Actualizări OKChain și începe selecția validatorului

OKEx (www.okex.com), cel mai mare schimb de instrumente și instrumente derivate din criptomonedă din lume, a anunțat versiunea 0.10 a OKChain, lanțul public comercial dezvoltat de OKEx, va fi lansat pe 25 mai. Regulile de selecție a validatorului și mecanismul de dividend au fost dezvăluit în același timp. Utilizatorii care au mizat jetonul OKT pot vota până la 30 de candidați cu un singur vot, generând 21 de validatori.

După actualizare, OKChain va deveni primul lanț public dezvoltat de crypto exchange pentru a sprijini accesul instituțiilor terțe. În același timp, OKChain a lansat recrutarea de candidați validatori la nivel global și a invitat utilizatorii și instituțiile să participe.

„Sperăm că mai mulți utilizatori și instituții vor participa la OKChain. Fundația construcției ecologice OKChain este o pregătire importantă înainte de lansarea rețelei OKChain ”, a declarat Alysa Xu, Chief Strategy Officer al OKEx. „Pe baza noii versiuni 0.10, utilizatorii își pot realiza voința prin mecanismul de vot și pot face alegeri care sunt în conformitate cu propriile interese și au diversificat dezvoltarea OKChain. Așteptăm cu nerăbdare să construim împreună cu utilizatorii noștri un ecosistem deschis, descentralizat, practic și divers. ”

OKChain, un lanț public fără permisiuni și descentralizat

Comparativ cu alte lanțuri publice de schimb, OKChain tinde să adere la idealurile de descentralizare, utilizând pe deplin natura rețelei peer-to-peer, ireversibilitatea și autonomia eficientă în codul său sursă. Având în vedere că toți participanții, inclusiv OKEx ca dezvoltator, nu pot controla acest lanț public.

În plus, în loc să solicite nodurilor să trimită o propunere către „guvernatorul” lanțului public înainte de fiecare acțiune din lanțul public tradițional, OKChain adoptă o „rețea peer-to-peer”, care permite runnerilor nodurilor să dezvolte DEX și dApp sau să decidă care criptomonede și perechi de tranzacționare pentru a enumera fără a fi nevoie să obțineți permisiunea de la „guvernator”. Pe scurt, OKChain este un lanț public comunitar complet autonom.

Regulile de vot împuternicesc alegătorii cu un grad ridicat de autonomie

OKChain adoptă un sistem reprezentativ. Deținătorii OKT care au mizat jetonul OKT vor deveni alegători, care pot alege să devină „votant obișnuit” pentru a vota direct validatorii sau își pot delega puterea de vot într-un alt cont, numit „votant proxy” pentru a vota în numele lor.

Fiecare alegător are voie să voteze până la 30 de candidați validatori. De exemplu, dacă un utilizator a mizat 100 OKT, acesta poate arunca câte 100 de voturi fiecare pentru maximum 30 de candidați validatori. Primii 21 de candidați cu cel mai mare număr de voturi vor forma setul principal de validatori, în timp ce alții vor servi drept candidați validatori.

S-a dovedit că a avea 21 de validatori este cea mai matură soluție, poate maximiza echilibrul dintre gradul de descentralizare în cadrul ecologiei și eficiența funcționării ecologice. În ceea ce privește mecanismul de vot, comparativ cu "alegându-l pe cel mai bun" și "alegând câteva bune", acesta din urmă este mai tolerant la erori. În plus, poate, de asemenea, să slăbească efectiv influența deținătorilor OKT mari în etapa inițială a lansării rețelei OKChain, astfel încât rezultatele votului să reflecte mai bine dorințele tuturor deținătorilor OKT din cadrul ecosistemului OKChain.

OpenDEX & Operator DEX, noi concepte introduse de OKChain

În versiunea 0.10, OKChain a fost pionierul conceptelor de „model OpenDEX” și „operator DEX”. În cadrul modelului OpenDEX, OKChain va oferi toate tehnologiile de bază necesare nodurilor, distingând operatorul lanțului public de operatorul DEX, care au fost combinate ca unul în majoritatea cazurilor înainte.

Noile concepte fac ca relația dintre operatorul DEX și operatorul lanțului public să fie mai asemănătoare cu relația dintre lanțul ETH și ERC20. OKChain permite tuturor nodurilor să își construiască propriile perechi DEX și de tranzacționare fără niciun prag. Mai mult, nodurile nu numai că nu trebuie să plătească costuri ridicate pentru server și tehnologie, ci vor deține și viitoarele avantaje continue.

Mai multe surse de venituri din OKChain

"Scopul principal al versiunii 0.10 a OKChain testnet este de a clarifica în continuare drepturile și interesele pe care utilizatorii nodurilor le pot împărtăși în ecosistemul OKChain “, a spus Alysa Xu.” Utilizatorii care participă la construcția ecosistemului OKChain prin diferite identități pot obține mai multe beneficii, inclusiv recompensă de generare bloc, recompensă de vot, comision de potrivire, comision de tranzacție etc. ”

Conform informațiilor publice, 100% din blocul de geneză OKT va fi mapat la titularii OKB, ceea ce înseamnă că deținătorii OKB vor deveni primul lot de deținători OKT și vor primi un avans în unele sfere, inclusiv devenind supernoduri, votare, operație DEX etc. În plus, OKT suplimentar va fi emis 1-5% anual, o parte din care se așteaptă să acționeze ca recompensă pentru generarea blocurilor și cealaltă ca recompensă pentru vot. În afară de aceasta, operatorii DEX vor obține, de asemenea, comision de potrivire, comision de tranzacție etc. ca venit.

SFÂRȘIT

Despre OKEx

Cea mai mare și diversă piață din lume a criptomonedelor, OKEx este locul în care comercianții, minerii și investitorii instituționali globali de criptomonede vin să gestioneze activele criptografice, să sporească oportunitățile de investiții și să acopere riscurile. Oferim tranzacționări spot și derivate, inclusiv contracte futures, swap perpetuu și opțiuni, ale criptomonedelor majore, oferind investitorilor o mare flexibilitate în formularea strategiilor lor pentru a maximiza câștigurile și a reduce riscurile.

Contact media:

Vivien Choi

E-mail: [e-mail protejat]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map