Japonia va vedea proprietățile imobiliare prin intermediul unei noi platforme

Platforma colaborativă

Cu o abundență de case nelocuite care acoperă regiunile rurale din Japonia, a fost prezentată o oportunitate celor care au privit cu atenție. Drept urmare, o companie ambițioasă, pe numele de LIFULL, a văzut acest lucru și a pornit pe o cale care să vadă aceste case revitalizate. Procedând astfel, vor apărea oportunități de investiții profitabile, oferind în același timp locuințe accesibile celor care au nevoie de ea.

Într-o mișcare de a-și finanța eforturile și obiectivele generale, LIFULL a colaborat cu furnizorul de tehnologie blockchain, BUIDL. Acest parteneriat a deschis porțile pentru titlurile digitale și investițiile prin proprietatea fracționată a imobilelor, prin dezvoltarea unei „platforme de finanțare”.

În acel moment, BUIDL a fost achiziționat de Securitize. Totuși, acest lucru nu a avut un impact negativ asupra proiectului stabilit anterior. Dimpotrivă, Securitize a adoptat o poziție indicând faptul că vor continua să susțină acest proiect promițător.

Rezultate dovedite

Ceea ce este remarcabil în legătură cu această colaborare specială este că beneficiile, adesea susținute de aceste jetoane pro-securitate, s-au dovedit a fi adevărate. Această mișcare nu se face cu privire la posibilitatea unui potențial realizat, ci datorită beneficiilor verificate.

Companiile au remarcat că, în etapele inițiale ale demersului, aceste beneficii au fost cele mai evidente în patru scenarii. Următorul este un extras din lansarea lor, care descrie exact ce au fost acestea.

  • Verificarea reducerii costurilor operaționale prin executarea automată a distribuției, dividendelor și răscumpărării simbolurilor de securitate prin contract inteligent
  • Distribuirea jetoanelor de securitate declanșate de datele de depozit obținute de la API-ul băncii (GMO Aozora Net Bank, Ltd.)
  • Utilizarea contractelor inteligente pe blockchain pentru a executa automat dividende și răscumpărări în funcție de raportul de proprietate al jetoanelor de securitate
  • Investitorii și părțile terțe pot verifica funcționarea contractului inteligent de mai sus și fluxul de fonduri și jetoane într-un lanț public public, rezistent la manipulări (Ethereum mainnet)

Ținta principală

Până în prezent, se pare că există mentalități extreme în jurul valorilor mobiliare digitale. În timp ce unii sunt mulțumiți de credința lor că doar câteva clase de active selectate vor beneficia de tokenizare, există alții care cred că tot ceea ce are valoare va fi într-o zi reprezentat de un token.

Un lucru pe care toți par să fie de acord este că proprietatea imobiliară este un teren de testare perfect pentru a demonstra ceea ce valorile mobiliare digitale pot aduce la masă.

Acest acord a fost evident prin mișcările făcute, nu doar de Securitize, ci prin diferiți participanți din industrie la scară globală. Următoarele sunt câteva exemple în acest sens.

Smartlands to Tokenise Nottingham Real Estate prin STO

Flyt Property aduce primele STO imobiliare tokenizate la Aftrica

Locuința imobiliară din Luxemburg Tokenizată cu succes prin Tokeny

Comentariu

La anunțarea acestui nou proiect, reprezentanții fiecăruia, LIFULL și Securitize, și-au luat timp să comenteze. Următorul este ceea ce fiecare a avut de spus.

Tsunahiro Matsuzaka, Manager de proiect la LIFULL, afirmă,

„Am învățat multe din munca pe care am făcut-o cu BUIDL. Vom continua să colaborăm cu Securitize pentru a construi un viitor în care imobilele să fie simbolizate și toată lumea să poată tranzacționa liber. ”

Carlos Domingo, CEO al Securitize, afirmă,

„Succesul nostru în colaborare în crearea unei soluții de platformă cuprinzătoare pentru fonduri imobiliare crowdfunded este foarte interesant și este un început minunat pentru Securitize și LIFULL în timp ce lucrăm la modernizarea pieței imobiliare japoneze împreună”

Securizați

Fondată în 2017, Securitize este o platformă de tokenizare, care menține operațiuni în Statele Unite. De la lansare, Securitize a continuat să se impună ca un lider clar în sectorul valorilor mobiliare digitale, parțial datorită parteneriatelor strategice precum cel discutat astăzi aici.

CEO, Carlos Domingo, supraveghează în prezent operațiunile companiei.

LIFULL

Fondată în 1997, LIFULL menține operațiuni din Tokyo, Japonia. Mai presus de toate, compania este specializată în proiecte de revitalizare imobiliară, pe lângă serviciile conexe conexe.

Președintele Takashi Inoue supraveghează în prezent operațiunile companiei.

Creștere japoneză

În ultimul an, Japonia a arătat niveluri remarcabile de adopție în jurul valorilor mobiliare digitale. Unul dintre motivele pentru aceasta este prezența crescută a liderului industriei, Securitize. Următoarele sunt mai multe articole care discută evenimente din trecut care implică securizarea și extinderea lor în Japonia.

Securitize Crește legăturile către Japonia prin prima achiziție

Securizează pentru a se extinde în Japonia după investiții recente

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map