Bitfinex Exchange: Stăpânește Ghidul de revizuire a utilizatorului Crypto

recenzie de schimb criptografic bitfinex

Cum se utilizează, se tranzacționează și se înscrie la Bitfinex Crypto Exchange

Bitfinex este unul dintre cele mai mari, mai cunoscute și mai vechi schimburi de criptomonede din lume. Aflați tot ce trebuie să știți despre Bitfinex și cum să utilizați Bitfinex astăzi în recenzia noastră.

Caracteristici

 • Schimbul criptografic cu sediul în Hong Kong rulează din 2012
 • Taxe competitive și lichiditate puternică într-o gamă largă de perechi
 • Tranzacționați cu un levier de până la 3,3 ori prin piața de finanțare peer-to-peer

Metode de depunere

 • euro
 • JPY
 • lira sterlină
 • USD
 • USDT
 • Crypto (BTC, LTC, ETH, ZEC, XMR, DASH, XRP, IOTA, EOS, 80+ Altele)

Pro

 • Tranzacționare criptografică ușoară și accesibilă
 • Sute de perechi disponibile
 • Opțiuni multiple de depozit valutar fiat

Contra

 • Îngrijorări legate de conexiunile cu Tether și parteneriatele bancare umbrite
 • Lipsa transparenței cu privire la locul în care se bazează Bitfinex și cine rulează schimbul
 • Nu mai este disponibil pentru clienții din SUA

Introducere

Bitfinex este unul dintre cele mai mari și mai controversate schimburi de criptomonede disponibile astăzi. Fondată în 2012, bursa din Hong Kong a funcționat fără probleme de-a lungul anilor și continuă să fie printre cele mai mari burse din lume până în prezent. Bitfinex este operat de iFinex, Inc., cu sediul în Hong Kong, dar înregistrat în Insulele Virgine Britanice.

Nu a fost întotdeauna o navigație lină pentru Bitfinex. Schimbul s-a confruntat cu critici enorme pentru lipsa sa de transparență și activitățile, în general, umbrite în culise. Bursa are o conexiune foarte strânsă cu Tether (USDT), de exemplu, și a fost acuzată că a folosit această conexiune pentru a pompa și a arunca bitcoin prin imprimarea de noi Tethers. Nu știm pe deplin cine rulează Bitfinex, deși atât Bitfinex, cât și Tether sunt acuzați că au aceeași echipă de conducere și acționari.

Înrăutățirea Bitfinex este că schimbul a suferit numeroase încălcări ale securității, incidente de pierdere de bani și alte atacuri de-a lungul anilor. De asemenea, Bitfinex nu a reușit să asigure un parteneriat bancar normal, iar schimbul a revenit între mai mulți furnizori bancari neobișnuiți.

Oh, și în aprilie 2019, statul New York a intentat un proces împotriva Bitfinex acuzând compania că a abuzat de rezervele sale de Tether pentru a acoperi o pierdere de 850 de milioane de dolari.

Din cauza acestor probleme, unii credeau că Bitfinex a fost sortit eșecului în 2018. Astăzi, însă, schimbul continuă să funcționeze puternic, oferind lichidități puternice pe sute de perechi diferite.

De la jumătatea anului 2018, Bitfinex nu mai este disponibil pentru clienții din SUA. Cu toate acestea, utilizatorii din alte părți ale lumii pot depune în schimb USD și alte monede fiduciare în bursă. După ce au depus bani în bursă, utilizatorii vor găsi o interfață standard de tranzacționare a criptelor de schimb, echipată cu toate instrumentele, diagrame și opțiuni de tranzacționare pe care v-ați aștepta să le găsiți la o bursă de vârf..

Tipurile de comenzi, cum ar fi comenzile de limită, de piață și stop, sunt toate disponibile, la fel cum găsiți la orice schimb decent. Cu toate acestea, Bitfinex oferă, de asemenea, opțiuni pe care nu le veți găsi la toate schimburile, inclusiv oprirea finală, umplerea sau uciderea, aisbergul, OCO și postarea comenzilor numai. În plus, comercianții pot utiliza până la 3,3 ori folosind piața inovatoare de împrumut peer-to-peer Bitfinex.

Apreciem, de asemenea, structura ieftină a taxelor Bitfinex. Taxele pentru producători variază de la 0,1% la 0,0%, de exemplu, în timp ce taxele pentru furnizori variază de la 0,2% la 0,1%. Acestea sunt taxe mai ieftine decât practic orice alt schimb regulat major. Taxele ieftine sunt unul dintre motivele pentru care Bitfinex continuă să fie extrem de popular până în prezent.

Caracteristici cheie

Caracteristicile cheie ale Bitfinex includ:

Nu este necesar KYC: Bitfinex necesită verificarea Know Your Customer (KYC) pentru utilizarea Tether și retrageri accelerate de criptomonede. Cu toate acestea, aveți acces complet la bursă doar cu o adresă de e-mail, ceea ce înseamnă că puteți tranzacționa cu ușurință anonim pe Bitfinex.


Suport Tor: Bitfinex permite utilizatorilor să se conecteze la schimb prin Tor, oferind utilizatorilor un strat suplimentar de anonimat.

Taxe ieftine: Bitfinex percepe taxe pentru producători de 0,1% până la 0,0% și taxe pentru participanți de 0,2% până la 0,1%, în funcție de volumul de tranzacționare lunar. Taxele încep să scadă odată ce ați tranzacționat mai mult de 500.000 USD pe lună și scad la cel mai scăzut nivel după 30 miliarde USD pe lună.

O gamă largă de tipuri de comenzi: Bitfinex oferă o selecție extinsă de tipuri de comenzi pentru a se potrivi comercianților începători și avansați, incluzând piață, stop limită, stop final, completare sau ucidere, unul anulează celălalt (OCO), comenzi limită post-ordin, comenzi ascunse și multe altele.

Pârghie de tranzacționare: Bitfinex permite utilizatorilor să acceseze pârghii de până la 3,3 ori prin piața unică de împrumut P2P.

Interfață personalizabilă: Bitfinex face parte dintr-o mână de schimburi care vă permit să vă personalizați interfața în diferite moduri. Puteți să vă organizați spațiul de lucru, să modificați temele, să configurați notificările și să decideți ce date doriți să vedeți pe ecranul principal, de exemplu.

Suport pentru mai multe limbi: Bitfinex este disponibil în engleză, rusă și chineză.

Sute de perechi: Bitfinex oferă sute de criptomonede și perechi valutare fiat, inclusiv toate criptomonedele majore și monedele fiat la care v-ați aștepta. În total, Bitfinex listează peste 100 de criptomonede pe bursa sa.

Monede Fiat multiple: Bitfinex acceptă depozite și retrageri (prin transferuri bancare) în mai multe monede fiat, inclusiv JPY, EUR, USD și GBP. De asemenea, puteți depune folosind Tethers (USDT).

Suport excelent pentru legare: Aceeași echipă care a creat Bitfinex a jucat, de asemenea, un rol în lansarea Tether, iar cele două organizații sunt împletite în moduri pe care încă nu le înțelegem pe deplin. Deoparte de tranzacțiile financiare umbrite, Bitfinex are un suport excelent pentru Tethers (USDT) și veți găsi o mulțime de perechi USDT listate pe Bitfinex.

Aplicații pentru mobil: Bitfinex oferă aplicații mobile pentru iOS și Android. Aplicațiile mobile vă permit să tranzacționați de pe orice dispozitiv mobil, să vizualizați diagrame, să accesați finanțarea în marjă sau chiar să faceți noi depozite. În esență, aveți o funcționalitate completă de schimb din palmă.

Suport API: Bitfinex oferă API-uri REST și Websocket, ceea ce face ușor pentru toate tipurile de comercianți integrarea Bitfinex în setările lor existente.

Sprijin instituțional: Bitfinex se adresează instituțiilor și comercianților de ultimă generație, deși platforma nu este aproape la fel de populară ca unele dintre schimburile mai bine reglementate de acolo. Bitfinex a colaborat cu Market Synergy pentru a oferi conturi corporative, viteze de tranzacționare rapide și „conectivitate de nivel instituțional”, printre alte beneficii.

Valute și perechi Bitfinex

Bitfinex oferă sute de criptomonede și perechi valutare fiat pe schimbul său. Există peste 100 de criptomonede listate, de exemplu, și cinci monede fiat diferite. În general, Bitfinex are o selecție extinsă de opțiuni de criptomonedă și monedă fiat din care să aleagă, oferind o lichiditate puternică în toate perechile. platforma de tranzacționare-bitfinex-crypto-exchange

Metode de depunere și retragere acceptate de Bitfinex

Bitfinex acceptă depozite în patru monede fiat diferite (JPY, USD, GBP și EUR) și Tether (USDT). De asemenea, puteți depune cripto direct în portofelele dvs. Bitfinex. Bitfinex acceptă peste 80 de tipuri diferite de criptomonede în total.

Procesul de înregistrare și autentificare Bitfinex

Bitfinex oferă un proces simplu de înregistrare și autentificare similar procesului utilizat de toate celelalte schimburi criptografice disponibile astăzi. Înregistrarea este disponibilă pentru utilizatorii din întreaga lume, cu excepția celor din Bangladesh, Bolivia, Ecuador, Kârgâzstan și Statele Unite. Bitfinex necesită verificare KYC pentru utilizarea Tether și retrageri accelerate de criptomonede. Cu toate acestea, aveți acces aproape complet la bursă doar prin verificarea prin e-mail (nu puteți depune monede fiat sau utilizați anumite monede stabile fără verificarea KYC, dar asta este).

bitfinex-exchange-order-book

Bitfinex Trading

Bitfinex oferă tranzacționare prin orice browser desktop sau dispozitiv mobil iOS și Android. Interfața de tranzacționare este similară cu interfața oricărui alt schimb. Puteți plasa ordine, limita și opri, de exemplu, împreună cu opțiuni de tranzacționare mai avansate, cum ar fi tranzacționarea cu pârghie, oprirea limită, oprirea finală, completarea sau uciderea, una anulează cealaltă (OCO), ordinele limită post-doar, ordinele ascunse , și altele.

bitfinex-trading-pair-options

Taxe Bitfinex

Bitfinex are o structură de taxe foarte competitivă, iar schimbul este foarte transparent cu privire la taxele sale. Un lucru frumos la Bitfinex este că reducerile de volum încep de la 500.000 USD, ceea ce înseamnă că plătiți taxe foarte ieftine indiferent dacă tranzacționați 1.000 USD pe lună sau 300.000 USD pe lună.

 • Taxe pentru producător: 0,1% (sub 500 000 USD pe lună) până la 0,00% (peste 30 miliarde USD pe lună)
 • Taxe pentru Taker: 0,2% (sub 500 000 USD pe lună) până la 0,055% (peste 30 miliarde USD pe lună)
 • Reducere de comenzi pentru produse derivate: -0,0200% până la -0,0300%
 • Taxă pentru cumpărător pentru comenzi derivate: 0,0750% până la 0,0625%
 • Taxe de depozit: Gratuit
 • Taxe de retragere: 0,0004 BTC

În general, structura tarifelor Bitfinex este foarte competitivă. Bursa oferă unele dintre cele mai mici taxe dintre bursele importante, cu volum mare.

bitfinex-crypto-exchange-fees

Probleme de securitate și timp de inactivitate Bitfinex

Bitfinex a fost piratat de mai multe ori de-a lungul anilor, ducând la pierderi semnificative de fonduri de consum. În 2015, bursa a pierdut 400.000 de dolari într-un hack. Apoi, în 2016, Bitfinex a pierdut încă 73 de milioane de dolari într-un atac, care a fost a doua cea mai mare încălcare a schimbului bitcoin din toate timpurile.

În afară de hacks, Bitfinex a suferit, de asemenea, probleme semnificative de nefuncționare bancară de-a lungul anilor, ducând la întreruperi periodice ale depozitelor și retragerilor. În aprilie 2017, de exemplu, Bitfinex a anunțat că se confruntă cu întârzieri în procesarea retragerilor în USD după ce Wells Fargo și-a întrerupt transferurile bancare. De atunci, Bitfinex a sărit între o serie de bănci din alte țări – mai ales fără a dezvălui unde se păstrează banii clienților. Schimbul a fost recent conectat la o bancă din Puerto Rico numită Noble Bank International, deși relația bancară a fost încheiată după ce Noble Bank s-a confruntat cu dificultăți financiare.

Ușurința de utilizare Bitfinex

Bitfinex este ușor de utilizat pentru oricine a folosit o platformă tradițională de tranzacționare sau un schimb de cripte. Nu este cea mai potrivită configurare pentru începători, deoarece Bitfinex nu are o opțiune directă de „cumpărare” sau „vânzare”, așa cum vedem pe Coinbase și alte burse. Cu toate acestea, este o platformă de tranzacționare ușor de utilizat în general pentru utilizatorii web, desktop și mobile.

Bitfinex Trust și confidențialitate

Bitfinex este unul dintre cele mai puțin de încredere schimburi majore de criptomonede din comunitate. Uită-te rapid la Pagina Wikipedia a Bitfinex pentru un rezumat al hacks-urilor, încălcărilor de securitate, parteneriatelor bancare umbroase și altor probleme cu care s-a confruntat Bitfinex de-a lungul anilor. În general, știm puțin despre cine rulează Bitfinex.

Unul dintre cele mai îngrijorătoare lucruri este că nu știam că Bitfinex și Tether erau conduse de aceleași persoane până când aceste informații nu au fost dezvăluite într-un proces. Atât Tether, cât și Bitfinex au un istoric umbros de audit și relații bancare neclare.

Pentru a rezuma, există o lipsă totală de transparență în ceea ce privește orice aspect al operațiunilor Bitfinex, ceea ce face dificilă încrederea în Bitfinex în vreun fel, formă sau formă. Vestea bună, desigur, este că Bitfinex continuă să supraviețuiască acestor controverse și funcționează continuu din 2012. Și, din câte știm, Bitfinex nu a scurs niciodată informații despre utilizatori în niciunul dintre hacks.

Serviciul pentru clienți Bitfinex

Bitfinex oferă servicii de bază pentru clienți. Există un centru de ajutor Bitfinex în care puteți naviga prin întrebări frecvente. De asemenea, puteți trimite o cerere echipei de servicii pentru clienți Bitfinex printr-un formular online. Cu toate acestea, Bitfinex nu dezvăluie o anumită adresă de e-mail sau un număr de telefon prin care clienții pot contacta echipa.

Ghidul utilizatorului Bitfinex: Cum se configurează și se utilizează Bitfinex

Înscrierea la Bitfinex este relativ ușoară. Iată cum funcționează procesul.

1. Înscrieți-vă

bitfinex-exchange-trading-sign-up

Accesați Bitfinex.com, apoi faceți clic pe butonul Înscriere din partea de sus a paginii (sau pe butonul Deschidere cont).

open-bitfinex-exchange-account

Introduceți numele de utilizator, adresa de e-mail și fusul orar. Apoi, selectați o parolă, finalizați verificarea Captcha și faceți clic pe Deschidere cont.

2. Verificare

După ce ați parcurs pașii de mai sus, puteți începe să utilizați imediat Bitfinex. Nu este necesară nicio verificare suplimentară pentru a începe utilizarea Bitfinex. Puteți depune criptomonede în contul dvs., apoi începeți să tranzacționați imediat.

Cu toate acestea, dacă doriți să depuneți moneda fiduciară în contul dvs., va trebui să finalizați verificarea Know Your Customer (KYC), care include încărcarea unui ID cu fotografie emis de guvern pe platformă. De asemenea, va trebui să finalizați verificarea KYC dacă doriți să utilizați anumite monede stabile sau monede utilitare pe platformă, inclusiv Tether (USDT) și LEO.

Pentru a finaliza verificarea KYC, trebuie să îndepliniți următoarele cerințe:

Fii cel puțin 18 ani

Furnizați un număr de telefon, o adresă de e-mail și o adresă de reședință valide

Trimiteți două forme de identificare valabile emise de guvern cu fotografii (cum ar fi pașaport, carte de identitate națională, permis de conducere, carte de rezidență, permis de muncă etc.)

Dacă nu aveți două forme de identitate emise de guvern, atunci puteți furniza doar una, apoi contactați [email protected] pentru a aranja un apel Skype pentru a vă verifica identitatea

Trimiteți un extras bancar care să vă evidențieze în mod clar numele ca titular al contului (prima dvs. depunere la Bitfinex trebuie să provină din acest cont bancar)

Trimiteți o dovadă a adresei, inclusiv o declarație nu mai mare de trei luni de la o companie de utilități, o companie de servicii, o corporație autorizată sau o autoritate guvernamentală, indicând în mod clar numele și adresa dvs.

3. Autentificare cu doi factori

Bitfinex recomandă configurarea autentificării cu doi factori (2FA) pentru a vă securiza contul. Puteți alege să configurați 2FA bazat pe SMS sau 2FA bazat pe aplicații (cum ar fi prin Authy sau prin aplicația Google Authenticator).

4. Metoda de depunere

Dacă ați finalizat verificarea KYC, atunci puteți depune moneda fiduciară sau criptomonedă în contul dvs. pentru a începe tranzacționarea. Dacă nu ați finalizat verificarea KYC, atunci puteți depune numai criptomonede.

metoda-depozit bitfinex

Unele dintre metodele de depunere acceptabile pe Bitfinex includ:

Transfer bancar valutar Fiat (EUR, JPY, USD sau GBP)

Tether (USDT)

Criptomonede precum BTC, LTC, ETH, ETC, ZEC, XMR, DASH, XRP, IOTA și alte 80 de persoane

bitfinex-criptocurrency-monede-depozite

Depunerea banilor în Bitfinex este întotdeauna gratuită, cu excepția transferurilor bancare, pentru care veți plăti 0,1% din suma totală depusă, cu o taxă maximă de 20 USD pe transfer bancar.

bitfinex-bitcoin-wallet-payment

5. Criptomonedă de tranzacționare

După ce v-ați finanțat contul Bitfinex, puteți începe tranzacționarea criptomonedelor. Fereastra de tranzacționare criptografică Bitfinex este similară cu ceea ce vedeți pe alte burse.

cum să tranzacționați criptomonede pe bitfinex

Alegeți tipul comenzii dvs., apoi faceți clic pe Cumpărare schimb sau Vânzare schimb pentru a executa tranzacția.

6. Retragerea

Când retrageți bani, veți plăti o taxă pe baza metodei de retragere (cum ar fi 5 USD pentru retragerile în USDT sau 0,1% pentru transferurile bancare în monedă fiat).

În general, Bitfinex face rapid și ușor retragerea banilor de pe platformă. Cu toate acestea, după cum sa menționat mai sus, bursa a avut periodic dificultăți în parteneriatele bancare în care retragerile au fost temporar închise.

Cuvânt final

Bitfinex este unul dintre cele mai mari și mai cunoscute schimburi disponibile astăzi. Din păcate, este și cel mai controversat. Da, Bitfinex funcționează din 2012. Cu toate acestea, Bitfinex nu a avut niciodată prea multă transparență în ceea ce privește parteneriatele sale bancare, echipa de management, starea financiară și alte informații cruciale. Bitfinex a refuzat, de asemenea, să-și dezvăluie public intima legătură cu Tether – cei doi au aceeași echipă de conducere și acționari, iar Tether și Bitfinex ar fi conspirat să împingă bitcoinul să înregistreze înălțimi în decembrie 2017.

În afară de controverse, Bitfinex este un schimb de criptomonede cu cerințe de reglementare limitate, unde puteți tranzacționa cu taxe mici, necesitând doar verificarea prin e-mail. Deși nu mai este disponibil pentru rezidenții SUA, Bitfinex rămâne popular printre comercianții din întreaga lume.

Comercial & schimb valutar

 • Ghidul criptografic 101: Alegerea celui mai bun schimb de criptomonede
 • Ghid pentru Bittrex Exchange: Cum să tranzacționați pe Bittrex
 • Ghid pentru Binance Exchange: Cum să deschideți contul Binance și ce ar trebui să știți
 • Ghid pentru Gemini Exchange: Ghid de revizuire a utilizatorului
 • Ghid pentru schimbul Kraken: Ghid de recenzie a utilizatorului
 • Ghid pentru schimbul Etherdelta: Cum să tranzacționați pe Etherdelta
 • Ghid pentru noțiunile de bază privind tranzacționarea criptomonedelor: Introducere în analiza tehnică a criptomonedelor
 • Tranzacționarea criptomonedelor: Înțelegerea perechilor de tranzacționare a criptomonedelor & Cum functioneaza
 • Ghid de tranzacționare criptografică: 4 capcane comune pe care le va experimenta fiecare comerciant criptografic

Portofele

 • Ghid pentru portofele criptomonede: de ce aveți nevoie de portofele?
 • Ghid pentru portofele de criptomonede: deschiderea unui portofel Bitcoin
 • Ghid pentru portofelele de criptomonede: deschiderea unui portofel MyEtherWare (MEW)

De asemenea, vă puteți alătura grupului nostru de Facebook la Stăpâniți cripto-ul: cunoștințe avansate despre criptomonedă pentru a pune orice întrebări cu privire la criptomonede.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map