Trust Wallet Review – Hvorfor er Binance’s Trust Wallet Special?

Binance har en ny offisiell kryptovaluta-lommebok for brukerne, og den heter Trust Wallet. Selskapet bak Trust Wallet har jobbet for å tilby en sikker, anonym, multi-valuta og brukervennlig kryptolommebok for brukere. Hvilke er hovedtrekkene i denne digitale valuta lommeboken?

Trust Wallet Review

I dag er det veldig viktig for kryptobrukere å ha en pålitelig krypteringslommebok som tilbyr tjenester til både innehavere, handelsmenn og investorer. Mobile lommebøker har en tendens til å være veldig brukervennlige og har et brukervennlig grensesnitt.

Tilbake i juli 2018 bestemte Binance seg for å kjøpe Stol på lommeboken å tilby bedre tjenester og øke sikkerheten for brukerne. I løpet av den tiden Trust Wallet ble anskaffet, støttet den Ethereum (ETH) og andre Ethereum-baserte tokens som ERC-20, ERC-223 og ERC-721 mynter. Men nå er listen mye større. 

#Binanse Kjøper Trust Wallet – En populær mobil Crypto Wallethttps://t.co/2yY35u7AAb pic.twitter.com/L4ktVm6YCn

– Binance (@binance) 31. juli 2018

På grunn av det faktum at firmaet har vært i drift siden november 2017, klarte de å bygge sitt rykte for sikkerhet og kunne også beskytte brukernes midler. Selskapet vil aldri be om tilgang til brukernes lommebøker, ha private nøkler eller be om privat informasjon. Dette viser at selskapet har bygget de beste standardene i bransjen.

Etter å ha blitt integrert i Binance Trust Wallet, legger det til en mobil lommebok i kjeden til børsen, og det vil helt klart fungere i fremtiden med andre integrasjoner.

Binance skrev i det øyeblikket:

“Som et teknologidrevet selskap viser Binances oppkjøp av Trust Wallet viktigheten av sikker lommebokteknologi for den fremtidige utviklingen av kryptovaluta som helhet.”

Brukere kan laste ned lommeboken direkte fra Google Play Butikk og Apples App Store. Det er mange digitale eiendeler som for øyeblikket støttes av lommeboken, inkludert Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Callisto (CLO), Dash, Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Ethereum Classic (ETC), GoChain (GO) , ICON (ICX), Litecoin (LTC), POA Network (POA), TomoChain (TOMO), Tron (TRX), VeChain (VET / VTHO), Wanchain (WAN), XRP, ZCash (ZEC) og Zcoin (XZC ).

Trust Wallet tilbyr forbedrede sikkerhetsfunksjoner som hjelper brukere med å beskytte sine kryptorelaterte beholdninger. Brukernes private nøkler lagres ikke på noen server. Trust Wallet App-eiere kan trygt se og kontrollere alle mynter og tokens som er knyttet til kontoen deres, trygge på at bare de har tilgang til sine private nøkler.

Brukere kan også gjenopprette pengene sine. Det er et alternativ som lar brukerne sikkerhetskopiere lommeboken og kryptere all informasjonen når den er nødvendig. Enkeltpersoner kan også legge til et bredt spekter av biometriske markedsautentiseringssystemer i lommeboken, inkludert skanning av PIN og fingeravtrykk.

Dermed er de to hovedfunksjonene som tilbys av Trust Wallet relatert til sikkerheten og et stort antall poletter som støttes. Trust Wallet støtter faktisk nesten alle typer ERC-20-tokens, noe som er veldig nyttig for de brukerne som har deltatt i forskjellige Initial Coin Offerings (ICOs).

Trust Wallet gir brukerne kontroll over sine private nøkler og opprettholder helt brukernes anonymitet, noe som er veldig viktig for kryptoentusiaster i rommet. Samtidig er lommeboken allerede integrert i børser som Coinbase, Shapeshift og Changelly, noe som gjør det enkelt for brukere å kjøpe digitale eiendeler..

Lommeboken for digital valuta er opprettet med tanke på sikkerhet og brukervennlighet. Dette er to viktige ting for investorer og kryptoentusiaster. Trust Wallet har også integrert Web3-nettleseren som lar enkeltpersoner samhandle med desentraliserte applikasjoner (dApps) direkte fra applikasjonen. I tillegg til det, vil Trust Wallet også jobbe sømløst med Binance DEX, som vil tillate kunder å gjøre øyeblikkelige handler på den desentraliserte børsen..

Binance prøver å utvikle en DEX som vil gjøre plattformen mer desentralisert. Brukere vil også ha kontroll over sine private nøkler. Hvordan de vil integrere Binance Coin (BNB) i lommeboken gjenstår å se. Dette bør imidlertid ikke være et problem for Trust Wallet. Binance Coin er en ERC-20 digital eiendel som forventes å kjøre på sin egen blockchain så snart som i år.

Konklusjon

Trust Wallet har vist seg å være en sikker og brukervennlig cryptocurrency-lommebok for både investorer og entusiaster. Lommeboken har fått støtte fra Binance da selskapet bestemte seg for å legge til støtte for den digitale eiendelen. Med mange forskjellige lommebøker i markedet viser Trust Wallet at det fokuserer på personvern, sikkerhet og brukervennlighet for brukere å få en bedre opplevelse mens de bruker applikasjonen.

nedlasting Trust Wallet for iOS

nedlasting Trust Wallet for Android

nedlasting Trust Wallet Android APK 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map