Investering i VeChain (VET) – Alt du trenger å vite

Hva er VeChain (VET)?

VeChain (VET) var en av de første blokkjedene som ble bygget eksklusivt for å imøtekomme behovene til klientell på bedriftsnivå. Utviklerne bak prosjekt søke å forbedre styring av forsyningskjeden og produktets livssyklus gjennom bruk av distribuert lederteknologi (DLT). Det er viktig at plattformen tilbyr brukerne en rekke nye funksjoner som gjør den ideell for bedrifter som ønsker å forbedre forsyningskjedeprotokoller og forretningsprosesser..

I dag lider logistikksektoren av en asymmetrisk informasjonsproblem. Mens systemene på plass samler inn en stor mengde data, kommuniseres ikke disse dataene på en optimal måte. I de fleste tilfeller forlater alvorlig avdeling hele forsyningskjeden å stole på sentraliserte datakilder. Denne mangelen på enhet resulterer i mangel på gjennomsiktighet og forsinket dataoverføring.

VeChain gir bedrifter muligheten til å spore en enorm mengde data. Disse indikatorene kan omfatte elementer som kvalitet, ekthet, lagringstemperatur og transportstatus. Imponerende, VeChain tilbyr alle disse funksjonene via et tillitsfritt og distribuert forretningsøkosystem. På denne måten reduserer VeChain overhead og forbedrer ansvarligheten.

VeChain filosofi

VeChain skiller seg ut fra andre prosjekter i sektoren på noen få viktige måter. Primært hadde utviklerne bak dette prosjektet ikke noe ønske om å skape en fullt desentralisert plattform. I stedet var deres mål å integrere de beste funksjonene fra både DeFi (desentralisert økonomi) og CeFi (sentralisert finans) sektorer. Denne strategien skaper en balansert plattform som gir brukerne gjennomsiktig informasjonsflyt, effektivt samarbeid og høyhastighetsoverføringer.

Hvordan VeChain fungerer

VeChain benytter en rekke teknologier for å oppnå sitt mål om å effektivisere leverandørkjedesektoren. For eksempel bruker VeChain forskjellige typer radiofrekvensidentifikasjon (RFID) koder og sensorer for å overvåke kritiske data under forsendelse. Denne informasjonen sendes i sanntid over blockchain.

Denne strategien gjør det mulig for alle interessenter eller markedsdeltakere å overvåke varen for å verifisere dens tilstand og ekthet. Denne tilnærmingen er først og fremst perfekt for store komplekse forsyningskjeder. VeChain kan overvåke disse gigantiske nettverkene og holde virksomhetene oppdatert om utviklingen når de skjer.

Internet-of-Things (IoT)

VeChain er en pioner innen integrering av IoT og DLT-teknologier. Vel, VeChain ble bygget fra grunnen av med tanke på IoT-integrering. Internet-of-things refererer til nettverket av milliarder smarte enheter som for tiden er i bruk globalt. Alle disse enhetene er smarte fordi de har en slags sensor og evne til å kommunisere data online. I dag omfatter disse enhetene et utrolig utvalg av ting, fra TV-er til dørklokker, til telefonen du holder i hånden din akkurat nå.

Integrasjonen av IoT og blockchain-teknologi gir perfekt mening. Blockchain-teknologi gir en rimelig måte å overvåke så store mengder data på i nærmeste sanntid via konsensus. Derfor er ikke VeChain det eneste prosjektet som utforsker sammenslåingen av begge teknologiene.

VeChains historie

VeChain gikk fra tegnebrettet og ut i virkeligheten i 2015 med målet å forstyrre leverandørkjedebransjen ved å gjøre data handlingsbare og gjennomsiktige. Prosjektets skaper, Sunny Lu, var mest kjent for sitt utøvende arbeid med Louis Vuitton Kina før denne satsingen. Du må forestille deg at håndtering av alle forsyningskjedeproblemer som klesprodusenter står overfor, hjalp ham til å utvikle dette unike systemet.


VeChains VET begynte på Ethereum blockchain. Denne tilnærmingen er en vanlig strategi i markedet fordi den gjør det mulig for utviklere å presentere sitt konsept og samle midler for å utvikle sin egen blockchain. Til slutt er det akkurat det VeChain gjorde. I dag opererer VET innenfor det opprinnelige VeChain-økosystemet. På denne måten kan utviklere tilby funksjoner rettet direkte mot forretningskunder.

Dual Token

VeChain lånte en ting fra Ethereum, dens token-strategi. I denne stilen med blockchain-økosystem tjener det ene token som den offentlige investeringen og / eller digitale kontanter, og den andre er for smart kontraktutførelse og programmering. Eksempler på denne stilen av backend token er Ethereum’s eter og NEO’er GASS.

Det er to hovedfordeler med denne strategien. Den første fordelen er at dette systemet gir effektiv styring. Blokkjeder må ha styringsmodeller som inkluderer samfunnet, ellers risikerer de harde gafler fra ulykkelige medlemmer av samfunnet. Den andre grunnen til å bruke en token-strategi er at den gir blockchain en forutsigbar økonomisk modell.

VeChain Token (VET)

VET er kryptovalutaen du vil investere i på en børs. Det fungerer som en økning av verdien i VeChain-blockchain. Dette tokenet kan overføre verdi over blockchain og utløse smarte kontrakter. Det er også hvordan brukere betaler for transaksjoner på Dapps som fungerer på VeChain-blockchain.

Foreløpig er det 55 454 734 800 yrkesutdanning i omløp. VeChains system er satt opp for å utstede et samlet beløp på 86712.634.466 VET. VET er blant de 30 beste kryptovalutaene globalt basert på markedsverdi.

VET CoinMarketCap

VET CoinMarketCap

VeChainThor Energy (VTHO)

Det andre symbolet som brukes i VeChain-systemet er VeChainThor Energy. Dette token fungerer som gass for å drive smarte kontraktstransaksjoner. Disse tokens er ikke offentlig tilgjengelige. Bare utviklere bruker disse tokens for å dekke kostnadene for gjennomføring av kontrakten.

Kritisk sett krever de fleste blockchains utviklere å betale for å plassere kontrakter på blockchain. Denne strategien sikrer at bare offentlig klar koding gjør det på blockchain og reduserer spam-innlegg

VeChain-konsensus

For å innfri alle løftene, må VeChain gi virksomheten rettidig og sikker konsensus. For det formål introduserer plattformen en egen konsensusmekanisme kjent som Proof-of-Authority (PoA). Denne protokollen gir et effektivt middel for å opprettholde systemkontinuitet.

PoA-konsensusmekanismen ble bygget for å forbedre manglene som ble funnet i Proof of Work (PoW), Proof of Stake (PoS) og Designated Proof of Stake (DPoS) -mekanismer. Kritisk, PoA krever mindre energiforbruk. I motsetning til Bitcoin, som krever noder for å kommunisere og validere transaksjoner, er det ikke noe krav for kommunikasjon mellom noder for å oppnå enighet om VeChain-blockchain.

Masternodes

VeChain er avhengig av en gruppe på 101 masternoder for å oppnå konsensus. Denne strategien forbedrer transaksjonstiden betydelig. Overraskende nok er det ingen anonyme noder i dette nettverket. Du må fullføre KYC og AML ID-bekreftelse før du kan validere blokkeringer i dette systemet. Utviklerne mener denne tilnærmingen er viktig for deres balanserte markedsstrategi.

Interessant nok bruker VeChain også økonomiske masternoder. Disse nodene kan stemme på spørsmål angående VeChain-økosystemet. For hver 10 000 VET en økonomisk masternode har, får de en stemme.

Staking

VeChain-brukere kan også innsats sin yrkesutdanning for å tjene passiv inntekt. Staking krever at du holder VET i en nettverkslommebok som forblir online i en forhåndsinnstilt tidsperiode. Jo lenger du satser VET, jo mer tjener du.

styresett

For å holde seg i tråd med VeChains mål om å gi en balanse mellom sentralisering og desentralisering, blir stemmer utbetalt basert på mengden yrkesutdanning en person har. Personer som har over en million yrkesutdanning er ansvarlige for 20% av stemmene. De brukerne som bekreftet identiteten sin og har en million yrkesutdanning, får 30% av stemmene. Resten er delt mellom samfunnet.

Hvor kan jeg kjøpe VeChain (VET)

VeChain er tilgjengelig på en rekke forskjellige plattformer. En av de enkleste måtene å få tak i noen yrkesutdanning er via Binance. Binance er verdens største kryptokursutveksling. Plattformen er enkel å bruke og tilbyr et fantastisk utvalg av mynter.

Du kan fullføre registreringsprosessen på mindre enn ti minutter. Hvis du er ny på plattformen, må du koble en eller annen betalingsmåte for å laste inn kontoen din. Dette kan være et debet- eller kredittkort. Du kan til og med bruke bankkontoinformasjonen din direkte.

Nå som kontoen din er koblet til, kan du begynne å kjøpe Bitcoin. Du må kjøpe Bitcoin først fordi det ikke er noen Fiat / VET-par tilgjengelig ennå. Når du har Bitcoin, kan du gå til BTC / VET-handelsparet og velge hvor mye VET du vil handle. På få sekunder kommer din yrkesutdanning.

Investering i VeChain (VET) - Alt du trenger å vite Investering i VeChain (VET) - Alt du trenger å vite Investering i VeChain (VET) - Alt du trenger å vite
★★★★★ ★★★★★ Binance gjennomgang

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

★★★★★ ★★★★★ Kraken gjennomgang

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

★★★★★ ★★★★★ Poloniex anmeldelse

Rangeringer av Securities.io bestemmes av redaksjonen vår. Poengformelen for meglere for digitale eiendeler (kryptovaluta) tar hensyn til dusinvis av faktorer, inkludert kontogebyrer og minimum, handelsplattformer, kundesupport, reguleringsorganer og investeringsalternativer.

Best for

Avanserte tradere

Best for

USA-handelsmenn

Best for

Brukervennlighet

Handelsgebyrer

0,10%

Handelsgebyrer

0,16%

Handelsgebyrer

0,125%

Kampanjer

10% tilbakebetaling

Rabattkode: EE59L0QP

Kampanjer

Ingen

Kampanjer

Ingen

Hvordan du oppbevarer VeChain

Du kan lagre VeChain på en rekke forskjellige måter. Hvis du vil handle VET, eller bare søke rask retur, vil du lagre kryptoen din på VeChainThor mobil lommebok. Denne lommevennlige lommeboken gir deg alle funksjonene du trenger. Best av alt, den er tilgjengelig som gratis nedlasting for Android og eple enheter.

Hvis du søker å gjøre en større investering i yrkesutdanning eller hvis du planlegger å HODLing denne kryptoen i lange perioder, er en maskinvareboklomme det beste alternativet. Maskinvarelommebøker holder kryptoen din lagret offline i “kald lagring.” Denne strategien gjør det umulig for online trusler å få tilgang til beholdningene dine. De Ledger Nano S eller de mer avanserte Ledger Nano X begge støtter VeChain (VET).

VeChain – Making its Own Lane

Mer enn de fleste prosjekter demonstrerer VeChain modningen av blockchain-sektoren. I dag er blockchain mer enn bare kryptokurver. Plattformer som VeChain skyver grensene for blockchain-effektivitet og gir verden et mer effektivt alternativ til status quo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map