Jay Hao, CEO-ul OKEx: Accidentul unui indicativ nu este sfârșitul DeFi, ci o lecție în sentimentul de piață supraîncălzit

Malta, 18 septembrie 2020 – OKEx (www.okex.com), un schimb mondial de criptomonede spot și instrumente derivate, a luat poziție împotriva unora dintre practicile fără scrupule din jurul spațiului DeFi în creștere, iar CEO-ul OKEx Jay Hao Stare de nervozitate să-și spună gândul. În calitate de pionier în a ajuta la dezvoltarea spațiului DeFi și ca schimb centralizat, OKEx condamnă cu tărie comportamentul iresponsabil al unora dintre colegii săi, care a dus la pierderea fondurilor investitorilor, încredere și o regresie în progresul DeFi.

Odată cu popularizarea conceptelor DeFi și crearea a numeroase mituri de creare a bogăției, haosul a început să apară pe piață. Pe 14 septembrie, un proiect de exploatare minieră a furnizorilor de lichidități, susținut de o bursă de vârf, a fost lansat pe un DEX bazat pe lanțul public inteligent al bursei. Proiectul a fost primit cu multă anticipare din partea investitorilor și chiar a unui "aceasta nu este o aprobare" aprobare din partea CEO-ului bursei, entuziasmată de "se amestecă" a provocat.

Cu toate acestea, doar o zi mai târziu, a urmat o farsă totală. Pe măsură ce prețul simbolic al proiectului a scăzut, determinând un număr mare de utilizatori să sufere pierderi uriașe, CEO-ul bursei a încheiat rapid relația cu proiectul și a șters tweet-urile publicate în sprijin. Această iresponsabilitate și lipsa de empatie față de investitori de către persoanele influente din spațiu trebuie examinate dacă dorim să câștigăm cu adevărat încrederea oamenilor și să dezvoltăm industria împreună.

"Rolul unui schimb este de a identifica active de înaltă calitate pentru utilizatori, de a nu abuza de influența acestuia și de a instiga un număr mare de utilizatori să cumpere un anumit simbol, mai ales în acest stadiu actual al sentimentului excesiv al pieței ”, a declarat Jay Hao, CEO al OKEx, adăugând:

„Facem apel la participanții din industrie, în special acele companii de conducere cu mai multe resurse și încredere a utilizatorilor, să acorde o atenție sporită propriilor noastre responsabilități corporative și să protejeze interesele utilizatorilor. Desigur, acest tip de incident nu este sfârșitul DeFi, ci o lovitură severă pentru încrederea utilizatorilor și o lecție de sentiment de piață supraîncălzit."

Un accent pe inovație, nu pe preț simbolic

Odată cu apariția continuă a produselor DeFi inovatoare, valoarea de piață a DeFi continuă să stabilească recorduri, dar riscurile se acumulează și ele. De exemplu, un investitor poate folosi acum aceleași fonduri pentru a forma un lanț de capital lung în diferite proiecte DeFi prin participare și împrumut, ceea ce înseamnă că orice problemă din orice verigă poate declanșa o reacție în lanț imensă.

Prin urmare, pentru DeFi, accentul ar trebui pus pe inovația și practicitatea produselor sale, mai degrabă decât pe performanța jetoanelor proiectului pe piața secundară, care nu este altceva decât o reflectare a nivelului produsului.

Primul proiect OKEx Jumpstart Mining, Zyro, de exemplu, este un protocol de nouă generație pentru lichiditatea automată, care este construit pe Zilliqa. Folosind acest lanț public de înaltă performanță, Zyro este capabil să crească eficiența, reducând în același timp comisioanele de tranzacție, făcând posibilă tranzacționarea fără frecvență, de înaltă frecvență..

Datorită caracterului practic ridicat și cererii uriașe, simbolul de guvernanță al protocolului Zyro.finance, ZYRO, a atras peste 100 de milioane de OKB mizați în 24 de ore, iar prețul său de deschidere a crescut la 0,58 USDT, marcând o creștere de 480%. Începând cu 15 septembrie, prețul ZYRO a ajuns la 0.6766 USDT, menținând o creștere constantă.

Alte proiecte DeFi care au fost listate recent pe OKEx, cum ar fi UMA, YFI, WBTC, LEND și COMP, au fost, de asemenea, evaluate pe baza superiorității produselor lor, ceea ce oferă în mod natural prețului simbolic un sprijin puternic.

„Calitatea proiectului este prima noastră considerație atunci când listăm orice simbol. De asemenea, examinăm capacitățile de dezvoltare pe termen lung ale proiectului și capacitatea acestuia de a promova în continuare spațiul blockchain. Indiferent, investiția în orice activ criptografic prezintă un risc ridicat și îndemnăm utilizatorii OKEx să înțeleagă în profunzime proiectul înainte de tranzacționare, să încerce să evite influența sentimentului pieței și să ia decizii de investiții raționale ”, a adăugat Jay.

SFÂRȘIT

Despre OKEx

OKEx, un schimb mondial de spoturi și instrumente derivate în domeniul criptomonedelor, OKEx oferă cea mai diversă piață în care comercianții, minerii și investitorii instituționali globali de criptomonede vin să gestioneze activele criptografice, să sporească oportunitățile de investiții și să protejeze riscurile. Oferim tranzacționare spot și derivate – inclusiv futures, swap perpetuu și opțiuni – a criptomonedelor majore, oferind investitorilor flexibilitate în formularea strategiilor lor pentru a maximiza câștigurile și a atenua riscurile.


Contact media

Vivien Choi

E-mail: [e-mail protejat]

@vivienchoi

Urmați OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map