Investering i Theta – Alt du trenger å vite

Hva er Theta Blockchain?

Theta blockchain er en spesialbygd desentralisert videeleveringsnettverk og kryptovaluta. Denne innovative plattformen gir både tekniske og økonomiske løsninger på problemene som streaming sektoren står overfor. Som sådan ble Theta-blokkjeden designet for å stimulere delingen av båndbredde over nettverket. Spesielt får brukerne muligheten til å bidra med overflødig båndbredde og databehandlingsressurser i bytte mot tokenbelønninger.

Thetas utviklere prøver å takle ulike utfordringer videostreamingsindustrien står overfor i dag via en ny innovativ blockchain. Spesielt eliminerer plattformens utforming flaskehalsen av tradisjonelle rør for innholdslevering. Dette problemet er kjent som “last-mile” -utgaven av fagfolk. Det er en stor bekymring for høyoppløselig høybithastighet 4k, 8k og neste generasjons streamingplattformer.

Fordeler med Theta Blockchain

Theta-brukere har tilgang til en global infrastruktur for videoinnhold og datalevering. Dette åpen kildekodeprosjektet tilbyr esports, musikk, TV / filmer, utdanning, konferanser, peer-to-peer-streaming og mer. I tillegg sørger den desentraliserte karakteren til plattformen for at Theta drives av brukere.

Theta Hjemmeside

Theta Hjemmeside

Interoperabilitet

En annen stor fordel med Theta-nettverket er utvidbarhet og interoperabilitet. Nettverket støtter opprettelsen av vertikale desentraliserte apper (Dapp). Disse appene lever på toppen av plattformen og utnytter det kraftige tekniske verktøysettet. Spesielt var den første Dapp som ble lansert på nettverket SLIVER.tv.

Hvordan fungerer Theta Blockchain?

Theta er et ERC-20-kompatibelt desentralisert videeleveringsnettverk. Denne kategoriseringen betyr at Theta-brukere kan bruke Ethereum-økosystemet for å forenkle deres kryptoopplevelse. Ethereum er det største Dapp-økosystemet i verden, og ERC-20-tokens har et stort utvalg av lommebøker, DEX-er og spill. Theta utnytter sikkerheten og effektiviteten til Ethereum og kombinerer den med forskjellige proprietære teknologier for å forbedre kvaliteten på strømleveransen.

Theta Blockchain

Theta-blockchain er den eneste ende-til-ende infrastrukturen for desentralisert videostreaming og levering på dette tidspunktet. Blockchain-designet tillater maksimal funksjonalitet i denne forbindelse. For eksempel kan systemet trekke strømmer fra peering-caching-noder. Denne tilnærmingen tillater videoplattformer å redusere kostnadene for innholdsleveringsnettverk (CDN) betydelig.

Theta Tokens


Theta-tokens er styringstokenet til Theta-nettverket. De gir brukerne en rekke funksjoner. Dette token er det du bruker for å stake som en Validator eller Guardian node, for å produsere blokker og for å delta i protokollens styring. Det er 1.000.000.000 Theta-tokens i omløp på dette tidspunktet. Interessant, dette er også den totale mengden tokens plattformen har til hensikt å utstede.

TFUEL

TFUEL-tokens fungerer som man-verktøy-token i Theta-økosystemet. Disse tokens tjener flere formål i nettverket. TFUEL-tokens oppmuntrer primært og oppfordrer individuelle brukere til å dele sine overflødige databehandlings- og båndbredderesurser som hurtigbufring eller relénoder for videostrømmer.

Theta.tv

Theta.tv er nettverkets viktigste streamingtjeneste. Brukere kan se og legge ut videoene sine herfra. Imponerende, denne Dapp er satt til å bli inkludert på fremtidige Samsung Galaxy-telefoner. Integrasjonen vil sette Theta-programvaren på 75 millioner eksisterende enheter. Følgelig vil dette trekket gi Theta en verdensomspennende brukerbase fremover.

Konsensusmekanisme

Theta introduserer en ny form for konsensusmekanismen Proof-of-Stake, kjent som Multi-Level BFT. Denne konsensusstilen er mye raskere enn tradisjonelle Proof-of-work-systemer. Multi-level BFT-mekanismen bruker et lite sett med noder for å øke hastigheten på godkjenningene.

Theta - Twitter

Theta – Twitter

Spesielt fungerer en liten gruppe noder som en “Validator Committee”. Når disse nodene først er godkjent, validerer en mye større gruppe, bestående av tusenvis av noder, kjent som “Guardian Pool”, transaksjonene og legger dem til blockchain. Denne mekanismen gir Theta høy transaksjonsgjennomstrømning.

Ressursorientert mikropayment-basseng

Theta introduserer også en ressursorientert mikropayments-pool for å effektivisere nettverksprosessen. Denne protokollen oppretter et mikropayment-utvalg utenfor kjeden som enhver annen bruker kan trekke seg fra ved hjelp av off-chain-transaksjoner.

Historien om Theta Blockchain

Theta kom inn i markedet i 2018 etter et privat token-salg på 20 millioner dollar som ble arrangert året før. Det San Francisco-baserte firmaet bak dette prosjektet er Theta Labs. Opprinnelig valgte Theta-utviklere å være vert for plattformen på Ethereum. Siden den gang har firmaet bygget opp en innfødt blockchain.

Theta har sett økende interesse fra investorer. Plattformens medstifter og administrerende direktør, Mitch Liu, er kjent i bransjen som en banebrytende styrke. I tillegg klarte Theta å sikre seg noen store rådgivere. Disse rådgiverne inkluderer medstifter av YouTube, Steve Chen, og Justin Kan, medstifter av spillstrømningsplattformen Twitch. I november 2018 kunngjorde Tencent Games et samarbeid med SLIVER.tv for å gi Theta belønninger til Ring of Elysium-spillere.

Hvordan kjøpe Theta

Theta er tilgjengelig på mange populære børser på dette tidspunktet. Binance, verdens største børs når det gjelder markedsverdi, gir brukerne enkel tilgang til Theta. For å bruke Binance, må du registrere deg for sentralen. Det er stasjonære og mobile Dapp-versjoner tilgjengelig for å dekke dine behov.

Registreringsprosessen for Binance er enkel. Den første delen tar bare sekunder. Det kan imidlertid ta et par dager å fullføre KYC / AML-overholdelsen din, fordi det krever at du sender inn bilde-ID og avventer godkjenning. Når kontoen din er aktiv, må du finansiere lommeboken din.

For å finansiere lommeboken din må du laste fiat-valuta på den og deretter konvertere disse midlene til kryptovaluta, eller laste Bitcoin eller Ethereum direkte. Det sistnevnte alternativet lar deg begynne å handle umiddelbart. Hvis du laster inn fiat-valuta, vil du ønske å konvertere den til Bitcoin eller Ethereum, da det er de to Theta-handelsparene som tilbys på dette tidspunktet..

Investering i Theta - Alt du trenger å vite Investering i Theta - Alt du trenger å vite Investering i Theta - Alt du trenger å vite
★★★★★ ★★★★★ Binance gjennomgang

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

★★★★★ ★★★★★ Kraken gjennomgang

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex anmeldelse

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

Best for

Avanserte tradere

Best for

USA-handelsmenn

Best for

Brukervennlighet

Handelsgebyrer

0,10%

Handelsgebyrer

0,16%

Handelsgebyrer

0,125%

Kampanjer

10% tilbakebetaling

Rabattkode: EE59L0QP

Kampanjer

Ingen

Kampanjer

Ingen

Hvordan du oppbevarer Theta

Brukere får mye fleksibilitet når det gjelder hvordan du lagrer Theta. Mynten er et ERC-20-token, så du kan velge mellom et stort utvalg av ERC-kompatible alternativer. En av de mest populære lommebøkene som brukes til å lagre Theta er Metamask. Metamask er et kryptovaluta-lommebok og nettlesertillegg. Lommeboken er det mest populære ERC-20 lommebokalternativet på grunn av interoperabilitet og enkel installasjon og bruk.

Hvis du ønsker å gjøre en større investering i Theta, eller hvis du planlegger å HODLing denne kryptoen i lange perioder, er en maskinvareboklomme det beste alternativet. Maskinvarelommebøker holder kryptoen din lagret offline i “kald lagring.” Denne strategien gjør det umulig for online trusler å få tilgang til beholdningene dine. De Ledger Nano S eller de mer avanserte Ledger Nano X begge støtter Theta (THETA).

Theta Blockchain – Streaming for å møte morgendagens krav

Theta ser ut til å fylle en nøkkelnisje i sektoren. Som sådan er det en økende etterspørsel etter dette symbolet i markedet. Foreløpig vil interesserte investorer finne det enkelt å score noen Theta-tokens og bidra til å fremme denne desentraliserte streamingplattformens mål om å gi en bedre UX for alle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map