compound er avhengig av en desentralisert styringsmodell. Alle kan komme med et forslag i dette nettverket. Du trenger bare å ha noe av nettverkets styringstoken, COMP, for å delta. Bare de som har mer enn 1% av tilbudet kan komme med nye forslag. Spesielt kan tokenholdere delegere tokens til en adresse du ønsker.

Desentraliserte styringsprotokoller er nå vanlige i DeFi-sektoren. Compound var en pioner innen denne strategien. I det sammensatte nettverket kan brukere stemme på notering av nye cToken-markeder, oppdatering av markedsrente, oppdatering av oracle-adresser, tilbaketrekning av cToken-reserver og valg av nye administratorer.

COMP – Sammensatte tokens

COMP er nettverkets primære styringstoken. Dette unike finansielle instrumentet tillater tokenholdere og delegater å stemme på viktige protokollavgjørelser som nye typer sikkerhet, lånekraft og rentemodeller. Nylig ble COMP notert på den populære sentraliserte børsen Coinbase.

cTokens

Forbindelse er avhengig av at cTokens fungerer. Nye cTokens opprettes når en bruker legger inn krypto-eiendeler i Compound-protokollen. Spesielt er cTokens ganske enkelt ERC-20-tokens som representerer en brukers midler deponert i forbindelse. Brukere kan overføre, handle og stake disse tokens.

cTokens tillater brukere å tjene interesse for bassenger. For eksempel kan du satse USDC og motta cUSDC-tokens i retur. Disse tokens kan deretter bevege seg fritt i Compound-nettverket. Når du har interessert deg, kan du løse inn cUSDC for normal USDC pluss renter betalt i USDC. Best av alt, cTokens kan innløses når som helst. Når du konverterer disse midlene, blir de umiddelbart tilgjengelige i den tilkoblede lommeboken.

Sammensetningens historie (COMP)

Compound kom inn på markedet i mai 2018. Nettverket er basert i San Francisco på dette tidspunktet. Grunnlegger og administrerende direktør i Compound, Robert Leshner, fungerte som medformann for San Franciscos Revenue Bond Oversight Committee. Som tidligere økonom er han enestående klar over nyansene i CeFi til DeFi-konvertering.

Compound kom inn på markedet på spektakulær måte med plattformen som sikret $ 8,2 millioner i finansiering under en seed-runde som ble holdt i mai 2018. Så fortsatte plattformen å skaffe ytterligere $ 25 millioner i sin serie A-finansieringsrunde i november 2019. Interessant nok, denne runden fant tung støtte fra risikovillig kapital Andreesen Horowitz. Protokollen mottok også 1 million dollar i USDC fra Coinbases “USDC Bootstrap Fund” samme år.

Et sterkt team

Støttenettverket bak Compound er verdt å nevne. Hele teamet bak dette prosjektet er kjent i markedet. For eksempel jobbet plattformens CTO, Geoffrey Hayes, også som en vedlikeholder av Exthereum, en new age Ethereum-klient. Han er også teknologigrunnlegger av to startups, ledet Core Services hos Postmates.

Hvordan bruke forbindelse (COMP)

Det er enkelt å bruke sammensatte. Du trenger ikke fylle ut en haug med personlig informasjon for å delta i dette DeFi-nettverket. Du må laste ned en kompatibel web 3.0 lommebok som støtter ERC-20 mynter. Metamask anses generelt som det beste alternativet for disse oppgavene.

Når lommeboken din er koblet til nettverket, kan du lage eller lage cTokens. Gå til Kontooversikt-delen på nettstedets meny. Deretter velger du et aktivum og låser opp markedet. Når eiendelen er aktivert, kan brukerne da levere eller låne som de ønsker. Spesielt vil du gå gjennom detaljene i hvert oppdrettsbasseng fordi hvert aktivum har en unik forsynings- og låneandel. I tillegg endres disse prisene ofte.

Hvordan kjøpe forbindelse (COMP)

Å kjøpe COMP er enkelt. Omdømmet og levetiden til dette symbolet gjør det tilgjengelig på de fleste større børser. Binance gir en rekke COMP-handelspar. For å komme i gang, må du registrere deg for en konto. Registreringen er rask og rett frem. Du må imidlertid bekrefte identiteten din før du kan delta i handler.

Når du er registrert, må du finansiere fiat-kontoen din. Dette gjøres via bankoverføring eller via debetkort. Nå som kontoen din er aktiv og du har tilgjengelige midler, er du klar til å konvertere fiat til krypto. Det anbefales at du konverterer til BTC. Nå som du har BTC, kan du handle BTC mot COMP direkte. Hele prosessen tar rundt 20 minutter første gang.

Investering i sammensatt (COMP) kryptovaluta Investering i sammensatt (COMP) kryptovaluta Investering i sammensatt (COMP) kryptovaluta
★★★★★ ★★★★★ Binance gjennomgang

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

★★★★★ ★★★★★ Kraken gjennomgang

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex anmeldelse

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

Best for

Avanserte tradere

Best for

USA-handelsmenn

Best for

Brukervennlighet

Handelsgebyrer

0,10%

Handelsgebyrer

0,16%

Handelsgebyrer

0,125%

Kampanjer

10% tilbakebetaling

Rabattkode: EE59L0QP

Kampanjer

Ingen

Kampanjer

Ingen

Compound – En pioner i markedet

Som den første plattformen som introduserer Yield Farming i markedet, har Compound en verdifull posisjon som en banebrytende kraft innen DeFi-sektoren. DeFi ser ut til å bare begynne. Følgelig fortsetter Compound å se nye brukere som blir med hver dag. Kombinasjonen av enkel avkastning og muligheten til å tjene uten handel er en del av lokket denne plattformen besitter. I tillegg er det et av de tryggeste og mest anerkjente alternativene som er tilgjengelige for brukere i dag. Følgelig er Compound satt til å forbli en fremste plattform i årene som kommer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map