OKEx anunță lansarea programului său Beacon – Seria de mentorat și masterclass pentru regiunea europeană

OKEx (www.okex.com), cel mai mare schimb de instrumente și instrumente derivate din criptomonedă din lume, anunță lansarea programului său OKEx Beacon, o serie Masterclass și Mentorship specială pentru regiunea europeană. Programul constă dintr-o combinație de prezentări individuale de masterclass și monitorizare de mentorat pentru un număr limitat de participanți. Cursurile vor fi date de cei mai buni directori OKEx, precum și de reprezentanți de presă de seamă din spațiu. Toate mentoratele participanților vor fi furnizate exclusiv de echipa de conducere a OKEx. Aplicația începe astăzi până la 7 iunie 2020.

Un accent pe regiunea europeană

Pandemia de coronavirus a avut ca rezultat recesiunea economică și șomajul pe scară largă la nivel mondial, Europa fiind una dintre cele mai afectate regiuni. Economia Uniunii Europene (UE) pare să scadă cu 7,4% în 2020, cu o rată a șomajului de 9% în ceea ce numesc previziunile sale "cea mai profundă recesiune economică din istoria sa. ”[1] Cancelarul britanic Rishi Sunak a avertizat, de asemenea, că țara va experimenta probabil o recesiune „pe care nu am văzut-o”.

Având în vedere calea spre recuperare, OKEx consideră că există o licărire de speranță pe fondul negativității pentru unii dintre cei afectați. Deoarece mulți oameni sunt forțați să rămână acasă alungați de la locul de muncă, acum este șansa lor de a explora înfloritorul blockchain și industria criptomonedelor..

Începând cu sfârșitul lunii mai, programul OKEx Beacon le va oferi exact acest lucru. Oportunitatea pentru cei interesați de blockchain și cripto de a afla mai multe despre spațiu.

Educație blockchain de la cei mai buni

Programul constă într-o mentorat exclusiv de o lună cu directori OKEx, împreună cu trei masterclass-uri oferite de aceștia și de profesioniștii din industrie pe un subiect specific în blockchain și cripto. În total, vor fi recrutați șase mentori.

Mentorii programului sunt CEO-ul OKEx Jay Hao și directorul piețelor financiare Lennix Lai, care vor îndruma câte trei participanți pe Telegram. În afară de angajamentul zilnic cu echipa OKEx, participanții vor participa la sesiuni de mentorat săptămânal de 30 de minute cu cei doi directori.

Fiecare masterclass va dura aproximativ 15-30 de minute, urmată de un Q de 10 minute&O sesiune pentru ca prezentatorul să răspundă la întrebări, să ofere îndrumări suplimentare și claritate asupra orelor. După fiecare clasă, cursanții vor primi o sarcină ca răspuns la conținutul clasei. Difuzoarele confirmate din masterclass provin din cripto-media, inclusiv Lindsay Joo de la CNBC Crypto Trader și gazda podcastului Crypto 101 Matthew Aaron, împreună cu Lennix Lai.

Seria va acoperi o gamă largă de subiecte, de la o viziune de ansamblu asupra blockchain-ului și un ghid ușor pas cu pas pentru cumpărarea cripto-ului pentru prima dată, până la strategiile de marketing ale companiilor blockchain, boom-ul ICO și tranzacționarea instrumentelor derivate criptografice..

„Știm că pandemia COVID-19 a afectat foarte mult lumea și, în special, regiunea europeană. Mulți oameni sunt închiși acasă și mijloacele lor de trai sunt afectate. Prin programul Beacon, ne propunem să oferim o fereastră către blockchain și industria criptografică. Sperăm că participanții și mentorii pot beneficia atât de el, poate că unii dintre ei chiar își pot începe cariera în acest spațiu ”, a declarat Jay Hao, CEO al OKEx.

"Cheia adoptării blockchain-ului și cripto-ului constă în educație. Sperăm că OKEX ar putea declanșa focul inovației cu programul Beacon. În cele din urmă, industria criptografică va prospera doar cu comunități mai informate," a spus Lennix Lai, directorul piețelor financiare ale OKEx.

Programul OKEx Beacon își începe aplicația de acum până pe 7 iunie 2020. Pentru aplicații și informații suplimentare, vă rugăm să fiți la curent cu Programul OKEx Beacon și.

[1] Sursă: Revizuirea financiară

SFÂRȘIT

Despre OKEx

Cea mai mare și mai diversă piață a criptomonedelor din lume, OKEx este locul în care comercianții, minerii și investitorii instituționali globali de criptomonede vin să gestioneze activele cripto, să sporească oportunitățile de investiții și să acopere riscurile. Oferim tranzacționare spot și derivate, inclusiv contracte futures, swap perpetuu și opțiuni, ale criptomonedelor majore, oferind investitorilor o mare flexibilitate în formularea strategiilor lor pentru maximizarea câștigurilor și reducerea riscurilor.

Contact media:

Vivien Choi

E-mail: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map