OKEx vorbește despre dezvoltarea ecologică OKB de-a lungul primei sale aniversări

OKEx, un sistem de schimb digital de active digitale cu sediul în Malta, salută prima aniversare a OKB, tokenul de utilitate global adoptat de OKEx. Lansat oficial pe 22 martie 2018 de către Fundația OK Blockchain, OKB a fost adaptat de OKEx și aplicat ecosistemului global al OKEx, care include Happy Friday, OKB Trading Market, Listing Vote, OKETT, OKNodes, Global Partners, Prime Investors și Designated Merchants . Între timp, OKEx a anunțat, de asemenea, să lanseze OKDEX, primul schimb descentralizat de pe OKChain și să deschidă alegerile pentru super noduri pentru blockchain.

"Ne-ar fi mulțumit sincer să mulțumim tuturor deținătorilor de 1 milion de OKB care au contribuit la volumul enorm de tranzacționare de 15,6 miliarde de OKB în ultimul an. Aceasta marchează o etapă importantă pe care OKB începe să o înflorească după înființarea unei fundații de beton," a spus Andy Cheung, șeful operațiunilor OKEx. "Este simplu în OKEx, ne străduim să fim un trendetter și ne angajăm să construim un ecosistem robust blockchain cu comercianții. Cu un astfel de rezultat, ne simțim mai puternici pentru a continua să conducem avansarea industriei blockchain și a activelor digitale."

1. Când va fi pus OKB pe blockchain?

Motivul pentru care OKB nu a fost în lanț a fost pentru că echipa noastră de operațiuni a dezvoltat în secret un blockchain propriu – OKChain. În prezent, OKChain se află în etapa finală de dezvoltare și ne așteptăm să-l lansăm pe un testnet în iunie 2019. Datorită unui număr mare de utilizatori care solicită introducerea OKB pe blockchain, după considerente, echipa noastră a decis să o pună pe blockchain-ul ERC-20 mai întâi până la sfârșitul lunii aprilie. Când OKChain devine stabil, OKB va fi migrat din rețeaua ERC-20 către rețeaua principală OKChain. Până atunci, OKB va fi simbolul nativ al rețelei OKChain, care poate fi utilizat pentru decontarea comisioanelor de tranzacție sau poate fi utilizat în Dapps dezvoltat pe OKChain.

2. La ce folosește OKChain?

Vom lansa primul schimb descentralizat (DEX) al OKEx pe OKChain și vom deschide alegerile pentru super noduri pentru blockchain. Cu OKB, se poate vota pentru candidatul său preferat la super nod și poate deconta comisioanele de tranzacție pe OKDEx. OKB va fi, de asemenea, utilizat pentru pre-vânzări de jetoane, iar echipele de proiect vor trebui să plătească super noduri OKB ca taxă de serviciu în viitor.

3. Oferta totală de OKB este de 1 miliard. Acum că 300 de milioane sunt deja în circulație, când vor fi eliberate restul de 700 de milioane?

În prezent, există 700 de milioane de OKB blocate. 300 de milioane vor fi acordate utilizatorilor OKEx prin programul nostru de loialitate, în timp ce restul de 400 de milioane aparțin Fundației OK Blockchain și echipei de operațiuni. Cu toate acestea, pentru a construi mai eficient ecosistemul OKB, lansarea a 700 de milioane de OKB va fi amânată din 2020 până în 2022. Vom face un anunț suplimentar cu 6 luni în avans pentru a informa publicul dacă vom prelungi perioada de blocare sau eliberați jetoanele în loturi.

4. Va continua Vinerea fericită?

De la prima Vineri fericite din 20 aprilie 2018, am distribuit deja 32954.12BTC către peste 1 milion de deținători de OKB. Dar, începând cu 22 martie 2019, vom optimiza regula de distribuție. Raportul instantaneu și de distribuție va rămâne neschimbat. Cu toate acestea, suma de distribuție a BTC va fi utilizată mai întâi pentru răscumpărarea OKB, iar apoi suma OKB va fi distribuită deținătorilor OKB în conformitate cu instantaneele existente și regulile de distribuție.

5. OKB va fi aplicat pe noua platformă OKEx – OK Jumpstart?

Ca o nouă platformă de vânzare de jetoane utilitare, OKB va fi singurul jeton acceptat pe OK Jumpstart. Pentru proiectele de înaltă calitate și antreprenorii timpurii, se crede că modelul IEO este o metodă ideală pentru ca aceștia să înceapă. Orice proiecte lansate pe OK Jumpstart vor fi listate pe piața noastră spot, iar cele cu performanțe remarcabile vor avea chiar șansa de a fi listate pe piețele noastre C2C și derivate. OK Jumpstart este dedicat ajutării potențialelor start-up-uri. Apreciem calitatea față de cantitate. Suntem deja angajați în conversații cu echipele de proiect din întreaga lume. În curând, vom anunța primul proiect jumpstart și deschiderea vânzării către utilizatorii OKEx care îndeplinesc cerințele noastre KYC și dețin OKB.

SFÂRȘIT

Despre OKEx

Cea mai mare și mai diversă piață a criptomonedelor din lume, OKEx este locul în care comercianții, minerii și investitorii instituționali globali de criptomonede vin să gestioneze activele cripto, să sporească oportunitățile de investiții și să acopere riscurile. Oferim tranzacționări spot și derivate, inclusiv contracte futures, swap perpetuu și opțiuni, ale criptomonedelor majore, oferind investitorilor o mare flexibilitate în formularea strategiilor lor pentru a maximiza câștigurile și a reduce riscurile.

Contact media:

Vivien Choi

E-mail: [e-mail protejat]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map