Cele mai bune companii de reparare a creditelor

Scor de credit scăzut? Delincvențe anterioare, falimente sau alte semne negative în rapoartele dvs. de credit? Acestea sunt probleme cu care se confruntă mulți americani și nu știu cu ce să facă. Cu toate acestea, dacă știți unde să căutați mergând la una dintre cele mai importante companii de reparații de credit din țară, vă puteți rezolva problema și puteți scăpa nevătămat. Iată cele 7 dintre cele mai bune companii de reparații de credit pe care le-aș putea găsi pentru a vă scoate din speranță.

1. Profesioniștii de credit

Profesioniștii de credit a fost conceput pentru a profita de inteligența artificială și este una dintre cele mai sofisticate opțiuni de reparare a creditelor din SUA. Ca atare, pot fi foarte ușor și convenabil pentru persoana modernă cu care să lucreze și să vă ajute să vă gestionați scorul de credit. În afaceri de peste 10 ani, Credit Pros vă poate ajuta să vă corectați creditul și să îl gestionați. Chiar dacă sunt mai tineri decât unele dintre celelalte agenții de pe această listă, au peste 100 000 de utilizatori și au un rating A + cu BBB, ceea ce considerăm impresionant.

La înscriere, le veți oferi acces la rapoartele dvs. de credit. De acolo, agenții de credit vor avea experți care vor analiza ce pot face pentru dvs. și vor începe să lucreze pentru dvs. Cel mai bun dintre toate Monitorizarea creditului este inclus la Fără taxă suplimentară ceea ce vă poate ajuta să identificați potențialul furt de identitate.

2. Credit Saint

În timp ce majoritatea acestei liste a companiilor de top în domeniul reparațiilor de credit din America nu este ordonată în funcție de rang, deoarece o mare parte depinde de preferințele dumneavoastră, Credit Saint este câștigătorul clar al celor mai bune companii de reparare a creditelor. Din acest motiv, l-am pus ca numărul unu. Credit Saint, potrivit Better Business Bureau, este o companie A + care își desfășoară activitatea de peste un deceniu. În acel mandat, au ajutat mii și mii de oameni la fel ca tine.

Credit Saint vă va începe întâlnindu-vă cu dvs. și discutând gratuit starea actuală a creditului. Vă vor oferi chiar un eșantion de ceea ce s-ar putea face și un scenariu optim pentru creditul dvs. dacă le angajați. Odată ce ați identificat zonele care le preocupă, Credit Saint va ataca fiecare problemă, trimițând provocări către cele trei birouri majore de credit din Statele Unite..

Credit Saint este una dintre cele mai agresive companii de reparații de acolo, ceea ce este bun, dar nu toată lumea trebuie să plătească pentru un câine de atac cu drepturi depline. De aceea, Credit Saint oferă mai multe pachete pe baza a ceea ce aveți nevoie pentru a obține cel mai mult bang pentru dolarul dvs..

3. Legea Lexington

Legea Lexington este o firmă de avocatură specializată în servicii precum repararea creditelor. Vă pot ajuta dacă ați avut un divorț, furt de identitate etc. care v-au afectat raportul de credit. Este foarte reconfortant faptul că este vorba de o firmă de avocatură specială, cu avocați experți și ofițeri de legătură care lucrează pentru dvs. și vă ajută cu siguranță să fi fost în afaceri din 1991.

La fel ca Credit Saint, Lexington Law are trei planuri diferite de servicii cu diferite prețuri accesibile. Fiecare plan vă poate ajuta să vă rezolvați scorul de credit, în timp ce planurile mai scumpe vor include, de asemenea, funcții suplimentare, cum ar fi un tracker de scor FICO. Lexington Law nu numai că va trimite litigii personalizate în numele dvs., dar poate, de asemenea, să conteste anchete dificile care vă pot afecta. Indiferent care dintre planurile pe care le alegeți, veți avea la dispoziție un tablou de bord online cu toate informațiile de care aveți nevoie.

4. Sky Blue Credit Repair

Sky Blue Credit Repair este o altă mare agenție de reparare a creditelor. Ei fac o treabă excelentă pentru a vă ajuta să vă ridicați scorul și să eliminați notele negative din raportul dvs. de credit. Dintre toate companiile din această listă, Sky Blue poate oferi cea mai bună valoare, în funcție de situația dvs..

Mergând în direcția opusă Credit Saint, Sky Blue are un singur serviciu și percepe o rată fixă ​​lunară simplă. Venind la mai puțin de 80 USD pe lună, Sky Blue are unul dintre cele mai bune prețuri de acolo și se va lupta pentru tine. Dacă în termen de 90 de zile nu ați primit niciun beneficiu, vă puteți primi banii înapoi, cu garanția de rambursare a acestora. După ce vă înscrieți, Sky Blue vă va analiza raportul de credit și va afla ce poate fi remediat. Apoi vor încerca să conteste elementele din raportul dvs. cu un proces personalizat și vor redisputa chiar și toate elementele negative, dacă este necesar. Sky Blue va verifica, de asemenea, pentru a vă asigura că orice datorie pe care v-ați implicit nu încalcă nicio cămură sau legi de prescripție.

5. Oamenii de credit

Oamenii de credit au fost în afaceri de peste 15 ani și estimează că pot ajuta persoanele cu credit slab cu 53 până la 187 de puncte. Au fost bine recenzate în locuri precum Smart Money și Wall Street Journal. Oamenii par să-și iubească absolut serviciile, pe care le oferă în planuri de 6 luni și în planuri lunare de plată pe măsură ce plătiți. Această flexibilitate poate fi excelentă pentru persoanele care nu sunt sigure cu exactitate de ajutorul de care au nevoie cu adevărat. De asemenea, oferă o perioadă de încercare de o săptămână pentru doar 19 USD și o garanție de returnare a banilor de 60 de zile.

Cu o experiență extraordinară, The Credit People a reușit să vadă câteva rezultate extraordinare. Potrivit site-ului lor web, aceștia au obținut peste 71% dintre utilizatorii lor au primit aprobarea pentru o ipotecă și peste 78% au primit aprobarea pentru împrumuturi auto. După înscriere, clientul lor mediu a reușit să vadă o îmbunătățire cu 32% a scorului de credit.

6. Repararea creditului piramidei

Repararea creditului piramidei este în afaceri din 2011 și a crescut rapid de atunci. În prezent, afacerea din New York are peste 270 de membri cu normă întreagă și peste 8.000 de persoane în echipa de asistență. Prin urmare, vă puteți aștepta ca un serviciu excelent pentru clienți să vină de la Pyramid Credit Repair.

Pyramid Credit Repair are mai multe planuri bazate pe nevoile dvs., fiecare cu beneficii mari, inclusiv protecție 24/7. Un avantaj unic este acela că oferă un plan de asigurare de 25.000 USD în caz de furt de identitate. În plus, au servicii precum monitorizarea dark web.

În plus, deși planurile lor sunt deja accesibile, mulți profesori, veterani sau cupluri pot primi reduceri suplimentare. Potrivit Trustpilot, Pyramid Credit Repair are un rating de 4,8 din 5 stele. Perfect pentru oricine are nevoie de un set complet de funcții și un suport excelent

7. Servicii de credit Ovation

În cele din urmă, am aterizat la Servicii de credit Ovation, care, sincer, merită o ovație permanentă pentru o parte din munca pe care o fac. Au ajutat peste 120.000 de oameni, ceea ce spune foarte mult. Au opțiuni rentabile care pot face minuni pentru creditul dvs..

La fel ca Credit Saint, serviciile Ovation Credit vă vor oferi gratuit consultarea inițială, prin urmare, nu există niciun rău în contactarea acestora și încercarea acestora. Dacă ați decis să continuați cu ei, consilierul dvs. vă va ajuta în fiecare etapă a procesului, inclusiv scrierea scrisorilor de bunăvoință, disputele și contestarea plăților întârziate. Potrivit Ovation, aproximativ 1 din 5 americani au informații inexacte despre rapoartele lor de credit, așa că, sperăm, vă pot ajuta să remediați creditul dvs. rău astăzi.

Ovația are un preț rezonabil, un singur plan începând cu 90 USD în prima lună și sub 80 USD în fiecare lună după aceea. Potrivit Better Business Bureau, Ovation este o companie A + și, potrivit Trustpilot, au un rating de 4,3 din 5 stele.

rezumat

Creditele nepotrivite pot cauza tot felul de probleme în viața cuiva și pot constitui o cheltuială mare. Acest lucru s-ar putea datora dobânzii mai mari pentru orice credit ipotecar, credit sau card de credit sau deoarece angajatorii și apartamentele efectuează deseori verificări de credit în timpul procesului de solicitare. Fie ca oamenii să creadă că trebuie să trăiască cu greșelile lor din trecut și cu creditele proaste, atunci când chiar nu o fac. Contactați astăzi o agenție de reparații de credit pentru a vă duce pe drumul cel bun.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map