Aplicație Cash: Ghid de revizuire a utilizatorului Square Crypto Exchange

recenzie pentru aplicația pătrat-numerar

Cum să utilizați, să tranzacționați și să vă înscrieți în Ghidul aplicației Square Cash

Square Cash App este o aplicație de plată peer-to-peer care urmărește să faciliteze trimiterea, cheltuirea și economisirea de bani. Aplicația Cash vă permite, de asemenea, să cumpărați și să vindeți bitcoin. Iată recenzia noastră a aplicației Square Cash, condusă de CEO-ul nostru Twitter, Jack Dorsey.

Haideți să acoperim tot ce se află în Trending Cash App, de la taxe, utilizarea cardului, confidențialitate / securitate, până la procesul de înscriere.

Caracteristici

 • Cumpărați, vindeți și transferați bitcoin fără taxe suplimentare
 • Disponibil pentru iOS sau Android
 • Trimiteți și primiți plăți de la oricine

Metode de depunere

 • Bitcoin (verificați prețul BTC live aici)
 • Monedele Fiat
 • transfer bancar

Pro

 • Serviciu de plată gratuit
 • Interfață și configurare simple, clare
 • Comandați un card de debit gratuit pentru a cheltui fondurile Cash App oriunde

Contra

 • Limite scăzute de plată zilnică
 • Nu este la fel de utilizat ca concurenții ca Venmo
 • Fără plăți internaționale

Introducerea aplicației Cash

square-cash-app-buy-bitcoin

Aplicația Cash’s Square este o aplicație populară de plată disponibilă gratuit pentru iOS și Android. Aplicația vă permite să trimiteți și să primiți bani gratuit cu o interfață de utilizator surprinzător de simplă. Puteți conecta un cont bancar, comanda un card de debit Visa și retrage bani la bancă în orice moment.

Cash App, care este noul nume de la trecerea de la Square Cash, acceptă și bitcoin. Puteți cumpăra și vinde bitcoin direct în aplicație. Puteți cumpăra bitcoin, apoi îl puteți vinde pentru profit și retrageți aceste profituri în contul dvs. bancar. De asemenea, puteți transfera bitcoin din portofel în aplicația Cash pentru a-l vinde sau a-l cheltui.

Aplicația Cash nu percepe taxe pentru majoritatea tranzacțiilor obișnuite, deși companiile vor plăti o taxă de 2,75% atunci când primesc plăți. Transferurile personale și retragerile standard sunt gratuite. Nu veți plăti nicio taxă suplimentară atunci când cumpărați bitcoin, deși Square poate face bani din spread.

Aplicația Cash este disponibilă numai în Statele Unite pentru rezidenții celor 50 de state (teritoriile nu sunt incluse). Square a lansat recent o versiune a aplicației Cash și în Regatul Unit.

Există mai multe avantaje majore pe care Cash App le are față de concurență. De exemplu, are cea mai ușoară interfață de plată pe care o veți vedea în industrie și este foarte simplu pentru oricine – chiar și pentru cineva care este analfabet tehnologic – să trimită și să primească bani prin intermediul aplicației Cash. Este, de asemenea, una dintre puținele aplicații care acceptă bitcoin. Taxele sunt competitive cu alte platforme de plată, deși aplicația Cash are limite zilnice ușor mai mici decât concurenții precum Venmo.

Square este un furnizor de servicii de plată din San Francisco, condus de CEO-ul Jack Dorsey (care este, de asemenea, cofondator și CEO al Twitter). Compania oferă soluții de punct de vânzare (POS) către milioane de companii din Statele Unite și din întreaga lume.

Caracteristici cheie ale aplicației Cash

plăți în numerar pentru aplicații-bitcoin

Caracteristicile cheie ale aplicației Cash by Square includ:

Cea mai ușoară interfață a aplicației de plată: Venmo și Google Pay au ambele o interfață ușor de utilizat, dar niciuna nu este la fel de bună ca interfața de utilizare a aplicației Square Cash. Este simplu de utilizat pentru oricine.

Etichete de numerar: Aplicația Cash a creat ceva numit „$ Cashtags”. Puteți trimite bani cuiva folosind adresa URL a Cashtag-ului singur, fără a cere adrese de e-mail sau numere de telefon. Puteți, de asemenea, să vă faceți public $ Cashtag, permițând oricui să vă trimită bani (să zicem, pentru o donație).

Conectați-vă la beneficiarii prin Bluetooth: Aplicația Square Cash vă permite să căutați beneficiarii locali și să vă conectați la ei utilizând Bluetooth LE.

Disponibil pentru iOS și Android: Aplicația este o descărcare gratuită din magazinele de aplicații iOS sau Android.

Cheltuiți cu un card de numerar Visa Card de debit gratuit: Aplicația vă permite să comandați un card de debit Visa Cash Card, apoi să cheltuiți fonduri din contul dvs. Cash App la orice magazin care acceptă Visa. Este o modalitate ușoară de a accesa banii din contul dvs. Unii comercianți cu amănuntul oferă, de asemenea, diverse „Boosts” (reduceri) utilizatorilor Cash App.

card-numerar-pătrat

Utilizare personală sau comercială: Când configurați aplicația pentru prima dată, vi se va cere să alegeți o opțiune personală sau de afaceri. Dacă intenționați să utilizați contul pentru ambele, atunci Square vă recomandă să configurați două conturi diferite și să comutați între ele pentru plăți.

Trimiteți și primiți bani prin iMessage sau Facebook Messenger: Aplicația Cash se integrează direct cu iMessages-ul iOS, permițând utilizatorilor Apple să trimită și să primească fonduri doar prin trimiterea unui text. Puteți face același lucru cu Facebook Messenger.

Trimiteți bani cu Siri: Aplicația Cash vă permite chiar să trimiteți bani cu Siri. Puteți cere lui Siri să trimită bani oricui din agenda dvs. de adrese. Puteți spune „Hei Siri, trimiteți 50 USD la tata folosind Cash”, de exemplu.

Transferuri bancare instantanee sau standard: Square Cash poate depune fonduri într-un cont bancar la două viteze: standard sau instant. Transferurile standard durează până la trei zile pentru a apărea în contul dvs. Transferurile instant vor ajunge în contul dvs. bancar imediat.

Fără taxe: Aplicația Cash nu percepe bani pentru transferurile standard de bani din conturi de debit. Cu toate acestea, expeditorilor li se percepe o taxă de 3% dacă utilizează un card de credit. De asemenea, vi se va percepe o taxă de 1,5% dacă alegeți opțiunea de depunere a fondului „instant” în loc de opțiunea „standard”.

Taxe mai mari pentru companii: Aplicația Cash nu percepe taxe pentru transferurile de bani standard între prieteni. Utilizatorii de afaceri, cu toate acestea, vor plăti o taxă de 2,75% pentru fiecare plată primită, similar cu PayPal.

Conturi comerciant: Dacă alegeți opțiunea „business” atunci când vă înscrieți la aplicația Cash, atunci puteți emite rambursări. Aceasta este singura diferență între o afacere și un cont personal Cash App.

Limite zilnice scăzute de plată: Aplicația Square Cash are limite zilnice scăzute în comparație cu mulți dintre concurenții săi. Puteți trimite până la 250 USD într-o perioadă de șapte zile și puteți primi până la 1.000 USD pe o perioadă de 30 de zile. Pentru comparație, Venmo are un plafon săptămânal inițial de 300 USD care se ridică la 3.000 USD cu o verificare suplimentară, în timp ce Google Pay are o limită de 9.999 USD pe tranzacție.

Limite mai mari de plată după verificare: După finalizarea verificării cu aplicația Cash, limitele dvs. de plată vor crește, deși Square are în continuare limite mai mici decât concurenții săi. Cu verificarea, aveți o limită de trimitere de 2.500 USD pe săptămână și nu aveți limită de primire.

Proces standard de verificare: Pentru a vă verifica contul Cash App și pentru a debloca limite mai mari de cheltuieli, va trebui să vă verificați numele, data nașterii și ultimele patru cifre ale SSN-ului dvs..

Fără funcții de rețea socială: Venmo are un feed social care vă permite să vedeți plățile trimise între prieteni. Aplicația Cash nu are niciun fel de feed social.

Fără plăți internaționale: Aplicația Cash nu vă permite să trimiteți plăți la nivel internațional. În calitate de utilizator american al aplicației Cash, nu puteți trimite bani prietenului dvs. din Germania, de exemplu.

Suport Apple Watch: Aplicația Cash’s Square funcționează bine cu Apple Watch. Puteți efectua sarcini simple, cum ar fi acceptarea sau respingerea plăților și trimiterea unor stive virtuale de bani către prieteni și familie prin Bluetooth, de exemplu, toate de pe Apple Watch.

Fără conexiune la mașinile POS Square: Multe întreprinderi mici și mijlocii folosesc Square ca serviciu de punct de vânzare (POS). Din păcate, nu există nicio modalitate de a conecta aplicația Cash cu sistemul POS Square, ceea ce înseamnă că nu puteți cheltui banii aplicației Cash la comercianții care utilizează Square.

Versiunea Regatului Unit disponibil: Deși aplicația Cash nu acceptă plăți internaționale, Square a lansat recent o versiune a aplicației Cash pentru rezidenții din Marea Britanie.

Cumpărați Bitcoin: În ianuarie 2018, Square a adăugat suport bitcoin în aplicația sa Cash, permițând utilizatorilor să cumpere și să vândă bitcoin în cadrul aplicației. Puteți cumpăra bitcoin în cadrul aplicației, să îl dețineți, apoi să îl vindeți pentru profit și să retrageți profiturile în contul dvs. bancar.

cash-app-buy-sell-bitcoin

Fără taxe la cumpărarea Bitcoin: Aplicația Cash nu percepe taxe la cumpărarea sau vânzarea de bitcoin. Cu toate acestea, aplicația poate aplica un curs de schimb bazat pe dimensiunea tranzacției dvs. și pe o marjă determinată de volatilitatea între bursele criptografice din SUA..

Depune Bitcoin: În iunie 2019, Square a adăugat capacitatea de a depune bitcoin în aplicație. Acum, puteți utiliza aplicația Cash ca un portofel, transferând fonduri din portofelul dvs. bitcoin existent în aplicația Cash.

pătrat-numerar-aplicație-istoric-utilizator

Valute și perechi ale aplicației Square Cash

cash-app-invest

În prezent, aplicația Cash acceptă doar Bitcoin (BTC). Puteți cumpăra și vinde BTC pentru USD.

Metoda de depunere și retragere acceptată de aplicația Square Cash

Aplicația Square Cash se conectează la toate băncile importante, permițându-vă să transferați bani direct către și de la banca dvs. Puteți alege un depozit sau retragere standard, care este gratuit și durează până la trei zile, sau un depozit sau retragere instantanee, care este instant și are o taxă de 1,5%.

Procesul de înregistrare și autentificare a aplicației Square Cash

Aplicația Cash are un proces simplu de înregistrare și autentificare. Instalați aplicația gratuit din magazinul de aplicații Android sau iOS. Puteți trimite și primi bani imediat. Pentru a crește limitele de plată, va trebui să vă verificați ID-ul, furnizând numele dvs., data nașterii și ultimele patru cifre ale SSN-ului dvs. Trebuie să aveți 18 ani și să locuiți într-unul din cele 50 de state pentru a utiliza aplicația Cash (versiunile internaționale ale aplicației sunt disponibile și pentru rezidenții Regatului Unit).

Tranzacționarea aplicațiilor Square Cash

Aplicația Square Cash vă permite să cumpărați și să vindeți bitcoin fără taxe suplimentare. Cumpărați și vindeți bitcoin prin Square. Nu este un schimb P2P.

square-cash-app-crypto-payment

Taxe pentru aplicația Square Cash

Aplicația Cash nu percepe taxe pentru trimiterea plăților de debit. Cu toate acestea, expeditorilor li se percepe o taxă de 3% pentru utilizarea unui card de credit. De asemenea, veți plăti o taxă de 1,5% dacă transferați bani către banca dvs. utilizând opțiunea „instant” în loc de opțiunea „standard”. Proprietarii de afaceri plătesc o taxă de 2,75% pentru fiecare plată primită:

 • Trimiterea și primirea de bani: Gratuit pentru uz personal (2,75% comision pentru primirea plăților comerciale)
 • Taxe de retragere: Gratuit (pentru retrageri standard) sau 1,5% (pentru retrageri instantanee)
 • Taxe pentru cardul de credit: 3%
 • Cumpărați și vindeți Bitcoin: Gratuit (se poate aplica spread de curs)

Există șase pași de făcut pentru a trimite cu succes o plată prin intermediul aplicației Cash:

1) deschideți aplicația 2) introduceți suma 3) atingeți plătiți 4) introduceți detaliile $ Cashtag, telefon și e-mail 5) nota de plată 6) atingeți plătiți

Probleme de securitate și perioade de inactivitate ale aplicației Square Cash

Aplicația Cash este bine respectată în industria plăților. Este realizat de Square, unul dintre cei mai mari furnizori de plăți din industrie. Site-ul web Square descrie modul în care aplicația Cash utilizează aceeași infrastructură de detectare a fraudei și standarde de siguranță pe care le folosește pentru clienții săi de afaceri care finalizează tranzacții la punctul de vânzare. În plus, atunci când trimiteți bani prin intermediul aplicației Cash, informațiile sunt criptate înainte de a fi trimise către serverele Square. Alte caracteristici de securitate includ autentificarea în doi factori (puteți alege să introduceți o parolă înainte de a trimite orice plată) și integrarea cu Touch ID și Face ID.

Aplicația Square Cash ușurință în utilizare

Aplicația Cash este cea mai ușoară aplicație de plată de utilizat. Are o interfață simplă, moartă, care nu necesită tutorial. Deschideți aplicația și trimiteți bani. Nu devine mult mai ușor decât asta.

Încrederea și confidențialitatea aplicației Square Cash

Square este un furnizor de servicii de plată bine respectat, ceea ce înseamnă că aplicația Cash este realizată de unul dintre cele mai de încredere nume din industrie. Informațiile dvs. sunt criptate înainte de a fi trimise în Square, iar aplicația Cash utilizează nivelul 1 PCI DSS (Standard de securitate a datelor privind cardul de plată), care este aceeași securitate utilizată de cardurile de credit majore. De asemenea, puteți activa verificarea Face ID sau Touch ID pentru plăți.

Serviciu clienți pentru aplicația Square Cash

Square vă permite să contactați asistența pentru clienți prin intermediul aplicației (atingeți profilul dvs., apoi derulați în jos și atingeți Asistență în numerar). Aplicația Cash are recenzii slabe pentru serviciul clienți. Mulți clienți se plâng că primesc un astfel de mesaj și apoi se luptă să-și activeze contul ulterior: „După o revizuire recentă a transferului dvs. de fonduri, am detectat utilizarea aplicației Cash pentru activitate, încălcând Termenii și condițiile Square. Prin urmare, nu veți mai putea utiliza aplicația Cash pentru a trimite sau primi plăți. ” După ce primiți acest mesaj, poate fi dificil să vă reactivați contul.

Ghidul utilizatorului aplicației Square Cash: Cum se configurează și se folosește aplicația Cash

cum-se-configurează-aplicația-numerar

1. Înscrieți-vă

Instalați aplicația Cash pentru iOS sau Android.

2. Verificare

Puteți trimite și primi bani instantaneu în cadrul aplicației. Puteți adăuga contacte, puteți trimite bani prin iMessage sau Facebook Messenger sau puteți trimite și primi fonduri printr-un $ Cashtag.

3. Autentificare cu doi factori

Fără verificare, aplicația Square Cash are limite zilnice de plată scăzute. Puteți trimite până la 250 USD într-o perioadă de șapte zile și puteți primi până la 1.000 USD într-o perioadă de 30 de zile.

Pentru a vă ridica limitele, va trebui să finalizați verificarea furnizând numele dvs., data nașterii și ultimele patru cifre ale SSN-ului dvs..

4. Mod de plată

Puteți conecta un cont bancar cu aplicația Square Cash pentru a depune și retrage bani direct de la banca dvs..

De asemenea, puteți comanda un card de debit fizic gratuit care vă permite să cheltuiți fondurile Cash App la orice magazin care acceptă Visa.

5. Criptomonedă de tranzacționare

Puteți cumpăra și vinde bitcoin în cadrul aplicației Cash, fără taxe suplimentare (deși Square poate face bani din spread).

Puteți cumpăra doar 1 USD din bitcoin, iar BTC ajunge instantaneu în aplicație. De asemenea, puteți transfera BTC din portofel în aplicația Cash.

6. Retragerea

Puteți retrage banii din aplicația Cash în orice moment. Sunt disponibile două opțiuni de retragere, inclusiv retrageri standard, care sunt gratuite și durează până la trei zile, și retrageri instantanee, care sunt instantanee și au o taxă de 1,5%.

Cuvânt final

cash-app-square-review

Aplicația Square Cash este una dintre cele mai populare aplicații de plată disponibile astăzi. În prezent, concurează cu Venmo, Google Pay și Apple Pay pentru cota de piață.

Aplicația Cash este similară cu concurenții săi în multe feluri. Are taxe, limite de plată și utilizare similare.

Cu toate acestea, aplicația Cash are cea mai bună și mai ușoară interfață de utilizare din industrie. De asemenea, are cel mai bun suport bitcoin al concurenților săi, permițându-vă să cumpărați, să vindeți, să transferați și să păstrați bitcoin totul direct din aplicație. Astăzi este disponibil ca descărcare gratuită pentru iOS și Android, cu opțiuni extinse de asistență pentru bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map