10 semne de care aveți nevoie de reparații de credit

Contrar credinței populare, scorurile de credit nu sunt de fapt fixate în piatră. Ele pot fi crescute cu ceva timp și tehnicile adecvate. Unii oameni nici măcar nu realizează că ar trebui să încerce să-și repare creditul. Dacă aveți unul sau mai multe dintre aceste 1 semne, ar trebui să vă uitați la repararea creditului.

1. Refuzarea recentă a cardului de credit

Dacă ați solicitat recent credit sub formă de împrumut, card de credit etc. și vi s-a refuzat, există șanse mari să utilizați unele lucrări de reparații ale creditului. Există și alte explicații, cum ar fi lipsa unei surse suficiente de venit sau prea multe conturi recente, dar, în general, creditul necorespunzător este motivul principal pentru refuzuri.

2. Facturile dvs. se află sub numele altcuiva

În cazul în care compania dvs. electrică sau de gaz are numele altcuiva pe factură, deoarece istoricul dvs. de credit este mai puțin decât optim, cu siguranță trebuie să analizați repararea creditului. Nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la al cui nume este pe facturi, deoarece ar trebui să fie al dvs. Cu cât îți poți repara creditul mai repede și îți vei recupera numele pe facturi, cu atât mai bine. În acest fel, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la aceasta și cealaltă persoană al cărei nume este pe factura dvs. nu va trebui să vă faceți griji cu privire la răspunderea la răspundere.

3. Colectorii de datorii aruncă în aer telefonul tău

În timp ce există multe escrocherii care implică persoane care pretind că vor fi la agențiile de colectare a datoriilor dacă primiți apeluri despre o datorie care apare în raportul dvs. de credit cu oricare dintre birourile majore, ar trebui să vă uitați la opțiunile dvs. de remediere. În funcție de situație, nu numai că vă va economisi probabil bani, dar vă poate scăpa și de atâtea apeluri telefonice enervante.

4. Nimeni nu vă va semnala împrumuturile

Dacă prietenii și familia dvs. nu sunt dispuși să vă acorde împrumuturile, este un semn foarte puternic că trebuie să vă reparați creditul. A fi nevoie să te bazezi pe un cosigner este de obicei un indiciu suficient de bun că ar trebui să te uiți la repararea creditului tău, dar cu siguranță faptul că nu poți obține un cosigner este un semnal clar.

5. Potențialii angajatori vă refuză după verificarea creditului

În mod surprinzător, nu mulți oameni știu că angajatorii lor efectuează deseori verificări de credit înainte de a angaja pe cineva. Dacă v-ați luptat recent pentru a obține un loc de muncă, istoricul dvs. de credit slab ar fi putut fi un factor. Verificați raportul de credit și lucrați pentru a vă repara scorul de credit și, sperăm, veți avea mai mult succes atunci când veți obține un loc de muncă în viitor.

6. Proprietarii vă resping cererile

La fel ca angajatorii, mulți proprietari vor privi creditul dvs. trecut ca parte a cererii dvs. Acest lucru are sens, deoarece dacă cineva are o mulțime de datorii pe care nu le-a plătit, este de obicei mai puțin probabil să își plătească chiria la timp, dacă este cazul. A avea un credit slab poate restrânge locurile în care locuiți, ceea ce poate costa mai mulți bani, poate dura mai mult timp și poate provoca stres suplimentar în viața ta.

7. Nu vă verificați raportul de credit de teamă

Când ați verificat ultima dată raportul dvs. de credit? Dacă a trecut ceva timp, de ce este asta? Mulți oameni care sunt îngrijorați de creditul lor slab vor trece destul de mult timp fără a-și verifica rapoartele. Din păcate, chiar dacă nu te uiți la ea frecvent, problema nu dispare. În schimb, ar trebui să vă reparați creditul și să vă simțiți mândru atunci când vă verificați frecvent scorul.

8. Scorul dvs. de credit nu începe cu un 7 sau 8

Scorurile sub 720 sunt de obicei considerate subprime, de unde se află o mulțime de scoruri americane. Dacă sunteți dvs. și este cauzat de neplăți, datorii neplătite sau orice alte semne negative din raportul dvs. de credit, ar trebui să analizați imediat repararea creditului. Un credit bun poate face o mare diferență în locul în care locuiți, câți bani câștigați și ratele dobânzii la datoria pe care o aveți.

9. Ratele dvs. de dobândă sunt în creștere

Ați primit recent scrisori de la companiile dvs. de carduri de credit despre schimbarea ratelor dvs. de dobândă? Dacă da, este probabil din cauza scorului dvs. de credit. Majoritatea ratelor dobânzilor pentru cardul de credit sunt stabilite pe baza scorului dvs. de credit. Cu cât scorul este mai mic, cu atât compania își asumă mai multe riscuri, împrumutându-vă bani, prin urmare, vă percep mai mult pentru orice sold pe care îl purtați. Diferența poate fi imensă, deoarece persoanele cu un credit bun ar putea primi carduri cu tarife de până la 8% APY, dar persoanele cu un credit slab ar putea fi nevoit să plătească aproape 30% APY.

10. Cardurile dvs. de credit se închid imediat după ce le plătiți

O tehnică adesea utilizată de companiile de carduri de credit atunci când determină că prezentați un fel de risc este reducerea limitei de credit pe măsură ce vă achitați datoria față de acestea. Când datoriile dvs. sunt achitate complet, acestea vă vor lăsa cu o limită minimă, cum ar fi 300 USD, sau vor închide cardul complet. Dacă vi s-a întâmplat acest lucru, înseamnă că compania crede că prezentați un risc ridicat de neplată datorită istoricului dvs. de credit.

Dacă v-ați regăsit pe această listă, mai ales dacă vă descriu mai multe puncte, ar trebui să începeți prin examinarea raportului dvs. de credit. Dacă aveți ceva care vă dăunează, luați în considerare contactarea unei agenții de reparații de credit pentru a vă ajuta să vă scoateți din tot și, sperăm, să vă ajutați să evitați să mai fiți pe această listă.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map