BHEX Exchange: Stăpânește Ghidul de revizuire a utilizatorului Crypto

Revizuirea BHEX Exchange

BHEX este un nou schimb de criptomonede care oferă tranzacționare pe termen lung și mai mult. Aflați tot ce trebuie să știți despre BHEX și cum funcționează astăzi în recenzia noastră și ghidul utilizatorului.

Caracteristici

 • Schimbul criptografic bazat pe malta a fost lansat în decembrie 2018
 • Susținut de instituții criptografice importante precum Huobi și OKEX
 • Tranzacționare ușoară a cripto-criptelor într-un mediu minim reglementat, destinată în principal criptocomercianților chinezi

Metode de depunere

 • Crypto

Pro

 • Tranzacționare cripto-la-criptă ieftină și ușoară
 • Opțiuni de tranzacționare
 • Contracte futures decontate în USDT

Contra

 • Doar depozite criptografice și tranzacționare cripto-la-criptă
 • Reglementări minime
 • Fără comercianți din SUA

Introducere

BHEX este un schimb de criptomonede lansat în decembrie 2018. Bursa se descrie pe sine însuși ca fiind „principala platformă de tranzacționare a criptomonedelor bazată pe tehnologie”. BHEX este prescurtarea pentru Blue Helix Exchange.

Ghid de schimb de cripte BHEX

Astăzi, BHEX oferă tranzacționare crypto-to-crypto, tranzacții de contracte perpetue, contracte de opțiuni, tranzacționare OTC și gestionare de avere, printre alte servicii de tranzacționare și investiții.

La fel ca alte schimburi criptografice minim reglementate, BHEX are sediul în Malta. De asemenea, bursa oferă comisioane de tranzacționare de 0,10% foarte competitive (atât pentru producător, cât și pentru achizitor). Veți plăti o taxă de retragere de doar 0,0006 BTC.

Unul dintre dezavantajele BHEX este că metodele de finanțare sunt limitate doar la criptare. De exemplu, nu puteți transfera bani către BHEX printr-o bancă sau un card de credit. În plus, investitorii americani nu sunt autorizați din punct de vedere tehnic în cont (deși BHEX nu pare să blocheze sau să ia nicio măsură împotriva comercianților de cripto din SUA care utilizează platforma).

Scopul principal al BHEX este de a oferi tranzacționare crypto-to-crypto și tranzacționare futures într-un mediu minim reglementat. Cu toate acestea, alte produse și servicii sunt disponibile și prin intermediul BHEX, inclusiv BHEX DeFi Market (BHDM), lanțul BHEX și mai multe soluții de sistem de schimb de cloud SaaS.

Bursa de tranzacționare BHEX

În ciuda lansării abia în decembrie 2018, BHEX a devenit unul dintre cele mai mari schimburi de cripte din lume. Bursa are în mod regulat un volum de tranzacționare de peste 100 de milioane de dolari la fiecare 24 de ore, plasându-l în jurul numărului 50 al celor mai bune schimburi de criptomonede din lume prin volumul tranzacționării.

Recenzie Blue Helix Exchange

BHEX susține, de asemenea, că este susținut de unele dintre cele mai mari nume ale industriei cripto. BHEX susține că are sprijin de la 56 de investitori instituționali, de exemplu, iar Huobi și OKEX – două dintre cele mai mari schimburi de criptomonede din lume – sunt ambele listate ca investitori.

Există un motiv bun pentru care BHEX este strâns legat de Huobi: schimbul a fost fondat de Ju Jianhua, fostul CTO al Huobi. Restul echipei fondatoare a BHEX este alcătuită din foști profesioniști fintech și IT.

BHEX este deosebit de popular în rândul comercianților chinezi, deși schimbul este complet disponibil în engleză și în alte șapte limbi.


Continuați să citiți pentru a descoperi caracteristicile cheie ale BHEX și cum funcționează.

Schimb de criptomonede Blue Helix

Caracteristici cheie

Caracteristicile cheie ale BHEX includ:

Taxe de tranzacționare ieftine: BHEX percepe o taxă de producător de 0,10% și o taxă de achiziție de 0,10%. Acest lucru este mai ieftin decât un schimb mediu de criptomonede, deși este similar cu comisioanele plătite la bursele mai puțin reglementate (0,10% până la 0,15% este standardul din industrie pentru schimburile nereglementate, cripto-cripto).

Taxe de retragere ieftine: BHEX nu percepe taxe de depozit și veți plăti taxe de retragere de doar 0,0006 BTC. Sumele minime de retragere se aplică tuturor retragerilor de criptomonede (0,01 BTC, de exemplu, sau 50 USDT).

Indicativ nativ: BHEX are propriul său jeton de utilitate nativ numit BHEX Token (BHT). Acest token este un token ERC20 care poate fi utilizat pentru a reduce taxele de tranzacționare pe BHEX.

Sprijinit de 56 de investitori instituționali: BHEX a fost lansat în decembrie 2018, dar a crescut deja pentru a deveni unul dintre cele mai mari schimburi criptografice din industrie. O parte din motivul acestui succes este sprijinul instituțional. BHEX este susținut de 56 de investitori instituționali, inclusiv schimburi criptografice de tip blue chip precum Huobi și OKEX.

Custodie & Clearing: Stratul fundamental al BHEX este alimentat de tehnologia descentralizată de custodie și compensare a activelor Bluehelix. Tehnologia folosește tehnologia blockchain și criptografie pentru a alimenta un mecanism de consens comunitar. În termeni simpli, BHEX mută banii folosind blockchain pentru o securitate sporită.

Tranzacționare prin browser: Majoritatea utilizatorilor vor interacționa cu BHEX prin intermediul platformei web BHEX.com, disponibilă pentru orice dispozitiv conectat la internet.

Software desktop: Dacă nu doriți să utilizați platforma de browser BHEX, puteți descărca, de asemenea, software-ul desktop BHEX pentru Windows și Mac OS.

Aplicații pentru mobil: BHEX oferă aplicații mobile pentru iOS și Android.

Opțiuni de tranzacționare: Opțiunile de tranzacționare reprezintă o parte semnificativă din volum pe BHEX.

Platforma de tranzacționare criptografică BHEX

Contracte perpetue: La fel ca BitMEX și alte platforme de tranzacționare futures, BHEX oferă swapuri de contracte perpetue, inclusiv swap-uri de marjă USDT și swap de marjă de monedă.

Ghidul utilizatorului BHEX Blue Helix

Fiat OTC Trading: BHEX are o piață OTC în care oricine poate posta tranzacții pentru a le menține în afara portofoliului mai larg de comenzi de schimb. Ofertele USDT și BTC sunt disponibile pe piața OTC, majoritatea tranzacțiilor fiind exprimate în yuan chinezesc (CNY). Unul dintre cele mai mari avantaje ale utilizării biroului BHEX OTC este că nu veți plăti niciun comision de tranzacționare pentru tranzacțiile OTC.

Opțiuni de tranzacționare Blue Helix Exchange

Popular în China: BHEX este deosebit de popular în China, iar comercianții chinezi reprezintă o parte semnificativă din volumul tranzacțiilor pe BHEX.

Suport în mai multe limbi: BHEX este disponibil în șapte limbi diferite, inclusiv engleză, rusă, turcă, vietnameză, coreeană, japoneză și chineză.

Fără investitori americani: BHEX nu este disponibil pentru investitorii americani. După cum s-a menționat mai sus, BHEX este în mare parte popular în rândul comercianților de criptomonede chinezi, iar utilizatorii americani au restricții oficiale de tranzacționare pe platformă.

Conturi de economii cu dobândă bonus: BHEX oferă trei conturi de economii separate numite „conturi bonus”. Începând din decembrie 2019, BHEX oferă conturi bonus bitcoin (BTC), ETH și USDT cu randamente anualizate de 5,00%. Dacă doriți să câștigați dobânzi asupra deținerilor dvs. criptografice, atunci BHEX vă permite să faceți acest lucru.

Valute și perechi BHEX

Începând cu decembrie 2019, BHEX listează aproximativ 50 de criptomonede și perechi pe piața sa de tranzacționare la fața locului. După cum v-ați putea aștepta, cele mai mari perechi de tranzacționare includ o combinație de BTC, ETH, XRP, LTC, EOS, BCH, ETC și TRON.

BHEX listează, de asemenea, o mulțime de criptomonede mai puțin cunoscute sau perechi de volum mai mic, inclusiv Bytom (BTM), Litex (LXT), Artfinity (AT), Alogrand (ALGO) și Lambda (LAMB), printre altele.

Metode de depunere și retragere acceptate de BHEX

BHEX acceptă doar depozitele și retragerile folosind criptomonede. Dacă sunteți nou în cripto, va trebui să achiziționați cripto în altă parte (folosind carduri de debit, carduri de credit sau transferuri bancare) înainte de a accesa BHEX.

BHEX acceptă depozite în toate criptomonedele acceptate, inclusiv în criptomonede majore precum BTC, ETH și XRP și o mulțime de opțiuni mai puțin cunoscute.

Procesul de înregistrare și autentificare BHEX

La fel ca în majoritatea schimburilor de conturi minim reglementate, BHEX are un proces de reglementare rapid și ușor. Puteți începe tranzacționarea fără a fi necesară verificarea. Cu toate acestea, pentru a vă ridica limitele contului sau pentru a tranzacționa la biroul OTC, va trebui să finalizați verificarea KYC furnizând cardul dvs. de identificare complet și numărul de identificare.

În calitate de comerciant obișnuit (non-OTC), puteți tranzacționa pe BHEX fără a finaliza verificarea KYC / AML. Tot ce trebuie să faceți este să verificați o adresă de e-mail sau un număr de telefon pentru a finaliza înregistrarea. Puteți crește limitele de retragere completând autentificarea KYC, deși nu este necesară.

BHEX Trading

BHEX are o interfață de tranzacționare standard, care va fi familiară pentru oricine a folosit anterior un schimb de criptomonede. După cum sa menționat mai sus, puteți tranzacționa pe BHEX utilizând browserul dvs. web sau prin intermediul aplicației desktop sau mobile BHEX.

Taxe BHEX

Taxele de tranzacționare ale BHEX sunt competitive cu majoritatea celorlalte burse mai puțin reglementate. Veți plăti o taxă de 0,10% pentru fiecare tranzacție (producător sau beneficiar), în timp ce taxele de tranzacționare a opțiunilor sunt stabilite la 0,5% pentru fiecare parte. Iată cele mai importante taxe BHEX despre care trebuie să știți:

 • Taxe de tranzacționare (Maker): 0,10%
 • Taxe de tranzacționare (Taker): 0,10%
 • Taxe de tranzacționare a opțiunilor (Maker): 0,5%
 • Taxe de tranzacționare a opțiunilor (Taker): 0,5%
 • Taxă de tranzacționare Fiat OTC: Gratuit
 • Taxe de tranzacționare prin contract (producător): 0,02%
 • Taxe de tranzacționare prin contract (Taker): 0,05%
 • Taxe de depozit: Gratuit
 • Taxe de retragere: 0,0006 BTC

BHEX are anumite taxe minime de retragere. Aveți nevoie de cel puțin 0,01 BTC în contul dvs. pentru a efectua o retragere bitcoin, de exemplu, sau 50 USDT pentru a efectua o retragere Tether USD.

Taxe BHEX

Puteți vedea informații complete despre taxele de tranzacționare ale BHEX pe site-ul lor oficial Aici.

Probleme de securitate și perioade de nefuncționare ale BHEX

BHEX a fost lansat în decembrie 2018. Tânăra bursă nu a avut probleme majore de securitate divulgate publicului sau perioade de nefuncționare de la lansare.

Ușurință în utilizare

BHEX este ușor de utilizat. Cu toate acestea, BHEX acceptă numai depozitele criptografice, motiv pentru care nu este cea mai bună opțiune pentru cineva care este complet nou în criptare. Va trebui să dețineți deja criptocurrency înainte de a utiliza BHEX.

Încredere și confidențialitate

BHEX are o transparență limitată în ceea ce privește operațiunile sale, echipa de management sau modul în care operează bursa. Știm că schimbul a fost lansat de fostul CTO Huobi Ju Jianhua, dar nu știm prea multe despre ceilalți „profesioniști IT și fintech” implicați în schimb. pagina „Despre noi” a schimbului este doar un paragraf de text vag, înflorit, care descrie modul în care funcționează schimbul.

Serviciu clienți

BHEX are un serviciu clienți surprinzător de bun. Compania oferă servicii pentru clienți live chat direct prin BHEX.com. De asemenea, puteți trimite o cerere mai formală de servicii pentru clienți prin pagina Zendesk a BHEX. Din câte ne putem da seama, BHEX oferă servicii pentru clienți atât în ​​engleză, cât și în chineză.

Ghidul utilizatorului BHEX: Cum se configurează și se utilizează BHEX

1. Înscrieți-vă

Există două moduri de a vă înregistra la BHEX: prin confirmarea unui număr de telefon sau prin confirmarea unei adrese de e-mail.

cum se utilizează schimbul BHEX

Începe prin a merge la www.BHEX.com și făcând clic pe „Înscrieți-vă”.

Faceți clic pe „Telefon” pentru a vă înregistra confirmând numărul de telefon sau faceți clic pe „E-mail” pentru a vă înscrie prin e-mail.

Configurarea schimbului de criptomonede BHEX

Introduceți adresa de e-mail sau numărul de telefon, apoi alegeți parola pentru BHEX. Parola dvs. trebuie să aibă între 8 și 20 de caractere, cu cifre și litere mari și mici.

înscrieți-vă la BHEX

Faceți clic pe „Obțineți codul” pentru a primi codul de verificare la numărul dvs. de telefon sau la adresa de e-mail.

2. Verificare

Înregistrați-vă contul BHEX

BHEX va trimite un cod de verificare la numărul dvs. de telefon sau la adresa de e-mail. Acest cod de verificare va fi activ timp de 10 minute.

Securitatea schimbului BHEX

Introduceți codul pe care l-ați primit în pagina de înregistrare BHEX, apoi verificați dacă sunteți de acord cu politica de confidențialitate BHEX.

În acest moment, puteți introduce și un cod de recomandare.

Finalizați procesul de înregistrare, iar contul dvs. este pregătit.

3. Autentificare cu doi factori

Autentificarea cu doi factori (2FA) este opțională pe BHEX. Cu toate acestea, BHEX recomandă configurarea 2FA pentru a vă proteja contul.

BHEX acceptă 2FA prin Google Authenticator, adresă de e-mail sau număr de telefon. Puteți personaliza setările contului dvs. pentru a verifica datele de conectare prin oricare dintre aceste metode.

4. Verificarea KYC / AML

Dacă doriți să vă ridicați limitele de retragere sau să vă angajați în tranzacționare OTC fiat, va trebui să vă verificați identitatea prin finalizarea procesului de autentificare KYC / AML al BHEX.

BHEX KYC și AML

Selectați naționalitatea și introduceți numele, prenumele, sexul și tipul de identitate (permis de conducere, pașaport, ID național sau altele).

Securitatea schimbului BHEX

Apoi, încărcați o fotografie cu dvs. care dețineți ID-ul dvs. valid. Imaginea trebuie să fie „de înaltă calitate și neobstrucționată” și să nu depășească 10 MB. Formatele acceptabile includ.jpg, .png și.jpeg.

BHEX durează de obicei 24 de ore pentru a vă examina solicitarea și a o verifica.

Protocol de securitate utilizator BHEX

5. Mod de plată

BHEX acceptă numai depuneri în criptare. Puteți depune fonduri utilizând orice criptomonedă acceptată pe BHEX.

Accesați pagina contului dvs. pentru a vedea portofelele disponibile. Vizualizați portofelul pentru criptomoneda pe care doriți să o utilizați, apoi trimiteți fonduri către portofelul respectiv. Banii vor apărea în contul dvs. în curând și apoi vor fi disponibili pentru tranzacționare.

BHEX nu percepe taxe de depozit.

6. Tranzacționarea criptomonedei

După ce fondurile sunt depuse în contul dvs. BHEX, sunteți gata să începeți tranzacționarea.

cum să tranzacționați criptomonede pe BHEX

Puteți găsi platforma de tranzacționare de bază BHEX la bhex.com/exchange. Alegeți perechea de criptomonede dorită din fereastra de-a lungul lateralei. Apoi, introduceți suma pe care doriți să o cumpărați sau să o vindeți.

Comenzile limită și comenzile de piață sunt disponibile pentru toate perechile.

Tipuri de comenzi mai avansate, inclusiv opțiuni futures și contracte perpetue, sunt, de asemenea, disponibile prin BHEX. Faceți clic pe „Contract perpetuu” din bara de meniu de sus pentru swap-uri de marjă USDT sau swap de marjă de monedă. Sau faceți clic pe „Opțiuni” pentru a cumpăra și vinde opțiuni prin BHEX.com/option.

De asemenea, puteți vizita biroul BHEX fiat OTC pentru a posta sau a lua una dintre tranzacțiile disponibile. Numai tranzacțiile în USDT și BTC sunt disponibile prin acest birou de tranzacționare. Spre deosebire de bursa normală BHEX, nu există taxe de tranzacționare percepute la efectuarea sau preluarea tranzacțiilor prin intermediul biroului BHEX fiat OTC.

7. Retragerea

BHEX are anumite sume minime de retragere și mici taxe de retragere.

Plăți cu monede BHEX

Dacă retrageți BTC, de exemplu, va trebui să aveți minimum 0,02 BTC în contul dvs. și să plătiți o taxă de 0,0006 BTC. Dacă retrageți USDT, aveți nevoie de minimum 50 USDT în contul dvs..

Cuvânt final

BHEX este un nou schimb de criptomonede (lansat în decembrie 2018) care se adresează în principal pieței cripto-chineze. Bursa a crescut la un volum surprinzător de ridicat de la lansarea în urmă cu un an, situându-se în prezent ca unul dintre primele 50 de schimburi criptografice din întreaga lume prin volum de tranzacționare.

BHEX acceptă o gamă largă de tranzacții crypto-to-crypto fără necesitatea verificării KYC / AML. De asemenea, puteți tranzacționa contracte de swap perpetue sau contracte de opțiuni.

Pentru a afla mai multe despre BHEX sau pentru a vă înregistra astăzi, vizitați BHEX.com.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map