Cele mai bune 7 strategii și servicii de restaurare a creditelor

A avea un rating de credit bun este foarte important. Vă poate afecta capacitatea de a obține o slujbă, un apartament, să vă activați utilitățile în numele dvs., să obțineți un card de credit, să cumpărați o mașină sau o casă și multe alte lucruri pe care oamenii le fac în fiecare zi. Dar un rating de credit slab nu trebuie să fie permanent. Deci, dacă ați făcut lucruri în trecut care au dus la obținerea unui rating de credit slab, există o serie de pași pe care îi puteți face chiar acum pentru a vă îmbunătăți și a vă restabili creditul.

Un credit bun este mai important ca niciodată

A avea un rating de credit excelent este mai important ca niciodată. Este posibil să nu știți nici măcar ce persoane și organizații își bazează deciziile dacă vor face afaceri cu dvs. pe baza scorului dvs. de credit și a ratingului dvs. de credit. De aceea, dacă ratingul dvs. de credit este slab, este esențial să faceți tot ce puteți pentru a-l îmbunătăți. Repararea și restaurarea creditelor durează puțin, astfel încât cu cât începeți mai repede procesul, cu atât va fi mai rapid și mai ușor să începeți să vă bucurați de rezultate. Iată câteva strategii și servicii foarte utile și importante de restabilire a creditelor care vă sunt disponibile.

1. Solicitați erorile din rapoartele dvs. de credit

Cel mai simplu și rapid mod de a vă îmbunătăți ratingul de credit este de a obține copii ale rapoartelor dvs. de credit de la companiile de raportare a creditului, Experian, Equifax și TransUnion, treceți peste ele cu atenție și eliminați orice erori pe care le găsiți. Legea privind raportarea creditelor echitabile din SUA prevede că raportul de credit al unei persoane ar trebui să conțină numai informații care sunt în timp util și exacte. Aveți dreptul să faceți companiile raportoare de credit să elimine toate informațiile inexacte din fișierul dvs. de credit. Puteți solicita eliminarea erorilor de către fiecare agenție de credit online folosind formularele disponibile pe site-urile lor web.

În fiecare an puteți obține copii gratuite ale rapoartelor dvs. de credit. Examinați-le. Dacă există dovezi ale unei activități frauduloase sau a unor informații vechi care ar fi trebuit eliminate, puteți contacta agențiile de raportare a creditelor și solicitați eliminarea informațiilor. Durează aproximativ 30 de zile pentru ca aceștia să investigheze și să elimine erorile pe care le contestați. Nu sunteți penalizat pentru istoricul negativ asociat erorilor. Eliminarea acestora îmbunătățește scorul dvs. de credit.

2. Efectuați plățile la timp

O altă modalitate prin care vă puteți restabili și îmbunătăți ratingul de credit este să plătiți toate facturile și datoriile la timp. Istoricul plăților este cel mai important factor care vă afectează scorul de credit. Plata în mod repetat a facturilor cu întârziere sau lipsa plăților datoriei este cel mai rapid și cel mai comun mod în care vă puteți afecta scorul de credit și puteți fi văzut ca un risc de credit slab. Când plătiți facturile la data scadenței sau înainte de acestea, ratingul de credit crește treptat.

Scorul dvs. de credit poate varia între 300 și 850 pe modelele de scoruri de credit VantageScores și FICO Scores. Cu cât scorul este mai mare, cu atât mai bine.

Dacă sunteți serios în ceea ce privește îmbunătățirea ratingului de credit, este esențial să efectuați întotdeauna plăți la timp. Faceți acest lucru, în câteva luni ratingul dvs. de credit va începe să se îmbunătățească constant.

3. Reduceți utilizarea creditului

Când încercați să vă îmbunătățiți ratingul de credit, acesta vă ajută să reduceți rata de utilizare a creditului. Aceasta este cât puteți împrumuta în comparație cu cât vă datorați. Este al doilea doar după istoricul plăților atunci când calculați scorul dvs. de credit. Pentru a vă îmbunătăți ratingul de credit, păstrați raportul de utilizare a creditului cât mai scăzut posibil. Nu acceptați și nu utilizați fiecare card de credit sau linie de credit din magazin care vi se oferă dacă doriți să vă îmbunătățiți ratingul de credit.

Nu purtați nicio datorie pe cardul de credit vă ajută să vă măriți ratingul de credit. Dacă nu puteți face acest lucru, păstrați soldul mai puțin de 30% din limita totală de credit pe care o aveți.

4. Plătiți solduri mari

Pentru a vă îmbunătăți ratingul de credit, plătiți datoria pentru a reduce soldurile mari pe care le aveți. Scopul este de a păstra 70% sau mai mult din orice linie de credit pe care o aveți deschisă. Există mai multe metode creative pentru reducerea liniilor de credit maximizate, a conturilor de card de credit și a raportului de utilizare a creditului, dacă nu aveți prea mulți bani. Acestea includ obținerea unui nou credit și plata întotdeauna a întregului sold și solicitarea companiilor de carduri de credit să vă ridice limitele de credit. Acest lucru vă poate îmbunătăți instantaneu raportul de utilizare a creditului.

5. Deveniți un utilizator autorizat

Convingerea unui membru al familiei sau a unui prieten generos și de încredere, cu un mare credit, să vă facă un utilizator autorizat pe unul dintre conturile lor de credit bine gestionate pe care le folosesc frecvent, care nu are datorii reportate și un istoric perfect de plăți vă poate îmbunătăți instantaneu ratingul de credit. Chiar dacă nu utilizați niciodată noua carte de credit emisă din cont, aceasta este listată în raportul dvs. de credit și pe cel al proprietarului contului inițial. Un dezavantaj este dacă titularul principal al cardului își depășește limita de credit sau începe să lipsească plățile. Acest lucru vă va afecta ratingul de credit.

Fiind un utilizator autorizat al unui cont de credit cu o înregistrare de plată excelentă vă oferă

mai multă putere de cheltuieli și vă îmbunătățește ratingul de credit. Cu toate acestea, veți putea doar

au o utilizare limitată a contului de credit la care este de acord titularul cardului principal.

6. Înscrieți-vă pentru a obține Experian Boost

Experian, o agenție de raportare de credit de top, vă permite să vă înscrieți într-un nou program unde puteți

adăugați la raportul dvs. de credit plăți pentru facturile de telefonie mobilă și utilități. Acest nou program se numește Experian Boost. Înscrieți-vă la acesta și orice plăți efectuate pentru cheltuielile dvs. obișnuite sunt incluse atunci când este calculat Scorul dvs. FICO. Aproximativ 75% dintre consumatorii care au un scor de credit mai mic de 680 au văzut că s-a îmbunătățit atunci când au folosit Experian Boost. Înscrierea la programul Experian Boost este gratuită. Cu toate acestea, utilizatorii trebuie să verifice dacă au un istoric pozitiv de plată a facturilor cu un cont bancar conectat.

Persoana obișnuită care folosește programul Experian Boost și-a văzut creșterea scorurilor FICO

14 puncte. Acesta poate fi doar impulsul necesar pentru a vă muta scorul de credit într-un nivel mai bun

categorie.

7. Folosiți numai companii de restaurare a creditelor cu ratinguri ridicate

În cazul în care raportul dvs. de credit conține erori și nu vă simțiți confortabil să le contestați cu companiile de raportare a creditelor, obțineți ajutor profesional. Contactați o companie de reparații de credit cu reputația de a fi de încredere și eficientă, cu personal calificat, bine instruit și cu experiență. Ei vor face munca necesară pentru a contesta informațiile incorecte care se află în raportul dvs. de credit. Tot ce va trebui să faceți este să identificați ce informații din raportul dvs. de credit sunt eronate. Companii foarte apreciate ca Credit Saint și Legea Lexington se specializează în gestionarea problemelor de credit de consum.

Cele mai apreciate companii de reparare a creditelor

Profesioniștii de credit este pe locul întâi și este de încredere de peste 100 000 de clienți. Acestea oferă reparații de credit bazate pe inteligență artificială și au un rating A + cu BBB. Oferă rapoarte de credit ușor de citit și informații personalizate privind scorul, precum și instrumente & sfaturi care să vă ajute să vă înțelegeți scorul și să faceți pasul următor. Cel mai bun dintre toate Monitorizarea creditului este inclus la Fără taxă suplimentară ceea ce vă poate ajuta să identificați potențialul furt de identitate.

Credit Saint este pe locul doi pentru provocarea datelor inexacte de credit. Acestea vor trece în revistă raportul dvs. de credit în detaliu, vor identifica anumite elemente cu care nu sunteți de acord și vă afectează ratingul de credit, le vor elimina și vă vor arăta mai multe tehnici eficiente pentru îmbunătățirea raportului dvs. de credit și a scorului dvs..

Legea Lexington a oferit mai multe rezultate decât orice altă firmă de avocatură de reparații de credit Din 2004 au ajutat peste 500.000 de clienți să-și repare creditul. Abia în 2020, au eliminat peste 9 milioane de elemente negative din rapoartele de credit ale persoanelor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map