Bitstamp Exchange: Stăpânește Ghidul de revizuire a utilizatorului Crypto

recenzie bitstamp

Cum se utilizează, se tranzacționează și se înscrie la Bitstamp Exchange

Bitstamp este un schimb criptografic de lungă durată cu sediul în Luxemburg. Aflați tot ce trebuie să știți astăzi despre Bitstamp în recenzia noastră și în ghidul de utilizare.

Caracteristici

 • Tranzacționare criptografică ușoară într-un mediu foarte reglementat
 • Schimb criptovalut cu sediul în Luxemburg
 • Funcționează fără probleme din 2011

Metode de depunere

 • SEPA
 • Carduri de credit
 • Transferuri bancare internaționale bancare
 • Criptomonede (BTC, ETH, XRP, LTC și BCH)

Pro

 • Taxele scad substanțial cu volum mare (0,0% taxe pe volum peste 10 miliarde USD)
 • Foarte reglementat, de încredere și sigur
 • Transferuri bancare ușoare și tranzacționare valutară fiat

Contra

 • 0,5% comision de tranzacționare (dacă tranzacționează mai puțin de 10.000 USD pe lună)
 • Un număr mic de criptomonede acceptate (5 criptomonede, 14 perechi în total)

Introducere

Bitstamp a fost fondată în august 2011 ca o alternativă la Mt. Gox. La acea vreme, Mt. cu sediul în Japonia. Gox domina spațiul de schimb criptografic și reprezenta mai mult de 50% din toate tranzacțiile bitcoin. Fondatorii Bitstamp au crezut că piața are nevoie de o alternativă, motiv pentru care au lansat Bitstamp.

schimb de cripte bitstamp

Bitstamp a fost cofondat de Nejc Kodrič (CEO) și Damijan Merlak în august 2011 în Slovenia natală, deși schimbul s-ar muta în Regatul Unit în aprilie 2013 și apoi în Luxemburg în 2016. Bitstamp s-a stabilit la Luxemburg după ce a găsit schimbul criptografic reglementările din Slovenia și Londra să fie inadecvate. În aprilie 2016, guvernul luxemburghez a acordat o licență pentru ca Bitstamp să fie pe deplin reglementată în UE ca instituție de plată, permițând Bitstamp să facă afaceri în toate cele 28 de state membre ale UE..

Astăzi, Bitstamp continuă să avanseze ca un schimb de criptomonede de încredere, reputat și reglementat. Schimbul este popular atât pentru comercianții începători, cât și pentru cei avansați. Este deosebit de popular în Europa, unde rezidenții pot depune fonduri în Bitstamp utilizând transferuri SEPA. Depozitele SEPA pe Bitstamp sunt gratuite, iar retragerile SEPA au un preț de doar 3,00 EUR.

Bitstamp se adresează cu adevărat tuturor nivelurilor comercianților, inclusiv începătorilor care cumpără BTC pentru prima dată și comercianților de cripto mai avansați. De exemplu, puteți cumpăra criptomonedă cu un card de credit și puteți verifica instantaneu contul în câteva secunde. Dacă sunteți un începător criptografic cu sediul în Europa, care doriți să cumpărați cripto pentru prima dată folosind EUR și un cont bancar din UE, atunci Bitstamp vă permite să faceți acest lucru în câteva minute.

Bitstamp este potrivit și pentru utilizatorii avansați. Schimbul oferă API-uri FIX și HTTP care permit traderilor avansați să integreze Bitstamp în setările lor existente. Taxele de tranzacționare ale Bitstamp scad, de asemenea, semnificativ odată cu volumul tranzacțiilor: comercianții cu volum redus (mai puțin de 10.000 USD pe lună) vor plăti taxe de 0,50%, deși comercianții cu volum mare (mai mult de 10 miliarde USD pe lună) vor plăti comisioane de 0,0%.

recenzie de schimb bitstamp

Bitstamp are sediul central în Luxemburg, deși bursa deține și birouri în Londra și New York. Este un schimb de criptomonede extrem de reglementat, de mare încredere, cu o istorie dovedită de a oferi tranzacții sigure de criptare și valută fiat într-un mediu ușor de utilizat.

Caracteristici cheie

Caracteristicile cheie ale Bitstamp includ:

Timp de funcționare lider în industrie: Bitstamp susține că are cel mai bun timp de funcționare în spațiul cripto. Schimbul funcționează aproape non-stop din 2011.

Securitate avansată: Bitstamp, la fel ca majoritatea burselor, susține că folosește proceduri avansate de securitate pentru a proteja clienții și fondurile acestora. 98% din active sunt păstrate în depozite frigorifice, datele personale sunt foarte criptate, iar controalele interne limitează erorile și accesul.

UI ușor: Bitstamp este potrivit atât pentru comercianții începători, cât și pentru cei avansați. Cu toate acestea, Bitstamp este deosebit de prietenos cu traderii începători, iar echipa a investit eforturi semnificative pentru ca schimbul său să fie ușor de utilizat, chiar dacă nu v-ați mai ocupat niciodată de cripto. Puteți depune și retrage direct din contul dvs. bancar, de exemplu, utilizând transferuri SEPA în UE.

Aplicații pentru mobil: Bitstamp are aplicații mobile pentru iOS și Android. Aplicațiile mobile au toate aceleași tipuri de comenzi și instrumente de tranzacționare ca și versiunea desktop.

Arhitectură de grad instituțional: Bitstamp se adresează tuturor nivelurilor comercianților criptografici, inclusiv comercianților instituționali, cu lichiditate puternică, executare fiabilă a comenzilor și disponibilitate constantă.

API-uri multiple: Bitstamp oferă API-uri FIX și HTTP, iar utilizatorii se pot conecta la Bitstamp WebSocket pentru streaming de date în timp real, ceea ce face mai ușor pentru traderii avansați integrarea Bitstamp în configurarea lor de tranzacționare curentă.

Retrageri instantanee: Retrați numerar de la Bitstamp în câteva secunde folosind mai multe metode de retragere și doar câteva clicuri.

Taxe mari pentru comercianții cu volum redus: Bitstamp percepe taxe mai mari decât un schimb tipic. Oricine are un volum de tranzacționare mai mic de 10.000 USD într-o perioadă de 30 de zile va plăti o taxă de tranzacționare de 0,50% pentru toate perechile. Ratele scad până la 0,0% dacă tranzacționează mai mult de 10 miliarde de dolari pe lună.

Depozite și retrageri SEPA: Bitstamp acceptă transferurile SEPA pentru rezidenții UE, facilitând depunerea și retragerea banilor din contul dvs. bancar european în contul Bitstamp. Depozitele SEPA sunt gratuite, în timp ce retragerile SEPA au o taxă fixă ​​de 3 EUR.

Depozite și retrageri criptografice: Bitstamp acceptă depuneri și retrageri criptografice în BTC, ETH, XRP, LTC și BCH.

Depozite de card de credit: La fel ca bursele bine reglementate, cum ar fi Coinbase, Bitstamp vă permite să cumpărați criptomonede folosind carduri de credit. Toate achizițiile cu carduri de credit sunt evaluate cu o taxă de 5%, dar puteți cumpăra în mod legitim orice cantitate de criptografie folosind un card de credit.

Conectat la nume financiare de încredere: Bitstamp este conectat la unele dintre cele mai de încredere instituții financiare din lume, inclusiv Swissquote, Credit Agricole și Chicago Mercantile Exchange. Puține alte schimburi criptografice au aceste tipuri de parteneriate.

Fiat Trading: Bitstamp acceptă tranzacționarea fiat și are mai multe monede fiat și perechi de criptocurrency. Puteți cumpăra și vinde cripto pentru USD sau EUR. Bitstamp vă permite să utilizați franci elvețieni (CHF) și lire sterline (GBP), deși în prezent nu puteți tranzacționa cu nici o monedă (acestea vor fi convertite în USD sau EUR pentru tranzacționare).

Cinci criptomonede tradibile: Bitstamp acceptă tranzacționarea în cinci criptomonede, inclusiv BTC, XRP, ETH, LTC și BCH.

Indicatori tehnici TradingView: Bitstamp a integrat pe deplin TradingView în diagramele sale, facilitând accesul utilizatorilor la o varietate de indicatori tehnici, opțiuni pentru sfeșnice și instrumente de graficare.

Valute și perechi Bitstamp

Bitstamp a mers cu stilul Coinbase al monedelor acceptate, alegând să accepte un număr mic de monede și perechi de înaltă calitate în loc să enumere sute de monede și perechi. Astăzi, Bitstamp are aproximativ 15 perechi listate. Perechile includ diferite combinații de monede fiat (EUR și USD) și criptomonede (BCH, BTC, XRP, ETH și LTC). Perechile BTC / USD, BTC / EUR și XRP / USD sunt cele mai tranzacționate perechi pe Bitstamp, reprezentând aproximativ 90% din volumul de tranzacționare.

Valute și perechi Bitstamp

Metode de depunere și retragere acceptate de Bitstamp

Bitstamp este un schimb bine reglementat care acceptă o serie de opțiuni populare de depunere și retragere. Puteți depune și retrage folosind cripto (BTC, XRP, LTC, ETH și BCH), transferuri bancare SEPA, carduri de credit și transferuri bancare internaționale.

Procesul de înregistrare și autentificare Bitstamp

La fel ca alte burse reglementate, Bitstamp cere utilizatorilor să finalizeze verificarea ID-ului înainte de tranzacționare pe platformă. Toți utilizatorii trebuie să respecte reglementările KYC / AML. Va trebui să încărcați un pașaport, un permis de conducere sau un act de identitate cu fotografie emis de guvern înainte de a depune fonduri sau de a tranzacționa pe Bitstamp. De asemenea, va trebui să vă verificați numărul de telefon și adresa de e-mail. În general, procesul de autentificare și înregistrare este ușor și ușor. Bitstamp acceptă 2FA prin Google Authenticator sau Duo.

Bitstamp Trading

Bitstamp are o interfață simplă de tranzacționare, care facilitează tranzacționarea atât pentru începători, cât și pentru utilizatori avansați. Graficele avansate TradingView sunt disponibile pentru comercianții mai avansați, iar Bitstamp oferă API-uri FIX și HTTP pentru a vă ajuta să vă integrați cu configurația dvs. de tranzacționare existentă.

Bitstamp Trading

Sunt disponibile doar un număr mic de tranzacții, inclusiv comenzi instantanee, comenzi limită, comenzi de piață și comenzi stop. Toate tranzacțiile sunt disponibile din partea dreaptă a ferestrei de tranzacționare.

Taxe Bitstamp

Bitstamp percepe taxe între 0,0% și 0,50%, în funcție de volumul de tranzacționare de 30 de zile. Oricine tranzacționează mai puțin de 10.000 USD pe lună va plăti o taxă de 0,50%, care scade la 0,25% atunci când tranzacționează mai mult de 20.000 USD pe lună. De acolo, taxele scad treptat cu volumul:

Taxe Bitstamp

Achizițiile cu carduri de credit au o taxă de 5%, indiferent de suma achiziționată. Depozitele SEPA sunt gratuite, în timp ce retragerile SEPA au o taxă fixă ​​de 3,00 EUR.

Costuri Bitstamp

Depozitele bancare internaționale au o taxă de 0,05% (taxa minimă de 7,50 USD sau EUR și o taxă maximă de 300 USD sau EUR), în timp ce retragerile internaționale de sârmă vin cu o taxă de 0,1% (taxa minimă de 25 USD sau EUR, fără maxim ).

Depozitele criptografice sunt gratuite, deși veți plăti o mică taxă la retragere (0,0005 BTC per retragere bitcoin, de exemplu).

Probleme de securitate Bitstamp și perioade de nefuncționare

Bitstamp s-a confruntat cu puține probleme majore de securitate sau cu incidente de nefuncționare de-a lungul anilor, ceea ce este deosebit de impresionant, având în vedere că Bitstamp există din 2011. În februarie 2014, Bitstamp a suspendat temporar retragerile pentru câteva zile după un atac distribuit de refuz de serviciu. Oamenii din spatele atacului au trimis CEO-ului Bitstamp, Nejc Kodrič, o cerere de răscumpărare pentru 75 BTC. Kodrič a refuzat, iar retragerile au fost reluate câteva zile mai târziu.

Singurul alt incident notabil care a implicat Bitstamp a avut loc în ianuarie 2015, când Bitstamp a suspendat tranzacționarea după ce au fost furate 19.000 BTC. Schimbul a fost deschis o săptămână mai târziu, iar Bitstamp a acceptat orice răspundere pentru hack. BTC-urile furate valoreau la acea vreme aproximativ 5 milioane de dolari (275 dolari pe BTC).

Astăzi, 98% din activele Bitstamp sunt păstrate în depozite frigorifice. Toate datele personale sunt „foarte criptate”, iar Bitstamp susține că „controalele interne limitează erorile și accesul”.

Ușor de utilizat Bitstamp

Bitstamp are o platformă de tranzacționare similară oricărui schimb de criptomonede, iar interfața va fi instantaneu familiară dacă ați folosit anterior un schimb. Bitstamp tinde să fie mai ușor de utilizat și mai ușor de utilizat decât un schimb de criptomonede obișnuit. Unul dintre cele mai mari avantaje pentru începători este că nu este nevoie să dețineți cripto pentru a tranzacționa pe Bitstamp. În schimb, puteți cumpăra cripto direct folosind SEPA, carduri de credit sau alte metode de depozit. Atâta timp cât aveți GBP, EUR, USD, CHF sau una dintre cele cinci criptomonede acceptate, veți putea tranzacționa pe Bitstamp.

cum se utilizează bitstamp

Bitstamp Trust și confidențialitate

Bitstamp este un schimb de încredere și transparent. Schimbul este reglementat de guvernul luxemburghez, care a acordat Bitstamp o licență ca instituție oficială de plată a UE.

Ca o indicație a încrederii Bitstamp, procurorul general din New York a efectuat un sondaj cu 14 schimburi de criptomonede în septembrie 2018, apoi a solicitat mai multe informații de la aceste schimburi. Bitstamp a fost unul dintre cele 10 schimburi care au răspuns la cerere și unul dintre doar șapte schimburi care au confirmat că au solicitat aprobarea de la Departamentul Serviciilor Financiare (DFS) al statului New York pentru a opera în mod legal în statul New York..

Bitstamp blochează accesul VPN la centrală. Bitstamp efectuează, de asemenea, audituri periodice ale deținerilor sale în monedă virtuală.

Serviciul Clienți Bitstamp

Bitstamp a investit semnificativ în serviciul pentru clienți. Schimbul este unul dintre puținele schimburi de criptomonede care oferă asistență clienți 24/7 prin telefon. Multe schimburi concurente – chiar și unele dintre schimburile mai mari – au asistență pentru clienți bazată pe e-mail, cu timpi de răspuns lungi.

Ghidul utilizatorului Bitstamp: Cum se configurează și se utilizează Bitstamp

Bitstamp are unul dintre cele mai ușoare și mai ușoare procese de configurare pe care le veți găsi în spațiul de schimb criptografic. Configurarea și verificarea contului pentru prima dată este ușoară. Iată un ghid pas cu pas:

1. Înscrieți-vă

Vizitați Bitstamp.net pentru a vă înscrie la platformă. Faceți clic pe „Înregistrați-vă” în colțul din dreapta sus al paginii.

inscrie-te la bitstamp

Alegeți dacă contul dvs. este pentru uz personal sau corporativ.

cont bitstamp

Introduceți numele și adresa de e-mail.

cum să vă alăturați bitstamp

2. Verificare

Bitstamp vă va trimite un e-mail. Faceți clic pe linkul din e-mail pentru a-l confirma.

verificare bitstamp

Apoi, va trebui să începeți procesul de verificare. Bitstamp va solicita un număr de telefon, apoi va trimite un text pentru a verifica acel număr.

securitate bitstamp

Apoi, va trebui să încărcați o fotografie cu actul de identitate cu fotografie emis de guvern. Formele de identitate acceptabile includ pașaport, permis de conducere sau carte de identitate națională.

3. Autentificare cu doi factori

Bitstamp, la fel ca majoritatea schimburilor de criptomonede, sfătuiește cu fermitate clienții să configureze autentificarea cu doi factori (2FA) înainte de a depune bani pe platformă. Bitstamp acceptă 2FA cu Google Authenticator sau Duo. Descărcați oricare dintre aplicații, apoi scanați codul QR pentru a confirma 2FA pe contul dvs..

ghidul utilizatorului de tranzacționare bitstamp

4. Mod de plată

După ce v-ați verificat contul, puteți depune bani. Bitstamp acceptă mai multe metode de depunere, inclusiv SEPA (pentru transferuri bancare de la bănci din UE), transferuri bancare internaționale și depozite criptografice (BTC, XRP, LTC, ETH sau BCH). Toate depunerile pe Bitstamp sunt gratuite, cu excepția transferurilor bancare și a depunerilor pe card de credit.

Metoda de plată bitstamp

5. Criptomonedă de tranzacționare

Tranzacționarea criptomonedelor pe Bitstamp este simplă. Doar faceți clic pe perechea dorită, apoi introduceți suma pe care doriți să o cumpărați sau să o vindeți. Puteți alege o comandă instant, piață, limită sau oprire.

tranzacționarea criptomonedelor bitstamp

Bitstamp afișează taxa dvs. direct pe ecranul de tranzacționare, ceea ce face ușor să vedeți exact cât vă costă fiecare tranzacție.

ghid bitstamp

6. Retragerea

Vă puteți retrage fondurile de la Bitstamp folosind aceleași opțiuni pe care le-ați avut la depunerea de fonduri, inclusiv SEPA, transferuri bancare internaționale și retrageri criptografice (BTC, XRP, LTC, ETH și BCH).

prezentare generală a bitstamp-ului

Cuvânt final

Bitstamp este Coinbase al Europei. Schimbul de criptomonede din Luxemburg oferă tranzacționare criptografică convenabilă într-un mediu de încredere și de încredere. Bitstamp are doar 14 perechi de criptomonede și fiat și acceptă două monede fiat (USD și EUR) și cinci criptomonede (BTC, ETH, XRP, LTC și BCH), subliniind calitatea față de cantitate.

Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale Bitstamp este că utilizatorul mediu (tranzacționând mai puțin de 10.000 USD pe lună) va plăti comisioane de tranzacționare relativ mari de 0,5%. Cu toate acestea, comisioanele de tranzacționare scad semnificativ odată cu volumul, scăzând la 0,25% cu 20.000 USD de volum pe lună.

Dacă sunteți în căutarea unui schimb de criptomonede europene de încredere, care să accepte transferuri SEPA, plăți cu cardul de credit și tranzacționare criptografică de renume, atunci Bitstamp poate fi alegerea potrivită pentru dvs..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map