OKExChain – Fost OKChain – vede îmbunătățiri majore, mutându-l spre viziunea sa descentralizată

Malta, 14 septembrie 2020 – OKEx (www.okex.com), un schimb mondial de criptomonede spot și derivate, a anunțat că OKChain, lanțul public comercial dezvoltat de OKEx, a fost redenumit oficial ca OKExChain. Ca un lanț public axat pe funcțiile tranzacțiilor, chiar și în testnet, OKExChain a făcut deja progrese în multe domenii, inclusiv tranzacții pe secundă, guvernare în lanț, lipsă de permisiune și mecanisme încrucișate.

În ceea ce privește gradul de descentralizare, OKExChain preia și conducerea lanțurilor publice dezvoltate de schimb. Utilizând pe deplin natura rețelelor peer-to-peer, implementând ireversibilitatea și autonomia eficientă în codul sursă, niciun participant (inclusiv dezvoltatorul său, OKEx), nu este capabil să controleze sau să manipuleze lanțul public, realizând astfel o descentralizare absolută și înseamnă că OKExChain poate fi considerat un "fundamentalist" lanț public.

„Suntem foarte încrezători în puterea tehnică a OKEx. Pe parcursul testării noastre extinse, OKExChain a demonstrat performanțe foarte ridicate cu toate elementele necesare unui lanț public descentralizat ”, a declarat Jay Hao, CEO al OKEx, continuând:

„Deciziile precum activarea alegerilor cu noduri deschise, angajarea în sursă deschisă sau obținerea de jetoane de guvernanță sunt elemente indispensabile unui lanț public. Deci, acesta este și cel mai simplu mod de a judeca dacă un „lanț public” este cu adevărat public sau doar un lanț pseudo-public. Odată cu popularitatea crescândă a conceptului DeFi, utilizatorii ar trebui să ia în considerare aceste considerații și să fie mai atenți la faptul că unele așa-numite proiecte DeFi sunt cu adevărat descentralizate sau nu. ”

Guvernare 100% comunitară

Posibil cea mai semnificativă caracteristică și avantaj al OKExChain constă în gradul său de descentralizare. În aprilie 2020, OKExChain a devenit unul dintre primele lanțuri publice dezvoltate de bursă care au devenit 100% open source. Fiecare persoană are dreptul de a deveni un nod validator și nici măcar OKEx nu are capacitatea de a controla lanțul public. Pentru a deveni unul dintre nodurile de validare ale OKExChain, OKEx trebuie să concureze cu alți participanți. În prezent, 21 de supernoduri și 41 de noduri candidate au participat la OKExChain.

În plus față de guvernarea în lanț, utilizatorii OKExChain se bucură și de un grad ridicat de autonomie. Prin intermediul contractelor inteligente OKExChain, toată lumea își poate emite propriile active digitale în timp ce construiește o varietate de aplicații descentralizate, cum ar fi propriile grupuri de lichidități ale utilizatorilor. Modelul carnetului de comenzi nu este permis nici el.

Performanță OKExChain: TPS mai mare decât ETH

Obiectivul centrului pe tranzacționare OKExChain își propune să aducă în spațiul criptomonedelor este activarea aplicațiilor la scară largă cu performanțe ridicate bazate pe tehnologia blockchain. Acest lucru necesită TPS și stabilitate ridicate, care nu sunt ușor de realizat într-o rețea descentralizată.

La înălțimea sa, OKExChain a generat 10.189.564 blocuri cu un volum total de tranzacționare de 107.356.559, indicând faptul că OKExChain funcționează stabil. În ceea ce privește performanța, TPS-ul actual al OKExChain poate ajunge teoretic la 1.000, ceea ce este semnificativ mai mare decât capacitatea de procesare a lanțului public actual ETH.

Mai mult decât atât, OKExChain își va introduce Oracle în curând ca un feed sigur de preț semnat pentru fondul de lichidități și tranzacții din portofoliul de comenzi pentru diverse instrumente derivate, cum ar fi marja și perpetua..

Compatibilitatea ridicată determină dezvoltarea ecosistemului

OKExChain va fi compatibil EVM și va sprijini toate contractele inteligente Ethereum existente în viitor, ceea ce va face mai ușor pentru dezvoltatori migrația lor DApps pe noul lanț fără frecare.

În același timp, acest mecanism încrucișat permite OKExChain să susțină și să migreze toate activele digitale principale. Protocolul descentralizat IBC încrucișat va fi integrat, iar tranzacțiile încrucișate vor fi implementate de Relayer.

Mai mult decât atât, OKExDEX, primul proiect din ecosistemul OKExChain implementat pe mai multe sisteme de operare, oferă utilizatorilor o soluție unică pentru a-și emite activele digitale, a crea propriile perechi de tranzacționare a activelor digitale și a tranzacționa liber atât pe AMM, cât și în carnetul de comenzi. cu ușurință.

Datorită compatibilității sale ridicate, OKExChain a cooperat deja cu peste 60 de parteneri ecosistemici, acoperind lanțul public, piscina minieră PoS, exploratorul, portofelul și alte componente majore ale spațiului criptografic..

SFÂRȘIT

Despre OKEx

OKEx, un schimb mondial de spoturi și instrumente derivate în domeniul criptomonedelor, OKEx oferă cea mai diversă piață în care comercianții, minerii și investitorii instituționali globali de criptomonede vin să gestioneze activele criptografice, să sporească oportunitățile de investiții și să protejeze riscurile. Oferim tranzacționare spot și derivate – inclusiv futures, swap perpetuu și opțiuni – a criptomonedelor majore, oferind investitorilor flexibilitate în formularea strategiilor lor pentru a maximiza câștigurile și a atenua riscurile.

Contact media

Vivien Choi

E-mail: [email protected]

@vivienchoi

Urmați OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map