Bybit Exchange: Stăpânește Ghidul de revizuire a utilizatorului Crypto

bybit-crypto-exchange

Cum se utilizează, se tranzacționează și se înscrie la ByBit Exchange

Bybit este o bursă de instrumente financiare derivate în criptomonede cu sediul în Singapore. Schimbul își propune să ofere utilizatorilor o platformă rapidă, sigură și ușor de utilizat, unde pot tranzacționa instrumente financiare derivate criptografice și contracte futures perpetue..

Caracteristici

 • Schimb de instrumente derivate criptografice cu pârghie de până la 100 de ori
 • Nu este necesară nici o verificare sau KYC
 • Realizați mai multe tranzacții în mai multe criptomonede majore

Metode de depunere

 • BTC
 • ETH
 • EOS
 • XRP

Pro

 • Tranzacționează criptomonede în mod anonim, fără a fi necesară verificarea
 • Ușor de folosit
 • Oportunități imense de pârghie
 • Serviciu clienți surprinzător de bun (chat live 24/7 cu 1 minut de răspuns)

Contra

 • Transparență limitată de la Bybit
 • Opțiuni de depozit limitat
 • Perechi valutare limitate

Introducere

Bybit a fost fondată în 2018 cu scopul de a furniza tranzacționarea cu instrumente derivate în criptomonede, inclusiv contracte perpetue. Platforma se adresează atât clienților individuali cu amănuntul, cât și comercianților profesioniști în instrumente financiare derivate. Începând din 2019, Bybit susține că are un volum de tranzacționare de 24 de ore peste 500 de milioane USD și peste 100.000 de utilizatori înregistrați.

Bybit subliniază și viteza. Platforma dedică peste 100.000 de tranzacții pe secundă (TPS) fiecărei perechi de tranzacționare listate pe platforma sa, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu ar trebui să aibă nicio problemă la tranzacționarea pe orice pereche. De asemenea, Bybit nu a suferit niciun fel de hackuri raportate sau încălcări ale securității de-a lungul tinerei sale istorii.

Viitoarele perpetue au fost un concept nou în urmă cu doi ani, dar de atunci au devenit mai tradiționale. În timp ce viitorul perpetuu al BitMEX este cel mai cunoscut, concurenții precum Bybit au făcut din ce în ce mai tradițional viitorul perpetuu. Contractele futures perpetue sunt contracte fără o dată de expirare stabilită. Ei se „răstoarnă” perpetuu. Bybit oferă contracte futures perpetue cu pârghie de până la 100: 1.

Un alt lucru unic despre Bybit este că schimbul permite utilizatorilor să tranzacționeze în anonimat total. Atâta timp cât aveți o adresă de e-mail sau un număr de telefon verificat, nu veți avea nicio problemă la efectuarea tranzacțiilor pe Bybit. Nu este necesară nici o verificare KYC sau chiar disponibilă. Din câte ne putem da seama, nu există limite cu privire la valoarea tranzacțiilor pe care le puteți face cu un cont neconfirmat.

Din toate aceste motive, Bybit susține că este schimbul de cripte al viitorului. Dar este cu adevărat adevărat? Continuați să citiți pentru a descoperi tot ce trebuie să știți despre Bybit. 

Caracteristici cheie

Caracteristicile cheie ale Bybit includ:

Fondul de asigurări: Bybit are un fond de asigurare pentru deficitele de decontare a contractelor futures. În situațiile în care un comerciant este lichidat la un preț sub prețul falimentului, fondul de asigurare va acoperi diferența. Acest lucru împiedică penalizarea întregului schimb.

Tranzacționare cu efect de levier: Bybit oferă pârghii de până la 100 de ori pentru fiecare tranzacție. Dacă accesați un levier de până la 100X, comerciantul va trebui să stabilească o marjă de 1% din valoarea noțională a tranzacției. Pârghia este disponibilă pentru tranzacțiile XRP și EOS de până la 25X.

Contracte în dolari: Fiecare contract Bybit valorează doar 1 USD.

Bonusuri de marjă: Bybit oferă în prezent bonusuri de marjă de până la 200 USD pentru a convinge oamenii să se înscrie la schimb.

Bonusuri de afiliere: Obțineți 10 USD când cineva pe care îl trimiteți depune cel puțin 0,02 BTC în Bybit.

Mai multe perechi de tranzacționare: Bybit oferă perechi de tranzacționare BTC / USD, ETH / USD, EOS / USD și XRP / USD.

Motor de potrivire: Motorul de potrivire Bybit pretinde că funcționează de 10 ori mai repede decât alte motoare de potrivire din industrie, oferind 100.000 TPS per pereche.

Asistență pentru clienți Live Chat 24/7: Bybit oferă asistență pentru clienți 24/7 printr-un sistem de chat live convenabil, iar timpii de răspuns sunt de până la 1 minut. Bybit oferă, de asemenea, chat de asistență Telegram și e-mail.

Peste 100.000 de utilizatori: Bybit susține că are peste 100.000 de utilizatori înregistrați.

Suport în mai multe limbi: Bybit acceptă limbile engleză, chineză, chineză tradițională, coreeană și japoneză.

Valute și perechi Bybit

Bybit oferă următoarele valute și perechi:

 • BTC / USD
 • ETH / USD
 • EOS / USD
 • XRP / USD

Metode de depunere și retragere acceptate de Bybit

Bybit acceptă doar depuneri și retrageri în BTC, ETH, EOS sau XRP. Nu puteți depune sau retrage moneda fiat de pe platformă.

Proces de înregistrare și autentificare Bybit

Bybit are un proces de înregistrare și verificare rapid și ușor, fără a fi necesară verificarea KYC. Înscrieți-vă la Bybit.com, introduceți numărul sau adresa de e-mail, apoi verificați numărul sau adresa de e-mail.

Asta este. După ce ați finalizat această verificare de bază, contul dvs. este disponibil pentru tranzacționare pe Bybit

Tranzacționarea Bybit

Bybit vă permite să luați o poziție lungă sau scurtă pe patru perechi de cripto / fiat diferite, inclusiv BTC / USD, ETH / USD, EOS / USD și XRP / USD.

Taxe de Bybit

Bybit percepe următoarele taxe:

Taxa de finanțare a poziției

Taxa de finanțare a poziției Bybit este schimbată între cumpărători și vânzători și calculată la fiecare 8 ore (la 00:00 UTC, 08:00 UTC și 16:00 UTC). Taxa de finanțare a poziției indică valoarea marjei deținute de sistem pentru a plăti următoarea finanțare. Iată cum se calculează taxa de finanțare a poziției:

 • Pentru poziții lungi: (cantitate / preț de faliment) x rata de finanțare
 • Pentru poziții scurte: (cantitate / preț de intrare) x rata de finanțare

Taxe de tranzacționare

Bybit recompensează factorii de decizie cu bani și încasează o taxă:

 • Taxă producător: -0,025% (va fi percepută o reducere de 0,025% din tranzacție pentru plasarea unei tranzacții în carnetul de comenzi)
 • Taxă pentru cumpărător: 0,075%

Taxe de retragere

Bybit percepe o taxă de retragere de 0,0005 BTC, care este puțin mai mică decât taxa medie de retragere percepută de bursele concurente.

Probleme de securitate pe biți și perioade de inactivitate

Bybit nu a cunoscut încălcări majore de securitate, hacks sau scurgeri de date ale utilizatorilor de la lansarea în 2018. Compania pune accentul pe securitatea la nivel scăzut și la nivel înalt. Schimbul este complet criptat SSL pentru a reduce riscul atacurilor de phishing. Bybit a implementat, de asemenea, un sistem ierarhic deterministic (HD) de stocare a portofelului rece pentru toate activele sale.

O altă caracteristică de securitate inteligentă pe care o apreciem cu Bybit este sistemul de gestionare a riscurilor pentru decontarea contractelor futures. Similar cu anumite alte platforme de tranzacționare a contractelor futures, Bybit operează un fond asemănător asigurărilor pentru a face față deficitelor din decontările contractuale. În situațiile în care un comerciant este lichidat la un nivel sub prețul falimentului, fondurile sunt înlocuite cu marja inițială pe care comerciantul lichidat o avea în exteriorul tranzacției. Diferența dintre prețul la care comerciantul este lichidat și prețul falimentului va fi dedus din fondul de asigurare. Alte platforme vor „oferi utilizatorilor o tunsoare” și vor deduce fonduri din contul fiecărui utilizator în această situație.

Bybit oferă, de asemenea, funcționalitate completă de autentificare cu doi factori (2FA).

Ușurință în utilizare

Bybit oferă o interfață standard de tranzacționare care va fi familiară celor care au folosit BitMEX și platforme de tranzacționare similare. Ca și în cazul altor platforme de tranzacționare cu pârghie, acest lucru nu este conceput cu adevărat pentru utilizatorii începători de criptare. Cu toate acestea, interfața este încă suficient de ușoară pentru oricine.

Încredere și confidențialitate

Ca și în cazul altor schimburi cu reglementări minime, Bybit dezvăluie puține informații despre echipa sa. Știm că bursa are sediul central în Singapore și este înregistrată în Insulele Virgine Britanice, de exemplu. Știm, de asemenea, numele anumitor angajați și CEO, ceea ce reprezintă mai multe informații decât primim de la alte burse. Bybit, cu siguranță, nu este cel mai transparent schimb existent, dar este mai transparent decât multe dintre alternativele sale umbrite. Bybit este condus de directorul executiv Ben Zhou și puteți vizualiza informații suplimentare despre angajați la pagina LinkedIn a lui Bybit.

Serviciu clienți

Bybit oferă asistență de chat 24/7 cu timpi de răspuns de 1 minut, ceea ce oferă de obicei doar cele mai mari schimburi. Este plăcut să vedem că Bybit a investit în crearea unui departament dedicat serviciilor pentru clienți. Majoritatea celorlalte schimburi noi sau mai mici oferă doar formulare de e-mail sau opțiuni similare. Puteți contacta chiar Bybit prin Telegram sau prin e-mail la [email protected]

Ghidul utilizatorului Bybit: Cum se configurează și se utilizează Bybit

1. Înscrieți-vă

bybit-signup-process

Procesul de înregistrare începe pe pagina principală Bybit. Faceți clic pe Înregistrare, apoi introduceți numele și parola pentru a începe.

Din pagina următoare, puteți alege să vă înregistrați fie cu adresa dvs. de e-mail, fie cu numărul de telefon (trebuie doar să comutați bara de navigare pentru a selecta opțiunea).

În acest moment, puteți lipi și un cod de recomandare pentru a recompensa persoana care v-a trimis către platformă. Dacă doriți să trimiteți pe alții către platformă în viitor, atunci veți primi o recompensă de 10 USD atunci când cineva pe care îl trimiteți depune cel puțin 0,02 BTC pe platformă.

Un cod de înregistrare va fi trimis în căsuța de e-mail.

2. Verificare

Bybitul nu pare să fie reglementat în nicio țară. Din câte ne putem da seama, schimbul nu necesită nici o verificare a utilizatorului sau KYC.

După ce vă confirmați numărul de telefon sau adresa de e-mail, veți avea acces complet la Bybit.

Introduceți codul în această pagină, apoi așteptați să fiți conectat automat la platformă.

3. Încărcați documentația

Bybit nici măcar nu vă oferă opțiunea de a încărca documente. Nu există alte cerințe de verificare pe Bybit și nu trebuie să finalizați verificarea KYC sau să încărcați niciun tip de ID.

4. Autentificare cu doi factori

Bybit încurajează utilizatorii să configureze autentificarea cu doi factori (2FA). Pentru a face acest lucru, faceți clic pe numele dvs. de utilizator din colțul din dreapta sus al paginii, apoi faceți clic pe „Cont & Securitate ”, apoi autentificare cu doi factori. Puteți configura 2FA cu SMS, e-mail sau Google Authenticator.

5. Metoda de depunere

Înainte de a începe tranzacționarea, va trebui să depuneți bani pe Bybit. Bybit acceptă doar patru criptomonede, inclusiv BTC, ETH, EOS și XRP.

Pentru a efectua o depunere în criptomoneda aleasă, faceți clic pe Active din partea de sus a paginii. Puteți vedea toate activele din contul dvs..

Faceți clic pe Depunere, apoi urmați instrucțiunile pentru a transfera bani în acel portofel de criptomonede.

6. Tranzacționarea criptomonedei

Pentru a face o tranzacție pe Bybit, va trebui să luați o poziție lungă (de cumpărare) sau scurtă (de vânzare). Dacă vă așteptați să crească prețurile, atunci veți juca o comandă lungă sau de cumpărare. Dacă vă așteptați să scadă prețurile, atunci veți plasa o comandă scurtă sau vindeți.

platformă de tranzacționare-schimb de biți

Cele trei opțiuni de comandă pe Bybit includ:

 • Comandă limită
 • Comanda de piață
 • Ordinul condiționat

De asemenea, puteți configura stop loss și / sau puteți lua limite de profit. Ca și în cazul oricărei platforme de tranzacționare cu pârghie, limitele de stop loss pot fi deosebit de importante pentru a evita lichidarea.

Bybit facilitează configurarea unui stop loss. Pagina afișează un procent predeterminat din suma totală a activului dvs. de tranzacționare la care doriți fie să opriți o pierdere, fie să obțineți un profit. Bybit generează chiar automat un „Preț estimat de lichidare” care vă arată cantitatea posibilă de lichidare pe baza valorii pârghiei.

bybit-exchange-stop-loss-investing-options

În captura de ecran de mai sus, am stabilit procentul la care suntem dispuși să obținem profit ca 50% din valoarea tranzacționării. Bybit vă arată automat profitul scontat în BTC. Bybit arată, de asemenea, pierderea așteptată pe ecran pe stop loss pe care l-ați setat (în acest caz, 8800 USD).

De asemenea, puteți efectua comenzi de piață pentru a obține un activ la cel mai bun preț disponibil sau puteți configura comenzi condiționate pentru a seta un stop loss avansat fie pentru o limită, fie pentru o comandă de piață. Cu o ordine condiționată, puteți posta numai pentru o poziție lungă sau închideți pe declanșator pentru o poziție scurtă. Închiderea declanșatorului înseamnă că trebuie să introduceți un preț la care comanda dvs. va intra în carnetul de comenzi. Când se atinge prețul de declanșare, comanda va fi livrată în carnetul de comenzi.

7. Retragerea

Pentru a retrage bani pe Bybit, accesați fila Active din partea de sus a paginii și vizualizați criptomonedele din contul dvs..

Va trebui să finalizați verificarea 2FA înainte ca banii să poată fi retrași din contul dvs..

Cuvânt final

Bybit este un schimb de criptomonede care a crescut rapid de la lansarea în 2018. Bursa cu sediul în Singapore oferă patru perechi de tranzacționare de bază, inclusiv BTC / USD, ETH / USD, EOS / USD și XRP / USD. Puteți lua o poziție lungă sau scurtă pe orice pereche, beneficiind de pârghie de la 25x la 100x.

Bybit nu necesită nicio verificare a utilizatorului: puteți tranzacționa anonim fără a finaliza verificarea KYC. Atâta timp cât aveți o adresă de e-mail sau un număr de telefon, puteți tranzacționa pe Bybit fără probleme.

Comparați și ByBit cu Kraken, Gemeni, Binance și Bittrex.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map